Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצא את ההבדלים[/quote

הנהג עם משקפיים:)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

פששש..... באמת תצוגה של יפהפיות, מיוחדות ונקיות.... וגם המכוניות יפות :lol: - השילוב המושלם

יורם - שיחקת אותה בגדול, פשוט כל הכבוד! תודה רבה לסמדר ולמשתתפים שהרחיקו בחום הזה עד לדור ובהצלחה גם מחר!

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

איזה יופי של אירוע !! חיילים, חיילות, מלכות יופי, שמש זורחת ומים צלולים. איזה יום של כיף, כיף לענות לשאלות החיילים המתעניינים במכוניות ומצלמים אותן, כיף לראות אותם נהנים ולהנות בעצמנו מאירוע שמח וחשוב כל כך לאותם חיילים שהם במילה אחת, גיבורים.

ובלי יותר מדי מילים, נתחיל בתצוגת האופנה.

מוריס 10M.

IMG_0258 (Medium).JPG

IMG_0245 (Medium).JPG

IMG_0337 (Medium).JPG

IMG_0348 (Medium).JPG

IMG_0247 (Medium).JPG

IMG_0315 (Medium).JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יום שני מאחורינו.

כבר חשבתי שראיתי הכל ודבר לא יפתיע אותי בתצוגות רכב. טעיתי בגדול.

כבר היינו באין ספור אירועים. כזה עוד לא היה. זרם בלתי פוסק של חיילים שהתקבצו סביב המכוניות, שאלו שאלות, הצטלמו והתעניינו. מרגע ההגעה ועד הפיזור.

באנו לחבק ולתמוך בחיילים הבודדים ויצאנו מחוזקים. אם זה הנוער, אם זה דור ההמשך, אנו יכולים להיות רגועים.

רגעים קטנים של אושר בחיים. לחיילים ביום שכולו מתוק מדבש והפסקה בפעילות המבצעית השוחקת. ולנו, הלב פשוט נפתח.

מועדון החמש קיבל גם דברי ברכה חמים מרעיית הרמטכ"ל הגב' רונית אשכנזי, שנפעמה מרוח ההתנדבות של החברים ומההתלהבות של החיילים מרכבי האספנות. בנוסף קיבל מועדון החמש מילות ברכה ותודה ממח"ט גולני ומח"ט הצנחנים אל"מ אהרון חליוה על הפעילות למען החיילים הבודדים.

שוב תודה לכל המשתתפים חברי המועדון: אלו מאתמול, אלו של היום. ובני שהגיע אתמול, היום ויהיה גם מחר.

פורסם

מחוויות יום הכיף לחיילים בודדים :

השכם בבוקר 06:05 יצאנו ה"בימר" ואנוכי מישובינו הקטן והשקט בדרך לקפה בונו ביקום.

הגעתי לשם בדיוק בשעה 07:00 לכוס קפה ראשונה, מחכה, תוך כדי קריאת עיתון להגעת חברים נוספים - יוק - אף אחד לא מגיע ואף אחד לא מצלצל.

ב - 08:45 צלצול, מתעורר מתנומה קלה - יורם על הקו : "מצא חכה לי הגיע ב09:15".

בשעה היעודה אני ממתין עם מנועים מחוממים בסטנד-ביי - יוק, אין זכר ליורם.

ה"בימר" יוצא לדרך צפונה, צלצול מיורם -"טוב שנסעת, אני חסום בדרך עפר, עלי לעשות איגוף , נתראה במקום".

נוסעים צפונה ,הרדיו הינו החבר היחיד המלווה אותי בנסיעה- משעמם.

הגענו למקום, מצטרפים אלי עוד 3 החיפיים ולפתע הג'יפ הגיח מאי משם ומצטרף למסדר המפקד ברחבת התצוגה.

החיילים קיבלו אותנו בשמחה ובתשואות והיה כיף לראות נוער צעיר מלא התלהבות מרכבי האספנות.

כחייל בודד בצבא בשנות ה- 60 מאד נהנתי לראות את ההשקעה בימי הכיף הללו - מגיע להם ובגדול.

יום כיף לחיילים 001.jpg

יום כיף לחיילים 002.jpg

יום כיף לחיילים 003.jpg

יום כיף לחיילים 016.jpg

מצא משה

פורסם

בורכנו ביום זה ע"י שני מרכזי הקשרים עם הקהילה, הנוכחי - יורם וקודמו - בני , כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ.

היינו במקום 8 נציגים של מועדון החמש וזה היה מאד מכובד ויפה והמאמץ הוערך מאד ע"י מנהלי האירוע.

תודה על הזכות שניתנה להשתתף ביום כיף לחיילים בודדים - אירוע קהילתי בהחלט ראוי.

בילנו עד שלב התודות ובדיבורים ובשחיה בים , בשלב הברכות הענקנו למח"ט הצנחים דגל של המועדון ונציגנו - יורם בירך את כלל הנוכחים בשם מועדון החמש - מכובד מאד.

בדרך חזרה נכנסנו להתרעננות אצל יאיר שהיה מוכן לקבל את פנינו למנוחה קצרה ביותר ולקפה של אחה"צ, (הבחור עבד קשה ביותר להסיר את ה"זקן" מגוררת שבטיפול 30,000).

היה בהחלט יום כיף לכולנו.

יום כיף לחיילים 004.jpg

יום כיף לחיילים 005.jpg

יום כיף לחיילים 006.jpg

יום כיף לחיילים 008.jpg

יום כיף לחיילים 010.jpg

יום כיף לחיילים 011.jpg

יום כיף לחיילים 019.jpg

מצא משה

פורסם

תמונות מאירוע הענקת דגל המועדון למח"ט הצנחנים (שלושת הבנות שבסדרה הקודמת - אלו הן מלכת היופי האחרונה מלכת החן ומלכת ישראל - כולן חיילות שמלוות את ימי הכיף הללו - לא מעבירים טלפונים).

יום כיף לחיילים 020.jpg

יום כיף לחיילים 021.jpg

יום כיף לחיילים 022.jpg

יום כיף לחיילים 023.jpg

מצא משה

פורסם

ויהי ערב ויהי בוקר היום השני. המוס ואני גולשים מזכרון ומגיעים באיחור אופנתי למתחם.

את היתר תיארו החברים, הפעם היה ייצוג הולם ונחמד של ה"צפונים" שהגיעו עם מכוניות באמת עתיקות.

ונתן לתמונות שלי לדבר...

שימו לב לשני החיילים: אחד התעקש להצטלפ בתנוחת נשיקה והשני סתם התפלל לאלילה...

ואחה"צ כשסבא בני החזיר את הרכב לזכרון, לא הספקתי לומר "ערן ויעל" ושניהם היו בפנים...

IMG_2213.jpg

IMG_2210.jpg

IMG_2199.JPG

IMG_2209.jpg

IMG_2206.jpg

IMG_2202.jpg

IMG_2211.jpg

IMG_2220.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כל הכבוד לפעילות המבורכת!

אגב יורם, התמונות משתפרות. התמונה הבאה כבר יותר דומה לתמונה שהעלית עם שייקה מהגשש... :-)

attachment.php?attachmentid=212346&d=1283273704

אני מניח שאם נחכה לעוד תמונה בסידרה - הדמיון (לפחות בחלק הגלוי לעין) יהיה מושלם.

ערב טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...