Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבי מצטער לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון! - רן

מועדון שיש לו אג'נדה ברורה ופועל בנחישות ורגישות כנגד עשבים שוטים.

מטפח את השיח הציבורי בבעיות אתיות, ומטווה מדיניות וכיוון, מתיחס לבעיות ולא פוטר אותם כשטויות,

מעודד כיוונים נכונים ויוצא למלחמה בכיוונים מסוכנים, ולא מנסה להיות בסדר עם כולם, הוא המועדון

שיתן את הכיוון הנכון והבית החם לרוב החברים שבאמת בסדר-רן

המועדון לא יכול לפעול "בנחישות ורגישות" נגד עשבים שוטים כל עוד הם לא הורשעו בדין.

המועדון כן מטפח שיח ציבורי ולראיה הדיון הזה בפורום. מעבר לכך אני לא הכי בטוח שה"ציבור" מתעניין כל כך בסוגיה אבל זאת התרשמות סוביקטיבית שלי, מה גם ששיח ציבורי יכול להוביל גם לכוונים לא רצויים (העשירים מקבלים הטבות)

כוונים ומלחמות נגד כוונים, אלה סתם מילים. אנא פרט והצג תכנית (זאת לא הפעם הראשונה שאני מבקש ממך זאת)

לדעתי המועדון מהווה בית חם מעצם טבע היותו מועדון חברים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצחיק איך דווקא אלה שיש להם (שכר גבוה, בונוסים, אופציות, מעמד וכו') הם אלה שמנסים לגנוב.

זה לא מצחיק.

זו עובדה שמתמשכת דורות.

מותר לציין,מועדון החמש הוא גוף עם השגים עצומים.חייבים לשמר אותו נקי וחף משטויות כאלו.

פורסם

זה בדיוק העניין!

מועדון החמש כגוף פשוט לא קשור לעניינים האלו.

חבל שיש שניים מחבריו עם אישומים (לא הרשעות), אבל המועדון לא קשור בכלל לזה.

אם המועדון ייצא בהצהרות גדולות, אנשים באמת יחשבו שיש משהו להסתיר.

אני הייתי מעדיף שהמועדון יתנער מהעניין בשקט.

מי שיודע מה קורה, יודע איך מתנהלים הדברים.

פורסם

לדעתי, כל זמן שחבר מועדון עשה בחייו האישיים דברים שלא קשורים ולא פוגעים במועדון, לא צריך להיות לזה קשר לחברותו במועדון. לדוגמא, כאשר האדם שבנדון נחשד בעניינים שקשורים להונאות מס בתחום עיסוקו. דוגמא אחרת יכולה להיות בעל מפעל שימורים ששם תוויות משקל לא מתאימות על הקופסאות או אינסטלטור שלא שילם מס כנדרש.

אבל, אם אותו חבר מועדון עשה מעשה (והוכח שהוא עשה, לא רק בגדר חשדות) שיכול לפגוע המועדון, בחברי המועדון ובתנאים שהמדינה מציבה כדי לייבא רכבי אספנות, אז צריך להוקיע אותו מהמועדון.

פורסם
המועדון לא יכול לפעול "בנחישות ורגישות" נגד עשבים שוטים כל עוד הם לא הורשעו בדין.

המועדון כן מטפח שיח ציבורי ולראיה הדיון הזה בפורום. מעבר לכך אני לא הכי בטוח שה"ציבור" מתעניין כל כך בסוגיה אבל זאת התרשמות סוביקטיבית שלי, מה גם ששיח ציבורי יכול להוביל גם לכוונים לא רצויים (העשירים מקבלים הטבות)

כוונים ומלחמות נגד כוונים, אלה סתם מילים. אנא פרט והצג תכנית (זאת לא הפעם הראשונה שאני מבקש ממך זאת)

אתה יודע מה בני, אם אתה לא מתנהג בממלכתיות ומסתפק ברמזים אז גם אני לא:

1. פרשת רני רהב - מועדון החמש לא יצא חוצץ כנגד התופעה למרות שהיא מנוגדת לחוק-מאיזה סיבה?

