Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידית ההילוכים אצלי בגולף היתה יוצאת מהמקום בכל פעם שמנסים להכניס לרוורס, מאחר ואז צריך ללחוץ עליה כלפי מטה.

(איתי סמוראי יכול להעיד על כך:oops: )

מאחר ולא ידעתי בזמנו מה הבעיה, היו (בעלי מקצוע) שטענו שאני אשם, שעליתי על אבן ושהידית קיבלה מכה מלמטה...

בכל מקרה החלטתי לפרק ולבדוק בעצמי וגיליתי שהקופלונג שמחזיק את הידית במקום שעשוי פלסטיק פשוט התפרק מיובש (אפשר לראות אותו בתמונה משמאל למעלה)

הזמנתי מייד חדש באיביי בכמה פרוטות וקיבלתי אותו השבוע.

כשפירקתי את שלי לצורך החלפה גיליתי שבחבילה שקיבלתי יש יותר חלקים ממה שמותקן אצלי ברכב.

החלפתי אצלי את החלקים שכן זיהיתי, הכל עובד מצויין החלפת ההילוכים חלקה והכל טוב.

העניין הוא שאני חושש שמי שטיפל לי בידית ההילוכים קודם החליט לוותר על חלקים מסויימים, הרי אף אחד לא ישלח לי חלקים שאין בהם שימוש.

מצ"ב תמונה של ה GEAR SHIFT BUSHES & BALL SOCKET כפי שנשלחה אליי עם כל החלקים.

מטריד אותי בעיקר החלק האדום (בתמונה מצ"ב) שלא היה קיים אצלי.

מישהו כאן החליף חלק כזה בעבר ויודע להגיד לי לאן הוא שייך?

לא מצאתי שום חומר טכני בהיינס או ברשת.

תודה

untitled.JPG

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הייתי שמח לתת לך להציץ בשלי, אבל היא אוטמטית לצערי/שמחתי...

זה מזכיר לי את הבדיחה על כך שבכל פעם שמפרקים ומרכיבים רכב נשארים כמה חלקים ספייר. מה שאומר, שאם תפרק ותרכיב מספיק פעמים, יהיו לך מספיק חלקים לבנות רכב נוסף!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מצאתי, כנראה נשמות טובות בעברו של הרכב החליטו שהוא מיותר:twisted::x

הוא יורכב למקומו השבוע.

להלן הסבר מלא לאופן ההחלפה

http://www.vwgolfmk1.org.uk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=44

מיקי תודה על הכוונה:lol:

GLStep41b.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• אחראי פורום
פורסם
(איתי סמוראי יכול להעיד על כך:oops: )

:oops:

:lol:

שמח שפתרת את העניין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אתר מדהים, הסברים עם תמונות מלאות לכל שלב !!!

ממש נפלאות האינטרנט.

ירון

מישהו מכיר אתר כזה עם הסברים לסיאט טולדו (דיזל ידני) 2003? אני מעוניין לפרק את ידית מוט ההילוכים ולהחליפה בחדש.

תודה.

• תוכן חדש...