רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו יודע היכן אפשר למצוא גיר 5 הילוכים של פורד סיירה ? הגיר הוא מדגם t-9 יכול להיות בעוד סוגי פורדים? מחפש דחוף 0502277603
הודעה אחרונה מאת ariel segal, -
- 4 תגובות
- 966 צפיות
שלום, לאחר מספר שנים טובות ביחד החלטתי לרכוש רכב חדש. רציתי להעזר בכם במספר שאלות: 1. איך יודעים לתת הערכת מחיר לאוטו? 2. איפה נכון לפרסם את החיפושית? כמה פרטים על החיפושית: מודל 76, נפח מנוע 1300, צבע כחול-סגול, נצבעה לפני חצי שנה, כולל פחחות, מנוע מחודש, מצב מצויין לדעתי. אשמח לתשובות בנושא. תודה ערן.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 848 צפיות
חידוש הרשיון הקודם שלי (טסט) היה בסוף ספטמבר 2009 - כלומר פיספסתי את התקנות החדשות (טסט פעם בשנה) במספר ימים מועטים... ממה שהיה כתוב כאן בפורום, הבנתי שאצטרך לעשות את הטסט החצי שנתי (מרץ 2010), ואז שוב את הרישוי השנתי (ספטמבר 2010) ורק אז אהנה מהטסט לשנה (ספטמבר 2011). היום קיבלתי את חידוש הרשיון (רק לאחר שפניתי למשרד הרישוי שכן הטופס לא הגיע בזמן...) ולהפתעתי הרבה, החידוש הוא עד מרץ 2011 - כלומר, אני כבר נהנה מהתקנות החדשות. ההפתעה היא, שמועד הרישוי משתנה מהמועד הראשי בספטמבר לחודש מרץ...וזאת בשונה ממה שהיה ניתן להבין מהתקנות ומהפרשניות עד כה. יום טוב,
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- 6 תגובות
- 951 צפיות
שלום רב שנה עברה מאז סיום השיפוץ וישור הקו לפיאט שלי, בשנה זו היא גמעה כ 2500 ק"מ (כ 10 ק"מ ליום) חוץ מדלק והוספת שמן מנוע לא נגעתי באוטו בשנה החולפת. בספר רכב רשום להחליף שמן כל 3000 ק"מ או חצי שנה, פילטר שמן ואוויר כל חצי שנה. רציתי לשאול מה מומלץ לעשות? מאחר והיום המוצרים שונים / טובים יותר להחליף שמן? מוגדר 20W50 האם לשים אחר? פילטר שמן? מסנן אוויר? קבל/פלטינה? רפידות בלימה (דיסקים מלפנים) האוטו נוסע מצויין, מניע בנגיעה, לא רוצה לעשות משהו שישנה אותו
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר יום שישי הגעתי לסדנא מוקדם מוקדם מהרגיל , צריך למהר ולסיים את העבודה על "הנסיך " , ומי נמצא ישן לידו ? זה כנראה ההסבר מדוע כבר זמן רב אין עידכונים על ההתקדמות .על כן אעדכן אני . את המנוע הדלקנו , המתלים החדשים מורכבים , הכבלים השונים כוונו , החשמל מטוקטק , הריפודים יפהפיים כל שנותר הוא עוד מאמץ פיניש קטן והיכונו ללידת ה"נסיך"... כן , ליאור וחגית מתכוננים ליורש השני ... והאוטו ישאר אצלי .בינתיים חברים איך מעירים את ה"בנדיט " העצל אודי.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם כאן יש לי אפשרות להביא מחו"ל רכבי אספנות משופצים לדוגמא פורד T1 ו- T2 אני לא מבין בזה שום כלום !!! שתי שאלות (לעת עתה ) איך ניגשים לנושא הייבוא ? האם המחיר של 45000 $ ל-T1 משופצת הנו סביר , יקר או זול עד כדי חשד ? מצ"ב תמונה שצילמתי של הרכבים בחו"ל (מדובר על השמאלית מהשתיים) תודה חיים
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
NESS ZIONA:-P 19-2-10 Looks like one of the BEST places to come over Friday Afternoon Guy
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אופצייה מספר אחד: לקנות קיט לבד (לא יודע איפה) ולתקן. מישהו יודע עלות משוערת והיכן משיגים? אופצייה 2: לתת לשיפוץ (גם לזה יש המלצות?) המדביק למשל? תאימות:האם המשאבה זהה לפיאסטות וכו'? איך אני יודע אם הקדח תקין? מה בודקים? ולשאלה.. האם ניתן להרכיב את המשאבה לבד ובאופן הבא? (מי שמבין במכונאות נא לא לרדת עלי...). כדי למנוע היתכנות של אוויר במערכת אבצע מילוי של שמן עד שהשמן יוצא משני הפתחים (אני מוציא מהן קשיות שקופות ורואה שהשמן יוצא נקי) ואז חיבור לפיטמות שמלאות כבר בשמן (בשלב זה יטפטף שמן מהפתחים). אם בכל זאת בזמו סגירה יווצרו בועיות האם הבועיות יעלו למעלה מהצינורית למיכל השמן ויצטרפו לכיס האוויר שגם ככה שם (כידוע, הבועיות עולות למעלה לא?)? אני מבין…
