Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנסיכה שלי נחה בעבודה.-A112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוני, היא הייתה למכירה?

אתה חושב בקטן.

בהזדמנות אני אתפוס את הבחורה מחולון שמסתובבת על טווינגו שחורה ממוגזנת עם סיומת 15 בסוף...

אולי שווה לנסות. תכין את ההרצלים.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההרצלים בהיכון כבר לא מעט זמן. אין מועמדות רציניות.

(יוני מצטער שהטווינגו השתלטה על השירשור, הייתי קונה A112 בכל יום נתון[אחר]!).

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch אהלן.כן אני עובד בביג ב"מחסני חשמל",והטווינגו של בחור שעובד איתי בחנות.הוא קנה אותה לפני כמה חודשים לאישתו,והתאהב בה..הוא נוסע כל יום מהקריות ליוקנעם,ובנתיים האוטו מתפקד מצויין,אני אמנם לא נהגתי,אך ישבתי בתוך הרכב והוא נח מאד.{אני דיי גבוה-1.85,בעל האוטו1.90 בערך}אז כך שאם אתה גבוה לא תהיה בעיה.לגבי קניה-המחיר של האוטו זול מאד יחסית בקניה,ובזמן האחרון צצו להם הרבה למכירה למרבה הפלא,אני אישית ראיתי דיי הרבה בלוחות באינטרנט.לגבי מה סוברומן אמר על הטווינגו הממוגנזת,אם היא במצב טוב,ועוד של בחורה,אל תחשוב פעמיים.דרך הגב אם אני לא טועה רוב הטווינגו אם לא כולם הם מסוג EASY,כלומר תיבת הילוכים ידנית ללא קלץ,מה שאומר שגם ידה של אישה לא תוכל לעשות שם יור מידי נזק..בהצלחה יוני. :wink:

פורסם
Fitchדרך הגב אם אני לא טועה רוב הטווינגו אם לא כולם הם מסוג EASY,כלומר תיבת הילוכים ידנית ללא קלץ,מה שאומר שגם ידה של אישה לא תוכל לעשות שם יותר מידי נזק..בהצלחה יוני. :wink:
אירית, יוליה, היכן אתן? מזה השובניזם הזה? הנושא דורש תגובה שלכן לא?

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

shalevho אל תמהר להלהיט את בנות הפורום היפות עלי.הדברים נאמרים בציניות,ואין הכוונה לכלל המין היפה,אך בכל זאת בכל פעם שאחותי לוקחת את "הנסיכה" לסיבוב אני שומע את הרוורס חורק,וזה חורק אצלי בלב..מה לעשות צריך לומר את האמת,חלק מהנשים אינם קשורות כלל לנהיגה,וסובלות מחוסר קורדינציה,ותאמין לי חבוב הרגשתי את זה על בשרי בתור רוכב אופנוע..

יוני.:-)

פורסם
ההרצלים בהיכון כבר לא מעט זמן. אין מועמדות רציניות.

(יוני מצטער שהטווינגו השתלטה על השירשור, הייתי קונה A112 בכל יום נתון[אחר]!).

קבל, תיראה איזה השקעה אחרי המשחק של בית"ר.....משחק עלק

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=402&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

אם הירושלמית תהיה אקטואלית אני אבדוק אותה עבורך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• אחראי פורום
פורסם

יפהפייה אמיתית! :yum:

ו- subaru man נחמד - כמה צמיגים כבר

שרפת בשביל הסמלונים שלך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
Fitch אהלן.כן אני עובד בביג ב"מחסני חשמל",והטווינגו של בחור שעובד איתי בחנות.הוא קנה אותה לפני כמה חודשים לאישתו,והתאהב בה..הוא נוסע כל יום מהקריות ליוקנעם,ובנתיים האוטו מתפקד מצויין,אני אמנם לא נהגתי,אך ישבתי בתוך הרכב והוא נח מאד.{אני דיי גבוה-1.85,בעל האוטו1.90 בערך}אז כך שאם אתה גבוה לא תהיה בעיה.לגבי קניה-המחיר של האוטו זול מאד יחסית בקניה,ובזמן האחרון צצו להם הרבה למכירה למרבה הפלא,אני אישית ראיתי דיי הרבה בלוחות באינטרנט.לגבי מה סוברומן אמר על הטווינגו הממוגנזת,אם היא במצב טוב,ועוד של בחורה,אל תחשוב פעמיים.דרך הגב אם אני לא טועה רוב הטווינגו אם לא כולם הם מסוג EASY,כלומר תיבת הילוכים ידנית ללא קלץ,מה שאומר שגם ידה של אישה לא תוכל לעשות שם יור מידי נזק..בהצלחה יוני. :wink:

אהלן יוני. מהודעתך נראה כי אתה מייחצ"ן את הרכב. אין בזה שום צורך, אני גם כך מוכן לקנות אחת במיידי. לגבי הרבות שצצות לאחרונה, אני חייב לחלוק עליך, אני כמישהו שמחפש כבר קרוב לחודש וגר לידך (בקריות) לא מוצא. אז אם אתה יודע משהו שאני לא, אשמח אם תשתף אותי.

