Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר גידור לא מפסיק לרדת מהכותרות,

הפעם מענק שנתי בגובה חצי מליון שקל ....

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000537831&fid=585

נו יהיה לו אם מה לשלם מכס מיסכן אחד

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מועדון ה-5 מגנה בכל תוקף ניצול לרעה של תקנות רכבי אספנות.

עבירות על החוק פוגעות בסופו של דבר בכולנו ובעיקר בחובבים האמיתיים שהם רוב רובו של המועדון.

מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס.

חברי המועדון הינם שומרי חוק ומדיניות המועדון כגוף הינה לשמור על החוק ולנסות לשנות או לשפר אותו בדרכים כשרות.

המועדון פועל וממשיך לפעול לטובת חבריו וכלל בעלי רכבי האספנות בארץ.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

ותוספת ל-ל'

למי שיום אחד מחליט להעלים מס לא ניתן לעשות הרבה, כן ניתן להביע שאט נפש, ולהרחיקו קבל עם ועדה - מאיזה גוף שעוסק בתחום האספנות - בעיקר כדי ליצור את הרושם והאווירה בה אין שום קשר בין מי שפועל באופן הזה לבין מי שאוהב את תחום רכבי האספנות.

הרי בסופו של דבר הכל מדרדר לכדי תדמית, לובי, ונראות ציבורית.

אפשר להזניח את הנושאים האלה - אבל באותו אופן הדבר יקבל ביטוי אצל מקבלי ההחלטות.

-

:mm_yeah: לבני ולנסיך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דודי שלום.

בלשון המעטה, מאד לא נח לי עם הבחורים שנתפסו ועם מה שעשו.

אך עדיין, כל אחד צריך לעשות חשבון נפש, וגם לראות את ההתנהלות הכללית:

• האם קומץ אנשים שעושים מעשה לא ראוי - מטילים רפש על כלל החברים? איני סבור כך.
  • האם מרבית מייבאי הרכב, כמו גם האזרחים החוזרים מטיול בחו"ל עם טובין מעבר לסכום הפטור ממכס, אינם מנסים לעבור במסלול הירוק? בהחלט כן.
  • האם לא קרה גם לך/לי/לנו? קצת? לעיתים רחוקות? משהו? בהחלט כן.
  • האם אין לחלק מאיתנו תגובה קיצונית מידי למעשה בעיקר כאשר כתוב בידיעה מסויימת שמדובר בחברי מועדון החמש? בהחלט!
  • האם המועדון יכול לעשות משהו בפועל כנגד חבריו מעבר להודעת הגינוי והצהרת כוונות? לא.
  • כאשר אתה מסתכל לעצמך בעיניים, האם היית עונה תשובות אחרות מאשר עניתי, לכל אותן שאלות שלעיל?

אז אנא, בואו נהנה מהתחביב ולא נחפש להדליק אש בכל רגע.

אין מה לדאוג - אחרים עושים זאת במקומנו...

יום טוב

אבי.

אבי

רוב והתשובות שנתת לעצמך נכונות, אבל בעיקר לשאלות אחרות.

* האם אחראי "מועדון החמש" להתנהגות חבריו? בפרוש לא!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על הסחורה כולה? חס וחלילה!

* האם הגיב "מועדון החמש" באמצעות הדובר בצורה נאותה? במפורש כן!

אז מה בעצם קורה?

נכשלנו ( כ-ו-ל-ם ) בהעברת המסר, הלכנו מרצון אחרי עגל הזהב, שכחנו מאיפה באנו ולאן אנו הולכים.

חטאנו ביצר הרע, בבזבזנות, שופוני יא נאס, רהבתנות, גרגרנות, השתנו מהמקפצה, זילזלנו, לא עצרנו רגע

להקשיב לקולות, שיכורים מהשפע שכחנו את שנות הרעב!

היתעלמנו מאורות האזהרה והיו כאלה , פרשת חבר אחר שיבא רכבים לצורך...הושתקה ומוססה בשם השקט

התעשייתי, העלמת עין וטיפול לא נכון שלחו מסרים מטעים, פגענו בעצמנו ובדברים היקרים לליבנו.

