Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכבים צבאיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיים רצון להקים קבוצה (קבוצת עניין) במועדון לכלי רכב צבאיים.

המעוניינים להצטרף עם או בלי רכב צבאי, מתבקשים ליצור קשר עם יורם דוקטורי (שוקה) או עם הח"מ.

ניתן גם להרשם לקבוצה בפייסבוק

http://www.facebook.com/group.php?gid=117185411668650&ref=mf

או במייל ל [email protected]

שנה טובה וגמר חתימה טובה

אסף כהן

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
שלום רב,

קיים רצון להקים קבוצה (קבוצת עניין) במועדון לכלי רכב צבאיים.

המעוניינים להצטרף עם או בלי רכב צבאי, מתבקשים ליצור קשר עם יורם דוקטורי (שוקה) או עם הח"מ.

ניתן גם להרשם לקבוצה בפייסבוק

http://www.facebook.com/group.php?gid=117185411668650&ref=mf

או במייל ל [email protected]

שנה טובה וגמר חתימה טובה

אסף כהן

של מי הרצון ?

קבוצה מוקמת על בסיס של דגם נתון (יגואר, קורבט, פיאט וכד') - ברכבים צבאיים יש כל מיני חברות ייצור.

אם כך - למה צריך להקים קבוצת עניין כזו בתוך המועדון ?

מצא משה

פורסם
של מי הרצון ?

קבוצה מוקמת על בסיס של דגם נתון (יגואר, קורבט, פיאט וכד') - ברכבים צבאיים יש כל מיני חברות ייצור.

מצא,

קבוצה לרכבי ספורט פתוחים, למשל, או מקוררי אוויר, או קבוצת הרכבים הצבאיים, יכולה להיכנס בדיוק למודגש באדום:

"קבוצה במסגרת מועדון החמש תוכרז בעקבות פנייה בכתב של 10 חברים לפחות.

הקבוצה תוקם על רקע הנסיבות הבאות:

1. יצרן רכב משותף.

2. דגם רכב משותף.

3. סוג רכב משותף.

בקבוצה יכללו חברי מועדון החמש בלבד.

בפעילויות הקבוצה יכולים להשתתף אנשים נוספים.

הקבוצה תכלול רכז שייבחר על ידי חברי הקבוצה ובאישור וועד המועדון.

חברי הקבוצה רשאים להוסיף לחולצת המועדון סמל יצרן או עיטור אחר שיאושר על ידי וועד המועדון.

בברכה,

רון פז

דובר המועדון"

עקב השלום הממשמש ובא, אנחנו רוצים להכין חלופה הולמת לצה"ל...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
של מי הרצון ?

1. יורם דוקטורי ואני פנינו בבקשה למועדון לאחר שדיברנו עם עוד חברים בעלי עיניין (אשמח לתת לך שמות באופן פרטי)

2. הקבוצות במועדון מוקמות על בסיס מכנה משותף שהוא לא חייב להיות יצרן הרכב.

לדוגמא: רכבים צרפתיים, רכבים פתוחם, רכבי שטח וכו.

הרכבים הצבאיים (חלקם לפחות)עשו היסטוריה בארץ ובעולם, ולכן הם חלק מההיסטוריה והמורשת שלנו.

בעולם קיימים כמה אירגוניים של אספני רכב צבאיים שהגדול מהם נקרא MVPA שיש לו סניפים בכל העולם.

הקישור לאתר שלהם הוא:

http://www.mvpa.org/?addr=http://www.mvpa.org/topnav/home.htm

כבר קיים קשר עם MVPA על מנת שנהיה הסניף הישראלי שלהם (כמובן שבחסות מועדון ה 5)

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
2. http://www.mvpa.org/?addr=http://www.mvpa.org/topnav/home.htm

כבר קיים קשר עם MVPA על מנת שנהיה הסניף הישראלי שלהם (כמובן שבחסות מועדון ה 5)

אם כך ,יפה מאד וכל הכבוד לייוזמים ולדוחפים את הרעיון.

אסף ויורם - לראשונה תהיה במועדון קבוצה עם מורשת קרב ועל כך אני מברך אתכם וכמו כן ברכות על הקשר עם MVPA קשר חשוב ביותר הן למועדון והן לחברי הקבוצה

מצפה לראות ניצנים של קבוצה בבאירוע בפארק בר"ג, לו היה לי ג'יפ הייתי מצטרף, יודע - תגידו - אף פעם לא מאוחר, אבל לי זה מאוחר, תמיד אוכל להצטרף לטיולים של הקבוצה.

מצא משה

פורסם
אם כך ,יפה מאד וכל הכבוד לייוזמים ולדוחפים את הרעיון.

