רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באסיפה הכללית של עמותת מועדון ה-5 נבחרו בעלי התפקידים הבאים (לפי א-ב שמות משפחה) לועד העמותה: דרור בריל מתניה הלוי בני הספל זמי לוין יורם מקובר ראובן נזירי נחום קדמיאל בית דין חברים: עו"ד שלמה דן גדרון עו"ד גיל דבורה עו"ד רז לבנת לועדת הבקורת בני אור צביקה מרגלית למבקר העמותה עו"ד אלדד נבו בברכה בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 916 צפיות
שלום! אשמח לדעת, כמו בכותרת, אם מפגש שישי-רחובות של מועדון החמש יתקיים בשעה שונה מהרגיל. (אגב, אם לא - באיזה שעה זה יוצא?)
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
:cry: והכל סיפורים,ותירוצים.אין מספיק מכוניות לבדיקת שמאי,וכו' וכו'.אבל ,אני משתדל להיות אופטימי,כי לפעמים גם זה לטובה.חג שמח לכולנו.
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 2 תגובות
- 931 צפיות
לחברי מועדון החמש, ערב זמר עם אילנה כץ ב-26.3 יום ו' ב-22:00 – חלק ראשון שירה בציבור, החלק השני מופע אמנותי עם עליזה אביב בחגיגה יוונית-בלקנית, טברנה יוונית בליווי אקורדיוניסט, הזמר-נגן הבס שמואל בר-עוז ונגן הבוזוקי הוירטואוז חיים רומנו. מחיר לחברי המועדון 65 ₪ לאחד. נותרו עדיין כרטיסים. הזמנות בטל. 7361313 – מח' מנויים או דרך הקופה טל. 7375777 בציון המחיר למועדון החמש. בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
טיול גיפים 9/5/09 1 2 3 4 5
מאת יאיר לוסטיג- 3 עוקבים
- 60 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
0900 בבוקר פונדק אסא בית דגון,ותזוזה לכוון כרמי יוסף
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי תמונות מהאויר ומהקרקע שצילמתי היום כאחד שרכב 13 שנה על קטנוע ומתחת לבית חונה פיאגיאו ווספה SI תנאי הטסה קשים מאוד - רוח חזקה *הרבה תודה למצא על האירגון והתכנון החברים התסדרו כמו בצבא בסדר מופתי - אוירה נהדרת. גם רכב "זקן" ליוה את השיירה הזורמת. ולכולם- תראו בשילוב תמונות מהקרקע כמה מוסיפות התמונות מהאויר כי "דברים שרואים משם - ממש לא רואים מכאן" רק טוב. תהנו. GUY
הודעה אחרונה מאת קובקיי, -
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אכזבה גדולה אחזה בנו כאשר החזאי בטלוויזיה בישר על סופה בפורים. שכן זה התאריך המתוכנן לטיול המועדון לתבור. עוד במפגש הקודם בירושלים נקבע שהטיול הבא יהיה לאזור של רמי (משיבלי). הצענו את פורים, דני שמח שכן זה יום ההולדת שלו. הפור נפל והתאריך נקבע. אך כפי שנאמר נאלצנו לדחות. אסף הפעיל על כולם לחץ פיזי מתון, דרש שהדחיה תהיה קצרה וקבע תאריך חדש לאחר שבועיים. היום יצאנו שוב מקצוות ארץ (מירושלים ועד שלומי) לכוון צומת מגידו ובשעת ה-"ש" התיצבנו כולם למפגש. דני, אסף, עופר, רם, אורן ורמי. הצטרפו אלינו ז'אק עם הדה-שבו, מיכאל עם סיטרואן BX וגיל שחולם על רנו 4 עוד מזכרונות הילדות. רמי המארח נתן תידרוך קצר והופ יצאנו לכוון שיבלי. נסיעה קצרה בכביש הסרגל ופניה ימינה לכביש עוק…
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
שלום רב , המפגש הירושלמי יתקיים בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) ,רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. ביום ו'-26.03 ייערך טקס הרמת כוסית לחג בשעה 13:00. הרמת הכוסית תכלול פרידה ממנכ"ל בית ההארחה הסקוטי וצוות המקום, בהערכה רבה על אירוח למופת. המפגש יעבור לגן הבוטני בירושלים , כיוון שמגרש החנייה של בית ההארחה הסקוטי מוסב לבית קפה. נשמח אם כל חברי המפגש יעשו מאמץ ויגיעו למפגש האחרון בבית ההארחה (למרות תחזית מזג האוויר). המפגש הבא יתקיים בגן הבוטני- פרטים נוספים בשבוע הבא. לבירורים ניתן לפנות לרכ…
שאלה יש מועדון סיטרואן רישמי בארץ?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
טוב אז ככה.היום מתוך שיעמום לקחתי את אחת המצלמות בעבודה{אולימפוס C-500}לניסוי קטן. צלם גדול אני לא..אבל אמרתי נו יאללה שיהיה,אין לי בנתיים מצלמה דיגטלית,ואמרתי לעצמי-השקעתי היום כמה שעות בעבודה, וציחצוח של ה83' החטובה,ואחותה היפייפיה 86',אז למה לא לצלם. מצטער אם יצא קצת מטושטש..להתרשמותכם. שבוע טוב-יוני .
