Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנסיכה שלי נחה בעבודה.-A112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GTRacer7 תודה על המחמאות.אני מחליף בינהם מידי פעם אבל לאחרונה אני בשימוש יומיומי עם האדומה,והכסופה אכן,חונה בחניה מקורה אצל ההורים.אם אתה רואה את הרכב בסביבת בית החולים,אז אני מניח שאנחנו שכנים,וטוב לדעת שיש עוד עין אוהבת שמשקיפה עליה במנוחתה.

אתה מוזמן להיות בקשר בכל עת.

כל טוב יוני.:smile:

אשמח.

אגב, הייתי עד לתהליך החלפת הג'אנטים, שכל יום אחת מהן הפתיעה עם גאנטים אחרים, עד שה83' קיבלה את ה'אלפאות' , והשנייה ROTA חמודים :smile:

ואכן אני גר בסביבה (אם שמת לב לרנו 11 עם פגיעה בחזית - עבודה של אחי:wink:)

BMW E30 325i Coupe

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GTRacer7 אני שמייח ששמת לב לפרטים הקטנים,לגבי הרנו 11 של אחיך,לא יצא להבחין בה,אבל אני מניח שאנחנו עוד ניתקל אחד בשני,ואולי מי יודע גם לך תהיה איזוA112 :wink: .אני מוכן לחפש לך אחת..

ביי בנתיים.יוני.

פורסם
אהלן יוני. מהודעתך נראה כי אתה מייחצ"ן את הרכב. אין בזה שום צורך, אני גם כך מוכן לקנות אחת במיידי. לגבי הרבות שצצות לאחרונה, אני חייב לחלוק עליך, אני כמישהו שמחפש כבר קרוב לחודש וגר לידך (בקריות) לא מוצא. אז אם אתה יודע משהו שאני לא, אשמח אם תשתף אותי.

אתה לא טועה, ורוב הטווינגו שבארץ הגיעו כEASY, אך עם התקלות שונה הגיר ונוספה לו דוושה נוספת.

מדבריך אני מבין כי אין סיכוי שידידך ועמיתך לעבודה ימכור את שלו, אך אם תקפוץ לך אחת, אשמח לשמוע...ולקנות.

צפה פגיעה, אולי אפילו אבקר אותך במקום העבודה כדי להציץ על הA112.

ניר.

ניר בדקתי לך עם אלכס,לגבי הטווינגו.למרבה הפלא תמורת סכום נאה הוא יהיה מוכן למכור-כמה נאה?אני לא יודע,אני מניח שמעל המחירון,אבל לא בצורה היסטרית.אני מבחינתי כבר התחלתי לעבוד עליו פסיכולוגית בשבילך:-).

תיהיה בקשר.יוני

פורסם

אני נורא אוהב את ה A112 , מכונית קטנה ומהנה של פעם.

איזה כייף לכם שאתם מחזיקים כזה רכב מיוחד.

כמה כאלו בערך יש בארץ ומה המחירים ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
יש לך 2 ושניהן במצב נסיעה מעולה ?

כל הכבוד ! במה הן שונות ? אילו מנועים יש בהן ?

מצתרף לשאלה .

והביאנקיות שלך מדהימות! מצב מדהים! תמיד הייתה לי חיבה אישית לרכב הזה .

דרך אגב , שאתה מצלם בחושך , תשתדל לא לזוז אחרת התמונה יוצאת מרוחה .

תודה על התמונות!

שחר.

פורסם

GTRacer7 תודה רבה על התמונה.תרגיש חופשי לצלם,זה נראה כאילו אתה צלם הרבה יותר טוב ממני.:wink:.לגבי התגובות.קודם על תודה.המכוניות אכן שמורות מאד.את הראשונה{86' כסופה} קניתי ב2002 לאחר שחזרתי מחו"ל.הרבה כסף לא היה לי,וחיפשתי יותר בכיוון של 205GTI.לאט לאט הבנתי שהרוב גמורת והיחידה שמצאתי היתה כנראה יד ראשונה של אישה מבוגרת בחיפה{כסופה} ללא סאן רוף אך כצפוי היא לא רצתה למכור.אז מה לעשות המשכתי באוטובוסים,תוך כדי אחת הנסיעות חשבתי שאני מדמיין.ראיתי את ה86 שיותר מאוחר הפכה לשלי עומדת ליד בניין,שמורה כמו שלא ראיתי בחיי,ועוד עם פתק מכירה.חשבתי שאני חולם.אני זוכר כשהייתי בן 3 הייתי נוסע עם אבא בביאנקי והזיכרון החזק נשאר בי תמיד.באותו יום חזרתי למקום ופשוט הסתובבתי סביב הרכב תוך כדי שאני סורק אותו.הבנתי תוך כדי בדיקה קרובה שהקווים ישרים ויפים והרכב לא עבר תאונות,ותוך כדי יורד אלי בחור שנראה עצבני ושאל אותי מה אני מחפש?אמרתי לו שאני רוצה לקנות ושאלתי פרטים.הוא אמר לי שהרכב היה מ86 עד 01 אצל אישה מבוגרת,הוא קנה אותו ממנה,ועכשיו הוא רוצה למכור כי הוא רוצה לעבור למשהו עם מנוע גדול יותר.

