Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה ראשית ישנה- קיים עדיין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטרנזיט נשרפה אחת מהנוריות. מדובר בדגם הישן מאד, עם בית מנורה עגול וגדול, ואפילו לא הלוגן. אני רוצה אחת מקורית כזו במקום- האם ניתן להשיג עדיין- לא זוכר שראיתי כאלה למכירה כבר הרבה זמן (אבל אולי כי לא ממש חיפשתי?:roll: )?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא חיפשת מספיק, חפש בחנויות חלפים וותיקות,

בכל אופן יש מנורת הלוגן עם בסיס זהה.

http://www.shekaveteka.co.il/89122/%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91---%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה! כבר מצאתי היום בבוקר, כשבמיקרה נכנסתי לחנות די וותיקה! המצחיק (או העצוב- איך שמסתכלים)- שיש לי, או לפחות היו לי מיליונים של כל הסוגים- ועכשיו אני מצאתי רק כמות רצינית של ההלוגנים עם התושבת החדשה יותר! באופן כללי אני לא רוצה לשים לשם הלוגן, כי אין כל צורך- המנורה השניה היא רגילה, וגם שוב- אין צורך בתאורה החזקה יותר- האוטו הזה גם ככה נוסע פעם ב..., והכל בעיר, אז בשביל מה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הי

נניח שהרכב תוכנן עם מנורות מיושנות ולא מסוג הלוגן,

הרי שיש עוד שני פרמטרים עיקריים שמשפיעים מן הסתם :

בלאי של הרפלקטור - שניתן לשפר פחות או יותר.

וגם בדיקה של כמה מתח מגיע לבית המנורה - (עם רב מודד) - לפתע תגלה משהו בין 7 ל 10 וולט לכל היותר.כתוצאה מחוטים יבשים וכד'.

הוספת ריליי שיקבל פיקוד מקו ההזנה למנורה וחיבור של מתח מוגן פיוז ישירות מהמצבר לריליי ומשם למנורה ישפרו לאין ערוך את התוצאה.

בקיצור - למה לשים הלוגן היכן שלא תוכנן, בשעה שיש דרכים הגיוניות יותר לפתור הבעיה.

בהצלחה ומקווה שתקבל ההמלצה.

אילן

פורסם

אני דווקא אמרתי שלי אין כל בעיה- חוץ מהנורית שפשוט נשרפה! אני בעיקרון בכלל כמעט ולא צריך את התאורה- כמה אני כבר נוסע, במיוחד בלילה, ובטח שלא בכבישים שאין בהם תאורה. בדיוק בגלל זה רציתי את המקורית- כדי להעמיס כמה שפחות זרם על החוטים, כי הלוגן לוקחת קצת יותר!

פורסם

לא מדוייק: הספק של ההלוגן- נידמה לי50/55 וואט, ושל ה"רגילה"- 40/45. קצת, אבל יש הבדל. שוב- ההבדל זניח, אבל כשמדובר בשינוי חסר צורך לחלוטין- ...:roll:

פורסם

בעקרון, אני יודע שיש בחנויות חלפים ואפילו ראיתי כזו בחנות חלפים בצפון לפני שבועיים.

בנוסף, אם אתה מאיזור המרכז, ביתן ספרק או גלאור (באזור יצחק שדה/ המסגר)בטוח מחזיקים. גש אליהם.

בהצלחה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
אין הבדל בהספקים.

תקן נורה ראשית ל-12V הינו 55/60W.

עמית, לא, תאמין לי: הלוגן באמת 55/60, ו"רגיל"- 40/45 אם אני לא טועה (היא לא ליידי כרגע), אבל בטוח לא זהה לגמרי. בכל אופן- היא תוחלף מחר ככל הנראה, גם הצמיגים בטיפול!:wink:

• תוכן חדש...