רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים , תהנו , ואריה - במיוחד אתה דרור .
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זהו הרכב השני בחודש האחרון מדגם גולף קבריולט שנגנב. לפני כשבועיים הובא לידיעתי על גניבת גולף קבריולט מודל 89. השבוע נגנב לחבר מבת ים גולף קבריולט לבנה מודל 1992 הרכב היה מועמד לשיפוץ ומספרו הוא 12-038-07 כל מי ששומע על חלקים או שמע/ראה או שיש לו אינפורמציה כל שהיא אני יותר מאשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 735 צפיות
שלום חברים, האם מישהו יכול להמליץ על מוביל פנימי להעברת רכב בתוך ניו ג'רזי, מרחק של כ- 20 מייל? תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 2 תגובות
- 937 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300394471728&viewitem= You are looking at a very early Abarth, according to the well know expert, Paul Vanderheijden. I purchased this car several years ago from a gentleman in California. According to the seller, this car had been on the west coast most of it's life. I will try to give the best description that I can . Overall the car is in decent condition. However, the paint shows some age- it seems it was resprayed about 15 years ago, and it was not a good job. There is no signs of corrosion all around. The interior seems to be original, which for 40 years old it's not too bad. The seats hav…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
מאחר ויש לי כמה רכבי אספנות, מאחר והגולף קרובה לשם ולדעתי רכב קלאסי לכל דבר, ומאחר והפורום הזה הכי רציני ומקצועי שיש, אני מקווה לקבל "הנחה" של כמה שנים ולשאול את השאלה כאן. הגולף חדשה אצלי, והגיעה כמו כל הדברים הטובים במקרה. בהתחלה חשבתי להשתמש בה כרכב יום יום רגיל, אבל הספיק סיבוב אחד עם צמיגים מרובעים ובולמים לא קיימים כדי שאתאהב ואבין איזה רכב אדיר זה. מאחר שכך, היא הולכת לקבל את הטיפול הטוב ביותר. יש כל כך הרבה דגמים, מנועים, תיבות הילוכים לרכב הזה שכשאני מזמין חלקים אני הולך לאיבוד. ניסיתי לקבל תשובות טובות מהאינטרנט ומאנשים, אבל רק יצאתי יותר מבולבל. בעיקרון הייתי שמח אם מישהו היה מכוון אותי לאיש או מוסך שמכיר כמו שצריך את כל הדגמים מבחינה מכאנית ויוד…
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מועדון החמש קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ברופין ב- 06.02.10 מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד) המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון. בברכה, סמדר- מועדון החמש-טל' 037318818
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , ברצוני להתיעץ עם בעלי הויליס למיניהם , קיבלתי בירושה את הרכב הנ"ל ויליס 1963 גיר ידני 4 הילוכים והנעת 2X4 . הרכב עמד במשך 30 שנה מצב המרכב אינו מזהיר אך טוב (יש כמה נקודות חלודה אך לא עמוקות מידי , השלדה במצב מעולה ) כעת המנוע לא הונע במשך כל התקופה הזאת ואני לא מאמין גם שהוא יניע כי לפני שהרכב הועמד מצבו לא הייה מזהיר . עכשיו מה הן האלטרנטיבות למנוע מחליף דגם המנוע 60CR . האם מנוע של CJ ? או סופה מתאים? האם ניתן לחיות מנוע כזה ? תודה על כל עזרה בנושא ושיהיה סוף שבוע נעים וחמים!
הודעה אחרונה מאת rene, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבקש את עזרת החברים שייבאו לאחרונה רכב, מאזור קליפורניה לארץ. המלצות על סוכנים, טלפונים וכל מידע יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 792 צפיות
בחצרי עומדת אולדסמוביל אומגה 2500 שנת 83 .... מי יודע איזה מנוע אפשר להכניס במקום המנוע הקיים? חוקית!! או למי יש חלקים לזה...
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 913 צפיות
ואם כן, האם זה מוריד מהרמה שלו 1-6 מבחינת מיסוי של מכס ושאר הדברים "הטובים" שהמדינה מנחיתה על המייבא?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם שאלתי פשוטה ברשותי ב.מ.וו 1602 שנת 1978 יד 2 ברצוני לחתוך לה את הגג האם זה אפשרי ? הכוונה כמובן מבחינת הרשויות ואם כן אז איך עושים את זה ?? תודה מראש...לעונים...
הודעה אחרונה מאת RonCX, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, האם ישנם מיסי קנייה על יבוא מנועים? אם לא, האם זה מסתכם במע"מ + מכס (במידה וארץ המקור היא מהמזרח)? אני זקוק למנוע של בוקסטר 2007. לא אספנות, אבל זו שאלה שאני בטוח שזה הפורום המתאים ביותר. גם רכישה בארץ מקובלת אם אין חסכון גודל ביבוא אישי של המנוע. ממליצים על יבואן מסוים? תודה!