אסף ויורם - לראשונה תהיה במועדון קבוצה עם מורשת קרב ועל כך אני מברך אתכם וכמו כן ברכות על הקשר עם MVPA קשר חשוב ביותר הן למועדון והן לחברי הקבוצה

מצפה לראות ניצנים של קבוצה בבאירוע בפארק בר"ג, לו היה לי ג'יפ הייתי מצטרף, יודע - תגידו - אף פעם לא מאוחר, אבל לי זה מאוחר, תמיד אוכל להצטרף לטיולים של הקבוצה.

אתה דואג?????????!!!!!!!!!!!!,אתה מהשפלה ,אנחנו לא משאירים אנשים מאחור...:lol::lol::lol:

פורסם

שלום למבינים

כמצטרף חדש לפורום ברצוני לומר שיש פה טונה של מידע....יקח לי שבועות לעבור על הכול...

ולכן אשאל בקצרה:

האם יש דרך כלשהי לאתר מספר שלדה של רכב צבאי (ג'פס)?

האם ניתן לאתר לפי מספר צבאי מספר שלדה והפוך?

האם ניתן ליצר רישיון לשלדה ישנה (של ג'פס)?

ולא פחות חשוב..למישהו יש ג'פס למכירה?

צ'..צ'..צ'... יותר מדי שאלות אפילו בשבילי....

פורסם
שלום למבינים

כמצטרף חדש לפורום ברצוני לומר שיש פה טונה של מידע....יקח לי שבועות לעבור על הכול...סבלנות, זה נתון הכרחי אצל כל אספן.

ולכן אשאל בקצרה:

האם יש דרך כלשהי לאתר מספר שלדה של רכב צבאי (ג'פס)? ג'פס = ג'יפ סיור. אצלינו ביחידה, מדברים בדגמים ברורים...:wink:

האם ניתן לאתר לפי מספר צבאי מספר שלדה והפוך? לא עד כמה שידוע לי, מאחר ומאגר הנתונים הצבאי מסווג.

האם ניתן ליצר רישיון לשלדה ישנה (של ג'פס)? לא.

ולא פחות חשוב..למישהו יש ג'פס למכירה? אם יורשה לי לנחש, אתה מדבר על m151. אם נכון הדבר, הם אסורים למכירה לשוק האזרחי אלא מועדים לגריטה אחרי סיום שירותם הצבאי.

צ'..צ'..צ'... יותר מדי שאלות אפילו בשבילי....

ברוך הבא!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
ברוך הבא!

דורון, מרגע זה אתה דובר הקבוצה!

בפקודה :wink:

פורסם

כן דורון אני מדבר על M151

ועל מנת לחדד את שאלתי...

נניח ...מצב היפוטתי.....

שהצלחתי להשיג M151 "יוצא צבא" והצלחתי להעמיד אותו על גלגליו..

ונניח שהצלחנו לצאת לנסיעת מבחן...

האם בשלב כלשהו ניתן לאתר את השילדה שלו במאגרי הצבא?

פורסם

ועל מנת לחדד את שאלתי...

נניח ...מצב היפוטתי.....

האם בשלב כלשהו ניתן לאתר את השילדה שלו במאגרי הצבא?

מה שתצליח למצוא זה פרי "קומבינה" כזו או אחרת מאד בעיתית מבחינה חוקית (אנדרסטייטמנט).

רכבי ה- M-151 (ג'פ"ס בז'רגון הצה"לי) אסורים למכירה לשוק האזרחי ונגרטים עם יציאתם משרות.

ככלל, מדובר בכלי רכב בעיתי מבחינה בטיחותית עקב תכנון המתלים שלו ובארה"ב ניתנה הוראה לחתוך את גוף הרכב עם הוצאתו משרות.

גמר חתימה טובה!

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

ארה"ב לחוד וארה"ק לחוד.

בישראל מותר לנסוע בג'פ"ס, אבל אי אפשר לרכוש ג'יפ שהיה צה"לי בעברו, מכיוון שהג'יפים הללו הם סיוע אמריקאי.

ישנם ג'פסים ספורים שקיבלו מספר צהוב חוקי למהדרין, והם לא שירתו בצה"ל.

אחד מהם מופיע בכתבה הזו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ועל מנת לחדד את שאלתי...

נניח ...מצב היפוטתי.....

האם בשלב כלשהו ניתן לאתר את השילדה שלו במאגרי הצבא? אני מניח שבצבא יש רישומים לגבי כלי הרכב, אבל נגישות למידע, יש רק לעוסקים בדבר. מז זה בדיוק "לאתר את השילדה שלו"? את מספר השילדה אתה מחפש? או את מספר הרישוי הצבאי התואם לשילדה שנניח שהשגת...?

לשוק האזרחי, הגיעו כמה אקזמפלרים, 5-8 כמדומני, שנתפסו שלל במבצע "כרמה" ונמכרו במכרז. אז עוד לא היו בצבא רכבים כאלה ולא נמצא להם שימוש...:?

פורסם
ארה"ב לחוד וארה"ק לחוד.

מה כבר מבינים האמריקאים הבוקים האלה...

:wink:

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...