אתה לא טועה, ורוב הטווינגו שבארץ הגיעו כEASY, אך עם התקלות שונה הגיר ונוספה לו דוושה נוספת.

מדבריך אני מבין כי אין סיכוי שידידך ועמיתך לעבודה ימכור את שלו, אך אם תקפוץ לך אחת, אשמח לשמוע...ולקנות.

צפה פגיעה, אולי אפילו אבקר אותך במקום העבודה כדי להציץ על הA112.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

ניר, חדשות ועדכונים.

היום הצלחתי לתפוס את בעלת הטווינגו בכיכר קוגל בחולון, שאלתי אותה אם היא מעונינת למכור. אפילו שסגרה את החלון היה ניתן לשמוע קול צחוק מתגלגל.

'צטער!

ו- subaru man נחמד - כמה צמיגים כבר

שרפת בשביל הסמלונים שלך?

שום צמיגים, רק טיפה אבק.

הסמלון הבא יהיה של הפיאסטה בטיול שטח עצבני בסופרלנד :yum:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אהלן יוני. מהודעתך נראה כי אתה מייחצ"ן את הרכב. אין בזה שום צורך, אני גם כך מוכן לקנות אחת במיידי. לגבי הרבות שצצות לאחרונה, אני חייב לחלוק עליך, אני כמישהו שמחפש כבר קרוב לחודש וגר לידך (בקריות) לא מוצא. אז אם אתה יודע משהו שאני לא, אשמח אם תשתף אותי.

אתה לא טועה, ורוב הטווינגו שבארץ הגיעו כEASY, אך עם התקלות שונה הגיר ונוספה לו דוושה נוספת.

מדבריך אני מבין כי אין סיכוי שידידך ועמיתך לעבודה ימכור את שלו, אך אם תקפוץ לך אחת, אשמח לשמוע...ולקנות.

צפה פגיעה, אולי אפילו אבקר אותך במקום העבודה כדי להציץ על הA112.

ניר.

ניר היי.לגבי הטווינגו אני אנסה לעזור לך,אני אשאל את אלכס,אולי בכל זאת הוא מעוניין למכור,אין מה להפסיד,ובלי קשר אני אפקח עיניים,והעדכן אותך.

חוץ מזה אתה מוזמן לקפוץ לבקר,אני מניח שאתה תדע,אם אני נמצא,אני תמיד חונה כמה שיותר צמוד לכניסת החנות,:-) לשומר אצלנו יש 2 תפקידים:1 לשמור כמובן על החנות.2 לשמור לי על הנסיכה.:wink:

ביי בנתיים יוני.

slotcar03.jpg

פורסם

יוני שלום, שתי הA112 שלך יפיפיות, ה83' יותר :wink:

אני רואה אותן די הרבה, יכול להיות שאתה גר ברחוב שלי אבל אני בספק כי אני רואה אותן תמיד נפרד, לא ראיתי אותן אף פעם ביחד.

בכל מקרה תענוג לפתוח את החלון ולראות אותן, שיש עדיין אנשים ששומרים ומטפלים במכוניות כאלה.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
יוני שלום, שתי הA112 שלך יפיפיות, ה83' יותר :wink:

אני רואה אותן די הרבה, יכול להיות שאתה גר ברחוב שלי אבל אני בספק כי אני רואה אותן תמיד נפרד, לא ראיתי אותן אף פעם ביחד.

בכל מקרה תענוג לפתוח את החלון ולראות אותן, שיש עדיין אנשים ששומרים ומטפלים במכוניות כאלה.

GTRacer7 תודה על המחמאות.אני מחליף בינהם מידי פעם אבל לאחרונה אני בשימוש יומיומי עם האדומה,והכסופה אכן,חונה בחניה מקורה אצל ההורים.אם אתה רואה את הרכב בסביבת בית החולים,אז אני מניח שאנחנו שכנים,וטוב לדעת שיש עוד עין אוהבת שמשקיפה עליה במנוחתה.

אתה מוזמן להיות בקשר בכל עת.

כל טוב יוני.:-)

P1.JPG

DSCF4591.JPG

• תוכן חדש...