Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בני, עצה קטנה

אני חושב שבשלב זה שושני וחבורתו קלטו את המסר. הוויכוח מעל גלי האינטרנט מיצא את עצמו. באם אנשים רוצים להשפיעה על היתנהלות מועדון זה או אחר, שיצטרפו וישפיעו מבפנים. בתור אחד שאינו חבר המועדון, לא ברור מה איכפת לאותו אדם?!

בחרת לא להיות שייך, אז תודה ויום טוב.

תצטרף - תקבל זכות להשפיע

אלעד

מצטער אבל ממות חבורת הזבל לי אין חבורה....וחבל! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן ידידי, הייתי ,6 שנים עבדתי בהתנדבות בכנסת להעביר את חוק הנהיגה הספורטיבית

ההבדל? אחמד טיבי אוייב,פה לכולם מטרה משותפת של נוסטלגייה והנאה,אז למה יש מהומות?

מירוצי מכוניות

פורסם
בני, עצה קטנה

אני חושב שבשלב זה שושני וחבורתו קלטו את המסר. הוויכוח מעל גלי האינטרנט מיצא את עצמו. באם אנשים רוצים להשפיעה על היתנהלות מועדון זה או אחר, שיצטרפו וישפיעו מבפנים. בתור אחד שאינו חבר המועדון, לא ברור מה איכפת לאותו אדם?!

תצטרף - תקבל זכות להשפיע

אלעד

אהבתי!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
בני, עצה קטנה

תצטרף - תקבל זכות להשפיע

אלעד

שוב קשה אז בורחים....

פורסם
כי יש אנשים שרוצים להתסיס את הרוחות ולגרום למהומות ולערעור המצב הקיים.

נכון ואמא של פרס ערבייה מחברון.

יש לי אג'נדה מסודרת וברורה בנושא התרבות המוטורית בישראל.

וזה שאני לא איתכם זה לא הופך אותי אוטומטית נגדכם!

ביום שתפסיקו לראות איום בכל מה שאני כותב,

ותתחילו לקרוא את התוכן תבינו שאני מאד לטובת האספנות והתרבות בארץ.

אנו לא חייבים להסכים על הכל, אבל זה לא הופך אותי לאוייב,

בינתיים הנזק שנגרם למועדון ניגרם ע"י חברים ולא על ידי !

ולהיפך עשיתי ואני עושה רק טוב למועדון, בין הם יודעים את זה או לא.

גישה מתנשאת שאני מתעלם מכל מי שאינו חבר מועדון תביא אולי לבדלנות,

אבל האם היא באמת משרתת מישהו, תבדוק בינך לבין עצמך.

האם מה שכתבתי לא נכון ואני טועה? זהו המועדון שהיית רוצה?

אפילו בני, בלילה בלילה אחרי שכולם כבר נרדמו, דקה לפני שהוא עצמו עוצם עיניים,

הוא חושב על הדברים ואומר לעצמו ... וואלה,

הבעייה כשהוא קם בבוקר הוא בטוח שזה היה רק חלום - רן

פורסם

ואני חושב שאת כל האנרגיות צריך לתעל ולנתב מול נסיונות המכס (זלוטין) לעשות "עליהום" על אלה שמייבאים בימים טרופים אלה מכוניות.

מירוצי מכוניות

פורסם

אבל הדיון הוא דיון עקרוני ולא לגופו של איש. אגב, שיח פתוח הוא גם התמודדות עם שירשורים שלא עולים בקנה אחד עם דעתך

או דעת המועדון, ולא מחיקתם, כיוון שמדובר בפורום "פתוח" לכל חובבי האספנות בעוד הפורום ה"סגור" שייך לך!

במסגרת השיח הפתוח, האם לא ניראה לא שיש קצת ניגוד אינטרסים בכך שמהנלי הפורום ה"פתוח"

שמעונינים בשיח ושיג, הם אותם חברי מועדון שלכאורה בעלי אינטרס, וידייהם הם הפתחות וסוגרות את הברז כרצונם?

וכאן פנית גם אלי, מתוקף תפקידי כמנהל פורום.

עד עתה, שום הודעה לא נמחקה בשרשור הזה, ולא תמחק כל עוד יעמוד הוא בכללי הפורום, בלי שום קשר להישתייכותנו המועדונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אולי נסגור את השרשור בנימה רגועה יותר?

שתי נשים טורקיות קוטפות גזר בשדה.

פתאום אחת שולפת גזר ענק ואומרת: "לבעלי יש כזה"!

"כזה גדול" שואלת החברה?

עונה מחזיקת הגזר:

"לא...כזה מלוכלך"!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
נכון ואמא של פרס ערבייה מחברון.

יש לי אג'נדה מסודרת וברורה בנושא התרבות המוטורית בישראל.

וזה שאני לא איתכם זה לא הופך אותי אוטומטית נגדכם!