כנגד בחור תמים שיצא בצעקה נפתחה חזית מאיימת לשתוק או שיסתכן בתביעה?

מסר של המועדון או טעות תמימה?

2. בפרשת שאלה שנשאלה בפורום לגבי נסיעה בשעות איסור התנועה בימי חול המועד-

פירושים שונים ומשונים הועלו ועד היום אין תשובה חד משמעית מותר או אסור-העמימות יוצרת

אולי כר פעולה נוח לפעולה אבל גם מסר חינוכי לקוי.

3. המסר הלקוני שהועבר כנגד איסור הנסיעה בשעות הבוקר היה מהפה לחוץ, אולי בגלל שיקיר המועדון

נוהג (תרתי משמע) בשעות אלה?

4. חדשות לבקרים בפורום ה"רשמי" של המועדון נשאלות שאלות בדבר "עקיפת" חוקים כאלה ואחרים ללא תגובה-

עצימת עיניים או הרדמות בשמירה?

5. קומבינות בנושא היבוא ל"מקורבים" "עזרה" במציאת פריט אספנים נחמד מעבר לים, הערכת שווי נמוכה, קניית

ניירות רכב "בלבד" מזכיר לך משהו?

בקיצור גם אי נקיטת עמדה ברורה, פיזור ערפל, עמימות, עצימת עיניים בחוזקה, אי הוקעת תופעות בזויות,

היא שליחת מסר מסוים שהכל מותר ופרוץ, החוק ידוע וברור זכאים כל עוד לא הוכחה אשמתם, אסור להסתיר את התופעה

כי היא קיימת! אסור לתת לה יד, ואסור לעודדה.

קיבלת ממני לא פעם תכנית מסודרת, גם חברים אחרים שבמועדון ביזבזו זמנם בעבודות מקיפות שמוסמסו ונעלמו.

אגב חלק לא קטן מהתנהלות מועדון החמש היום היא על בסיס הרעיונות שלי שנפסלו בהתחלה, מזל שיש זכרון

ורישום (לפחות לחלק מהדברים) ורוב המשתתפים בפורום לא מטומטמים, ומביני עניין והכי מעניין שדווקא אלה

שדגלו בשימור הקלאסי ומניעת התופעות האלה, שמועדון החמש סופג עליהם ביקורת עתה,

דווקא האנשים האלה פרשו מהמועדון, אז אולי כן "היה נביא בעירו"...

כמי שמתגאה בכך שהוא המועדון הגדול ביותר בנושא אספנות, ומביא הבשורה המטורית דווקא הקול

החשוב הזה ממעט לדבר, תקלה מקומית או מדיניות מוצהרת? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אבי

רוב והתשובות שנתת לעצמך נכונות, אבל בעיקר לשאלות אחרות.

* האם אחראי "מועדון החמש" להתנהגות חבריו? בפרוש לא!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על הסחורה כולה? חס וחלילה!

* האם הגיב "מועדון החמש" באמצעות הדובר בצורה נאותה? במפורש כן!

אז מה בעצם קורה?

נכשלנו ( כ-ו-ל-ם ) בהעברת המסר, הלכנו מרצון אחרי עגל הזהב, שכחנו מאיפה באנו ולאן אנו הולכים.

חטאנו ביצר הרע, בבזבזנות, שופוני יא נאס, רהבתנות, גרגרנות, השתנו מהמקפצה, זילזלנו, לא עצרנו רגע

להקשיב לקולות, שיכורים מהשפע שכחנו את שנות הרעב!

היתעלמנו מאורות האזהרה והיו כאלה , פרשת חבר אחר שיבא רכבים לצורך...הושתקה ומוססה בשם השקט

התעשייתי, העלמת עין וטיפול לא נכון שלחו מסרים מטעים, פגענו בעצמנו ובדברים היקרים לליבנו.

דווקא אלה שניסו לעצור את הסחף הושתקו אם בכוונה ואם "למען שלום הציבור" הכוונות היו טובות, הביצוע גרוע.

נכשלנו, נכשלנו ליצר תרבות מוטורית אמיתית, חברות אמיתית, ונכנענו מהר מדי לכוחות העולים!

