Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מקסים. המוזיקה היא של Dire Straits במקרה? :-P

ואגב אם יש את התמונה של בטי מלמעלה (בבית של רמי) אשמח לקבל אותה. :oops:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
סרטון מקסים. המוזיקה היא של Dire Straits במקרה? :-P

ואגב אם יש את התמונה של בטי מלמעלה (בבית של רמי) אשמח לקבל אותה. :oops:

דודה ! אני אביא לך מצנח רחיפה מהר תבור וכך תוכל לצלם את בטי מלמעלה בחיפה .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

רם שלום לך

כאן נחמה אשתו של עופר ברגעים אלו ממש ראיתי את הסרטונים שערכת לפורום רנו 4

רציתי להגיד לך שזה ממש מעורר קינאה והתלהבות במובן החיובי 'סחתיין' על המוסיקה אני גאה בכם תמשיכו לטפח את התחביב ולהנות

עכשיו אני מבינה רנו 4 כדאאאאאאאאי!!!!!!!!

פורסם

כל הכבוד,ובכל הרצינות,אירגון וביצוע לתיפארת.מי יתן וירבו כמוך רמי,וכמוכם מועדון רנו 4 וילמדו ממכם אחרים מה משמאות הפירגון והאחווה למאן כולנו.

Dr. volvo

פורסם
רם שלום לך

כאן נחמה אשתו של עופר ברגעים אלו ממש ראיתי את הסרטונים שערכת לפורום רנו 4

רציתי להגיד לך שזה ממש מעורר קינאה והתלהבות במובן החיובי 'סחתיין' על המוסיקה אני גאה בכם תמשיכו לטפח את התחביב ולהנות

עכשיו אני מבינה רנו 4 כדאאאאאאאאי!!!!!!!!

תודה תודה, הקרדיטים מגיעים לכולם היוזמות המקומיות, הרעיונות, שיתוף הפעולה והרצון לתת ללא תנאי של כווווווולם כנראה מאפינים את בעלי הרכב הפשוט והמופלא הזה - רנו 4.

כל הכבוד,ובכל הרצינות,אירגון וביצוע לתיפארת.מי יתן וירבו כמוך רמי,וכמוכם מועדון רנו 4 וילמדו ממכם אחרים מה משמאות הפירגון והאחווה למאן כולנו.

ד"ר וולוו (יעקב),

ראשית משיחה איתך אני מבין שהתכוונת לסרט ועל כן תודה,

שנית במועדון יש שני רמי ולכן אני זה רם. רמי זה רמי פראירה האחראי על היום הנפלא הזה בשיבלי.

ושלישית - בפעם הבאה נשמח אם תצטרף עם אחת ממבחר מכוניותיך ואפילו עם הצרפתית.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

ושנית במועדון יש שני רמי ולכן אני זה רם.

נכון , עשיו אנחנו מגייסים עוד חברים עם רנו 4 , ואנחנו מחפשים :

1 עופרה או עופריקו (צות עופר)

1 אור או אורנה (צות אורן)

1 רון או רונה (צוות ירון)

1 דן או דנה (צות דני)

ואספה או משהו כזה לא צריך כי יש לנו אסף אחד וגם ככה זה יותר מידיי ... :lol::lol: (למרות שלא היינו מתנגדים לאיזו בתיה )

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תודה תודה, הקרדיטים מגיעים לכולם היוזמות המקומיות, הרעיונות, שיתוף הפעולה והרצון לתת ללא תנאי של כווווווולם כנראה מאפינים את בעלי הרכב הפשוט והמופלא הזה - רנו 4.

ד"ר וולוו (יעקב),

ראשית משיחה איתך אני מבין שהתכוונת לסרט ועל כן תודה,

שנית במועדון יש שני רמי ולכן אני זה רם. רמי זה רמי פראירה האחראי על היום הנפלא הזה בשיבלי.

ושלישית - בפעם הבאה נשמח אם תצטרף עם אחת ממבחר מכוניותיך ואפילו עם הצרפתית.

1)התכוונתי לסרט ולעצם חלקך במיכלול האירוע. 2)לגבי רמי כבודו בימקומו מונח,וכל הכבוד על האירגון.3)ברצון,ב-ה זו היתחייבות ,הדדית?:lol:

Dr. volvo

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...