דווקא אלה שניסו לעצור את הסחף הושתקו אם בכוונה ואם "למען שלום הציבור" הכוונות היו טובות, הביצוע גרוע.

נכשלנו, נכשלנו ליצר תרבות מוטורית אמיתית, חברות אמיתית, ונכנענו מהר מדי לכוחות העולים!

* האם אחראי מועדון החמש למעשי חבריו?- וביערת הרע מקירבך.- חינוך לתרבות במילים ובמעשים!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על כל הסחורה? - לא אבל חייבים לסלקם למען השאר, זה מקומו של בעל הבית!

* האם הגיב "מועדון החמש" נכון לאירוע- במפורש כן, ועכשיו יש להמשיך ולעשות את שאר הדברים!

הנזק נעשה, עכשיו צריכים לקחת את המושכות לתקן ולהמשיך הלאה, אישית אני מבקש את סליחת

החברים, שלא שמרתי טוב יותר ולא צעקתי מספיק חזק -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גידור חבר מועדון החמש או לא?

גם אשר ידלין, יאיר לוי, אריה דרעי, רפאל פנחסי, אברהם הירשזון, ישראל אבו חצירא, נעמי בלומנטל, עמרי שרון, פלאטו שרון,

רמי דותן, יאיר פרץ, שוקי פורר, ישראל סדן, שלמה בניזרי וגונן שגב (רשימה חלקית) גנבים!

זה אומר שכל היהודים גנבים?

אם הוא היה חבר בארגון נשות ויצ''ו, ארגון וריאטי או ליונס ומועדון היאכטות של מיאמי ביץ',

אז כולם שם גנבים? נו באמת!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
גם אשר ידלין, יאיר לוי, אריה דרעי, רפאל פנחסי, אברהם הירשזון, ישראל אבו חצירא, נעמי בלומנטל, עמרי שרון, פלאטו שרון,

רמי דותן, יאיר פרץ, סלאח טריף, שוקי פורר, ישראל סדן, שלמה בניזרי וגונן שגב (רשימה חלקית) גנבים!

אם הוא היה חבר בארגון נשות ויצ''ו, ארגון וריאטי או ליונס ומועדון היאכטות של מיאמי ביץ',

לא - לא כולם - אבל הרשימה הולכת ומתארכת - רע מאוד

פורסם
אבי

רוב והתשובות שנתת לעצמך נכונות, אבל בעיקר לשאלות אחרות.

* האם אחראי "מועדון החמש" להתנהגות חבריו? בפרוש לא!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על הסחורה כולה? חס וחלילה!

* האם הגיב "מועדון החמש" באמצעות הדובר בצורה נאותה? במפורש כן!

אז מה בעצם קורה?

נכשלנו ( כ-ו-ל-ם ) בהעברת המסר, הלכנו מרצון אחרי עגל הזהב, שכחנו מאיפה באנו ולאן אנו הולכים.

חטאנו ביצר הרע, בבזבזנות, שופוני יא נאס, רהבתנות, גרגרנות, השתנו מהמקפצה, זילזלנו, לא עצרנו רגע

להקשיב לקולות, שיכורים מהשפע שכחנו את שנות הרעב!

היתעלמנו מאורות האזהרה והיו כאלה , פרשת חבר אחר שיבא רכבים לצורך...הושתקה ומוססה בשם השקט

התעשייתי, העלמת עין וטיפול לא נכון שלחו מסרים מטעים, פגענו בעצמנו ובדברים היקרים לליבנו.

דווקא אלה שניסו לעצור את הסחף הושתקו אם בכוונה ואם "למען שלום הציבור" הכוונות היו טובות, הביצוע גרוע.

נכשלנו, נכשלנו ליצר תרבות מוטורית אמיתית, חברות אמיתית, ונכנענו מהר מדי לכוחות העולים!

