Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mercedes-benz 450sl

mb450
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

אתה ממשיך לחפור וזה בעוצמות

התשובה היא פשוטה ואני מקווה שתשכיל להבין ממנה

כל חיי לכשמכרתי מכוניות פרטיות רשומות על שמי, מכרתי אותן מתוקנות לעילא ולעילא על חשבוני הפרטי.

מצבו המכני של הרכב לא צריך לעניין אף אחד, כי כך הם (אוייבי היבואנים האישיים) קבעו.

ויש בזה אגב הגיון

יש אדם שמתחזק מכונית ברמה גבוהה ומוכר אותה (ולא משנה עם המחיר כולל את השדרוג)

ראה פה בפורום, אנשים השקיעו ממיטב כספם על מכוניות אספנות ולעולםלא יוציאו ממחיר המכירה את השקעתם.

אין כל עברה בכך שהרכב תוקן בחו"ל לפני הגעתו לישראל.

שהשמאי בארץ יחליט יחד עם מחיר הקנייה אם זה הגיוני או לא..

מירוצי מכוניות

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
3000 ש"ח על שיפוץ מדחס וזה לפני מילוי גז וכו וכו.

בשפת העם הוא נקרא " מוקש" משמש באמריקאיות מסוף שנות ה70 . יכול להיות גם שהתמחור היה כדי להוריד אותי מהעניין כי הם לא ידעו להיתעסק איתו.

3000 ש"ח לשיפוץ ? רק מדחס ? או כולל עבודה / תיקוני צנרת וכו' ?

המחיר יקר.

לפני כשנה קניתי חדש ב-1600 ש"ח. לפני עבודה ולפני מעמ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ישה

אתה ממשיך לחפור וזה בעוצמות

התשובה היא פשוטה ואני מקווה שתשכיל להבין ממנה

כל חיי לכשמכרתי מכוניות פרטיות רשומות על שמי, מכרתי אותן מתוקנות לעילא ולעילא על חשבוני הפרטי.

מצבו המכני של הרכב לא צריך לעניין אף אחד,למה לא? בגלל שדני כך החליט!! כי כך הם (אוייבי היבואנים האישיים) קבעו.

ויש בזה אגב הגיון

יש אדם שמתחזק מכונית ברמה גבוהה ומוכר אותה (ולא משנה עם המחיר כולל את השדרוג)

ראה פה בפורום, אנשים השקיעו ממיטב כספם על מכוניות אספנות ולעולםלא יוציאו ממחיר המכירה את השקעתם.

אין כל עברה בכך שהרכב תוקן בחו"ל לפני הגעתו לישראל.

שהשמאי בארץ יחליט יחד עם מחיר הקנייה אם זה הגיוני או לא..

נראה לי דני שמתנהל כאן שיח של חרשים. ככל שנערמים יותר שטויות אני צריך לחפור יותר.

מה הקשר בין מה שכתבת כאן לנושא

אין עבירה לתקן לשפץ לשדרג את הרכב. גם אם הדבר נעשה בחו"ל.

רק מה צריך לשלם על כך מיסים בכניסה לארץ. למה ? כי כך קובע החוק . לא אני ולא אתה עם ההגיון שלך קובעים עדיין.

וכדי לפשט את העיניין . נאמר שהמוכר ביצע את התיקון לפני שמכר לך , ודאי שידרוש יותר כסף עבור הרכב. האם יקבל את מלוא העלות . תלוי. ואז לא היית מצהיר על כך ומשלם את המיסים בהתאם.

אתה מצידך לפני שמישהו התקרב לרכבך לבדיקה חייב להצהיר על כך למכס כפי שאתה מצהיר על עלות רכישת הרכב ועוד שלל מרכיבים שאתה מכיר היטב. האם אמת בהצהרתך את זאת רק אתה יודע.

המכס צריך לגבות לפי הצהרתך או לפי הערכתו /שומתו.

כיוון שהמכס בתוך עמו הוא יושב , ומתוך החשש לקומבינות כאלה או אחרות הוא לא מקבל את הצהרת היבואנים האישיים ככזו ושולח שמאים לבדוק את הצהרותיהם.

