Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהקשר של ה-127 ספורט, יש סיכוי שמישהו מכיר אחת כזו למכירה פה בארץ?

למכירה לצערינו אין אפילו 127 ספורט אחת.

הייתה אחת למכירה של חבר טוב אבל נמכרה מזמן לצורך תרומת איברים ל 127 של אילן פייביש. ומה שנשאר מהגוף של התורמת נגרס לברזל.

יש אמנם בערך 10 כאלה שמסתובבות בארץ אבל לצערינו לא למכירה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היתה לי 127 כזו, שנת 83' ולא רק משענות הראש היו מחוררות, גם דוושת הגז היתה מחוררת, א-לה- פרארי..

בניגוד ל 127 ספורט 1050, עם ה 1300 היה ניתן לשייט במהירויות הגיוניות ללא סכנה לעור התוף, וגם התאוצה הראשונית היתה טובה בהרבה.

127 1983 כמה שאני יודע הייתה כבר דור 3 בצורה המכוערת (לטעמי האישי לפחות) והתבססה על ה 147 שיוצרה בברזיל.

ה 127 ספורט הכי יפה הייתה הדור 2 לדעתי (אם אני לא טועה 127 ספורט דור 2 היו כמעט כולם שנת ייצור 1981).

ויש כ 10 כאלה שנוסעות מדי פעם בכבישי הארץ. (אחת כזו בצבע כתום הושקה לפני שנתיים ע"י אילן פייביש ומאז לא נראתה שוב וחבל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אחת כסופה (1050, 70 כ"ס) הייתה עד ליפני שנתיים בפרדס חנה בבעלות של לא פחות ולא יותר, תלמידת תיכון :shock:

כשהיא התגייסה היא נסעה איתה לצבא, יום אחד עשתה תאונת דרכים לא קלה (ברכב אחר), עברו דירה ומאז איבדתי עקבות גם שלה וגם של האוטו :-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

I have to ask an Austrian acquintant o mine whether he still has his Abarth for sale... €8000 OBO but it has no rust and many improvements. Does not cost to change ownership if the car goes on a trailer and leaves Austria, no restrictions on sale:) T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
127 1983 כמה שאני יודע הייתה כבר דור 3 בצורה המכוערת (לטעמי האישי לפחות) והתבססה על ה 147 שיוצרה בברזיל.

ה 127 ספורט הכי יפה הייתה הדור 2 לדעתי (אם אני לא טועה 127 ספורט דור 2 היו כמעט כולם שנת ייצור 1981).

הדור השלישי של ה 127 הוצג באמצע שנת 82' ונועד בעיקר "להרוויח זמן" עד השקת האונו.

דגם הספורט עבר את השינוי המשמעותי ביותר - נפח המנוע עלה ל 1.3 (נלקח מהריטמו 75S), תיבת הילוכים בעלת 5 מהירויות היתה ציוד תקני ונוספו ספויילרים לרוב.

ה 127 ספורט הוצגה ב 78' והיתה תמיד מבוססת על הדור השני, וכפי שציינתי, הן נימכרו עד אמצע 82'.

ה 127 ספורט הוצעה ב 3 צבעים בלבד - כתום, שחור וכסף, ואילו בדור השני האדום החליף את הכתום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בשנת 1985 הרכב ה1 שקניתי היה אוטוביאנקי "אבארט".הרכב היה חלום שהתגשם ובעזרת אנג'לו(מכונאי איטלקי מדהים)

פשוט נהניתי מכל רגע.

אחרי שנה מכרתי ביותר ממה שקניתי ועברתי ללנצ'יה בטה קופה.... אח היו ימים

נ.ב

אולי מישהו מכיר את אנג'לו(היה לו אז מוסך ליד היכל הספורט ביד אליהו)?

הסיפור של אנג'לו קטלוניה הוא כזה:

אנג'לו היה איטלקי שעבד בפיאט באיטליה ונשלח לארץ להעביר הדרכות בשנות ה60 או ה70 .

במשך הזמן שהיה בארץ בשליחות פיאט הוא הכיר כאן ישראלית ,התגייר ,התחתן איתה ונשאר לחיות בישראל.

אני פשוט מכיר את הסיפור שלו כי הבת שלו נשואה לחבר שלי.

אנג'לו נפטר לפני כמה שנים אחרי שהיה במשך כמה שנים חולה קשה באלצהיימר/פרקינסון והיה במצב שפיזית תפקד מלא אבל מבחינה שכלית היה יותר גרוע מילד קטן והיה זקוק לשמירה 24 שעות.

אני לא הכרתי אותו כשהיה בריא אבל לפי מה שהבנתי הוא סגר את המוסך בגלל שחלה.

הרכב האחרון שלו היה לנצ'יה דלתא לבנה 1989 שנשארה מושבתת אצלו בבית.

וגם לנצ'יה דדרה יפיפיה בצבע זהב.

פורסם
הסיפור של אנג'לו קטלוניה הוא כזה:

אנג'לו היה איטלקי שעבד בפיאט באיטליה ונשלח לארץ להעביר הדרכות בשנות ה60 או ה70 .

במשך הזמן שהיה בארץ בשליחות פיאט הוא הכיר כאן ישראלית ,התגייר ,התחתן איתה ונשאר לחיות בישראל.

אני פשוט מכיר את הסיפור שלו כי הבת שלו נשואה לחבר שלי.

אנג'לו נפטר לפני כמה שנים אחרי שהיה במשך כמה שנים חולה קשה באלצהיימר/פרקינסון והיה במצב שפיזית תפקד מלא אבל מבחינה שכלית היה יותר גרוע מילד קטן והיה זקוק לשמירה 24 שעות.

אני לא הכרתי אותו כשהיה בריא אבל לפי מה שהבנתי הוא סגר את המוסך בגלל שחלה.

הרכב האחרון שלו היה לנצ'יה דלתא לבנה 1989 שנשארה מושבתת אצלו בבית.

וגם לנצ'יה דדרה יפיפיה בצבע זהב.

היי

עכשו אני עצוב.

אני זוכר את אנג'לו כאיש וכמכונאי מדהים(בסדר הזה)

ביליתי שעות אצלו במוסך ושיגעתי אותו בשאלות,תמיד הייתה לו סבלנות לילד ששיגע אותו בשאלות

אנא מסור לבתו שאביה היה בן-אדם גדול!!!

תודה

רמי

• ספונסר פורום
פורסם

היום נודע לי על פטירתו לפני כשבועיים של מר אברי מיכל

איש מקצוע מעולה עם סיפור דומה שהגיע לארץ מגרמניה מטעם

מפעלי פולקסווגן לתמוך מיקצועית ביבואן המקומי התחתן ונשאר בארץ ,

בסוף שנות השיבעים הפך עצמאי ופתח את "מוסך אברי" ברח המסגר 25 תא .

כמו כן השתתף במרוצי אשקלון הראשונים עם החיפושית של בתו ..מנוע 1300 שנת 56 .

אני כנער זכיתי לעבוד אצלו בסוף שנות השמונים כשלוש שנים .

יהי זכרו ברוך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מה שהכי אהבתי היה שראיתי בחנייה במרתף אצל אנג'לו בבית ארון מגירות כזה עם כל מיני חלקים ועל כל מגירה היה כתוב באיטלקית.

פורסם
מזל טוב ותודה לכל הבררנים קניתי את הרכב ..ויוצא למסע שיפוץ האברט עידכונים ותמונות בהמשך

המון הצלחה בשיפוץ , רכב מעניין ביותר , אחד כזה נשא אותי (גורילה לא קטנה ) לא מעט פעמים למרכז וחזרה צפונה , יהיה נחמד אם תעלה שרשור שיפוץ !

והכי חשוב - תתישן ! :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...