ביום שתפסיקו לראות איום בכל מה שאני כותב,

ותתחילו לקרוא את התוכן תבינו שאני מאד לטובת האספנות והתרבות בארץ.

אנו לא חייבים להסכים על הכל, אבל זה לא הופך אותי לאוייב,

בינתיים הנזק שנגרם למועדון ניגרם ע"י חברים ולא על ידי !

ולהיפך עשיתי ואני עושה רק טוב למועדון, בין הם יודעים את זה או לא.

גישה מתנשאת שאני מתעלם מכל מי שאינו חבר מועדון תביא אולי לבדלנות,

אבל האם היא באמת משרתת מישהו, תבדוק בינך לבין עצמך.

האם מה שכתבתי לא נכון ואני טועה? זהו המועדון שהיית רוצה?

אפילו בני, בלילה בלילה אחרי שכולם כבר נרדמו, דקה לפני שהוא עצמו עוצם עיניים,

הוא חושב על הדברים ואומר לעצמו ... וואלה,

הבעייה כשהוא קם בבוקר הוא בטוח שזה היה רק חלום - רן

(ג'ו, דווקא לא בא לי להתבדח כשיש משתתף בפורום שמדבר אלי ועלי אישית, רק בגלל שאני מעז להתעמת איתו.)

אז נפרק קצת לגורמים את היצירה האחרונה והמצוטטת שלך רן:

כתבת:"יש לי אג'נדה". ממש מרגש. אני כבר המון זמן מנסה לדעת מהי האג'נדה שלך ולא במונחים של "כוונים" "הליך מחשבתי" ועוד סוגים כאלה של פנינים. אלא בתכל'ס: תרגם נא את ה"אג'נדה" שלך לתכנית עבודה. היתה לך הזדמנות בצוות ההיגוי שאליו מונית וגם משם ברחת, אפרופו בריחה. אז עד עכשיו אין לי מושג על הצעותיך לעמותת מועדון החמש שאינך חבר בה (עוד בריחה?).

הלאה: כתבת על גישה מתנשאת של אחרים אבל משפט קודם הואלת בטובך להתנשא:"עשיתי ואני עושה רק טוב למועדון, בין הם יודעים את זה ובין לא".

מעבר להתנשאות במשפט הזה, אני הקטן חושב למשל שהבריחה שלך מועדת ההיגוי לא עשתה טוב למועדון.

ובמחילה, אל תכנס למיטה שלי..המקום כבר תפוס...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
(ג'ו, דווקא לא בא לי להתבדח כשיש משתתף בפורום שמדבר אלי ועלי אישית, רק בגלל שאני מעז להתעמת איתו.)

נכבדי,

לא התבדחתי, ניסיתי להסיט את הנושא ופשוט רציתי לכתוב שיש פה מעבר לגזר גדול גם לכלוך וחבל וכדאי להפסיק לנצל במה זו לכך.

ולמי שמדבר עליך אישית.....כל זמן ששימך מאויית כהלכה, אתה פשוט בכותרות!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

בדרך כלל אני לא מגיב כאן באתר, אבל הפעם אחרוג ממנהגי.

בכל פעם שמוזכרת פרשיה של "קובינטור" כזה או אחר, זועקים יפה הנפש כי "כבודו" של מועדון ה5 הוכתם ואמירות מהסוג הזה נזרקות על ידי לא מעט חכמולוגים (וברוך השם האתר מפוצץ ב"חכמולוגים עמוסי אגו").

מתקבל הרושם כאילו מדובר באיזה כת מיסטית שאם מישהו מכתים אותה, אז זה סוף העולם.ובכן כבודו של מועדון ה5 לא תלוי בחבר זה או אחר,

חברה, כל אחד ואחד אחראי על עצמו וטו לו, ואם האיש שנתפס משתייך למועדון ה 5 אז מה? כולם הופכים ל"קומבינטורים", מה זה החרטה הזה,

וביננו, כל מי שייבא רכב לארץ, חיפש לעגל פינות, ולחסוך במכס, מי יותר ומי פחות, שמעתי על כאלה שביקשו מהבעלים לפרק חלקים מהרכב, פנסים וכו', כדי לקבל דירוג נמוך, ועוד כהנה וכהנה טריקים,אז יסלחו לי כל יפה הנפש שמגיבים כאן, זה מושרש אצל כולם, כמעט כולם גונבים, השאלה מי נתפס?

במידה והבחור שנתפס הוא אכן חבר מועדון החמש

אז כנראה שלא כל חבריך שומרים על המדיניות והצביון שרשמת .

אמנם אני לא חבר מועדון החמש אבל בתקופה האחרונה יש יותר מדי פרשיות שליליות של חברי מועדון החמש

והדבר הזה פוגע בייתר בעלי התחביב.

ואתה יודע יותר טוב ממני שבמדינה הזו יותר קל להרוס מאשר לבנות משהו , ומה שקורה זה שהכל מתחיל להתפורר בחוץ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...