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התחלתי טסט לפני זמן רב לפורד אנגליה. מספר רג'קטים ונשלחתי לסבוב חוזר. בגלל המון סיבות לא השלמתי את הרישוי (מילואים, עבודה, מעבר דירה, כן וגם חתונה) בינתיים חלפו שלושה חודשים כשהרכב בחניה וכעת אני רוצה לגמור עם הטסט הזה. שאלתי היא האם אני חייב להמשיך את הטסט באותו מכון שבו התחלתי, או שניתן לעשות את הטסט במכון אחר? (אני מעוניין מאוד ללכת למכון אחר)
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נראה כמו סוף שנות ה 90 אולי תחילת שנות ה2000 משהו אמריקאי, אבל לא הצלחתי לזהות. ספורטיבי מאוד. מושך צומת לב. מזכיר קצת לנציה סקורפיון, אבל לדעתי לא. אם אני לא טועה היו לה פנסים מתהפכים מקדימה. מי מזהה ?? תמונת הרכב הוסרה לבקשת בעל הרכב בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
מחר אני הולך לבאזר של בני ל לקנות מספר פריטים : 1.פולי מנוע 2.מחזיר שמן לפלאנג' פיניון של הבקאקס (נתפסה לי שם שקית נילון והרסה את המחזיר). 3.מחזיר שמן לפולי הנ"ל. העניין הוא שיש לי דוגמאות למחזירי שמן אך הדוגמא למחזיר של הפולי פורקה מהמנוע 1600 X FLOW שיש לי ספייר. האם הוא אותו מחזיר של ה 1300? אסור לנו לתת לבני להתאמץ יותא מדי בחיפושים... אגב בספר פורד שיש לי אין מידות של מחזירי השמן. לגבי ההתקנה שתתבצע בימים הקרובים, האם ישנם דגשים או חומרים מיוחדים שצריך? כלומר למרוח מעט שמן שמכניסים את המחזיר או אולי, דווקא לייבש ולנקות טוב טוב ואז להכניס? (נשמע לי יותר הגיוני). האם יש למישהו מושג לגבי עלות משוערת למד-מומנט סביר לעבודות שאני מתכוון לבצע באוטו? תו…
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום חבר עם קפרי 1600 עם מנוע כמו של קורטינה רוצה להחליף לנפח גדול יותר. רציתי לדעת האם זה אפשרי מבחינה חוקית לשים מנוע 2000 סמ"ק ואילו התאמות יש לבצע? איזה מנועים אפשר לשים במידה וזה חוקי? תודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
שאלת פולי עקום
מאת העכביש- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמתי לב שהפולי מנוע( 1300) שלי מסתובב מעט עקום, (ניתן ליישר?)כלומר עם מעט שמיניות. האם החלפת הפולי תעזור? ולשאלה נוספת, האם פולי של מנוע 1600, יתאים (מבחינת קוטר חיצוני של סיבוב הרצועה והטעינה)? האם יכול להיות שמשהו אחר עקום? ואיך זה מתעקם בכלל?
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
רכב מקסים! מפגש מקסים. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע של מי הפונטיאק הכחולה בפרסומת החדשה של רנואר??
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
השבי מונחת מפונצ'רת והמרצדס חונה לה ביום גשם מקפיא, שתיהן ברחוב של הבת שלי נורית בעיר קוינסי שליד בוסטון
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם, עבר הרבה זמן מאז שהעלתי תמונות של הטנדר שלי, בחודשים האחרונים החלפתי חישוקים לחישוקים המקוריים של הטנדר אשר מעולם לא הגיעו לארץ בייבוא סדיר. בוצעו כמה שדרוגים קלים לרכב ומתוכננים עוד כמה בעתיד, אני אחשוף אותם עם הזמן. הרכב היה במצב ביש כבר שבועות רבים, מלוכלך ומטונף ברמה שלא תאמן. כל כך התביישתי בו ובעצמי על שנתתי לו להגיע למצב שכזה. היום, הפשלתי שרוולים ויצאתי לנקות את הרכב, מה אגיד לכם, כמויות כאלה של לכלוך הרבה זמן לא ראיתי שיורד מרכב. הרכב עכשיו נקי יחסית ואני מתכוון לשמור עליו כך גם בעתיד. השטיפה רק הראתה לי עד כמה במצב גרוע הפחחות והצבע של הרכב ושאני חייב לעשות משהו בנידון. מקווה שאוכל לחסוך מספיק כסף כדי להכניס אותו לפחחות וצבע כמו…
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרמת כוסית לכבוד חג הפסח במפגשי מועדון החמש ברחבי הארץ בנוקיה תל אביב, נשר , השרון , השפלה וירושלים ביום שישי, 26.03.10 , בשעה 17:00 בירושלים - בשעה 13:00 בברכת חג שמח לחברי המועדון ולבני ביתם! נחום קדמיאל יו"ר מועדון החמש
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז זהו: אני צריך לקחת "פגר לשחיטה" מחיפה, ומן הסתם- לא רוצה ויכול לשלם על זה מחיר גרירה מלא, כי כל האוטו לא שווה את זה- אז אם מישהו גם צריך הובלה למרכז (חולון, לצורך העניין)- מוזמן להצטרף לעלות הגרירה! עוד לא בררתי, כמה זה בדיוק- אבל בטח לא הכי-זול שבעולם! לחילופין- אם יש גרר, שעושה נגלות לצפון וחוזר ריק, ויהיה מוכן לעשות את הגרירה במחיר סביר- גם יבורך! (מיותר לציין, שגם משאית עם מנוף תהיה בסדר).
