רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
> טיול אופנועים -מחזור שלישי, 20.03.10 > > הטיול יתקיים ביום שבת , 20.03.10 בין השעות 09:00- 13:30 במשוער. > > התכנסות אצל בועז דגן בתחנת הדלק נמיר בין 09:00-09:45. > יציאה לדרך ב-10:00. > המסלול : > ת"א-איילון דרום- בצומת חולון פנייה מזרחה לכיוון בית דגן- בית 'קרן קיימת' > (ליד מסעדת אסא בצומת בית דגן). משם נמשיך לכיוון ראשון לציון ה'סופר לנד'. > ב- 11:00 בערך הגעה וביקור במנחת כלי הטיס ליד סופרלנד, שם נצפה בהטסת טיסנים > , נקבל הסברים על המטוסים ואירוח מקומי. > יעוד הטיול - לקבץ כמה שיותר אופנוענים שאינם מצטרפים לטיולים ארוכים! > נקיים טיול קצר יחסית ונסיים ביפו/ בת ים במסעדת חומוס לארוחת צהריים > (למע…
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
HI ALL :roll:Went to see the Old car / boys Today :arrow:This time i Took My bird - Closer to the event Do Check out the Lonely FIAT:cry: Air Pic with no Friend 8)These came out Enjoy Guy
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . יש לי בפורד בולמים גמורים (מרגישים כל אבן בכביש ). השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות בולמים שמתאימים לרכב ? (אני חושב שגם בולמים של פורד מוסטנג מתאימים) מה עדיף לעשות לשפץ את הבולמים הקיימים או להחליף בחדשים ? כל תשובה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
http://www.pakwheels.com/forums/d-i-y-projects/37889-restoration-story-my-spitfire-convertable
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בקישור המצורף פרסומות ישנות ונוסטלגיות לדגמי פיאט של פעם וגם לשאר החברות http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&instance_id=25¤t_lang=1&theme=643
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
ערב טוב. האם יש עדכון לגבי מחירי הביטוח לאופנועי אספנות? האם מישהו יודע כמה עולה ביטוח חובה לשנה לאופנוע אספנות? בועז.
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מצ"ב תמונות: האופנוע הנ"ל הוצע לחבר תמורת 500$ ניירות קיימים, אך אינם כרגע במקום, ולכן לא ברור אם האופנוע נכנס לקטגוריה של אספנות או לא, וכן לא ברור הדגם המדוייק. האם מישהו מכם יוכל לעזור בזיהוי ? האופנוע בארה"ב.
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ידוע שהצבע צריך לעמוד בטמפרטורה מסויימת,האם מותר בצבע שהוא תרסיס ? או גם צבע בפחית הולך? מה לגביי צבעים דליקים?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 765 צפיות
שלום. להכנס לקישור לשבת ולהתענג. כמובן רמקולים חובה בשביל האוירה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כבר זמן מה מחפש לי ענתיקה משלי . המבחר בארץ לצערי לא מאוד גדול, ולפעמים המחירים שדורשים לא הגיוניים, אז חשבתי לקנות אוטו בארה"ב ולהביא אותו לארץ. יש לי משפחה גדולה בחו"ל, ואני גם נוסע בקיץ לתקופה לא קצרה - כך שיש לי זמן לבדוק וגם אנשים שיעזרו לי עם הפרויקט שלי (במשפחה יש כמה אוהבי ענתיקות). השאלה היא: כמה מיסוי יש על רכב אספנות? ולפי איזה מחיר קובעים את המס? לפי המחיר ששולם בפועל או לפי איזשהו מחירון? מה העלויות שמשלמים מלבד המס? ומה אם דגם הרכב לא קיים כלל בישראל? האם מישהו עבר כבר את התהליך? האם הבירוקרטיה מתישה כמו שזה נדמה - או שהדבר לא כזה נורא? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקרה שמתי לב לאיזה פיאט 500 שמוכרים, לשיפוץ עם פוטנציאל. כרגע על 30 פאונד. אני מהמר שהיא לא תיגמר ביותר מ 200 פאונד בסופו של דבר. http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-500-L-1972-LHD-RESTORATION-PROJECT_W0QQitemZ200449131631QQcategoryZ31352QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D5%26ps%3D63%26clkid%3D8576284503984750228 מי מרים את הכפפה ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום..אני חדש פה קניתי לפני יומיים דיאלים עם שרשרת ושתי הילוכים הוא מעביר אותו לבד כשהוא עולה על תורים (מי שמכיר זה האדום בד"כ) אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה למקום הזה אבל אני ממש מבואס כי: הנעתי אותו עם הקיק כמו בד"כ אבל עכשיו הנעתי אותו(זה קורה רק כשהוא מונע) וניסיתי לניסוע אבל הרגלית של הקיק שלו מסתובבת איתו ולא נותנת לי לינסוע יענו תוקעת אותו וגם אם אני מדרדר אותו אחורה הוא נתקע.. תודה רבה על העזרה כי זה טוסטוס שאני מחפש כבר המון זמן אחרי ניג'וסים להורים שלי עד שהם הרשו לי.. תודה לכל העוזרים למי שיודע מה אפשר לעשות או יש לו איזה חלק שהוא חושב שזה מה שגרם לו לזה. יקיר.
הודעה אחרונה מאת yakiryah, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
השקת פולקסוואגן טרנספורטר, 1977 VOLKSWAGEN TRANSPORTER 1977 ביום ו', 19.3.10, בשעה 16:30, תיערך השקת פולקסוואגן טרנספורטר, משנת 1977, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש דורון איטלסון. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , נחום קדמיאל . סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי טרנספורטרים ודאבל קבינה מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מכיוון שרציתי לבצע חידושי צבע לכמה חלקים ברכב ולצבוע חלקים אחרים. חשבתי על צביעה באבקה בתנור. רציתי להתייעץ עם חברי הפורום לגבי 2 דברים. 1. האם יש מקום שמוכר בארץ אבקה ולא בשקים של 25קג -50 קג. 2. איך יראה ציפוי באבקה ניקל/כרום האם כמו המקור או שונה? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
היי לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על פולקסוואגן שירוקו 1300 סמ"ק שנת 82 האם הרכב הזה לא כבד מדי למנוע 1300? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 1 תגובות
- 997 צפיות
http://designyoutrust.com/2010/03/11/buick-streamliner/ מדהימה:twisted:
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני שאני פונה לרעות בשדות זרים שגובים פאונדים כבדים.... אני מחפש לרכוש ראש מנוע למנוע מוגדש עבור מיני. אני יודע שהיו כמה כאלה בארץ שהתחילו ולא סיימו פרוייקטים של הגדשת המנוע הקטנטן של המיני. אולי מישהו שמע על מישהו שרוצה להיפטר מראש מנוע כזה תמורת מיטב המצלצלין? אם מקומה של הודעה זו לא בפורום הזה, אנא קבלו את התנצלותי ומיחקו אותה. רב תודות לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו יכול להמליץ על שמן מנוע ל BSA B31 שנת1955 .האם עדיף מונוגריד 40 או ניתן להשתמש ב 20w/50
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בארה"ב כמובן http://www.salesandauction.com/auction-gallery/category/6-classic-muscle-and-collector-cars :shock:
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
ברוב חוכמתי בשבועים האחרונים פעמיים שפשפתי את הספויילר הקדמי אצלי ברכב. מאחר והספויילר עשוי כולו פלסטיק חשבתי פשוט לשייף את האיזור ולצבוע אותו מחדש בעצמי { יש לי בבית , קומפרסור , אייר בראש , פיסטולט } והמון נסיון בעבודה עם איירבראש. יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל לעשות משהו. האם ניתן לקנות היום צבע מוכן לפי קוד הצבע של הרכב שלי ובאמת לעשות את העבודה לבד בבית? {בחיפוש בפורום מצאתי עסק בשם טופ קולור?} האם צריך שכבה ראשונית {פרימר} לפני ריסוס הצבע? בהנחה שהצבע אצלי ברכב בן 3 שנים בערך האם כדי להתייחס לקוד הצבע או להגיע עם החלק שאני מעוניין לבוע לבעל מקצוע כדי שיתאים את במדוייק את גוון הצבע?{הצבע על הרכב עדין ניראה לי בגוון המקורי שלו} כדי להיכנ…
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכב שהייתי מאוד שמח לייבא לארץ, התכלת נמכר דקה לפני שהגעתי לגברת , הלבן קצת יקר והצהוב או חבל על הצהוב ממשיכים בחיפוש
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, זה רכב האוטו גלידה מהסרט 1 באפריל עם ציפי שביט ששודר אתמול, איזה רכב זה? ואיזה שנה זה בערך?
