Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול גיפים 9/5/09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומי, אתה צודק. זה אחד הדברים ה"מוזרים". עמדה שם חבורה של דתיים ונהנתה מההצגה שלנו, הטיפוס במעלה החלקלק.

כל זה בשבת כמובן....:wink::lol:

אבל יש עוד משהו, "מקצועי" יותר, בסרטון עצמו.....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוקה, תתפלא לשמוע....בסוף הטיול, ביער בן שמן, נעצר ליד הג'יפ שלי טרקטור פרגוסון, בדיוק אותו הדגם ששיפצת.....משנות השבעים, אשר עדיין עובד באיסוף הלכלוך/גזם. מיד נזכרתי בך...:wink::lol::lol:

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

נזכרת בי בגלל הטרקטור או איסוף הלכלוך...

כוונתי היתה לטיול הבא עם הויליס 3a שלי, שעדיין לא הושק רשמית בארצנו הקטנטונת

פורסם

נמתין לכם בסבלנות ובאהבה.

רמז: בשביל לפצח את ה"חידה" שלי, צריך להיות חד עין ומבין בג'יפים.....

פורסם

מה הבעיה...מהלך המתלה של הסרן האחורי ארוך יותר...

פורסם

מיכל העיבוי בחזית הג'יפ?...

שני גלגלים רזרביים?...

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

יאיר, מהלך הסרנים זהה. אלו אותם קפיצים מלפנים ומאחור, כמו גם בולמי הזעזועים.

צפריר, מיכל העיבוי היה מותקן על הג'יפים שלחמו במדבריות אלעלמיין שבמצרים.

הצמיג הנוסף, נקשר בנסיעה לראלי בקפריסין, שמא יתפוצץ צמיג ונשאר למזכרת....

אז ככה...

מאחר והתקנתי "לוקים" על הסרן הקדמי, לחסכון בדלק ואמורטיזציה, ביקשתי מאחד הבנים שלי, בתחילת הטיול, להעביר אותם למצב נעול.

רק כשהגענו הביתה, שמתי לב, שהם במצב חופשי.....והם לא יכולים להשתחרר לבד....

מה שאומר, שנסענו כל הטיול במצב 4X2 ועוד יותר מדהים, עלינו את העליה הקשה כשהידית של ה"פרונט" משולבת כמובן (כאילו ב4X4) והידית השניה במצב low, מה שנתן הרבה כוח אבל רק לסרן האחורי. בסרט, רואים את הגלגל הקדמי הימני באויר לכמה שניות, כשהוא לא מסתחרר, כפי שהיה צפוי אם הגלגל השני היה בעומס....(אין לו נעילת דיפרנציאל) האטתי את הסרט בתוכנה לעריכת סרטים והגלגל עדיין לא מסתחרר....אלא מסתובב מהשוונג....

חיה. פשוט חיה הג'יפ הזה. לא בגלל שהוא שלי, אלא בגלל שכך בנו אותו לפני 67 שנים. בשביל לנצח במלחמות.

פורסם

צפריר, מיכל העיבוי היה מותקן על הג'יפים שלחמו במדבריות אלעלמיין שבמצרים.

אכן, שיפצור של ה-SAS הבריטי.

כלי רכב מדהים.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

אני שמח שנהנתם.

אבל יש לי 2 שאלות:

1.מה המודל של הJEEP הזה?

ואחרון אחרון חביב,אסף והמפלצת גי'פ הגיבוי שלנו שהרויח את לחמו ביושר...

ואם יש בישראל ובשימוש ג'יפים מתוצרת UAZ?

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
אני שמח שנהנתם.

אבל יש לי 2 שאלות:

1.מה המודל של הJEEP הזה?

ואם יש בישראל ובשימוש ג'יפים מתוצרת UAZ?

נדמה לי שלאדם בשם חיים רכס יש שני אקזמפלרים כאלה מתוחזקים.

חפש אותו ב- http://WWW.JEEPOLOG.COM

פורסם

נעם חצרוני ומשפחתו, הצטרפו לאחרונה למשפחת הג'יפים שבמועדון ויצאו, בפעם הראשונה, לטיול שטח של המועדון. נועם, טיפוס יסודי ואחראי, טיפל בכל הליקויים המכניים בג'יפ שרכש, כמו גם ב"קוסמטיקה" והביא את הג'יפ למצב מצוין. עכשיו נשאר רק נושא הנהיגה בשטח. הבחור לא מתבייש לשאול, להתייעץ והנה לכם 3 סרטים הממחישים את "רוח היחידה", או כמו שאומרים ביידיש, "עייצאס גיברים"....

חשוב להדליק רמקולים, אחרת לא תשמעו מה יש ליאיר לוסטיג לומר....:wink::oops::lol:

HS4riZ0vBAg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובנסיון השני...

vEdRABCTT7c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ןכאן, הבחור כבר מנוסה ורק רוצה להשתעשע....:wink:8):lol:

0iDbcWtwtQQ דרך יוטיוב

כל הכבוד נועם וברוך הבא ל"יחידתינו"...:wink::lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חג שמח אנשים, היה אחלה טיול ורק שיהיו עוד כאלה

יפה היה לראות כמה ג'יפים מטופלים יש לנו במועדון, שכולם עמדו במשימה יפה.

עצוב לי שלא הנציחו את הטיפוס האגדי של הג'יפ שלי בוידאו, שהרי יש פה דוגמה ומופת לאחזקה ולנהיגת שטח,

אגב הנהג הוא הבן שלי ערן. :]~

העלייה1.jpg

שלומי ערן ואמא.jpg

תמונה1.jpg

• 9 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...