Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתאי ואני חזרנו לפני כשעתיים מהטיול. יצאנו לפני כולם עצמאית, אבל מדיווח חם שקיבלתי עכשיו מהשטח, כל המכוניות העפילו את העליות לדימונה היטב, ובדרכם חזרה כבר על כביש שש.

אם לסכם במילה, היה נ-ה-ד-ר. מזג אויר נפלא, כבישים ארוכים ופתוחים, חברה נעימה, בקיצור מצויין.

לאילת הגענו ביום חמישי בערב והתארגנו במלון. בשישי בבוקר הצגנו את המכוניות לקהל אילתי מעורב של מקומיים, ישראלים ממרכז הארץ ותיירים מחו"ל. ראש עירית אילת נאם והתעקש לקרוא לנו "חבורת החמש" למרות תיקוניו החוזרים של נחום. באופן ראוי להערכה נאומו היה קצר - אולי בגלל העדר תוכן רעיוני ממשי.

לצערי לא חילקו לנו קרבינים בכניסה לתצוגה, כי זה היה עוזר להדוף את גדודי אטילה ההוני שפשטו על המכוניות. אני קצת מגזים, כי 95% מהאנשים היו ממש בסדר, אבל מספיק כמה בודדים שלא מבינים שמכונית אספנות זה לא מוצר חד-פעמי שנועד לשימושם הרגעי, כדי להפוך את העניין למשימת אבטחה. אני מעריץ את החברים שמסוגלים באדישות להחנות את המכונית וללכת להנות באילת. אני ורבים אחרים נותרנו לחרף נפשנו מול הפורעים.

מאחר ואני מניח שהצלמות והצלמים המקצועיים יעלו תמונות איכותיות של המכוניות עצמן, אני התמקדתי בדוגמניות החינניות שעשו פוזות על המכוניות בתערוכה:

28.jpg

20.jpg

10.jpg

1-3.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

18.jpg

19.jpg

מישהי בעלת טעם טוב במיוחד:

24.jpg

32.jpg

34.jpg

33.jpg

35.jpg

37.jpg

9.jpg

3-1.jpg

7.jpg

לפעמים הצלמת היא אובייקט טוב יותר מהמודל:

8.jpg

ניתן לשלוח SMS עם בחירתכם :wink:

תודה לכל המארגנים על המאמצים הכבירים שבהרמת טיול כזה!

נמרוד

פורסם

תענוג לעיניים,

תמונות יפות, כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים - והעיקר שכוחותינו שבו בשלום לבסיסם (למעט פצוע 'אמריקאי' קל)

שבוע טוב :-)

נ.ב: כדרכו, ד"ר רחמימוב ניחן בעין בוחנת, אומנותית ויצירתית...אין עליך נמרוד :-)

פורסם

תודה רבה על התמונות.

כל הכבוד על המסע לדרום הרחוק.

עם מאמץ קטן כל אחד יכל להגיע לשם גם מכוניות קשישות.:wink:

יישר כח.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יופי של תמונות, נראה שהיה כיף של מסע.

כבוד ל''מועדון החמש'' ולחברים.

יישר כח על הארגון, הלוגיסטיקה וברכות למשתתפים.

נמרוד- ניתן לציין לטובה את חיטובייה של ה''מצלמת בג'ינס'' בתמונה האחרונה...:lol:

כן תרבנה, שבוע טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מה הקטע של האנשים שמצתלמים ליד האוטו לגעת בוא בזמן הצילום?מה שיוכלו להגיד נגעתי במוסטנג?בנוסף נוגעים בידים מלאות בתכשיטים שסורטוט את הצבע, וכי מעצבן שאתה עוד צריך להתנצל בני האנשים שיורידו ידים מהאוטו

19.jpg

פורסם

היה בחור צעיר שהציע לפני מספר חודשים רעיון, וכך אמר - אולי נעשה טיול לאילת.

הרעיון חילחל היטב והוועד ובראשו נחום נטל את ההובלה בנושא - נמצא מלון 5 כוכבים המתאים לאכלס אותנו ואת המכוניות בחניון שמור ומקורה (כפי שראיתם בתמונות), נקבע מסלול שהוריד את השיירה - 44 מכוניות - דרומה דרך מצפה רמון עם צילום קבוצתי בנחל ציחור והמשך בואך אילתה. ובחזרה השיירה עלתה באון את עליות סדום ללא קירקוש או קילקול של אף מכונית.

היה כיף מכל רגע, ביום ו' בערב סעדנו ארוחת ליל שבת שאת קבלת השבת ידידנו בכר יעקה קידש על היין והחלה ולאחר מכן היה ערב הווי שנסב סביב משחקי חשיבה שהביא חברנו בועז איתן - מן הסתם זה גרף את כולם ושמענו שם את גלגלי המוח של כולם עובדים ואלו שהצליחו במשימה שאגו מצהלה.

הדבר המרשים ביותר היה הרצינות והמשמעת הפנימית של החברים דבר שתרם רבות להיות האירוע מאורגן יפה ומתוקתק.

יישר כוח לאלו שטרחו לארגן הכל, תודה לאלו שבאו וגרמו לכך שהאירוע יהיה מוצלח כך ששמו של המועדון הגיע - ובגדול- גם עד אילת הרחוקה.

גאה אני בחברים שמתחזקים את המכוניות כל כך טוב שלא הייתה לנו שום תקלה בדרך - המשיכו כך ונוכל לצאת לטיולים רחוקים גם בעתיד הקרוב (למשל לקריית שמונה).

אשתי ואני נהנו מאד מאד

תודה לכולם.

תמונות בהמשך.

מצא משה

פורסם
סוף,

תודה לדודו חורש על התמונות המקסימות :wink:

חח לדודו חורש על התמונות .....:roll::roll::roll:

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תוכן חדש...