Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mercedes-benz 450sl

mb450
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה אתה חופר בלתי נלאה

לא אכנס איתך לפולמוס כי תמיד תמצא דרך להגיד את המילה האחרונה (מה מספר כתב ההסמכה שלך לניהול מוסך?)

נעים מאד שאתה חופר ומוציא מהבויידם את מה שאני כותב, נחמד

הסיכום שלי הוא פשוט

המילה סרטן בהקשר לרקבונות וחלודה הוא מושג מיושן מהמאה הקודמת

כל רכב צריך להבדק לגופו של עניין

אין העדפות בין רכב רקוב (שכמובן ניתן לחדשו) לבין רכישת רכב אספנות שכל הסלון הפנימי שלו קרוע בלוי וכולי.....

כ"א שיעשה את החשבון שלו כפוף ליידע הטכני שיש לו או לאפשרות החידוש של הרכב ויכולותיו.

סיימתי

מירוצי מכוניות

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית תודה על הטיפים, שנית אני מתכוון לנסוע לשם בכל מקרה אני תמיד אוהב לראות מה אני קונה אני מעדיף מצב מכני על פני מצב פנים למרות שלא תמיד יהיה קל לתקן דברים בתוך הרכב אבל ככל שהכיס עמוק יהיה פתרון להכל (לא עדיין אין לי כיס עמוק כל כך ) אבל מיום ליום אני פשוט רוצה את הרכב הזה יותר , מה גם שלאחר כל מה שעברת דני במכס צריך להתנהל פה בזהירות רבה כדי לא ליפול במלכודת שלהם , ולכן אני בודק בציציות עכשיו ובקרוב יתחיל המסע לאיתור הכלה .EZL אני מאלה שבגופו עובר רטט רק מלשמוע את הצליל של ה-V8 לכן תבין למה אני מעדיף 450

פורסם

עכשיו קבל עצה שתעזור לך

מצאת מכונית? תבדוק אם ישנה אפשרות כבר שם להחליף את 2 הסעפות פליטה לדגם 1972 ותרכיב עוד שם מערכת פליטה אירופאית

קבל ביטול סירוס, בערך עוד 30 כ"ס. (אין צורך להחליף דוד עמם אחורי הם אותו דבר.

שווה כל פרוטה וחסכון עתידי בצריכת דלק.

העלויות בערך 800$ (אל תבהל מהסכום, גרגור המנוע,ופחות כסף לדלק ינעמו ל אוזניך ול כיסך)

דני

ישה, אתה מוזמן לחפירת שוחה :lol::lol:

מירוצי מכוניות

פורסם

דני היי

לא ידעתי שצריך כתב הסמכה לניהול מוסך כדי לכתוב על דברים טכניים בפורום.

דעתי שונה מדעתך ואני לא תוקף אותך אישית אז עשה לעצמך טובה ואל תתקוף אותי אישית

הזלזול שלך לא עושה אותך חכם יותר אלא את ההיפך.

לא זכור לי שאתה מחזיק בתעודה של עמיל מכס או סוכן מכס כדי להרצות לנו מניסיונך "המוצלח" בשחרור רכב חלומותיך מהמכס.

ביצעת שם החלטות טובות ביצעת שם החלטות מטופשות שעליהם שילמת רבה גלט ( שכר לימוד ).

וכיוון שבחפירות עסקינן.מעניין יהיה לשמוע את תגובתך

האם על ההוצאה של 800$ יש לשלם מיסים בכניסה לארץ?? או שזה חלק מהקומבינה הישראלית שזלטין וחבר מרעיו לא שמים ליבם לכך?? או אולי בגלל קומבינות כאלה המכס נוקט במדיניות שבה הוא נוקט כיוון שבעל הרכב לא מדווח על ההוצאה הזו במכס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש חדשות נמצאו כבר שתי מועמדות עכשיו נותר עניין המשא ומתן .

דני אשקול בחיוב המחיר לא מפחיד אותי

פורסם

מכיוון שבחפירות עסקינן קבל תגובה

אין פה שום קומבינצייה ולהיפך,מותר לאדם לתקן או לטפל ברכושו גם שם וגם פה.

לא נתתי לאף אחד פה בפורום אפשרות או רעיון לתרגיל כזה או אחר אלא מכיוון שסעפות וצנרת אגזוז הן ארוכות,כבדות ולא ניתן לייצר בארץ צנרת נירוסטה מבלי שתיכנס ל"אוברדראפט" בחשבונך ולייבא את הנ"ל כחלקי חילוף זה יקר להחריד,המלצתי היא לעשות זאת בקניית הרכב.

אין באף מקום הוראה חובה עליך להצהיר שתיקנת את מכוניתך בחו"ל.

פה ניסית לשווא לעורר סערה בכוס מים.

אולי תצהיר גם שקנית דלק בתחנת דלק אמריקאית לפני העלייה לאונייה?

יש בך את הקנטרנות הא?

וישה

יש הבדל בין מה שאני כותב כ"חווייה" במה שעבר עלי במכס (וזו ממש לא הרצאה אלא רק שיתוף הקוראים) בין זה שאתה מנסה לכתוב דברים מקצועיים שאינם כוס התה שלך.

אני חלילה לא בז לך לא תוקף ולא מזלזל,:lol: רק עוקץ.

דבר אחרון ואישי ישה, לא הפסדתי אגורה שחוקה במסע לשחרור הרכב שלי ובזאת נסכם, הולך?

אגב אני עובר ל"קונגו", את חפירה לא עושה מספיק רעש:wink:

מירוצי מכוניות

פורסם

קודם כל 350 גם היא 8 צילינדר.

ובענין החלפת הסעפות וכו, פתרון בהחלט מענין. זה עדיין משאיר את ענין הגיר והפגושים (לטעמי), אבל אין ספק שיש גם יתרון בשנה המאוחרת יותר.

בכל מקרה בהצלחה

איתן

פורסם

הגיר מתפקד מצויין בדגם הזה אע"פ שהוא 3 הילוכים,אישית אני אוהב את הפנסים המרובעים האירופאים ואותם החלפתי אצלי ברכב

לגבי המגינים ,אתה צודק אמריקאי מדי לטעמי, אבל ניסיתי בכל מקום באירופה להשיג את הדגם המקורי ולא מצאתי

מה שכן אני מחפש לוח שעונים בק"מ ,ספידומטר

אגב הוזמנתי למשרד הרשוי לעבור את הוויה דלורוזה האחרון

אדווח בהמשך

מירוצי מכוניות

פורסם

כמו שכבר אמרתי העדפה שלי היא למודל 1980 האחרון של מנוע ה- 450 וישנם מספר שיפורים קלים בדגם הזה , אבל לאחר שיחה שערכתי עם מכר משפחתי שחי בארה"ב שבמקרה נוהג כיום ב SL500 מודל 2001 הנ"ל מסר כי דווקא הייתה ברשותו 380 והוא לא היה מרוצה מבחינה מכנית של הרכב וחד משמעית המליץ ואפילו בחום על ה- 450 , אגב מצאתי אחת שניראת לי מאוד וגם מבחינת המחיר היא מתאימה , הבעיה היחידה היא שהמזגן לא עובד בגדול לא נראה לי שזו בעיה משמעותית

פורסם

אין לי נסיון ספציפי עם המרצדס אבל מנסיוני עלות החלפים שם תיהיה זולה יותר משמעותית { אין הובלה על החלקים המיובאים , מכס וכו} אם מצאתה רכב שנראה לך אני מצטרף להמלצות לשכור שירות בדיקה של חברה שמתמחה ברכבים קלאסיים כדי לקבל תמונה כוללת של {מה עובד ומה לא , מצב שלדה ,מנוע ,גיר ובודי} הרכב ולא תמונות מגמתיות של המוכר. לאחר מכן תקן את הרגקטים שם ותביא את הרכב תקין לארץ .

הרכב שלי הגיע ארצה עם מזגן לא תקין כאשר עלות התיקון שם הסתכמה ב300 $ כאן דרשו ממני 3000 ש"ח על שיפוץ מדחס וזה לפני מילוי גז וכו וכו.

בכל מקרה בהצחלה בהליך היבוא .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בענין הגיר, הידע שלי תאורטי...אז אם הוא מתפקד מצוין זה סבבה. מה שכן, אני מכיר את גיר ה4 הילוכים מה 280 1971 שלי ומפגודות, ושם הוא פשוט נפלא.

לגבי הפגושים, נראה לי שלהשיג אותם באירופה יהיה סיפור לא פשוט בגלל המחירים המטורפים שם, אולי יותר פשוט לחפש בארה"ב כי לפני 74 אלו פגושים כמו האירופאים. עוד כייון שאפשר לחשוב עליו הוא דווקא אנגליה, אני נהנה לפעמים למצא מציאות מעניניות שם כשאני מחפש באי ביי תחת mercedes sl breaking משום מה באנגליה חלקי מרצדס משומשים מפירוק נופלים לפעמים מאוד בזול, אבל צריך לזה סבלנות.

פורסם

בשפת העם הוא נקרא " מוקש" משמש באמריקאיות מסוף שנות ה70 . יכול להיות גם שהתמחור היה כדי להוריד אותי מהעניין כי הם לא ידעו להיתעסק איתו. בכל מקרה בסוף רכשתי כאן בארץ מדחס חדש בעלות ריאלית יותר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
מכיוון שבחפירות עסקינן קבל תגובה

אין פה שום קומבינצייה ולהיפך,מותר לאדם לתקן או לטפל ברכושו גם שם וגם פה.

אין באף מקום הוראה חובה עליך להצהיר שתיקנת את מכוניתך בחו"ל.

פה ניסית לשווא לעורר סערה בכוס מים.

אולי תצהיר גם שקנית דלק בתחנת דלק אמריקאית לפני העלייה לאונייה?

:wink:

מותר לך לעשות ברכושך כל מה שתחפוץ שם ופה לתקן לשפץ מכני מרכב הכל אבל..

יש בישראל חוקים. מדינה מתוקנת

אחד החוקים קרוי פקודת המכס. ( בסיסו עוד מימי הבריטים ) ושם מוגדר כי

עלות הטובין כוללת את כל ההוצאות שהיו לך ברכישת הטובין כולל תיקונים וכן גם כולל הדלק להביא אותו לנמל הטעינה. מה ההבדל בין ההובלה היבשתית בתוך אמריקה להובלה הימית מנמל הטעינה לנמל הפריקה? כלום .

מה תצהיר זה בינך לבינך.

אם זלטין או חבריו היו בודקים את הרכב כמו שצריך ( ואתה שמאי רכב ) הרי הם היו צריכים לבדוק גם את מצבו המכני,ולא רק את מצבו הויזאולי ואם תיקנת ב X$ להוסיף זאת לערכו של הרכב, או בהתאם לחשבוניות שהצהרת עליהם או לפי שומה שהם עורכים.

מה מבוצע בפועל אתה יודע מנסיונך האישי.

לכן הסערה היא בים ולא בכוס מים. וכל אחד יעשה מה שבראשו.

אני חושב שהמלצה שלך לתקן שם , ואיני חולק כי יכולה להיות זולה יותר שם, עלולה לחייב את המתקן גם בתשלום מיסים על ההוצאה הזאת, כאן , וזה גורם שיש לקחתו בחשבון. זה יותר ממכפיל את ההוצאה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בשפת העם הוא נקרא " מוקש" משמש באמריקאיות מסוף שנות ה70 . יכול להיות גם שהתמחור היה כדי להוריד אותי מהעניין כי הם לא ידעו להיתעסק איתו. בכל מקרה בסוף רכשתי כאן בארץ מדחס חדש בעלות ריאלית יותר.

קניתי מדחס כזה משומש ממגרש בארץ ב400 ש"ח ל350 slc שלי לאחר שהמקורי נתפס וקרע את הרצועה.

• תוכן חדש...