Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש צפון - 6.3.10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

טוב, אז אחרי ששבוע שעבר היה מפגש "מועדון 5 ליסינג", כנראה החברים היו ממש על קוצים להוציא את הפנינות שלהם מהחניה בבית ולהגיע למפגש!

היה מפגש עמוס בכל טוב ואחרוני המגיעים אף התקשו למצוא חניה!

כן ירבו!

ועכשיו אחרי מילות הפתיחה, נתחיל בגלריות!

(נא להתאזר בסבלנות עד שאעלה את כל הסטים! כמו תמיד - לאיכות המקסימלית - יש לפתוח את התמונה ואז ללחוץ על כפתור ההגדלה בפינה הימנית התחתונה).

סט 1:

נתחיל עם תמונות של החברים עצמם,

בין היתר שלישיית המרצדסים עם בעליהם, הצוות מהמזרח הרחוק שהצטרף למפגש, חברות המועדון בנות המין היפה וגם תמונה אחת שלי :)

IMG_5418.jpg

IMG_5421.jpg

IMG_5441.jpg

IMG_5449.jpg

IMG_5460.jpg

IMG_5477.jpg

IMG_5504.jpg

IMG_5505.jpg

בברכה!

יונתן.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וסט 6 האחרון:

זהו לבינתיים, בהמשך היום אשתדל להעלות את התמונות מהמפגש שהיה היום ברופין, חזרתי עם יותר מ200 תמונות :twisted:

עכשיו מתחילה עבודת המיון והסינון :shock:

יש למה לצפות!8)

בהזדמנות זו, אני מודה לחיים (מוסטנג לבנה) על הטרמפ הלוך וחזור!

וגם - בזכותך נסעתי היום פעם ראשונה ברכב קבריולט ועוד מוסטנג!!

תהנו מהתמונות ושיהיה לכולם שבת שלום!

:wink::wink::wink:

IMG_5432.jpg

IMG_5453.jpg

IMG_5493.jpg

IMG_5523.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

יונתן - קודם כל שאפו על העבודה היפה.

אבל (ואצלנו תמיד חייב להיות "אבל"...) להכניס סובארו לגאסי לקובץ הקלאסיות... אמנם סטיישן וייבוא אישי, אבל מכאן ועד לקלאסיקה עוד רבה הדרך!

אגב - באיזו שעה נפגשים והיכן? עדיין בתחנת פז על כביש חיפה-יגור? ביום שישי הבא אשתדל להגיע עם הנסיכה החדשה שלי.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

דבר ראשון - זכותו של יונתן ולצלם ולהעלות כל מה שהוא רוצה ורואה לנכון, זה שאתה לא רואה את זה לנכון - זו דעתך.

חוץ מזה, מדובר בלגאסי טורבו סטיישן, יחידה בארץ.

מבחינת שנתון היא יותר ישנה מהאסקורט היפה שצולמה, ועליה לא הערת.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
דבר ראשון - זכותו של יונתן ולצלם ולהעלות כל מה שהוא רוצה ורואה לנכון, זה שאתה לא רואה את זה לנכון - זו דעתך.

חוץ מזה, מדובר בלגאסי טורבו סטיישן, יחידה בארץ.

מבחינת שנתון היא יותר ישנה מהאסקורט היפה שצולמה, ועליה לא הערת.

דניאל.

תרגיע. אמרתי את זה בציניות.

ולדעתי האסקורט כן זכאית להחשב כקלאסית, ולו כממשיכת דרך לשושלת מפוארת ובהיותה גרסא מיוחדת (הסדאן/הצ'בק הרגילות לא. ה-XR3I כן). הלגאסי היתה חד-פעמית בתולדות היסטוריית הרכב ולדעתי טוב שכך שכן היא לא ממש השאירה חותם כלשהוא. בינינו, היפניות עוד לא ממש הנפיקו שלאסיקות מוטוריות של ממש, ודאי שלא בהשוואה לאירופיות/אמריקאיות.

באותה מידה, גם הגולף קבריו 86' שלי היא לא רכב אספנות, אבל היא בהחלט מוגדרת כקלאסיקה של ממש, רכב ששינה את התפיסה לגבי הצ'בק קטנה וחסכונית (הדגם הסגור), הוטהצ' (ה-GTI) וכמובן - הקבריולט הנמכרת ביותר בהיסטוריה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
דניאל מצטער אבל הפורד שלי שנת 90 .

לירוי - עכשיו אני מבין את ההערה על זה שכולם קונים קבריולט. החיידק הדביק גם אותך... מבחינתי זו כבר קבריו שלישית במשך השנים (ראה החתימה) ועד עכשיו - האהובה מכולן.

ואגב - מתי והיכן בדיוק המפגש? כל יום שישי בארבע במתחם יוניברס לשעבר? אני באמת לא יודע ומחכה לרמז...

פורסם

ואגב - מתי והיכן בדיוק המפגש? כל יום שישי בארבע במתחם יוניברס לשעבר? אני באמת לא יודע ומחכה לרמז...[/quote

היי מיקי,

המפגש מתקיים ב-"קפה ארומה" תל חנן סמוך לתחנת הדלק טן.

(מתחם גרינברג לשעבר) אתה מוזמן.

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ואגב - מתי והיכן בדיוק המפגש? כל יום שישי בארבע במתחם יוניברס לשעבר? אני באמת לא יודע ומחכה לרמז...[/quote

היי מיקי,

המפגש מתקיים ב-"קפה ארומה" תל חנן סמוך לתחנת הדלק טן.

(מתחם גרינברג לשעבר) אתה מוזמן.

עדי

תודה עדי. אתה רואה כמה אני ותיק - אני עוד קורא לזה מתחם יוניברס... ואגב - מתי שעות המפגש?

ואגב - הסיבה שאני מבלה היום הרבה בפורום היא שברגעים אלו אני "יושב" על הכנת סיכומים בתיק תביעה שנוגע לאיזה"ת בנשר, צמוד למתחם גרינברג האמור. איזה באסה.

• תוכן חדש...