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 968 צפיות
שישי נוסף הביא אותנו לרחבה בנס ציונה. והרי המציגות:
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
לאחר אין ספור דחיות, תירוצים וסיפורים, הוולבו הצהובה נכנסה היום לשיפוץ יסודי. לאחר 4 שנים שבהן המכונית בבעלותנו החלטנו שהגיע הזמן לשיפוץ חיצוני שישיב לה את עלומיה. סה"כ מצב המרכב טוב למדי, ולמעט מסגרת השמשה הקדמית וסף הדלתות התחתון (בעקבות תיקון מחופף) אין ריקבונות - והחשוב מכל, צירי הדלתות, הגג והרצפה במצב מעולה, אות ועדות לרמת התחזוקה שזכתה המכונית ולאיכות הפח הגבוהה. לפני כחודש ניגשתי לקבל הצעות מחיר, כשרוב ההצעות נקבו במספר 5 סיפרתי. לבסוף, נבחר הפחח שעובד במוסך שממוקם ליד עבודתי, מוסך בר יוחאי, ולפחח, אותו אני מכיר 30 שנה, קוראים ראובן ניסנוב, בעל מקצוע מעולה וותיק מאד. בנוסף, ירופדו המושבים מחדש לפי הדוגמא המקורית, החישוקים יעברו ניקוי חול ויצבעו בתנור. …
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
חיפושית ישנה
מאת FreeDM- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לקנות חיפושית ישנה. תגידו לי בבקשה האם יש בעייה של חלקים בארץ. כמה עולה ביטוח ומה כדאי לבדוק בזמן הקניה. תודה.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כהרגלנו בימי שישי נפגשנו חברי מועדון החמש סניף הצפון בבית קפה ארומה בנשר
מזגן לגולף MK1 1 2
מאת msigal- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי - רציתי לדעת האם מישהו יכול לנדב פרטים לגבי התקנת מזגן בגולף קבריו שנת 1986. הרכב הוא 1.8 אוטומט אז אני סבור שלא תהיה בעיית סחיבה אקוטית (לא שהוא טיל גם ככה...). כל מערכת החשמל/חימום/קירור עובדת נהדר, אבל בקיץ יהיה קצת חם מן הסתם... אז אם יש לכם פרטים/הצעות/מחירים/מתקינים מומלצים וכמובן - האם כדאי לפרק מזגן מרכב מודרני יותר או לרכוש חדש! תודה מראש, מיקי
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
במפגש שישישרון היום הגיעו חן ואלי פרחי בוולוו לאחר סיום שיפוץ - מזל טוב חן, סע בזהירות ותהנה ממנה וחגגנו בהרמת כוסית ועוגות לרגל השיפוץ וגם לימי הולדת לכרמון ישראל, ציפי לוגסי וגלית קגנוביץ - מזל טוב לשלושתכם וכמובן חגגנו את החזרה ממסע הענתיקות לאילת שכולם קרנו מאושר מהטיול ומזמינים טיול חדש, יש כבר הצעות ולתמונות של הוולוו הצהובה של חן פרחי
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב. נכון לעכשיו הרכב עומד בלי תזוזה כבר 4 שנים, ויש לי מספר שאלות: 1)כמה עולה מנוע מיבוא? 2)האם יש חלקים בארץ?, במידה שלא. היכן ניתן להזמין, וטווח מחירים פלוס מינוס.? 3)בעיות שצריך לשים לב?. 4)הרכב ללא טסט 4 שנים, מהו התהליך שאני אומר לעבור, על מנת להחזיר את הרכב לכביש. (מבחינת המדינה) 5)מה המחיר הכדאי לרכב מסוג כזה, שדורש השקעה מבחינה חיצונית ופנימית? (צמיגים,מצבר,שמנים,פילטרים,צינורת ולכו תדעו מה עוד) תודה רבה העזרה שלכם תבורך
-
פורד ראנצ'רו 74
מאת לוי- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר תלאות מרובות הצלחתי להוציא את הראנצ'רו מהנמל ! מקווה להעביר אותו טסט במהרה. שבוע טוב עופר
הודעה אחרונה מאת s10, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום ! אני מחפש בעל מקצוע שיכול ליצור שטיח כמו בתמונה (בצבע אדום ),יש המלצות ?
הודעה אחרונה מאת markk,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,054 אורחים (הצג רשימה מלאה)