* האם אחראי מועדון החמש למעשי חבריו?- וביערת הרע מקירבך.- חינוך לתרבות במילים ובמעשים!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על כל הסחורה? - לא אבל חייבים לסלקם למען השאר, זה מקומו של בעל הבית!

* האם הגיב "מועדון החמש" נכון לאירוע- במפורש כן, ועכשיו יש להמשיך ולעשות את שאר הדברים!

הנזק נעשה, עכשיו צריכים לקחת את המושכות לתקן ולהמשיך הלאה, אישית אני מבקש את סליחת

החברים, שלא שמרתי טוב יותר ולא צעקתי מספיק חזק -רן

לא יכולתי לנסח את הדברים יותר טוב

פורסם

אין לי בעייה במישור ההצהרתי יש לי תמיהות במישור הביצועי.

אומר דובר המועדון"מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס."

עכשיו נניח לצורך הדיון כי אדם שהורשע בעברות המתייחסות לתחום רכב אספנות מגיש מועמדותו ליו"ר וועד המועדון .

יש משהוא בתקנון שמונע את היבחרו ?, ואם יבחר איזה מסר זה משדר ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אומר דובר המועדון"מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס."

עכשיו נניח לצורך הדיון כי אדם שהורשע בעברות המתייחסות לתחום רכב אספנות מגיש מועמדותו ליו"ר וועד המועדון .

ידידי,

הלכת רחוק, טרם נשפט, טרם הורשע, טרם הגיש מועמדות וטרם נבחר.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

רמי דותן, יאיר פרץ, שוקי פורר, ישראל סדן, שלמה בניזרי וגונן שגב (רשימה חלקית) גנבים!

חלילה מלהכליל על חברי מועדון החמש. צרמה לי לי מעט הודעתו החד משמעית של דובר המועדון על פיה חברי מועדון החמש הינם שומרי חוק. אמנם איש טרם הורשע, אבל דובר חכם היה מוסיף סייגים לדבריו, ולא יוצא בהכרזות מרחיקות לכת. גם אם חוזרים על משהו מספיק פעמים, זה לא הופך אותו לאמת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להקשיב לקולות, שיכורים מהשפע שכחנו את שנות הרעב

אתה באמת, אבל באמת, מגזים. אדם אחד שהוא אולי נוכל (ואם כן, אז גם בתחומים אחרים מעבר למכוניות אספנות) וכבר כולנו הלכנו מרצון אחרי עגל הזהב ושכחנו מאיפה באנו ?

איך אתה מצליח לחיות במדינה שבה שר האוצר גנב מעמותות רווחה, ראש הממשלה נחשד בפלילים, והנשיא חשוד באונס ?

אני מאמין שרוב רובם של החברים מכבדים את חוקי האספנות (וזאת על פי החברים שאני מכיר באופן אישי, ובשבילי מייצגים את ציבור החברים במועדון), אני גם מסכים איתך שיש מקום לשלול חברות של חבר שלא מכבד את חוקי האספנות, מכיוון שאלו הם חלק מערכי המועדון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבר שהורשע במשהו שפוגע בתקנות רכבי האספנות, יהפוך לאדם שלא יצביעו לו בכל מקרה, ואחרים ישתמשו בזה בשביל למנוע הצבעות לטובתו.

ראיתי לינצ'ים מילוליים על הרבה פחות מזה בתחום האספנות.

פורסם
מועדון ה-5 מגנה בכל תוקף ניצול לרעה של תקנות רכבי אספנות.

עבירות על החוק פוגעות בסופו של דבר בכולנו ובעיקר בחובבים האמיתיים שהם רוב רובו של המועדון.

מדיניות המועדון ברורה: יש לשמור על החוק ועל תקנותיו ותקנות המכס.

חברי המועדון הינם שומרי חוק ומדיניות המועדון כגוף הינה לשמור על החוק ולנסות לשנות או לשפר אותו בדרכים כשרות.