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
שלום, יש לי מרצדס 230 ,1972, אמנם לא קלאסית אמיתית ,אבל בכל זאת ,האם משהו יודע או שיש לו ניסיון בשיפוץ דפנות פנימיות בדלתות,אצלי הן רקובות לגמרי,תודה עדי,050-9502450,
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
- עקב שבירת מדיד שמן, אני מחפש מדיד חדש, במידה ומישהו יודע איפה ניתן לקנות אשמח לדעת (במידה ויש למישהו אחד מיותר אשמח לקנות) לקדילאק 1966 מנוע .429cu.in. (בחיפושי באינטרנט עדיין לא מצאתי אחד, כמו כן פניתי למספר ספקים ואין להם את המדיד המבוקש). - בקשת עזרה, אם מישהו (בעל קדילאק עם מנוע זהה) יוכל למדוד את אורך המדיד שלו ולהגיד לי מה אורכו הכללי ומה מרחקי קווי המינימום והמקסימום (על מנת שאוכל למדוד באילתור ולנסוע בינתיים בראש שקט). ומספר שאלות על הדרך: - בספר המכונית ממליצים להשתמש בשמן SAE-10W-30 אך בינתיים מכל מכונאי אני שומע שרצויי להשתמש ב-20W50 האם יש חשיבות או שאין הרבה משמעות בין השניים למזג האויר שבארץ ? - במידות הנוזלים בספר אני רואה שכתוב engine crankcas…
הודעה אחרונה מאת elnevo, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ישבנו להתחמם בשמש של החורף הירושלמי:
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
Pics i Took today from air OLD TRACTORS- Below:shock: Guy
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
36 קורבטים, אחת מכל שנת ייצור החל מ-53' ועד 89' כלואות במרתף בברוקלין. לשיפוטכם. http://www.digitalcorvettes.com/forums/showthread.php?s=&postid=409831 http://nymag.com/nymetro/news/people/columns/intelligencer/11902/
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
חברים יקרים הבאתי לכם תמונות מההשקה של הפנתרה המדהימה- זה לא אוטו זו יצירת אומנות אין דברים כאלה בארץ תהנו..
הודעה אחרונה מאת lucifer68, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום ניתקלתי בתחנת הדלק ברכב מיוחד! , פיאט פנדה שנת 83 במצב נדיר, האומנם היא אחרי צבע כללי , אבל כל הטמבונים הכל הכל מקורי ברכב הרכב יד 1 ,(00) עבר 75 אלף , פנדה 45 S צבע לבן קרם הכל מקורי עדיין 900 סמ"ק בחור זקן שקנה את הרכב מהחברה בשנת 83 , הייתי בשוק מהרכב עוד שנה הוא יוגדר כרכב אספנות הוא הציע לי לקנות את הרכב , כמה לדעתכם שווה באמת לשלם אליו ? האוטו במצב נדיר פשוט עדיין לא ניתקלתי בדבר כזה?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
שלשום נראה רכב כזה (לבן) באזור המרכז - מישהו יודע להגיד מה זה ?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מהיום http://www.kolnessziona.co.il/issu.asp?page_no=30&issu_no=892 ודף הבא: http://www.kolnessziona.co.il/issu.asp?page_no=31&issu_no=892 ---------------------------------------------------------------- יש גם תמונה נחמדה של חגית האחראית במקום פה: http://www.kolnessziona.co.il/issu.asp?page_no=59&issu_no=892 ------ יופי של כתיבה ותמונות (שצולמו על ידי אח שלי) GUY
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מצאתי שרשור ישן בנושא משנת 2008, לא הכי ברור. אני חושב לייבא לארץ ביאנקי אבארט 1977 מאיטליה ( לא רכב שימור מורשת למיטב הבנתי ), האם אחד מחברי הפורום המכובדים הביא רכב מאיטליה בשנתיים האחרונות ? אשמח לקבל מידע על הפרוצדורה.