הודעה אחרונה מאת nitch, -
ערב טוב, יש לי פאסאט הצ'בק מודל 85, מנוע DL 1.8, אוטומט, קרבורטור פיירברג E2 שממתינה לשיפוץ. בקרוב הרכב יהיה שנתיים ללא טסט ולכן, כדי להימנע ממעבדה של מכון התקנים, אני צריך להכין אותו למבחן רישוי. הרכב מניע ונוסע, אבל יש לא מעט בעיות. אחת הבעיות היא שהצ'וק האוטומט שבור. המעטפת שלו שבורה בקטע שאמור להיות צמוד לדופן של הקרבורטור, יש שם ממש חור, והרכיב מתדלדל באוויר. התוצאה היא שהמנוע לא שומר על טורים ונכבה מייד אחרי ההתנעה, ברגע שמורידים את הרגל מהגז. כרגע מתחתי את הכבל גז, כך שהמנוע עובד בטורים של 2000 סב'/דק' ועכשיו המנוע לא נכבה, אבל זה פתרון זמני בלבד. (המנוע עובד סה"כ בסדר, אבל נראה שדרוש ניקוי לקרבורטור כי לא עובד עגול ב100%) השאלה שלי היא כזאת: יש לי גו…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בבואי למשרד הרישוי ע"מ לשנות לרכב סטטוס לאספנות, האם רישיון הרכב חייב להיות בתוקף ו\או עם טסט בתוקף ? לרכב פג הרישיון (נגמר הטסט) בינואר 2009 ומאז לא נעשה איתו דבר. כעת אני רוצה לרשום אותו כרכב אספנות, האם אפשר לגשת ולשנות סטטוס או שנדרשות ממני פעולות נוספות טרם לכך? (לשלם את האגרות שהצטברו או אפילו להעביר אותו טסט במכון לפני השינוי) ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב. אבקש לברר מחיר מחירון של MG TC, שנת 1947/8. אני מתייחס לדרגה 5. נא לציין מאיזה מחירון נלקח המחיר ומאיזו שנה המחירון. תודה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
:lol:
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
מדהים מה אפשר לעשות עם זווית צילום נכונה . http://www.flickr.com/photos/24796741@N05/sets/72157604247242338/show/with/2346008881/
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יורד לדפוס... יש למה לצפות!
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
-
טיול "עוטף עזה" באופן ספונטני, מתארגנים חברי מפגשישישרון לטיול "עוטף עזה", שנערוך עם רכבי האספנות מחר בבוקר (שבת). נצא מצומת רעננה מרכז לכוון דרום, נאסוף חברים חברים לאורך המסלול בתיאום מראש. נבקר במוזיאון יד מרדכי, נמשיך לאנדרטאות החץ השחור ולתצפית סמוכה מדהימה על עזה וסביבתה. לאחר מכן, אם יישאר מספיק זמן, נבקר במוזיאון המים בניר עם. תשלום דמי כניסה: ביד מרדכי ובמוזיאון המים בניר עם. באיזור האנדרטאות נתמקם בחורשה אשר יש בה שולחנות פיקניק לארוחה קלה שנביא איתנו מהבית. לפרטים נוספים, תיאומים לגבי איסוף לאורך המסלול וכד', נא לפנות אלי, לטלפון הנייד 050-3535970, היום – עד השעה 23:0…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם היום ראיתי אחת ליד רמי לוי שנמצא באדם {אולי זה השטחים,לא יודע} שאלתי את הבחור האם מעוניין למכור והנ"ל טוען שכן. הבחור מרמאללה,הרכב בעל לוחיות ירוקות. הייתי מאוד מעוניין לדעת מה הנוהל והאם אפשר בכלל לקנות רכבים מהרשות הפלסטינאית. איך זה מתבצע? על הרכב אין את האות M {M המשמעות היא בערבית "מסרוק"-גנוב,בעברית יפה מדובר ברכב שרשיונותיו לא ידועים} תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
למכירה במצב כמו חדש... 1 2 3
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Army-tank-soviet-T-55-like-new-All-as-first-day_W0QQitemZ270522746034QQcmdZViewItemQQptZMilitary_Vehicles?hash=item3efc6984b2 למכירה (לא..לא מרופא) חדש כמו מבית חרושת רק 36 טון?? אריה
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 16 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים, יתכן והמקום הנכון לשאול הוא בפורום הכללי אבל יתכן ולגבי רכב אספנות יש כללים או גישה אחרים וזה חשוב לי יותר. אני שוקל להתקין ב-124 ספיידר אגזוז ANSA זרימה חופשית, מדובר בדגם מיוחד לספיידר ושהיה אביזר מאד פופולרי בשעתו אך לא מדובר באגזוז מקורי. להבדיל מהאגזוזים ה"פתוחים" שחברה בעיקר צעירים מתקינים כיום,ה-ANSA הוא שקט יחסית ובאמת מדובר באגזוז קלאסי. האם צפויה לי בעיה לייבאו? מה ידרשו כדי לשחררו מהמכס (מעבר לכסף...) האם עלול להיות מצב שלא יאפשרו לי לשחררו? האם יש יבואן ל-ANSA (פעם אמרו שמוסך זברה אך אינני חושב שזה עדיין כך). אינני מודאג ממעבר טסט,אני יודע שרמת הרעש איננה חריגה (כל 124 הרעישה יותר והותיקים בוודאי זוכרים את הצליל האופי…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אנחנו מחכים לתמונות מהשיפוץ של האחות החדשה לבית משפ' יונגר! ברכות מסביוני וורשה ועד נאות גדנסק הצעירה!