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 140 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
חברים יקרים, מסע ההצדעה לעיר אילת יוצא לדרך! מועדון החמש יוצא למסע מטרה בן 3 ימים לאילת עם רכבי אספנות, בין התאריכים 26-28.11. המסע בחסות חב' קמור רכב - יבואנית ומשווקת מותגי היוקרה- MINI, BMW ואופנועי BMW ו- HUSQVARNA ביום ו', 27.11, החל מהשעה 11:00 יציגו חברי מועדון החמש (כולל החברים האילתיים) עשרות מכוניות קלאסיות ועתיקות שיעשו את דרכן לאילת לרגל 60 שנים לשחרורה. התצוגה בשיתוף ובחסות עיריית אילת תתקיים בסמוך לקניון אילת , מול קלאב הוטל, בין השעות 11:00-15:00. בשעה 11:00 יתקיים טקס קבלת פנים ברחבת קלאב הוטל , במעמד ראש העירייה מר מאיר יצחק הלוי. הציבור מוזמן לראות ולהנות! בברכה, סמדר- מועדון החמש. רכבי האספנות יורדים לאילת.pdf
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=96&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&q=%F8%F7%F1 תודה
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 1 תגובות
- 689 צפיות
יש מצב שאפשר לעשות מכונית כזאת לחוקית לנסיעה בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעט תמונות ממפגש מועדון החמש היכל נוקיה ביום שישי 12-3-2010
הודעה אחרונה מאת ronen_honda, -
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
התגלגלו ליידי תמונות של נסיון לשווק בארץ בשנות ה40 מכוניות טאטרה כמו גם משאיות מקווה שבקרוב יתווסף גם הסיפור מאחוריי התמונות
הודעה אחרונה מאת A110, -
צהריים טובים לכולם! טוב, אז אחרי ששבוע שעבר היה מפגש "מועדון 5 ליסינג", כנראה החברים היו ממש על קוצים להוציא את הפנינות שלהם מהחניה בבית ולהגיע למפגש! היה מפגש עמוס בכל טוב ואחרוני המגיעים אף התקשו למצוא חניה! כן ירבו! ועכשיו אחרי מילות הפתיחה, נתחיל בגלריות! (נא להתאזר בסבלנות עד שאעלה את כל הסטים! כמו תמיד - לאיכות המקסימלית - יש לפתוח את התמונה ואז ללחוץ על כפתור ההגדלה בפינה הימנית התחתונה). סט 1: נתחיל עם תמונות של החברים עצמם, בין היתר שלישיית המרצדסים עם בעליהם, הצוות מהמזרח הרחוק שהצטרף למפגש, חברות המועדון בנות המין היפה וגם תמונה אחת שלי
הודעה אחרונה מאת מאור דוידי BORA, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 954 צפיות
חדש לחלוטין !בתקווה למועדון גדול ועצמאי בהמשך הצטרפו כעת.
הודעה אחרונה מאת גבי29, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
קניתי חפושית מנוע 1500 מודל 69 בנוסף לחישוקים המקוריים קיבלתי סט של חישוקים 14 / 195. להוציא את העניין החוקי מה הנזק שיכול להיגרם משימוש בהם
הודעה אחרונה מאת sammylasry,