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 71 תגובות
- 30.1 אלף צפיות
לאחר חיפושים רבים במשך כמה שנים ראיתי הערב לראשונה אוטוביאנקי אבארט 1981 ( כן , כן , אבארט מקורית עם מנוע 1050 סמ"ק , גלגלי מגנזיום עם סמל עקרב , מכסה קרבורטור עם סמל עקרב וכו' , בדקתי גם ברישיונות ):lol: למכירה. מפאת חוסר מקום ותקציב אני לצערי לא מתקדם.. צילמתי תמונה באישור הבעלים ( ששם מודעה ביד 2 ). רכב נדיר ששמור לו מקום של כבוד . דרוש שיפוץ כללי
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
בבקשה- http://audifans.com/marketplace/show.php?table=pm_audifans_Cars&id=5179 לאחר הפרסום ראיתי שהיא מודל 83. חבל!! השארתי את ההודעה כי: 1. היא יפה ומיוחדת. 2. למי שאוהב אוודי- ועוד לא מכיר את האתר - טוב שיכיר
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מישהוו יודע אם נשארו כאלה בארץ? ואם יש כאלה לשיפוץ?
הודעה אחרונה מאת איציק פוליקר, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, המרכז הרפואי לבריאות הנפש ע"ש אברבנאל נמצא בלב בת ים ומכיל בתוכו מחלקת נוער. לצערנו, מצב בית החולים בכלל ומצב מחלקת הנוער בפרט, גרוע ומוזנח. בעקבות פניית סטודנטים לריפוי בעיסוק באוניברסיטת ת"א החלטנו לאמץ את המועדון בתוך המחלקה הסגורה לנוער. החדר במצבו היום לא משרת את יעודו והוא למלא מקצת את שעות הפנאי הרבות שנכפות על הנערים והנערות המאושפזים במחלקה הסגורה הזאת. אנו נכנסים לשיתוף פעולה עם הסטודנטים ועם אגודת הידידים של בית החולים ומעונינים לתת כתף ואמצעים על מנת לשדרג את החדר. הכוונה היא להכניס ציוד חדש כגון כורסאות ישיבה, טלויזיה, פלייסטיישן וכו. מעצבת פנים מעורבת בפרוייקט בהתנדבות ולאחר שתאפיין את הציוד בהתאם למבנה החדר, נדע איזה ריהוט צריך להכניס. …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
הנושא שפתח guyrc1 - הזכיר לי נשכחות, והחלטתי להעלות לכאן אלבום תמונות, של טרקטורים עתיקים מתחילת המאה הקודמת. בקיץ 2007, נסעתי לטיול של שבועיים באיטליה עם בת זוגתי, והתעקשתי שאחת התחנות תהיה... איך לא... במודנה! המוזיאון הנ"ל ממוקם בעיירה קטנה בשם צ'יטנובה הסמוכה לעיר מודנה. המקום הוא בעצם חווה ומפעל לייצור גבינות, ובין היתר מאכלסת מוזיאון ענקי של רכבי/אופנועי/טרקטורי אספנות!! יש לי עוד אינספור תמונות משם, אבל כרגע אעלה רק את התמונות של הטרקטורים. אומנם אני לא חובב גדול של טרקטורים - אבל אני משער שיש כאן לפחות מספר משוגעים לדבר תהנו! (התמונות באות בזוגות - הטרקטור ושלט המידע שלו)
הודעה אחרונה מאת בבא, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קרוב משפחה מעוניין למכור טרקטור מסוג אוליבר מודל 59', האם מישהו מכיר אספן שיהיה מעוניין? באבטומוביל האחרון יש כתבה על אספן, מוזכרים גם עוד שלושה אספנים. מישהו יודע איך ניתן ליצור קשר? תודה.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
קלסיקה מודרנית 1 2
מאת אושרי- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לכבוד הגיעי לכמעט 55 ,שבעיניי ילדיי כשלעצמו זהו מעמד של פריט אספנות,צ'יפרתי את עצמי בקלאסיקה מודרנית(1992)
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
