רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התמונה צולמה בארץ ונלקחה מתמונות מפגש נוקיה.
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם אני גר במרכז איפה הכי סביר שהמנוע ישבוק חיים? ברור שברמת הגולן...חוק מרפי בפעולה. מאחר וכך אני מחפש אופציה לגרירה למרכז, אם מישהו מכיר גרר זול או כל שיטה אחרת להובלת הרכב אשמח לשמוע על זה. חוץ מזה, מאחר ואפשר לגרור כמה רכבים על גרר אחד, אשמח למצא שותפים לגרירה. מי שאולי מצא רכב אספנות בגולן וחיפש אופציה איך להביא אותו למרכז, או מכל סיבה אחרת, אשמח אם נעשה את זה ביחד. יום טוב איתן
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אומנם לקח לשמש קצת זמן אך לבסוף היא הסכימה להופיע. מה היה לנו היום: טיול ספונטני בעקבות הרקפות, נסיעת שטח בינונית, נסיעת שטח בינונית ++ (לפי תנאי השטח מישהו שכח שאנו ברכבי אספנות). המכוניות התמתחו ומתחו את עמם קלות בשבילי העפר (שלא ממש היו סלולים) בטיפוס על הגבעה. אך לא לדאוג, הצלחנו לטפס ואף להסתובב ולהבין שאולי לא היה כדי להכנס לשביל. ארוחת צהרים קלה והביתה. אפילו שכחתי לרגע את רגעי הדאגה שנעלמו מחשש לתקלה. כמובן תודה לאסף ב. שללא עזרתו בהרכבת בורג סורר אולי לא יכלנו להצטרף היום (הבורג מחזיק את ידית הדלת הפנימית, אך כל הכבוד לידי האומן שביצעו והצליחו איכן שאני כשלתי).
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
לאור מזג האוויר הנאה הצפוי לנו בשבת הקרובה אנו מתארגנים לטיול לגלבוע . נפגש בצומת יגור בשעה 10:30 ונמשיך בשיירה . נתארגן לפקניק על האש עם מייטב המנגלים שבחבורה מוסיקה טובה מובטחת .... ! החברים מוזמנים . מנסיון הנסיעות האחרונות , נא להקפיד על נוהל שיירה מסודרת ! בראש השיירה הרכבים העתיקים יותר , נא לא לעקוף , ובמידת האפשר לאפשר לתנועה לזרום בחפשיות . שבת קסומה לכולם . דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לא היה דבר כזה! מפגש מתוקתק סדר מופתי. מקום חנייה שאי אפשר לבקש יותר טוב. הגיעו הרבה חברים. שלטי קבלת פנים נהדרים מעיריית נס- ציונה. טריבונות מסביב ואוירה נהדרת צלמים מקצועיים לכתבה מפורטת בשבוע הבא cיום ו במקומון של נס צוינה . צילום משותף של כל המשתתפים עם ראש העיר יוסי שבו שבא והתפעל התנהגות למופת של התושבים שבאו . שאלו . וקיבלו תשובות יושבים על קפה , בירה ומשקיפים למטה על המכוניות . כל הכבוד ליזמים ולחברים. *מיקום קשה להטסה יחסית למיקום הרכבים . בשבוע הבא אשתדל להטיס מהספרייה הצמודה ואז התמונות יצאו בליגה אחרת. יש הרבה צילומים מהשטח -זה לשאר החברים להעלות איזה כייף \ יופי של מפגש GUY
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
ב 2007 בזמן שהייתי בארה"ב יצא לי להיות באיזה איזור של עשירים שנקרא paloz verdes והוא נמצא ליד לונג ביץ בקליפורניה. באחת החניות היתה מכונית שהסבה את תשומת לבי אז צילמתי. בבית שבו ביקרתי סופר לי שהרכב הזה שייך למעצב רכב שהיה גר שם, יתכן שהוא עיצב את הרכב הזה! בכל מקרה, בעלת הבית הראתה לי קלסר ענק עם מלא תמונות של מכוניות שהוא צייר, מסוג הדברים האלה שאם הייתי לוקח את זה ומפרסם ב EBAY יתכן שהייתי הופך למיליונר, כל כך חבל שבאותה תקופה עוד לא הייתי כל כך "בקטע" ולא חשבתי לבקש את זה\ לצלם את זה\ לשאול יותר שאלות. בכל אופן, זה הרכב, מישהו מזהה ויודע לספר את הסיפור שלו?