* האם אחראי מועדון החמש למעשי חבריו?- וביערת הרע מקירבך.- חינוך לתרבות במילים ובמעשים!

* האם כמה תפוחים רקובים מעידים על כל הסחורה? - לא אבל חייבים לסלקם למען השאר, זה מקומו של בעל הבית!

* האם הגיב "מועדון החמש" נכון לאירוע- במפורש כן, ועכשיו יש להמשיך ולעשות את שאר הדברים!

הנזק נעשה, עכשיו צריכים לקחת את המושכות לתקן ולהמשיך הלאה, אישית אני מבקש את סליחת

החברים, שלא שמרתי טוב יותר ולא צעקתי מספיק חזק -רן

לא יכולתי לנסח את הדברים יותר טוב

לא לפני זמן רב כינית אותי מלשן על שניסיתי להלחם בתופעת עברייני 07:00- 09:00 וכעת אתה תופס טרמפ ומזדהה עם אמירותיו של רן: "היתעלמנו מאורות האזהרה והיו כאלה", "נכשלנו ( כ-ו-ל-ם ) בהעברת המסר", "העלמת עין וטיפול לא נכון שלחו מסרים מטעים, פגענו בעצמנו ובדברים היקרים לליבנו".

אני שמח שדעתך השתנתה.

ארז רונן

פורסם
המועדון לא יכול לפעול "בנחישות ורגישות" נגד עשבים שוטים כל עוד הם לא הורשעו בדין.- נכון אבל אפשר להקפיא חברותם במועדון עד בירור הדין, אם זה בסדר לאנשי ממשל זה בסדר למועדון, המסר יהיה אם עשית עבירה או אפילו אתה חשוד בעבירה כזו היזהר מקומך לא איתנו!

המועדון כן מטפח שיח ציבורי ולראיה הדיון הזה בפורום. מעבר לכך אני לא הכי בטוח שה"ציבור" מתעניין כל כך בסוגיה אבל זאת התרשמות סוביקטיבית שלי, מה גם ששיח ציבורי יכול להוביל גם לכוונים לא רצויים (העשירים מקבלים הטבות) אולי אבל הציבור לא לא מטומטם ולא מוכן לשלם על מחדל של אחרים, שיח ציבורי הוא לא איום בתביעה נגד מישהו שבחר להגיב. אפילו שורה בתקנון שתגיד חבר מועדון שיחשד בפלילים, או יעבור על החוקים הנוגעים לאספנות תוסר חברותו יהוו מסר עיניני ומחנך!

כוונים ומלחמות נגד כוונים, אלה סתם מילים. אנא פרט והצג תכנית (זאת לא הפעם הראשונה שאני מבקש ממך זאת)-תשובה בהודעה הקודמת.

שמענו, אני חושב שעברנו את השלב הזה, החברים מחפשים כבר יותר לדעתי!

פורסם

עברייני 7-9 זו פרשה אחת, עברייני מכס זו פרשה נוספת. ואני מעריך שבקרוב תתפוצץ גם פרשת "הרישום הכוזב".

עוד באוקטובר שנה שעברה התרעתי על שמועות עקשניות בדבר רכב המיובא כ "אספנות " ונרשם ברשיון כרכב "רגיל".

לגופים המתיימרים לייצג את האספנים מול השילטונות כמה אפשרויות :

* להתעלם (לא שמענו לא ראינו לא עיסקנו ).

* להמתין (למה להעיר נמרים...אולי בכלל רק שמועה )

* ליזום פנייה למשרד התחבורה (להערכתי ניתן לאתר מצבים כאלו בתוכנת מחשב )- והיה ואותרו

חריגים לפרסם את המועדון/מועדונים כחלוצים בשמירת "טוהר" חוק/תקנות האספנות.

(הערת שוליים: כשיבוא היה נחלת כמה אספנים בודדים ומסורים דברים התנהלו בצורה אחת...החשיפה והפרסומת

לעיניין רכב האספנות הכניסו מטבע הדברים גם "יזמים" שונים למעגל המייבאים ודברים משתנים..)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
שמענו, אני חושב שעברנו את השלב הזה, החברים מחפשים כבר יותר לדעתי!

