Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנסיכה שלי נחה בעבודה.-A112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה דקות חזרתי הבייתה, עשיתי סיבוב מסביב ל86' ורק עכשיו שמתי לב שיש כיתוב ABARTH מאחור. אבל יש לה כונס רגיל של ג'וניור.

היא אברט' (:shock:) או שהכיתוב לא מקורי?

פשוט התעמקתי עד עכשיו רק ב83', והיא בוודאות ג'וניור.

folgaria.jpg

http://www.a112abarthclub.org/it/folgaria.jpg

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אכן,שתי הנסיכות מדגם ג'וניור.גם ה83',וגם ה86'.באחד מהחיפושים האין סופיים מצאתי בחנות חלקי חילוף במפרץ חיפה מצאתי אביזרים,וחלקים רבים שנותרו לו,ובינהם גם הסמל,שהוא מיוחד וצבעו אדום ובולט.כמובן שהמטרה הסופית לשדרג את הבובה,ואני עובד על זה כרגע.מצאתי כבר בחור באיטליה שמעוניין למכור בלוק מנוע של אבראט כולל גיר.ואני צריך כרגע לחסוך עד שהיה לי את הסכום הנדרש.

לילה טוב,יפה ששמת לב ושים לי עין על הנסיכה הא..:-)

יוני.

פורסם

בהצלחה, אני ירצה לראות פרויקט כזה :smile:

אגב, אם אתה רוצה, או מישהו בפורום בכלל, ברחוב יפו בתחנת דלק פז (ליד מוסך) יש A112, כזכור לי היא שנות ה80+ אדומה שזקוקה לשיפוץ, הבעלים רוצה עליה 3K. (וכבר הרבה אנשים צחקו לו בפנים)

אל תדאג אני תמיד שם עליה עין שהיא חונה :snipersmi

גם מפני צרי עין, ילדים קטנים תמיד מסתכלים. וכבר יצא לי לצעוק על איזה ילד מהחלון.(הוא עמד ליד הפרונט ושכחתי שכבר אין סמל:hihi::mm_sad: )

BMW E30 325i Coupe

פורסם

קודם כל באמת תודה!לגבי פרוייקט האבארט אתה יכול להיות בטוח שאשתף אותך ואת כל חברי הפורום כשהוא יתחיל.:-) לגבי הסמל תבדוק שוב:wink: .ביי בנתיים.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אני נורא אוהב את ה A112 , מכונית קטנה ומהנה של פעם.

איזה כייף לכם שאתם מחזיקים כזה רכב מיוחד.

כמה כאלו בערך יש בארץ ומה המחירים ?

בארץ איני יודע. אם אתה מחפש כזו ראה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2467110&postcount=573

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...