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, המפגש יתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכז בטלפון הבא: אילן גורן- 5272562- 050 חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . בברכה, סמדר - מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שקניתי ממנו כמה דברים והעברתי תשלום דרך הבנק סיכמתי איתו על משלוח של עוד כמה פריטים אתמול והיום כמה דקות לפני סיום המכרז הוא ביטל את המכרז או שהוא הוריד אותי לא יודע איך אפשר לעשות את זה יש לי אישור על הגשת הצעה http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280463247309&ssPageName=ADME:B:BCA:DE:1123 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280464269368&ssPageName=ADME:B:BCA:DE:1123 המוכר עם משוב חיובי 100% וקיבלתי מאיביי את מייל הבא Dear eBay Community Member, The bid that you entered for the item (280463247309) has been cancelled. You can view the reason provided for the cancellation by selecting the (bid history) lin…
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש כל כך הרבה צלמים,למה אף אחד לא מעלה תמונות?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
המנוע כנראה חלש . השאלות : א. איך בודקים קומפרסיה ומה צריכים להיות הערכים ׁ? ׁ(יש לי שעון לזה אבל מעולם לא השתמשתי בו ) ב. איך בודקים וואקום גם לזה יש לי שעון שלא הופעל.? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
זקוק לגומי שמתחבר לפגוש של הלהמנס. יש המלצות היכן להשיג?
הודעה אחרונה מאת דורון עמיר, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת MODENA, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
:roll::roll:
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 848 צפיות
HI Early Morning today Took my Bird Up for AP Drove to see the Almon Trees Bloom :roll:Close by Over There- I got a permit from the land owner to AP these old Tractors These came out Guy
הודעה אחרונה מאת taurus, -
לפי כלכליסט בחור העלים מס בגובה חצי מליון שקל, כתוב גם שהוא "חבר מועדון החמש" http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3391291,00.html ועוד אנשים מתלוננים למה הבוחנים במכס עושים שרירים....
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
אני עוד מספר שבועות בגרמניה אני יהיה בפרנקפורט ובוולפבורג האם מישהו הייה במפעל volkswagen המפורסם? אני רוצה לבקר את הסטורית המפעל ובמיוחדת את נושא מקוררי האוויר. אשמח לקצת טיפים ומידע על המקום ואם יש עוד מקומות בגרמניה נחמדים בנושאי VW אפילו גם חנויות טובות להביא חלקים לחיפושית שלי.. תודה ישי
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
עזרה בעמיל מכס
מאת beta1- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנ אמור לשחרר בקרוב רכב אספנות בנמל אשדוד מישהו יכול להמליץ על עמיל מכס ..
הודעה אחרונה מאת beta1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שאני מחפש ולא מוצא חלק למרצדס. משאבת ברקס אחורית למרצדס 220E מודל 64. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא. תודה.
הודעה אחרונה מאת B_e_n, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, האם לרכב אספנות חייב להיות טסט בתוקף לצורך העברת בעלות או שניתן להעביר בדואר ללא טסט? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
מכס-מס קניה
מאת בני ל- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום. כאשר היתי בפעם האחרונה אצל חברינו ושותפינו לכיס אנשי המכס המנוולים התעוררה אצלי שאלה. כאשר הסברתי למוכס{לא שלא ידע חלילה} שחלק שנרכש מארץ היצור של אותו חלק , למשל קניתי חלקים לרולס-רויס שלי מהחברה באנגליה, התעורר ויכוח כי טענתי שאין מכס {ואני צודק} אחרי ויכוח ועלק טלפונים בחוסר ברירה הסכים איתי אבל מיד תחף את כול היד שלו לתוך הכיס שלי עמוק עמוק וחייב אותי מס-קניה בגובה 45% לדעתי אשכרה עבד עלי בעינים!!! איך אני יכול לברר או לדעת איך וכמה מחיבים מס-קניה בלי מס אוונטה. למה יש לי הרגשה שעובדי המכס מקבלים % מהגביה כי אחרת לא היו אולי מתנהגים בצורה שהם מתנהגים. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רוצה המלצה לחשמלאי אופנועים עם מחירים סבירים.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי להתיעץ איתכם לגבי חיפושיות וקניה של אחת, אני מעונין לקנות אחת שכבר משופצת ולשימוש יומיומי, אני נוסע כל יום 70 ק"מ ללימודים. ואני ממש רוצה שיהיה לי אחת כזאת, השאלה האם הרכב הזה מתאים לנסיעה יומיומית ?! האם יש בחיפושית חימום ? חורף עוד מעט, צריכת דלק של דגם ה 1300 ? מה עם אמינות ? והאם יש מלאי חלקים ? למרות האפשרות בלקנות מאיי ביי אבל בכל זאת... ועל איזה דגם אתם הכי ממליצים ? אני ממש לא מבין מה ההבדלים בין החיפושיות למיניהן, ומה הכי כדאי לקנות, מה לגבי אחזקה, טסט וביטוח ואפשרות נסיעה בבוקר ? שמעתי על חוק חדש שלא מאפשר נסיעה בבוקר, אכן ? רוב הנסיעות שלי בבוקר (7:30)
הודעה אחרונה מאת addicted, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 986 צפיות
מצגת מ ד ה י מ ה ומעניינת להנאתכם: http://www.flickr.com/photos/24796741@N05/sets/72157604247242338/show/with/2346008881/
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מפגש שישי בשפלה עובר למקום חדש החל מיום ו' הקרוב , 12.02, מפגש השפלה של מועדון החמש יתכנס משעה 16:00 בבית הקפה "קפה קפה" שממוקם בבית התרבות של נס ציונה - רחוב השריון 1. בתיאום עם עיריית נס ציונה חניית הרכבים תהייה ברחבה הסגורה מול בית הקפה. על המשתתפים לדאוג לשטיחון שיונח תחת הרכב למניעת כתמי שמן. שילוט הכוונה יוצב במקום. כניסה ועלייה לרחבה מכיכר ביל"ו - השיריון, העלייה לרחבה והתמרון בה יעשו עם הכוונה ובזהירות מירבית. הכניסה תהיה משמאל לבטונדות . בכיכר הפעמון יש לחזור ולעלות על המדרכה מול השלט שאומר : "כניסת רכבים מועדון ה-5" עם חץ שמורה ישר לרחבת החנייה. קישור למפה: http://ymap.winwin.co.il/Navigate.aspx?tab=1&CityNmS=נס%20ציונה%20&StreetNmS=…
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קניתי בית מנורה לקפריס,זאת שיושבת בתוך הקבינה מעל הראש של הנהג החלק עלה לי 20$ והמשלוח 24$ אני יצטרך לשלם גם מכס על העיניין הזה?
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 42 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חבר שלי תיארי (צרפתי) מבקר כל שנה בכל תערוכה אפשרית של רטרו. השבוע היה בתערוכת רטרומוביל RETROMOBILE ושלח כמה תמונות. תאני שמח לשתף אתכם, אז יאללה תהנו.. יש לי יותר מ 100 תמונות. נראה כמה כוח יהיה לי להעלות.. תהנו ! רביב
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כתבה היום (9/2/2010) בעיתון ידיעות אחרונות במוסף ממון בעמ' 12 שכותרתה - האוצר בעקבות אופנועי האספנות. כתבה חשובה לקריאה, במיוחד לכל בעלי אופנועי אספנות. נושא הכתבה - העלאת תעריפי ביטוח החובה לאופנועי אספנות (בעקבות העלאה התעריפים לאופנעים חדשים). מעתה ידרש, בעל אופנוע אספנות, לשלם ביטוח חובה הגבוה ב - 40% יותר מאשר בשנה שעברה. בכתבה מצויין שסגנית המפקח על הביטוח טוענת שהתשלום יגדל אך ורק ב - 24% (ולא ב- 40%) והסיבה לכך הגדלת התעריפים לאופנועים החדשים וזאת למרות ואף על-פי שלבעלי אופנועי האספנות לא היו כלל תביעות מה"פול" ואופנועים אלו לא מהווים כל סיכון - "זו ממש חוצפה להקפיץ את מחיר ביטוח החובה, מישהו בפיקוח על הביטוח איבד את הפרופוציה, הם ממש השתגעו" כדברי אספן האו…
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
שלום לכולם בדקתי בפוסטים קודמים ולא הצלחתי להבין גם אחריי שדברתי עם עמיל מכס מה הפרוצדורה לייבא מנוע מארצות הברית מנוע גרמני (מרצדס 280 sl) משופץ. מיסים רשיון יבוא וכו. דרך אגב יש לי מנוע מפורק 130 למי שמעונין לקנות חלקים או הכל. תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת shimon zohar, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 978 צפיות
זקוק לנ"ל. רעיונות למישהו?
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
מעמד העברת בעלות
מאת קרמה- 2 תגובות
- 748 צפיות
האם במעמד העברת בעלות{רכב בן 25 לא רשום אספנות}יש צורך בהצגת ביטוח בתוקף, או רק רשיון רכב-טסט בתוקף? תודה.
הודעה אחרונה מאת frik,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)