וכמו שאמרתי בהודעתי הראשונה בנושא . אם השמאי עושה את עבודתו נאמנה והוא מקצוען הוא צריך לקחת את התיקון בחשבון.

ולכן הודעותי לא מופנות אליך אלא לאחרים שקוראים וצריכים לקבל החלטות. הצעת לבחור לתקן שם. אני מסב את תשומת ליבו כי יקח בחשבון את האפשרות שיהיה עליו לשלם מיסים גם על העלות הנוספת. לא יותר ולא פחות.

ובמשפט האחרון אתה בעצם מסכים למה שאני טוען.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

טוב שתשאר בתחום התיאוריה

מעשית דיברת שטויות

ציטוט שלך:

נאמר שהמוכר ביצע את התיקון לפני שמכר לך , ודאי שידרוש יותר כסף עבור הרכב.

תשאל את כל מי שמכר מכוניות אספנות או את כלל עם ישראל אם הם הוציאו את השקעתם בזמן המכירה.

מנסיוני כי רב משלך ( עם עובדות אין מה להתווכח) בתחום הרכב לפחות, מוכר יכול לדרוש מה שבא לו, בשטח המציאות שונה.

החוק בעניין לא שחור לבן. אני לא חייב להצהיר על שום תיקון שנעשה ברכב, ממש לא!!!אני חייב להצהיר בכמה קניתי ולהוכיח זאת

מה שצריך להוביל את כל הנושא זה מחיר הקנייה וההובלה, על זה יקום ויפול דבר.(שוב נזכיר את הסכמי הסחר)

אני גמרתי לחפור ,הגעתי ליציקות

וישה? אתה איש משעשע

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

על פי דבריך אין לך מושג בעולם הרכב ובטח שאין לך מושג מה נסיוני גם אם אתה רק 35 שנה בעל מוסך עם תעודת הסמכה על הקיר.

לפני מספר חודשים לא ידעת דבר על המכס וכעת אתה מדבר כבר סמכא כאילו לפחות אתה 30 שנה נמצא ושוחה בו.

אז תחליט האם זקוקים לנסיון או לא.

רכב מושקע מקבל יותר מרכב לא מושקע. בגדול טויוטה יד ראשונה 20 אלף ק"מ שנת 2004 תמכר במחיר גבוה יותר מאשר טויוטה 2004 יד 5 עם 200 אלף ק"מ. זה יגיד לך כל ילד אפילו יצחק יגיד לך זאת.

ובשביל כך לא צריך את התעודה שלך ולא את הניסיון שלך.

ואל תזרוק לי שהרכב הראשון עשה תאונה ולכן לא יקבל מחיר!! או נשפך לו המנוע/ גיר !! תחכמוני!!

האם בעליו מקבל את מלוא השקעתו . תלוי. כך גם כתבתי. רק כמנהגך אתה מצטט רק את מחצית המשפט ולזה קוראים להוציא דברים מהקשרם, כדי לעוותם לצרכיך. פוליטיקה זולה של פוליטקאי זול .

עוד פחות יש לך מושג בכללי המכס ועוד פחות בהסכמי הסחר.

פקודת המכס של מדינת ישראל מסונכרנת עם כל ההוראות הכללים והתקנות של הסכמי הסחר עליהם חתומה המדינה.

למרבה ההפתעה המדינה לא קומבינטורית אף על פי שלפעמים פקידיה פועלים כך.

ממליץ לך לקרוא את פקודת המכס ולהחכים.

ואני חוזר שנית . חלק מן העלות שעליה אתה צריך להצהיר כולל גם את הדלק שמילאת להסיע את הרכב לנמל הטעינה. כמה מצחיק ככה נכון.

מה עוד שגם אתה בדעה כך לפחות כתבת כי השמאי רשאי להעריך את הרכב כולל התיקון שבוצע בו. אז על מה הויכוח. בשביל הויכוח.