שאלתי לגבי המחיר והוא זרק לי לגבי המחיר משהו שגרם לי לצחוק.זה היה הרבה כסף.מכוניות כאלו בד"כ נמכרות ב2K-3K הוא רצה הרבה יותר.אחרי זה הבנתי למה..סיבוב הוא לא היה מוכן לתת לי וכשאמרתי לו שיבוא לקראתי במחיר הוא היה אגרסיבי ואמר שאם הוא לא ימכור במחיר המבוקש הוא לא ימכור בכלל.לא חכיתי הרבה למחרת הוא קיבל את הכסף ואני את הרכב,תוך כדי נסיעה כבר הבנתי עם מה יש לי עסק.הרכב היה בתול.פשוט לחיצה על הגז והאוטו טס,היתה בעיה בקרבורטור שיסדרתי,ואח"כ פשוט תענוג.מעבר לזה שהוא נתן לי ספר רכב+ספר טיפולים מקורי,וכמה חלקים.אני החלפתי במשך הזמן את כל החלקים שדרשו החלפה בחלקים מקוריים{הם לא כל כך יקרים}ואי אפשר לתאר את הסיפוק שהרכב הזה גורם לי.הוא פשוט מחזיר באותה יד אוהבת שאני נוהג בו,וברגעי הצורך הוא נמצא שם ואולי יעיד על כך אותו בעל Bספורט שנעקף אומנם בירידה אבל בסיבוב שלאחר מכן הוא היה הרבה מאחור,והוא לא נסע לאט.בכל אופן אני אמשיך לתת עוד פרטים בהמשך אני חייב לעוף..

לילה טוב.:-)

נ.ב ככה קיבלתי את הרכב.

פורסם

הפסים על הפגושים ממש הורסים, תוריד אותם!

האוטו מאוחרי ה86', זה פולו\דרבי קופה דור 2? :shock:

וה205 הזאת היא של האישה שלא רצתה למכור? או להמחשה ? :smile:

BMW E30 325i Coupe

פורסם

לגבי "הפסים" ירדו מזמן כמו גם מדבקת האוקלי ושאר "המעדנים" המיוחדים.אכן כמה שיותר מקורי יותר טוב.ה205 להדגמה אבל של הגברת לא היתה כלכך רחוקה מהמצב הזה..ולגבי הפולו או דרבי אין לי מושג צריך לשאול את המומחים.

ביי בנתיים.:-)

פורסם

איזה קטע מצחיק , ראיתי אותך היום פעמיים , עם 2 הרכבים שלך! ( או כך נדמה לי )

פעם ראשונה - כשסיימתי ללמוד ליד בית הספר חוגים בשעה 12:20 +- ונסעת על ה83 האדומה .

פעם שניה - יצאת מרחוב האסיף ( ורדיה יותר למטה ) בשעה 15:30 +- ונסעת על ה86 הכסופה .

מדהימות אחת אחת!

צודק או לא?! :wink:

שחר.

פורסם

silvercivic אני מניח שבאדומה ראית את אבא שלי היום,תופס קצת נוסטלגיה אלא אם הקרחת שלי הפכה לבוהקת כמו שלו!!

:-)

בכל אופן הקלות שמזהים אותי עלתה לי ביוקר עם אותה בחורה אחרונה שאמרתי לה שאני ישן בזמן שהאוטו שלי נצץ ליד איזה בית קפה ואת ההמשך תבינו לבד..

:wink:

איזה קטע מצחיק , ראיתי אותך היום פעמיים , עם 2 הרכבים שלך! ( או כך נדמה לי )

פעם ראשונה - כשסיימתי ללמוד ליד בית הספר חוגים בשעה 12:20 +- ונסעת על ה83 האדומה .

פעם שניה - יצאת מרחוב האסיף ( ורדיה יותר למטה ) בשעה 15:30 +- ונסעת על ה86 הכסופה .

מדהימות אחת אחת!

צודק או לא?! :wink:

פורסם

או קיי.הבטחתי לספר על הנסיכה האדומה,A112 שנת 83' ג'וניור.לפני כמה חודשים כשאני בדרכי הביתה מהעבודה,נסעתי דרך איזור המוסכים בתל חנן באיזור הצק-פוסט חיפה.בדיוק שרציתי לבצע פניה לכביש הראשי אני רואה מרחוק אולי 50 מטר לפני אוטביאנקי אדומה מציצה לה בצידי הכביש,עומדת לה גלמודה,מיותמת.התקרבתי אליה החנתי את ה86' שלי לידה ויצאתי להביט בה.תוך כדי שאני מנסה להבין למי הוא שייך יוצא אלי אדם מהמוסך ליד.שאלתי אם הוא יודע למי הרכב שייך,והוא ענה לי שהרכב שייך לו.שאלתי אם הוא מעוניין למכור,והוא בתגובה ענה לי שהוא לא זוכר שהוא שם מודעה על הרכב.היום בדיעבד אני מבין שברגע שראה אותי עם ה86' היפה הוא הבין שאני לא אוותר על האוטו.אמנם היא היתה מאובק,ביקשתי ממנו לראות את המנוע ולשמוע אותו.שאלתי אותו לגבי הרכב את מי בדיוק הוא משמש,וכמה זמן הוא ברשותו.לא רציתי ליפול על איזה מוסכניק סוחר,שיעשה לי תרגיל וימכור לי רכב מתפרק.מכיוון שגדלתי בסביבת מכוניות כל חיי,ואני חי ונושם אותםץלאחר בדיקה כללית,ראיתי שקווי הבודי ממש ישרים ועגולים המנוע עובד ומניע כמו שעון שוויצרי,וזאת בגלל שברכב שימש את בתו האהובה של המוסכניק שהתקין לה מנוע חדש,עשה צבע מטאלי ושיפצר לה את הבובה בקטנה.ביקשתי לעשות סיבוב והוא אמר שרק אם המחיר נשמע לי,ואני רציני אז הוא "יעשה לי סיבוב"..השבתי לו שכסף זה לא הבעיה:-) {כן,בטח},ויצאנו לדרך..

טוב זהו להיום נמשיך מחר..

לילה טוב.

cos1.jpg

g_001.jpg

yours_pasqlat.jpg

• תוכן חדש...