Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די אבוד עצות, לא בא לי לשבור את הפנסים.

הדרך המקורית לפרק אותם זה:

- לפתוח בגז ולפרק את זיווד הפלסטיק מאחורי הפנסים

- לפרק 8 אומים לכל פנס

- לפרק פגוש אחורי

- להוציא את פנס האמצעי

- להוציא את הפנסים הצדדים

עשיתי את השלבים האלה יותר מפעם אחת, עכשיו אני נמצא בשלב שהפנסים אמורים להישלף החוצה עם קצת משחק.

מה שקורה בפועל זה שהם לא זזים מילימטר מהמקום שלהם, כנראה תפוסים חזק בזפת או במקרה הגרוע יותר איזה סוג של דבק.

אין לי נקודות שמהן אני יכול לדחוף את הפנסים החוצה או לשחרר את הזפת בצורה יעילה.

למישהו יש רעיון?

IMG_0717a.jpg

IMG_2190a.jpg

DSC_0016.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הייתי חושב בכיוון של חימום כמו מים חמים או פן כדי לרכך או אם אפשר מכות קלות על הפח שמסביב עם משהו מגומי כדי לא לשבור.

פורסם

יש כל מיני סוגים של ממיסי דבק אבל צריך שהם לא יפגעו בפלסטיק של הפנס אז צריך לבדוק טוב לפני השימוש.

אני הייתי מנסה טינר.

פורסם

תנסה לרסס בספרי סיליקון ולהמתין חצי שעה שעה ואחר כך לנסות לתת מכות קלות מאחור בורג אחר בורג (לא רק על אחד) כדי לשחרר את הפנס לאט לאט.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה על העצות (במיוחד זאת של לרוי), אני אנסה אותן.

עדי אני כבר מזמין גרר! האמת שהאוטו הזה אמור להיות במרחק של דקות נסיעה בודדות ממך :shock: רוצה לשחק מצא את המטמון?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ארז,

אני מוכן לעזור בעבודה עצמית,

היכן הרכב ? אני הגיע למקום, עם הכלים שלי, ובעדינות תבוצע העזרה,

תתקשר לתאם, טל - 050-4074014

להתראות

אמוץ

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

תודה אמוץ! אבל למה להתקשר ולתאם, אנחנו מתראים במפגש עוד פחות משעתיים.

ארז

פורסם

בטח חשבת על זה לבד, אבל בכל זאת: אי אפשר להכניס שם סכין יפנית ולעבור בין הפנס לגוף?

בענין הממיסים למינהם: למיטב ידיעתי כולם עלולים לפגוע בפלסטיק. הדרך היחידה שאני חושב עליה הוא ספריי סיליקון לתבניות שמכיל לא מעט שמן, אם הגומיות התקשו ונדבקו, זה ירכך אותם. גם דבק זה מרכך ביעילות גדולה.

בהצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה להגיד תודה ענקית לאמוץ!

היום אמוץ הקדיש לי מזמנו ובא בחום הנורא לעזור לי לפרק את הפנסים.

מה שלי נראה קשה ומסובך היה בשבילו ממש פשוט, אמוץ שלף את הפנל תוך דקות בלי שום ספריי או ממיס והתגבר על הברגה חלודה ודפוקה.

img2926a.jpg

img2927a.jpg

img2928a.jpg

אמוץ בפעולה:

img2931ad.jpg

img2932am.jpg

הג'יפה הזאת עשתה את כל הבעיה:

img2933a.jpg

אמוץ משחרר את ההברגה החלודה שנתקעה בבודי:

img2934a.jpg

img2935a.jpg

אגב, פתחתי שרשור ענק ומעודכן בפורום סובארו על כל הפירוקים שעשיתי למכונית הזאת, אם זה מעניין אתכם אני יכול לעלות את הכל לכאן.

ארז

פורסם

It was “Piece of Cake” for me.

See you tomorrow in the Haifa meeting.

Thanks & All the Best’

Amotz

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...