הודעה אחרונה מאת edan839, -
כידוע לכם אני מנסה להקטין את הצי מכוניות שלי .הבליזר נימכרה וכרגע נשאר לי להחליט מה למכור פורד פאלקון שנת 70 או אולדסמוביל דלתא רויאל קופה שנת 78 לכל מכונית יש את האופי שלה אבל בכל זאת אני חייב להחליט מה למכור הפאלקון עם מנוע קטן רק 6 צילנדר האולדסמוביל עם מנוע 5700 8צילנדר שני המכוניות צריכות פחחות מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני עומד לשלם עבור רכב בארה"ב, מישהו המחברים שהתנסה ב paypal יכול להסביר איך עובדת השיטה?תודה מראש
הודעה אחרונה מאת VWHaifa, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מכיוון שזהו הפורום עם האנשים שהכי מנוסים בייבוא אישי, אשמח לקבל את דעתכם... הזמנתי חלק לרכב (חיבור USB שמתחבר למערכת הסטריאו המקורית). עלות החלק כולל משלוח כ-80$. המוכר ציין שזוהי מתנה. אני עוקב אחרי החבילה באתר הדואר, וראיתי שהיא הגיעה לארץ ועברה למכס ת"א. כבר איזה יומיים שהיא שמה. אני צריך להמתין הם ייצרו איתי קשר? האם יש מצב שמעבירים את זה לסניף הדואר ליד הבית שלי? איך זה עובד? תודה.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
בלמים מצפצפים
מאת oferbz- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז לפני חודש הלארק עברה טסט שופצו הבלמים הקדמיים ,משאבות נעליים חדשות,הרכב הוחזר לביתי והחיים יפים שגרתיים ובריאים,שבת יפה אחת חפצה נפשי להצטרף לאחד מארועי המועדון,הלארק מתנהלת יפה אך בירידות מירושלים לכוון נווה אילן צלצולים ומוזיקה רועשת מכוון הבלמים הקדמיים כן ממש אלו ששופצו להם בכל לחיצה כל צורם של חיכוך טוב חשבתי לעצמי הלכו הברקסים,לאן הם הלכו הם רק שופצו חשבתי שהלכו כי היה ריח חזרתי על עיקבותיי החנתי את הרכב ויצאתי להליכה טובה למחורת צלצלתי למוסך שלי תביא את הרכב נבדוק פרקנו זאת אומרת המכונאי פירק הצלחות תקינות עברו ליטוש,אך הנעליים שהיה עליהם חומר מתוצרת טובה גם כן בסדר אך בחומר אורגני ומלא בסיביי זכוכית ייתכן וזה מה שיוצר את הצפצוף,הרפידות הוחלפו באחרות הרכב הוצא…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן לייבא רכב שכמעט בן 30, נניח בן 28 או 29 שנה ולתת לו "לשכב" שנה בחניית הבית (לא במכס) ואז לגשת ולעשות לו רשיונות של אספנות? ולמה השאלה? כי לפעמים יש ב - EBAY מציאות אבל הן לא בני 30+ אלא בני 30-. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 6 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם מי יודע איזה בלמים יש ווספה הזאת?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 4 תגובות
- 982 צפיות
לפרויקט חדש מתחיל איסוף חלקים הבעיה שלא מוכנים לשלוח לישראל רק לאירופה או בתוך גרמניה מחפש מישהו שגר בגרמניה או בארופה שיוכל לעזור לי אני ישלח אליו והוא אלי בתודה מראש למי שיוכל לעזור אריה
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 106 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- euronitzan
- דאבל קלאצ
- פינדר
- RBRB
- אודי זק
- yor2
- חד אופן
- yossiaviel
- samg
- גולדן191
- David32
- sperial