Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע יפיפה, למעט צופרי האוויר שמורכבים לדעתי בצורה הפוגמת במראה, ניתן אולי (אם הם חשובים לך במידה רבה) להרכיבם בצורה ניסתרת ברווח שבין תחתית מיכל הדלק והמנוע....אני הייתי מוותר עליהם, אבל מה אני מבין......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפשר להרכיב סלסלה מקדימה ועליה את צופרי האויר.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב...

הגיע הזמן להתחיל לעבוד על ההבאה ארצה.

פה אני צריך עזרה חברים.

האופנוע יחשב רכב אספנות החל מ 1.1.10, יש לי קונטיינר (של אחי) שיוצא מארה"ב ב X.8.09 וכנראה יגיע לארץ ב X.9.09.

האם אפשרי לאחסן את האופנוע בארץ למשך כ 3 חודשים לפני שמעבירים אותו במכס?

אודה מאוד ליודעי דבר.

בועז.

פורסם

אני לא עשיתי את זה בעצמי, אבל (ממקרים דומים בעבר) שמעתי שניתן לקבל רשיון יבוא עם הגבלה שהרישום יעשה אחרי 1.1.2010. אתה תוכל לשחרר מהמכס ולאכסן אצלך עד לתאריך זה, ואח"כ לעשות עמדה 1 ורישוי.

נמרוד

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בס"ד

שלום חברים.

מישהו יכול להמליץ על חברת משלוחים או איך להעביר את האופנוע לארץ?

האם יש דרך זולה לשלוח אותו לארץ ולא בקונטיינר?

מישהו יודע האם קיים איזהשהוא מס ייצוא על רכבים ישנים מארה"ב?

אולי יש למישהו נסיון ביייבוא כנ"ל (של אופנוע) שיכול לסייע?

תודה מראש.

בועז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בס"ד

שלום חברים.

איך מוצאים מחיר לפי נאדה לאופנוע שלי?

האים כדאי לצלם אותו ללא כיסא ובתמונה שהוא ייראה במצב גרוע לצורך רשיון היבוא?

תודה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון...

קיבלתי רשיון ייבוא.

האופנוע נשלח מארה"ב ואף הגיע לנמל אשדוד.

שילמתי את המכס על פי הסכם הקנייה שלי עם המוכר.

המכס החליט בכל זאת להעביר את האופנוע להערכת שמאי.

השמאי העריך את האופנוע כבר ביום ראשון האחרון אך כיוון שיש עומס, הוא עדיין לא העביר את הערכתו למכס ולכן המכס לא מעביר לעמיל המכס שלי את הסכום לתשלום (אם בכלל).

בכל מקרה, היום המכס חגג 50 שנה להוסדו ולכן היום לא עבדו שם (קצת בירוקרטיה הסתדרותית מהזן הגרוע ביותר..)

חבל מחר יש לי יום הולדת וממש רציתי את האופנוע בחניה כמתנה.

מישהו יכול לנחם???:lol:

אגב הילדים שלי החליטו לקרוא לאופנוע מראלי בהשראת הספר מארלי ואני (וגם בגלל שהוא לא הארלי...)

• תוכן חדש...