המועדון פועל וממשיך לפעול לטובת חבריו וכלל בעלי רכבי האספנות בארץ.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

כמו בפרסומת: "זה טוב, אבל לא מצוין"

אם וכאשר יעמדו דוברי ונציגי המועדון בפני החלטה על ביטול או הרעת התנאים לבעלי רכבי האספנות בגלל אותם פורעי חוק, הצידוק של "גינינו אותם בפורום" לא ממש יחזיק.

אני מבין שכביסה מלוכלכת מכבסים בבית, אבל כאן הכתם התגלה במכבסה העירונית ולעיני כל.

ולשם הבהרה, אני כן חבר מועדון ולא הייתי רוצה שיגידו לי בהכללה- "אתם אוכלי חינם שחושבים שהכל מגיע לכם" או משהו בסגנון, הייתי מעדיף שיגידו לי כל הכבוד שנידיתם את הסורחים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
לדעתי הכותרת (ציטוט מדברי אבי נוף ) כמו גם התנהלות מועדון ה5 שגויים !

אני לא חבר מועדון כל שהוא...אני לא זקוק למלח להוצאת מרירות...ואין לי שימחה לאיד על נבואה שהתגשמה )

היי אבי

הקשר די ברור. אתה וגם דובר מועדון ה5 אומרים בעצם אנחנו נגד התופעות השליליות אבל אין מה לדאוג....

אני לא רק טוען שיש מה לדאוג ויש מה לעשות אלא שתחזיות שלי מלפני כחצי שנה על כך שימאס לשלטונות

ויכבידו את ידם...הולכות ומתגשמות.

יוסי,

צר לי, אך עדיין איני מבין איך אתה יכול לקרוא מדברי את מה שלא כתבתי.

לא טענתי שאין מה לדאוג. לעומת זאת כן כתבתי דברים רבים אחרים. אליהם כלל לא התייחסת.

כפי שאני מכיר אותך, זה לא מתאים לך.

היי אבי

התגובות לדברים שלך באדום.

נראה שאין הפנמה מעשית של מי שכבר יש בידיו רכב אספנות למעשים האלה ולנזק שכאלה פרשות עושות.

אפשר להמשיך לטמון את הראש בחול ולומר - זה קומץ, בדיוק כמו הטיעונים שעלו בדיונים על שימוש ברכב אספנות מעבר לשעות המותרות או לצרכי עבודה \ מקלט כלכלי

אבל יש פה פספוס קריטי של הנקודה - רכבי אספנות נהנים מהטבות מפליגות בהמון מקומות, אחד מהם - היה עד לא מזמן תחום היבוא של רכבי האספנות - ובמסגרתו יכלו אנשים מהיישוב, כאלה שאין באמתחתם הכנסה מטורפת, לגשת אל מעבר לים ולייבא עבור עצמם רכב ישן ומתוק שעורר בהם נוסטלגיה.

כניסה של שחקנים משמעותיים, בעלי כוח, ובעלי חוצפה ויכולת לנצל את הפרצה שהיתה - משנה את כללי המשחק.

ואם עד כה יבוא רכב אספנות היה תחום שאדם ממוצע מין היישוב יכול לו בקלות, הרי שעתה - אפשר לומר כמעט בוודאות שהאפשרות הזו לא קיימת.

בראיה הזו - הטענות שלך למעלה נשמעות לי קצת כמו התחמקות מלהתמודד עם הבעיה.

רון.

-כל זה נכתב מנקודת מבט של מי שאינו חבר במועדון החמש.-

רון,

אל תחשוב שמעמדי שונה בהרבה ממעמדך. הן כלכלית - היכולת לייבא רכב חדש - והן בנקודות ההשקפה.

מפריעים לי כמה דברים, אך בנוסף, אין אני חושב כי ניתן לפעול אחרת בדברים אחרים.

מפריע לי צביעות, פחד, וחשש של חברים לכתוב את עמדתם בפורום כי יתחילו להגיב ולהסית נגדם.

לכן, אני מגנה את המעשה של גידור ושות', [אם נעשה], כפי שציינתי,

אך לא פחות מגנה אני חלק מהתומכים בעמוד התליה, אשר כפי שכתבתי, היו לכאורה נוקטים בכל צעד שימצאו לנכון בכדי לארגן לעצמם "קומבינה זולה" לרכב אספנות/שעון שוויצרי/עוגת שוקולד וכו'.

מפריע לי דבר נוסף, שלצערי קיים אצל אחרים וגם אצלך. כוונתי לאנשים שאינם חברי מועדון החמש,

אשר נהנים מהתוצרים שהמועדון מייצר עבורם, [למשל חוק רכבי אספנות, טסט פעם בשנה ועוד],

ומאידך תוקפים אותו על הפנמה, טמינת ראש בחול וכד'. לא הרחקתם לכת?

בקשר להרחקת העבריין לכאורה מהמועדון - השבתי בתגובתי הקודמת, פרשתי את העדפתי, ואת הקשיים הכרוכים בצעד זה.

לגבי ההערות שלך באדום:

אין לי מושג בכדורגל, כך שאיני יכול לענות לך בקשר לקבוצה המדוברת.

אין בדברי שום דמגוגיה, אך בעיני מי שמחפש לו את מי להאשים - תמיד יזדקר מכל משפט פן דמגוגי.

תחשוב על זה.

אבי

רוב התשובות שנתת לעצמך נכונות...

-רן

רן ידידי,

ציטטתי את החלק החשוב של תגובתך :)

אך ביתר רצינות, אמנם לא נעים לי, אך מישהו ממשפחת הנסיכים כתב על דמגוגיה.

האם אין היא מסתתרת בדברים שכתבת?

אם יש שכל בקוקוד הבוחרים - לא ייבחר.

אך הרחקתם לכת, ברצונכם להטיל הגבלות על חבר ועד של מועדון מכוניות,

כאשר אותן מגבלות אינן מוטלות על חברי כנסת לדוגמא.

ערב טוב ותודה על הקריאה המייגעת

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי מצטער לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון! - רן

מועדון שיש לו אג'נדה ברורה ופועל בנחישות ורגישות כנגד עשבים שוטים.

מטפח את השיח הציבורי בבעיות אתיות, ומטווה מדיניות וכיוון, מתיחס לבעיות ולא פוטר אותם כשטויות,

מעודד כיוונים נכונים ויוצא למלחמה בכיוונים מסוכנים, ולא מנסה להיות בסדר עם כולם, הוא המועדון

שיתן את הכיוון הנכון והבית החם לרוב החברים שבאמת בסדר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מפריע לי דבר נוסף, שלצערי קיים אצל אחרים וגם אצלך. כוונתי לאנשים שאינם חברי מועדון החמש,

אשר נהנים מהתוצרים שהמועדון מייצר עבורם, [למשל חוק רכבי אספנות, טסט פעם בשנה ועוד],

ומאידך תוקפים אותו על הפנמה, טמינת ראש בחול וכד'. לא הרחקתם לכת?

אבי נוף.

זה הביצה והתרנגולת -

הייתי שמח להיות חלק מהמועדון, אני מגיב וכותב כי אכפת לי - משום שהתחביב שלי הוא כלי רכב.

אני לא מנסה לתפוס טרמפ על תוצרי המועדון - אבל כן חושש לפגיעה בהם, דווקא משום שמדובר במועדון שברור לי שאהיה חלק ממנו בשלב כלשהו.

החשש - כמובן, הוא שככל שיקשה על אדם להיות בעליו של רכב אספנות - יהיו פחות חברים במועדון.

אם עד לפני חודשיים או שלושה החישוב שלי לרכב האספנות שאני רוצה לייבא כלל הוצאות מיסים בגובה מסויים, הרי שעכשיו אין לי שום בסיס לאותה הנחה ואני חוזר למקום ממנו אני מתקומם על הפגיעה ב"תוצרי המועדון".

ושוב - לו לא היה לי אכפת לא הייתי טורח להגיב [על אף שאיני חבר מועדון החמש]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...