Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת ברקס ראשית (לאמריקאית )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לצערי לאחר תיפקוד יפה המשאבה החזירה את עצמה לבורא עולם אך מכוון שזו משאבה משופרת עם שני תאים שווים בגודלם יש תופים מקדימה ומאחורה ולא תא אחד כמו שבא במקור אין לי מושג מאיזה רכב היא ירדה אם תוכלו לעזור לי בזהוי ,ואיפה ניתן למצא אחת כזו (בארץ או בחו"ל ) זה יעזור לי מאוד

Image (52).jpg

IMG_0053.jpg

IMG_0054.jpg

IMG_0055.jpg

IMG_0057.jpg

פורסם

משאבות כאלה החלפתי בשפע כמכונאי בצבא, היה אותן על הנ"נ "אוגנדה".

יש מלאי גדול והן לא כאלו נדירות בצה"ל (השאלה איך קונים אחת...:roll:)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

משאבות בלם כאלו מורכבות בלארק 63-64-65-66,בדודג די 100 ואיילך תנסה בבלם בתל אביב או אצל שאשא האם היה מחובר למשאבה בוסטר(מגבר בלם)?

ניתן לשפץ אותה?על איזה רכב היא היתה מורכבת?מה סתם בא לך לשפץ משאבת בילום מרכזית?אני רואה בתמונה שזה מצולם בחנות:)

עופר בן צבי

פורסם
משאבות בלם כאלו מורכבות בלארק 63-64-65-66,בדודג די 100 ואיילך תנסה בבלם בתל אביב או אצל שאשא האם היה מחובר למשאבה בוסטר(מגבר בלם)?

ניתן לשפץ אותה?על איזה רכב היא היתה מורכבת?מה סתם בא לך לשפץ משאבת בילום מרכזית?אני רואה בתמונה שזה מצולם בחנות:)

לצערי לא ניתן לשפץ אותה יש חורים בצילנדר הראשי , עשינו משהו זמני עם גומיות "heavy duty" על מנת לא להשביט את האוטו כי אני משתמש בו ביום יום

כן יש בוסטר לפני המשאבה

היא מורכבת על bel air 64

אגב החנות בה היא מצולמה הינה הבלם (שולמן ) , הוא לא ממש הצליח לעזור לנו למרות כל המאמצים שהוא עשה טלפונים חנויות וכ'ו

תודה על שמות הרכבים יש לך מושג איפה ניתן לקנות משאבות כאלו חדשות ? משופצות?

פורסם
לצערי לא ניתן לשפץ אותה יש חורים בצילנדר הראשי , עשינו משהו זמני עם גומיות "heavy duty" על מנת לא להשביט את האוטו כי אני משתמש בו ביום יום

כן יש בוסטר לפני המשאבה

היא מורכבת על bel air 64

אגב החנות בה היא מצולמה הינה הבלם (שולמן ) , הוא לא ממש הצליח לעזור לנו למרות כל המאמצים שהוא עשה טלפונים חנויות וכ'ו

תודה על שמות הרכבים יש לך מושג איפה ניתן לקנות משאבות כאלו חדשות ? משופצות?

נסה אצל מאיר מן,שאשא,בתל אביב,קליש בחייפה,אולי אצל אלי שטרית ברחוב המסגר,בלם הנגב בבאר שבע,נסה לבדוק את המספר שעל המשאבה מתחתיה ראיתא שכתוב MADE IN USAאם לא תשיג בארץ בדוק באיביי האם השברולט בל איר 6 או 8 צילינדר?האם המכסה שלה אובלי או עגול?

עופר בן צבי

פורסם

שלום.

יש לי משאבות כאלה חדשות מקוריות!!!

אם אתה מעונין צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם שום דבר לא עוזר ואתה לא מוצא ,נסה לבדוק בUMI אני קניתי משאבה חדשה מקורית לונדורה והמחיר לא היה יקר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...