Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילן.

עזוב אותך מטלפונים והבטחות של פקידות משרד רישוי - אני לא מכיר פקידות שמוסרות מידע בטלפון - בטח לא מידע שאתה באמת יכול להסתמך עליו!!!!

אחרי שנה ויום הרכב שלך צריך מעבדה - וזאת עובדה (סליחה שאני האיש המבשר את הבשורה - אני אכלתי אותה גם כן)

לכן כדאי שתשקיע את הזמן והמאמץ שלך בבחינת כדאיות הכנת הרכב למעבדה לפני שאתה מתכנן רחוק השתלות קרבורטורים כאלו ואחרים.

אגב, הקרבורטור של הגולף אמור להתאים באופן של "העתק הדבק" וגם אם התושבת של כבל התאוצה או התושבת התחתונה שמתחברת לסעפת שונה - אלו חלקים פריקים שניתן להעביר מאחד לשני.

הבעיה עם הפירבורג שהם קשים לכיוון ואם אין לך ניסיון רב - גש לבעל מקצוע אחרת רק תסתבך.

מנסיון רב שנים בפולקסווגן, כאשר הפירבורג עובד בצורה תקינה והמצערת של הונטורי השני נפתחת (באמצעות ואקום) זה נוסע מעולה ולא צריך יותר - כך נולד הרכב כך עדיף שתשאיר אותו.

בהצלחה

יוסי

בעלים גאה של גולף GTI 1980 וגולף 1991 GTI. מחפש עוד גולף לחלקים/שיפוץ.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. כן , יוני קנה את הרכב .

2. ירד מהכביש בגלל שלא עשה הרבה טסטים .

3. בעוד כחודשים יוני חייב לפנות את המקום ולכן הכרכרה תעבור לקרית הפלדה .

4. יש לה 3 חישוקי סגסוגת (ג'אנט מגנזיום) ו וו גרירה .

5. המנוע עדיין קיים , הרכב הגיע בנסיעה .

6. הרכב בקיבוץ מצובה .

אילן, אם תצטרך יש לי חבר/לקוח במצובה, שאני מאמין שיוכל לעזור בהבאת החלק ולחסוך לך נסיעה...

דבר איתי אם תרצה.

בני

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
DL זה רק בסובארו או וולבו...

מדובר על רמות גימור של פולקסווגן בשנים ההן:

C- הרמה הכי בסיסית, שלא לומר עלובה. בלי שעון, בלי קונסולה, בלי פיתחי איוורור אמצעיים...

CL- עם שעון, עם פתחי איוורור אמצעיים, ריפודים יותר יפים.

GL- שעון טורים, ה"כ, ריפודי קטיפה, נעילה מרכזית בד"כ, ניקלים מסביב לחלונות וכיו"ב.

צודק, הדגם הוא GL והמנוע הוא 1.8 DL

אילן.

עזוב אותך מטלפונים והבטחות של פקידות משרד רישוי - אני לא מכיר פקידות שמוסרות מידע בטלפון - בטח לא מידע שאתה באמת יכול להסתמך עליו!!!!

אחרי שנה ויום הרכב שלך צריך מעבדה - וזאת עובדה (סליחה שאני האיש המבשר את הבשורה - אני אכלתי אותה גם כן)

יוסי

אני באמת מקווה שאתה טועה, ומהתכתובת בפורום יוצא שאתה בדעת מיעוט. מצד שני לפי מה שאתה כותב זה מניסיון אישי. שיט!

אגב, הקרבורטור של הגולף אמור להתאים באופן של "העתק הדבק" וגם אם התושבת של כבל התאוצה או התושבת התחתונה שמתחברת לסעפת שונה - אלו חלקים פריקים שניתן להעביר מאחד לשני.

בקטע הזה, אני מקווה שאתה צודק.

בכל מקרה תצטרך להעביר את הדיזות של ה-1.8 ל-1.6.

אוקי. עוד אצטרף לשאול את עושים את זה.

אילן, אם תצטרך יש לי חבר/לקוח במצובה, שאני מאמין שיוכל לעזור בהבאת החלק ולחסוך לך נסיעה...

דבר איתי אם תרצה.

בני

תודה. אם לא תהיה התאמה בין הגולף לפאסאט, אצטרך לחשוב על האופציה הזו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...