Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לגולף MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקי, איביי אנגליה מפוצץ בחלקי פלסטיק בשחור, חום וכו'...

אבל אני מסכים איתך לגבי פירוק של הדש תשאיר אותו מושלם.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
לדעתי הם מגיעים דוקא מישראל, הרי לא חסרות כאן פירוקיות.

אני מדבר על ייבוא ולא על פירוק בארץ שסליחה על הביטוי מדובר לדעתי בזבל.

ואם תעשה סיבוב קצר ברחוב המסגר מול סובארו תראה על מה אני מדבר.

פורסם
אני מדבר על ייבוא ולא על פירוק בארץ שסליחה על הביטוי מדובר לדעתי בזבל.

ואם תעשה סיבוב קצר ברחוב המסגר מול סובארו תראה על מה אני מדבר.

אני מתכוון שנראה לי- ואין לי הוכחה- שרוב המנועים שהם לכאורה מיבוא הם בעצם מפירוק מקומי.

כי מה עושים עם המנועים שמפרקים בארץ? זורקים לזבל?

ותאמין לי שבאירופה אין דברים שיותר טובים מאשר בארץ. ראיתי בפורומים מחו"ל ובאיביי כל מיני מכלולים משומשים למכירה שמרוב חלודה אפילו לברזל אי אפשר להשתמש בהם.

פורסם

אני לא מדבר על אי ביי.

אני מדבר על יבואנים מסודרים כמו אלה שיש במסגר לדוגמא שאתה קונה מנוע ומקבל שטר מכר+ אחריות ל3 חודשים.

מה עושים עם מנועים שמפרקים בארץ? חלק מהם לדעתי באמת זורקים לברזל וחלק נמכרים בזול הרבה יותר ממנוע מייבוא.

אתה היית משלם מחיר של מנוע מייבוא על מנוע במצב רע ומלא בקורוזיה עקב שימוש במי ברז?

אם כן אז תסלח לי אבל אתה פראייר.

פורסם

אז כנראה שלא היית באירופה. הייתי לא מזמן באמסטרדם ונדהמתי ממצב המכוניות שעומדות ברחוב, חלקן בנות יותר מ10 שנים, כולן במצב כמעט תצוגה ללא מכות חניה, שריטות ודפיקות כפי שניתן לראות כמעט בכל רכב בן שבוע ומעלה בארץ.

• תוכן חדש...