Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ההמלצות של נימרוד נכנסתי היום עם הוולו 240 למוסך של בן דור בנווה נאמן.

ציינתי את ההערכות שלי: מנוע רועד "אוכל דלק " ובעל כושר סחיבה קצת "עגלתי ".

במשך כשעה הרכב היה מחובר למכשיר בדיקת גזים שהראה צריכת חמצן נמוכה מדי CO ו-HC גבוהים מדי.

שמחה אדם נחמד כוון קצת תזמון הצתה...קצת קרבורטור...ושפך כ200CC למיכל הדלק.

המלצתו המרכזית לנסוע כמה נסיעות ארוכות (להערכתו עיקר הבעייה בגלל שהרכב עמד די הרבה זמן ).

לא הצעתי לבדוק קומפרסיה . בכוונה .. גם הוא לא היציע.

שלמתי ונסעתי.

ברור שה"תוסף בדלק " לא ישפיע לפני שאסיים נסיעה של בערך300-400 ק"מ כך שבשלב זה אין לי

חוות דעת על הטיפול. נראה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לאחר ההמלצות של נימרוד נכנסתי היום עם הוולו 240 למוסך של בן דור בנווה נאמן.

ציינתי את ההערכות שלי: מנוע רועד "אוכל דלק " ובעל כושר סחיבה קצת "עגלתי ".

במשך כשעה הרכב היה מחובר למכשיר בדיקת גזים שהראה צריכת חמצן נמוכה מדי CO ו-HC גבוהים מדי.

שמחה אדם נחמד כוון קצת תזמון הצתה...קצת קרבורטור...ושפך כ200CC למיכל הדלק.

המלצתו המרכזית לנסוע כמה נסיעות ארוכות (להערכתו עיקר הבעייה בגלל שהרכב עמד די הרבה זמן ).

לא הצעתי לבדוק קומפרסיה . בכוונה .. גם הוא לא היציע.

שלמתי ונסעתי.

ברור שה"תוסף בדלק " לא ישפיע לפני שאסיים נסיעה של בערך300-400 ק"מ כך שבשלב זה אין לי

חוות דעת על הטיפול. נראה...

נו, כמה שילמת?

ארז רונן

פורסם
נו, כמה שילמת?[/quote]

מה זה משנה?

לקוח מרוצה, מוכן לשלם כל מחיר, ולנסוע עם חיוך על השפתיים, לקוח מאוכזב, לעומת זאת,יסתובב עם פרצוף של תשעה באב, גם אם יקבל שרות דב, ולא מקצועי, גם אם התשלום יהיה אגורה!

ועל זה נאמר" טעמו של עבודה מקצועית, נשאר בפה, לאורך זמן, לעומת עבודה לא מקצועית, שטעמה נעלם מיד לאחר התשלום" !

אין מחיר לעבודה מקצועית, שמשאירה טעם טוב בשפתיים ללקוח, ופרסום והבאת לקוחות מרוצים נוספים .

עבודה זולה ולא מקצועית, חוזרת כבומרנג לבעל המקצוע, ועולה לו באיבוד לקוחות פוטנציאלים !

בהקשר לכותרת של נמרוד רחמימוב, אני יכול אישית,העיד על כך שהוא יודע להעריך את חשיבותה של מקצוענות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מבין בעלי מקצוע שעושים עבודה חפיפית וגורמים ללקוח לחזור לתיקונים חוזרים, זה גורם לבזבוז זמן ללקוח וגם לבעל מקצוע עצמו, מעבר לטעם הרע מהשירות.

דוגמא,

הכרתי פחח שכל עבודות הצבע שלו נעשו בכזו חפיפניקיות, שכמעט כל בעל רכב ששם אצלו את האוטו לצביעה היה חוזר לעשות שלייף סבון ופוליש, כל זאת כיוון שהיה צובע מחוץ לתנור והיה לצבע המון נקודות מאבק.

לא יותר פשוט לצבוע בתנור ולא לראות הלקוח יותר ??

יאמר לזכות צביקה שאם הוא לא מכיר את הקרבורטור הוא לא נוגע בו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
נו, כמה שילמת?[/quote]

מה זה משנה?

לקוח מרוצה, מוכן לשלם כל מחיר, ולנסוע עם חיוך על השפתיים, לקוח מאוכזב, לעומת זאת,יסתובב עם פרצוף של תשעה באב, גם אם יקבל שרות דב, ולא מקצועי, גם אם התשלום יהיה אגורה!

ועל זה נאמר" טעמו של עבודה מקצועית, נשאר בפה, לאורך זמן, לעומת עבודה לא מקצועית, שטעמה נעלם מיד לאחר התשלום" !

אין מחיר לעבודה מקצועית, שמשאירה טעם טוב בשפתיים ללקוח, ופרסום והבאת לקוחות מרוצים נוספים .

עבודה זולה ולא מקצועית, חוזרת כבומרנג לבעל המקצוע, ועולה לו באיבוד לקוחות פוטנציאלים !

בהקשר לכותרת של נמרוד רחמימוב, אני יכול אישית,העיד על כך שהוא יודע להעריך את חשיבותה של מקצוענות.

בברכה

צביקה

רק בגלל שלא היה במקרה הנ"ל תיקון מורכב אלא רק כיוונים והשיפור לא הורגש במיידי, מעניין כמה דרש אותו בעל מקצוע על עבודתו.

ארז רונן

פורסם

" מעניין כמה דרש אותו בעל מקצוע על עבודתו..." - במוסכים תלוי בד"כ שלט עם מחיר שעת עבודה של המוסך.

לפני כחודש קניתי ב"אלכס חלפים " בכפר סבא תוסף לניקוי הגיר בכ 70 ש"ח. .

הייתי במוסך בערך שעה כולל נסיעת מבחן ובחלק מהזמן עבדו על הרכב שני אנשים..

אם מנקים את מחיר התוסף לדלק

שלמתי בערך עבור כחצי שעת עבודה. (בחלק מהזמן עבדו על הרכב שני אנשים )

כך שהמחיר הוא לא הבעייה. כפי שכתבתי בהתחלה השאלה אם פתרנו את הבעייה עדיין פתוחה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
כפי שכתבתי בהתחלה השאלה אם פתרנו את הבעייה עדיין פתוחה...

נשמח לשמוע, עדכון האם חל שינוי לטובה בביצועי הרכב , בתקופה הקרובה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...