טיול לבעלי קורבט 1 2
מאת חיים רז- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לכל בעלי קורבט מכל דגם מתוכנן טיול בשבת הקרובה לאיזור הכרמל לכל המעונינים נא להרשם פרטים בהמשך
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, השאלה היא, האם החניון מיועד לאחסון בלבד? או שניתן לאחסן את הרכב ולהגיע מפעם לפעם, להשאיר את הליסיאומטית ולקחת את האספנות (נניח למפגש ביום שישי)? אני מניח שההסכם עם מועדון ה-5 עדיין תקף? כיצד נכנסים ויוצאים מהחניון? יש כרטיס מנוי? שאלה אחרונה, האם פתוח בימי שישי בערבים וביום שבת? תודה רבה, נאור.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לחברי המועדון שלום רב, אלו"ט-אגודה לאומית לילדים אוטיסטים עורכת ביום שני ה - 1.2.10 יום התרמה ארצי . לבקשת האירגון אנו נרתמים לתמוך במהלך ע"י אירוע מקדים שיתרחש ביום שישי ה - 22.1.10 , בין השעות 09:00 -11:00 , בקניון איילון ר"ג. דרושות כ-10 מכוניות לתצוגה ביום זה , כשילדי אלו"ט יוכלו להיכנס ולהתארח בן. והמעוניינים לתרום לנושא מתבקשים להירשם בדחיפות במשרד המועדון לא יאוחר מיום ד', 20.01.10 , במייל [email protected] או בטל' 03-7318818. במקרה גשם האירוע יוזז ליום שישי שאחרי, 29.01.10. מצ"ב ההודעה שהוציאו אלו"ט לעיתונות. איש קשר, זמי לוין- 050-3968125 . בברכה, סמדר- מועדון החמש. אלוט_מועדון_ה-5_קניון_איילון2.doc
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבת, שש בבוקר..... מי זה האידיוט שמצלצל בסלולארי שלי?! אופס, זה אני, שכוונתי את השעון המעורר. היום מתקיים המירוץ השני של "קרוס קאנטרי", באיזור ראש העין ו"צריכים" את הג'יפ שלי... הכנות אחרונות, כריכים ושתיה לילדים ולי ויורדים לג'יפ. מורידים את הגגון מתקינים את האנטנה עם דגל ישראל, המועדון ופלמח ויוצאים לדרך יחד עם אחי ובנו. שני ג'יפים מהמועדון, בני 123 שנים ביחד.... הדרך בבוקר הקריר, על הג'יפים הפתוחים.....ברררררר.... בטח שלקחנו מעילים. 08:10, מתייצבים על הדקה באיזור הכינוס. השכבנו את החלון הקדמי.....הכניסה צריכה להיות מרשימה.....ופתאום הבנו. המפלצות, סליחה הג'יפים המאובזרים והמצוידים בכל מיני, מכל טוב הטכניקה והמכניקה.....מה אנחנו עושים כאן... טוב, ברור היה מלכתחי…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
כדי לא להלאות בפרטים, אציין שהמרצדס יצאה לאחרונה מאשפוז ממושך בכפיה במוסך מסויים הידוע בבקיאותו במרצדסים ישנים. לאחר זמן רב (וכסף רב), האוטו שנכנס בגרירה יצא בנסיעה, אבל לא כמו שצריך. המנוע לא עבד יפה, לא משך יפה, שתה המון דלק, עבד על טורים גבוהים מדי בסרק, ושסתום אחד דפק. השסתום הזה כבר דפק בעבר, ובזמן שהיה במוסך, הרעש התגבר מאוד. המכונאי טען שהוא כוון ו"שייף" (?) אותו ואף חייב אותי על זה, אבל הדפיקה נותרה. לשמן המנוע החדש ששם באוטו הוא הוסיף תוסף, ואמר שאסע כך. כשאמרתי לו שהבאתי את האוטו אליו כדי שיצא מושלם ולא עם בעיות, והוא אמר שבקרוב יהיה צורך לשפץ את ראש המנוע, ושנעשה את זה בהזדמנות. שמחה בן-דור הוא חשמלאי רכב שעוסק בדיאגנוסטיקה ועובד בהוד השרון, עליו המל…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -