Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, תתישן :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב ותודה לכל הבררנים קניתי את הרכב ..ויוצא למסע שיפוץ האברט עידכונים ותמונות בהמשך

מזל טוב , איזה כיף .

תהנה מהרכב ובהצלחה בשיפוץ .

פורסם

למרות שאני מאוד סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של השיפוץ, אני מאחל לך מכל הלב מזל טוב ובהצלחה.

כל המציל A112 אחת בישראל - כאילו קיים עולם ומלואו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למרות שאני מאוד סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של השיפוץ, אני מאחל לך מכל הלב מזל טוב ובהצלחה.

כל המציל A112 אחת בישראל - כאילו קיים עולם ומלואו.

אין כזה דבר בלת אפשרי !!

הכל שאלה של רצון , השקעה כספית וסבלנות .

הכל מצליח בסוף .

השאלה אם כדאי כלכלית ובגלל הסיבה הזו הרכב כלי רכב נעלמים .

אני מאמין שעם רצון לשפץ ולהגיע לתוצאה טובה - הרכב הזה יעלה לכביש ויסע מדהים !!

בהצלחה בשיפוץ .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תלוי באיזה שיפוץ מדובר.

אם השיפוץ הוא לרמת מקוריות שחשוב לך שהריפודים של הכסאות יהיו בדיוק המקוריים (אותו מקט) של החלקים של אוטוביאנקי שהגיעו אך ורק בדגמי האבארט אז הולכת להיות לך עבודה ארוכה ומייאשת בחיפוש חלקים .

אם מצד שני, רמת השיפוץ היא לתת את הכסאות לריפוד מחדש בריפוד שלא קשור למקור או אפילו באיזה סלון קומפלט של איזה רכב אחר, אז השיפוץ לא כזה נורא ואין סיבה לדעתי, להיות כזה סקפטי.

המכשול העיקרי בשיפוץ הוא למצוא פחח טוב ואיכותי,שבכלל יסכים לקבל את העבודה ושגם יעשה עבודה יסודית במלחמה בחלודה.

אם תמצא פחח שיעשה את כל זה ולא ידרוש סכום שמצריך לקיחת משכנתא, אז כל השיפוץ נהיה יותר קל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה אמוציות מעלה שירשור כזה ובמגוון נושאים:

היריבות אל מול האוייבת מס' 1' הפיאט, אישיית הייתי מעדיף את הביאנקי, יותר חדה וכייפית

לטעמי, והרבה יותר מסוכנת לנהג הפחות מיומן!

השיפוץ חייב להיות מקצועי, המלצה שלי, חיזוקים באזור המשולשים הבולמים, ואזור הריצפה!

שיפוץ הקורות לגג חייב להיות מקצועי ומחוזק!

השגת חלקים מקוריים יעודיים לדגם הזה קשה מאד אבל עדיין אפשרית, להכין ארנק גדוש!

שיפוץ לרמת המקור הכרחית בדגם הזה דגמים מקורים נמכרים בהמון כסף אילתורים לא שורדים!

אפרופו כסף, שווה לשקול להביא אחת משופצת לעניות דעתי יהיה יותר זול...אבל

זה יהיה שירשור שאני אקרא בכייף! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי רן קצת התבלבלת... בסופו של דבר ביאנקי היא פיאט כך שאיך היא יכולה להיות יריבה של עצמה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

התחרות לאוטוביאנקי אבארט היתה בעיקר מול הפיאט 127 ספורט, אחותה. ונכון ששתיהן שייכות לפיאט, אבל תחרות אפשרית גם בין אחיות (למשל גולף / איביזה), ולמיטב זכרוני, באותה תקופה אוטוביאנקי שווק בארץ על ידי טלקאר יבואן לנצ'יה ולא על ידי סמל"ת יבואן פיאט, ככה שהיתה תחרות גם כאן.

ובתור בעלים לשעבר של 127 ספורט - היא היתה יותר פרקטית, ויותר מהירה (אם כי חלשה יותר בהאצה) והכי חשוב, יותר יציבה ובטוחה. גם המרכב של ה-127 עמיד הרבה יותר משל הביאנקי.

:turn-l:
פורסם
התחרות לאוטוביאנקי אבארט היתה בעיקר מול הפיאט 127 ספורט, אחותה. ונכון ששתיהן שייכות לפיאט, אבל תחרות אפשרית גם בין אחיות (למשל גולף / איביזה), ולמיטב זכרוני, באותה תקופה אוטוביאנקי שווק בארץ על ידי טלקאר יבואן לנצ'יה ולא על ידי סמל"ת יבואן פיאט, ככה שהיתה תחרות גם כאן.

quote]

האיביזה היא יריבת הפולו ולא הגולף... במודלים המוקדמים יותר הרכבים היו ממש זהים בעיצוב הפנימי.

הגולף אאל"ט ממוצבת אל מול הליאון.

פורסם
לדעתי רן קצת התבלבלת... בסופו של דבר ביאנקי היא פיאט כך שאיך היא יכולה להיות יריבה של עצמה?

חנל'ה התבלבלה, עדיין מצויים אצלי איפשהו בארון גליונות טורבו או אוטו (כאן אפשר להתווכח) של העימות

בין הביאנקי לפיאט 127 ספורט! - רן

פורסם

ובתור בעלים לשעבר של 127 ספורט - כבוד! היא היתה יותר פרקטית, ממתי רכב נהיגה פרקטי? ויותר מהירה (אם כי חלשה יותר בהאצה) בנהיגה ספורטיבית דווקא להאצה ולבלימה חשיבות גבוהה יותר ממהירות סופית! והכי חשוב, יותר יציבה ובטוחה. שתי המכוניות לא עומדות בסטנדרט הבטחון של היום.

מסכים לחלוטין שהאברט דורשת נהג מיומן, הנהיגה עליה היא כמו על להב של סכין, מרווח הטעות קטן יותר, אבל זה מה שהופך אותה למיוחדת כלכך לטעמי, המון המון אופי!. גם המרכב של ה-127 עמיד הרבה יותר משל הביאנקי. אמת, האברט

רגישה לחלודה, בעייתית יותר בתאונות ובהתרסקויות, וכאלה לא חסרו לה לצערי!

אבל...אני בין השתיים הייתי בוחר באברט, אבל מה אני מבין....!

• תוכן חדש...