Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

12 שנים עם מיני מקורית לחלוטין אין בעיות חימום. המיני נסעה שלוש שנים כל יום מטבעון לחיפה וחזרה ולא היו בעיות של חימום יתר. סביר שאו שהרדיטור סתום או שמשאבת המים עיפה ויכול להות גם וגם. גם מכסה הרדיטור חשוב.

שלמה דן גדרון

פורסם

כמה נכון כמה אמת!

האילתורים שהוצעו כאן מתאימים לרכבים ששופרו או לרכבי שמתוכננים לעבודה מאומצת ביותר.

במיני סטנדרטית השייכת לבחורה, אין צורך לעשות דבר מעבר לשמירה על הוראות היצרן וטיפול תחזוקתי

שוטף, ניקוי רדיאטור כולל פירוק והרכבה מחדש, ניקוי המעברים (בדרך כלל מספיק חומר פלאש ממיס)

וכל מי שידבר איתי על נזילות אח"כ אז זה פשוט לא נכון אני עשיתי את התהליך פעמיים, המנוע מברזל

סופג הכל וחלק שנוזל עדיף לגלות את זה בשעת הטיפול ולא בדרך!

החלפת פקק הרדיאטור לאחד תקין אורגינאל כיוון מנוע וכיוון הצתה, החלפת טרמוסטט לאחד חדש ותקין,

ואם הרכב התחמם גם החלפת שמן לשמן איכותי והמיני הזו תמשיך לנסוע אחרי שהרבה מכוניות אחרות ירתחו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני נתקלתי פעם במיני ששינו לה טיפה את הגריל והעבירו את הרדיאטור לחזית מאחורי הגריל.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

תודה רבה על כל העצות ובעיקר על התמונה.

המאוורר הזה ששמת הוא רגיל או יונק ?

לא ברור לי למה לשים מאוורר יונק, הרי האוויר לא יכול להכנס דרך הברזל ולצאת מצד שני.זה לא פילטר אוויר אז מה הטעם לינוק אויר דרך משהו סגור ?

לא עדיף 2 מאווררים רגילים שיקררו כל אחד מצד אחר את הרדיאטור ? שוב תודה רבה.

עניתם מעל ומעבר. לא ציפית לכל כך הרבה תגובות !

שבוע טוב

רביב

פורסם

המאוורר הזה ששמת הוא רגיל או יונק ?

אין דבר כזה מאוורר רגיל / יונק.

המאוורר יודע למשוך / לדחוף אויר לכיוון מסויים.

אם מתקינים אותו "לפני הרדיאטור" וכיוון הסיבוב שלו "מושך אויר" אז הוא מוגדר "יונק".

אם מתקינים אותו "אחרי הרדיאטור" וכיון הסיבוב שלו "דוחף אויר" אז הוא "מספק".

לא עדיף 2 מאווררים רגילים שיקררו כל אחד מצד אחר את הרדיאטור ? שוב תודה רבה.

לא.

כשהוא יקבל אספקה מ-2 צדדיו לא תהיה סירקוליציה ותיאורטית אפשרי מצב של אויר "כלוא באמצא".

צריך 2 מאווררים רגילים. שניהם מסתובבים לאותו כיוון סיבוב מ-2 צידי הרדיאטור. אחד יהיה מספק ואחד יהיה יונק. כיוון זרימת האויר הוא אחד. מאוורר אחד "זורק אותו" אל הרדיאטור (זה המאורר המכני), ומהאוורור השני מושך אותו (לאותו כיוון) מהצד השני של הרדיאטור. זה המאורר החשמלי שטל סימן בריבוע אדום בתמונה בדף הקודם.

\__8___רדיאטור ____8__\

/__8_____________8__/

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...