חפרן בלתי נלאה

שבת שלום גם לך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק ***

הגם שאני איני מסכים עם רוב דבריו של ישה ,

אני חושב שיש טעם לפגם באופן שהבקשה הוצגה כאן,

אין טעם לרדת לפסים כאלו. אפשר לנסח בצורה מעט יותר יפה

וכמו שאומרים המון פעמים בפורום, לא מוצא חן בעיניך, תעבור לתגובה / נושא הבא

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

משרשור זה נמחקו 3 הודעות בעלות רמת תרבות דיון שאינה מתאימה.

ישה היקר, אנא אל תמשיך בהתנצחויות האלו פה.

גם הטיעונים שלך וגם של דני ברורים.

כל אחד יבין לפי ראות עיניו, ואין טעם להמשיך להתדיין בשרשור הספיציפי הזה, בטח שלא ברמה שאליה נגרר הדיון.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק ***

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישא ודני לא צריך לריב המטרה היא לעזור לשגיא כל אדם זכאי לדעתו.

שגיא לדעתי מה שאתה יכול לתקן שם מכנית תתקן זה יעלה לך פחות כסף שלא לדבר על בילבול המוח לייבא חלקים מחו"ל לארץ

שזה לוקח זמן ריצות מול המכס ואישורי מוסך ומישרד התחבורע...

דני כאשר מכניסים רכב לארץ אתה צריך להצהיר על עלות הרכב במידה ונעשו תיקונים עליך להצהיר זאת ועל כך יש מיסויי

נכון, שנכון לעכשיו במכס לא בודק רכבים מבחינה מכנית וחבל שכך לדעתי גם אין לו את הכלים לעשות זאת נכון לעכשיו, בדיקה כזאת

תיקח זמן ותעלה כסף רב יחסית לבדיקות שנעשות היום. שגיא תתקן שם מכנית בייחוד אם אתה נוסע לשם תצהיר או לא זה עיניינך.

ישא ההשואה שלך לרכב "מודרני" לא נכונה הדבר הטוב ביותר שיכול לעשות מישהו זה לרכוש רכב שעבר שיפוץ מלא ממישהו שכבר עשה

זאת, בארה"ב ניתן לרכוש רכבים מושלמים בחציי מהעלות של ההשקעה ברכב בפועל, שיפוץ ברמה גבוה יכול להגיע בארה"ב ל 100K ומעלה בפועל ניתו לרכוש את הרכב הזה במידה ונימכר בחצי המחיר (אני מדבר באופן כללי) הכלל הזה חל גם על רכבים שעולים 150K בארה"ב

אני מדבר בדולרים..

שגיא לדעתי אתה צריך לקבוע לאיזו רמת שיפוץ אתה רוצה להגיע, אם אתה מתכוון להגיע לרמה מאוד גבוה לדעתי תרכוש רכב משופץ לחלוטין תחסוך זמן וכסף. במידה ואתה מעוניין לקחת רכב לסדר אותו מכנית קצת צבע ולינסוע אז תמשיך בדרכך, הכל עניין של רצון וגודל ההשקעה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם
3000 ש"ח לשיפוץ ? רק מדחס ? או כולל עבודה / תיקוני צנרת וכו' ?

המחיר יקר.

לפני כשנה קניתי חדש ב-1600 ש"ח. לפני עבודה ולפני מעמ.

המחיר היה רק בעבור שיפוץ מדחס ,שאר המערכת היתה תקינה , אמרתי לבחור יפה שלום והמשכתי בדרכי , לא מזמן רכשתי מדחס חדש לחלוטין במחיר דומה לזה שציינתה.

יש המון בעלי מקצוע בארץ שרואים בן אדם עם רכב מסויים חושבים שהוא פראייר /מלא בכסף או מטומטם ופשוט מנסים להשחיל מחיר מקסימלי . כמו שכבר רשמתי יכול גם להיות שהצעת המחיר היתה גבוהה כי הוא רצה שאני ירד מזה מאחר והוא לא רצה/ידע להיתעסק עם המדחס הזה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ברור לי לחלוטין שבאם אני רוצה לחסוך כסף וזמן אז עלי למצוא אחת משופצת מן היסוד , ואפילו מצאתי כזו במחיר מאוד סביר ולא גזלני , הבעיה מתחילה כאשר אני יביא רכב כזה לארץ האם היד של היועץ/שמאי רכב של המכס ישלח את ידו עמוק יותר לתוך הכיס שלי ויגזל ממני סכומים לא מבוטלים , טווח ההשקעה שלי כולל מכס ובתקווה שלא לחצות אותו הוא כ 90K ש"ח כולל מכס וכל השאר השאלה היא האם אני יצליח לעמוד בכך?

פורסם

אני דווקא לא מסכים, אם תמצא אחת משופצת מהיסוד לאו דווקא תחסוך כסף, זמן כן.

בכל נושא המכונאות, לא בטוח בכלל שתחסוך כסף בארה"ב. נכון, החלקים זמינים יותר, אבל העבודה עצמה לא יותר זולה, ואפילו להיפך. שם אתה משלם עבור זמן עבודה יקר בדולרים, לא בשקלים.

זה רכב לא מסובך מכאנית, החלקים שלו זמינים יחסית, ויש מספיק מקצועיות בארץ בשביל לשפץ מה שצריך ולטפל בו נכון. בחלק מהמקרים ובחלק מהמקומות, רמת העבודה שתעשה כאן לא תיפול משום מקום בארה"ב.

גם בנושא הפחחות, ארה"ב למיטב ידיעתי בכלל לא זולה.

מה שכן, הרכב שהכי נכון להביא הוא בהגדרת "סוליד" כלומר, פח כמה שיותר ישר, עם כמה שפחות רקבונות, אבל לא משנה מה מצב הצבע. שיהיה שרוף אם בא לו, בארץ יש מספיק מקומות שרמת הצביעה שלהם תהיה טובה מספיק ואם יש לך זמן וחשק, את הפירוק וההרכבה תעשה לבד.

לגבי ריפוד, הכי נכון להביא את הכל מוכן מארה"ב, ולהרכיב כאן.

מבחינת מכונאות, מנועים וגירים טובים בהחלט נמכרים בארץ במחירים ממש נמוכים. לא צריך אוברולים ושיפוצים, אפשר להשיג כמעט הכל כאן.

גם בענין המכונאות כמו בפחחות, רכב שנגעו בו כמה שפחות, שצמות החשמל שלו שלמות ויפות, ושלא עשו בו אילתורים כאלה ואחרים. בדיוק כמו שקונים רכב כאן.

זו לדעתי הדרך הטובה ביותר.

פורסם
ברור לי לחלוטין שבאם אני רוצה לחסוך כסף וזמן אז עלי למצוא אחת משופצת מן היסוד , ואפילו מצאתי כזו במחיר מאוד סביר ולא גזלני , הבעיה מתחילה כאשר אני יביא רכב כזה לארץ האם היד של היועץ/שמאי רכב של המכס ישלח את ידו עמוק יותר לתוך הכיס שלי ויגזל ממני סכומים לא מבוטלים , טווח ההשקעה שלי כולל מכס ובתקווה שלא לחצות אותו הוא כ 90K ש"ח כולל מכס וכל השאר השאלה היא האם אני יצליח לעמוד בכך?

אני חושב שכל מי שמביא רכב בתקופה הזאת לוקח הימור מסויים.

לדעתי דני יכול לתת לך דעה יחסית מדוייקת היות והוא הביא רכב כזה לא מזמן ועבר שבעת מדורי גהינום כדי להוציא אותו מהמכס.

בכל מקרה לדעתי אם אתה לא מביא רכב משופץ לגמרי כדאי לך לתקן אותו מכנית בחו"ל, אפילו להיעזר בחברים בפורום כדי לגעת

מהן נקודות החולשה של הרכב ואז לנסות לבדוק אותן ו/או לתקן אותן בחו"ל.

דבר נוסף אולי כדאי לך באמת לשלוח את הרכב לחיפה ולא לאשדוד.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...