Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש צפון - 6.3.10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידידי, אני חובב רכב, מחזיק בשתי מכוניות אירופאיות, אוהב מכוניות מכל מוצא(לרבות יפניות ואמריקאיות) ובלבד שהן עושות לי משהו ושאני מוצא בהן די תוכן מעבר לעיצוב.

אני מוסיף לדבריו הנכונים של 504L...

חובב רכב זו הגדרה כל כך מופשטת, בטח ובטח שלא נכון להגדיר (וגם לא צריך) אם מישהו חובב רכב עפ"י סוגי הרכב שהוא אוהב. מבחינתי, חובב רכב הוא מישהו שיתנדב לנהוג במקום לשתות ויהנה מכל רגע, מישהו שאכפת לו איך הוא נוהג ורוצה לשפר את רמתו, מישהו שרעש צילינדרים ובוכנות הוא בישבילו כמו דיסק טוב של פינק פלויד (ואפשר גם לשלב בין השניים בנסיעה ארוכה), מישהו שלפעמים נוהג רק בשביל לנהוג וכ'ו וכ'ו...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני :roll:?

קשה לי להאמין שיש עוד ספרינט 1986 שחורה במצב שמור שנוסעת במקרה באותו איזור...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אבל (ואצלנו תמיד חייב להיות "אבל"...) להכניס סובארו לגאסי לקובץ הקלאסיות... אמנם סטיישן וייבוא אישי, אבל מכאן ועד לקלאסיקה עוד רבה הדרך!

כמו שכבר נכתב - לגאסי סטיישן טורבו ידנית היחידה בארץ - מגיע לה קצת כבוד (אפשר אפילו הרבה) :twisted:

אם אתה אומר שחובב רכב תמיד יעדיף קלאסיקה אירופאית, אז אני ממש מודה לאלוהים שיש דפוקים עם טעם רע כמוני,

כמו דודי או כמו ארז שאוהבים גם קלאסיקה יפנית. אחרת מה היה נשאר לנו?

אתה לא היחיד שיש לו "טעם גרוע" ומעדיף יפניות ANY DAY על פני אירופאיות כאלו ואחרות :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
באמת תמונות מיוחדות .

אולי במקרה צילמת את הספרינט שלי ?

יורם

קודם כל המון המון תודה על המחמאות!

עידית - אני שמח שאהבת :)

אלפי - אני זוכר שתי אלפות חדשות במפגש שהיה: ספרינט וGTV

את שתיהן צילמתי והעליתי לכאן, תגיד לי אם השחורה הזו היא שלך:

attachment.php?attachmentid=191639&d=1267878883

attachment.php?attachmentid=191673&d=1267880707

בברכה!

יונתן.