Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה המקורית נמחקה.

הצעות ייעול כמו גם בקשות שונות ממנהלי הפורום יש להפנות בהודעות פרטיות בלבד !

זו הזהרה אחרונה בהחלט, לאחריה ינקטו צעדים כלפי מי שייפר בקשה זו.

חן מנהל הפורום.

ארז רונן

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המועדון הגיב בצורה ברורה, חד משמעית ותקיפה בתחילת השירשור. מעבר לכך אל למועדון לנקוט צעד לפני שהאנשים הנוגעים בדבר הורשעו. (שלא לדבר על כך שאפילו כתב אישום, למיטב ידיעתי לא הוגש) יש לך, ארז, הצעות נוספות? אשמח לשמוע, באמת!

הצעה נוספת, "מועדון החמש" צריך להשתמש ב"בית דין חברים" לצורך שימוע לחברים שמתעוררות חשדות לגבי דרך התנהלותם בלי שום קשר לחקירות המתנהלות או לא מתנהלות ע"י המשטרה.

ארז רונן

פורסם
הצעה נוספת, "מועדון החמש" צריך להשתמש ב"בית דין חברים" לצורך שימוע לחברים שמתעוררות חשדות לגבי דרך התנהלותם בלי שום קשר לחקירות המתנהלות או לא מתנהלות ע"י המשטרה.

הצעה מעניינת אבל לדעתי קצת בעייתית. בית הדין חייב להיות בלתי תלוי ולפסוק.

הפסיקה צריכה להיות לאור עובדות,לא לאור חשדות. למועדון אין כלי חקירה בעניינים פליליים שהם הגורם להצעתך. זה תפקידה של המדינה. מה שכן, המועדון יכול לפעול לאחר שמוצתה החקירה המשטרתית נגד חברים והם הורשעו בדין, ואז יש Case

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בואו נהייה רציניים לרגע, וניבחן את המוסד שנקרא "בית דין חברים" לעומק:

נניח, (ואני מציין שמדובר באירוע דמיוני לחלוטין שאינו יכול להתרחש במציאות

ולא ביקשתי את רשות האנשים להשתמש בשמם אבל מהיכרות עם הנפשות הפועלות, אני

בטוח שהם לא יתנגדו, במידה וכן אתם רשאים להחליף את השמות בכל שם שתבחרו).

נניח שאני חבר מועדון (דמיוני לחלוטין, אני מזכיר שוב לכולם) ונניח שיו"ר המועדון פוגע בטעות

ברכב שלי, (קורה..) ונניח (שוב להזכירכם משחק דמיוני) שהנ"ל מסרב לשלם את הנזק או לקחת אחריות!

כחבר מועדון אינני רשאי לתבוע אותו בבית דין חיצוני (לא מאמינים...? תיבדקו בתקנון!) רק בבית דין חברים,

ועכשיו, האם אני יכול להיות בטוח שפסיקת בית דין חברים תהיה אוביקטיבית וללא משוא פנים?

* שוב, מדובר במשחק "נידמה לי" שאין בו להטיל דופי באיש. אלה רק לעורר מס' תהיות בקשר למוסד שאמור לשפוט את חבריו!

האם בית דין כזה לא ראוי שיהיה חיצוני אוביקטיבי שאינו מכיר את אלה שנשפטים בפניו?- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לחלק מהאמור לעיל מתאים המצב:

"יש להקפיד שהשכל משולב לפני שהיד כותבת והפה מדבר"

יו"ר בי"ד חברים

שלמה דן גדרון

פורסם

מאחר והשרשור סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, אני מתכבד לנעול אותו בחגיגיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...