Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלא הצלחתי לקבל עליה תשובה מגורם רישמי.

האם ניתן באופן חוקי בישראל להתקין (על רכב פרטי בכלל וג'יפ אספנות בפרט) מתקן דמויי כף קידמית, כמו על מפלסות שלג בצפון אמריקה?

אגב, התקן דומה היה על כלי רכב צבאיים באינטפאדה הראשונה לפינוי מחסומי אבנים.

מצורפות תמונות להמחשה.

KandKSnowplow1.jpg

plow 1.jpg

plow 2.jpg

plow 3.jpg

plow 4.jpg

plow 5.jpg

plow 6.jpg

פורסם

בארצות הברית של אמריקה אופנועי אינדיאן שימשו כמפלסות שלג.

כמו כן שימשו כמכוניות גרר בדחיפה בשל המומנט הרב שהיה מצוי בהם.

אין סיבה שרכבים הדומים לג'יפ שבתמונה לא יעשו את העבודה.

פורסם

אין סיבה שרכבים הדומים לג'יפ שבתמונה לא יעשו את העבודה.

בוודאי שאין סיבה שג'יפ לא יבצע את העבודה.

אך לא זאת היתה השאלה.

קשה לי להאמין שתורשה בארץ תנועה בכביש לרכב המצויד ב"כלי משחית" כמתואר, ולו בשל כך שהוא איננו "בדיוק" פגוש תקני.

עודד

פורסם

משרותי הצבאי בחרמון ובהר דב, (לא צריך לציין תאריכים) 8) זכורות לי מפלסות כאלו שהיו מותקנות על כלי רכב צבאיים, בעיקר יונימוג, ששימשו לפתיחת ציר בכל בוקר.

גם כיום קיימות מפלסות (מותקנות בעיקר על שופלים) בעירית ירושלים, ובישובים הררים נוספים.

אמרו משהו מטריד בתחזית מזג האויר, שבעקבותיו פתחת את הדיון ? תן אינפורמציה, שנתכונן גם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
משרותי הצבאי בחרמון ובהר דב, (לא צריך לציין תאריכים) 8) זכורות לי מפלסות כאלו שהיו מותקנות על כלי רכב צבאיים, בעיקר יונימוג, ששימשו לפתיחת ציר בכל בוקר.

גם כיום קיימות מפלסות (מותקנות בעיקר על שופלים) בעירית ירושלים, ובישובים הררים נוספים.

אמרו משהו מטריד בתחזית מזג האויר, שבעקבותיו פתחת את הדיון ? תן אינפורמציה, שנתכונן גם.

יש לי אפשרות לקבל מחבר בארה"ב התקן דומה לזה משנות החמישים. נראה יותר כמו כף הרמה קטנה של בבוקאט, מותאם לג'יפ. לא מפלסת שלג.

ההנחה היתה שאם מפלסת שלג מותרת, אז ניתן (אולי) לאשר גם כף לעבודות חקלאיות.

פורסם
בארצות הברית של אמריקה אופנועי אינדיאן שימשו כמפלסות שלג.

כמו כן שימשו כמכוניות גרר בדחיפה בשל המומנט הרב שהיה מצוי בהם.

6a00d8341bfeb753ef0112796f3c3728a4-pi

פורסם
בחיאת דינק יורם, פה על כננת עשו לך את המות אז על כלי משחית כזה?? ניראה לך??

אריה

אם לא נשאל איך נדע? ואם ולא ננסה איך נצליח? :confused:

המעז ינצח

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah:

אם לא נשאל איך נדע? ואם ולא ננסה איך נצליח? :confused:

המעז ינצח

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בהמשך לשאלה אולי כדאי כבר לברר אם ניתן להתקין תותח ללא רתע , סתם שיהיה, לכל מקרה ..:-)

ושאלה נוספת למי שיש ברנקרייר יכול לנוע איתו בדרכים ? (אריה )

שמעתי על מישהו בצפוןשיש לו טנק כלשהוא יצא איתו לסיבוב ועצר אותו שוטר ... לשאלת השוטר בדבר רשיון הוציא הנהג לתדהמת השוטר רשיון נהיגת טנק ... טוב שלא שאל אותו אם הוא משוגע ...:lol:

אודי.

פורסם

יורם

תגיע עם כל ההתקן לטסט ושם ישלחו אותך לעמדה 1 ושם......:x

בהצלחה

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אם אתה כבר מוצא מישהו לשאול תברר בשבילי אם אפשר להתקין על פיאט אונו פרופלור סתם כך שיהיה או אולי לפקקים וכדומה :roll:

• תוכן חדש...