Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מאילת וכפי שאתם רואות - שירי שנות השישים שנוגנו ברחבת התצוגה - גרמו לזוג צעיר לרקוד - כיף.

הי דרומה לאילת 030.jpg

הי דרומה לאילת 031.jpg

הי דרומה לאילת 032.jpg

הי דרומה לאילת 035.jpg

הי דרומה לאילת 033.jpg

הי דרומה לאילת 034.jpg

מצא משה

פורסם

זה רק אני, או שהתמונות שהועלו ע"י נמרוד הם בעצם רשימת חיסול?:roll:

נראה שהיה מסע ממש יפה, ח"ח למארגנים!

קקטוסולר ידנית

פורסם

תודה והרבה תודה. היה טיול נפלא. תודות לנחום, לסמדר ולכל המארגנים, המתאמים ומובילי השיירה. תודה ליזהר מאורטל שדאג לנו במלון לכל מחסורנו.

המלון היה מעולה והחברה היתה מעולה. מאד נהניתי. אני מאד מקווה שמסע מטרה אילת יהפך למסורת, ואם אכן כן, אני כבר נרשם לטיול הבא.

האמת, קצת חששתי מהנסיעה. סה"כ את המוסטנג שלי סיימתי לשפץ באוגוסט סמוך להשקה ולא נסעתי עליה הרבה (אולי יוסי ביבי ואני לא הרכבנו חלק כלשהוא נכון). אולם הנסיעה עברה חלק, ללא תקלות ולאחר העליות של סדום נשמתי לרווחה ובחניה בדימונה אמרו לי שזה לא יפה לעקוף ככה בעליות ולהשאיר חברים מאחור. אבל פשוט רציתי לסיים את העליות מהר ככל האפשר וכך היה.

ושוב תודה לכולם ולכל חברי המועדון שהיו איתנו, שהיום אני רואה בהם חברים ולא רק חברי מועדון.

תודה, גידי גולץ

פורסם

במלה אחת- כפיים

סחתיין על היוזמה. הבנתי שהדבר היה נהוג בעבר, אולי זו התחלה של מסורת חדשה

נחום- יפה לך הכרבולת :silly:

יופי של תמונות ושל רכבים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שבנו אתמול בצהריים זוגתי ואני מסופ"ש קסום באילת, שם ניפגשנו עם החברים שהגיעו יום קודם, ומיד לאחר הנחיתה וההתמקמות במלון קפצנו לבקר אותם בתצוגה.

כפי שציין נימרוד, גדודי מעריצים התנפלו על המכוניות, ונאלצתי לפנות במו ידי ילדים שקפצו (!) על מושבי ה LTD הפתוחה של בועז איתן..

כל הכבוד למארגנים, לרשת מלונות פתאל שעשתה כל מאמץ להנעים את זמנם של חברי המועדון, ולמרות שפיספסתי את ה "פואנטה" - חוויית הנסיעה בשיירה, נהננו מאד.

ובהזדמנות זו אני מודה מקרב לב לזוגתי שהפתיעה אותי, וכנראה שסוף סוף החלה להשלים עם ה"שריטה" שלי..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...