סתם שאלה נאחסית: אתה מדבר בשם חברי המועדון?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
אתה יודע מה בני, אם אתה לא מתנהג בממלכתיות ומסתפק ברמזים אז גם אני לא:

1. פרשת רני רהב - מועדון החמש לא יצא חוצץ כנגד התופעה למרות שהיא מנוגדת לחוק-מאיזה סיבה?

כנגד בחור תמים שיצא בצעקה נפתחה חזית מאיימת לשתוק או שיסתכן בתביעה?

מסר של המועדון או טעות תמימה?

רן

לא אתיחס לפנינים שבהודעתך. ברור הוא שכל תקלה תהיה לחובת המועדון ומאידך הישגים כבר שייכים לאחרים (להצלחה הרבה אבות ולכשלון יש אבא אחד)

אבל אם אתה כל כך אמון על דיוק ויש לך זכרון כתוב, שקול בבקשה שוב את מה שכתבת בסעיף מס' 1. ואל תקל ראש ב"תמימותו" של הבחור. האיום היה בגלל הכפשת יו"ר המועדון ולא רני רהב, אבל גם כאן כנראה שהזכרון הסלקטיבי שלך עובד שעות נוספות.

פורסם
לא לפני זמן רב כינית אותי מלשן על שניסיתי להלחם בתופעת עברייני 07:00- 09:00 וכעת אתה תופס טרמפ ומזדהה עם אמירותיו של רן: "היתעלמנו מאורות האזהרה והיו כאלה", "נכשלנו ( כ-ו-ל-ם ) בהעברת המסר", "העלמת עין וטיפול לא נכון שלחו מסרים מטעים, פגענו בעצמנו ובדברים היקרים לליבנו".

אני שמח שדעתך השתנתה.

ואני עומד על דעתי

יש הבדל גדול בין למחות ולהוקיע על דבר עבירה או עוול בין חברים או בין אדם לרשות ולזה מעולם לא הנגדתי - להפך

לבין להיות שטינקר של המשטרה מבלי לבדוק את הדברים לעומק ועוד להעיז לפרסם את תמונתו ברבים

אני לא מתפלא שאתה לא מבחין בהבדל

פורסם
סתם שאלה נאחסית: אתה מדבר בשם חברי המועדון?

ממש לא (ותודה!) אבל דווקא אני שאינני חבר מועדון קשוב גם לקולות שלא נעימים לאוזניך!

ואתה צודק בו ולא ניחס תמימות לאיש, פרט לנח אולי, אבל הוא היה גם צדיק!

אבל הדיון הוא דיון עקרוני ולא לגופו של איש. אגב, שיח פתוח הוא גם התמודדות עם שירשורים שלא עולים בקנה אחד עם דעתך

או דעת המועדון, ולא מחיקתם, כיוון שמדובר בפורום "פתוח" לכל חובבי האספנות בעוד הפורום ה"סגור" שייך לך!

במסגרת השיח הפתוח, האם לא ניראה לא שיש קצת ניגוד אינטרסים בכך שמהנלי הפורום ה"פתוח"

שמעונינים בשיח ושיג, הם אותם חברי מועדון שלכאורה בעלי אינטרס, וידייהם הם הפתחות וסוגרות את הברז כרצונם?

בקיצר בני, מסר עובר בהמון דרכים, אין אחריות למועדון החמש על התנהגות חבריו, אבל יש לו אחריות על חנוכם,

מעביד שלא דואג ליצור סביבת עבודה נקייה מהטרדת מינית כנגד עובדיו, עלול למצוא עצמו בבעיה משפטית גם אם בפועל

לא הוא זה שהטריד מינית! ולכן אני חושב שמסר תקיף והתנגדות נחרצת כנגד מי שנחשד או עבר עבירה היא הדרך

למנוע נזקים נוספים, ההודעה הראשנה היתה במקום, אבל היא לא מספיקה זו התחלה מצויינת אבל צריכה לבוא בעיקבותיה

פעילות נוספת, ועיקבית לאורך כל הזמן-רן

פורסם

בני, עצה קטנה

אני חושב שבשלב זה שושני וחבורתו קלטו את המסר. הוויכוח מעל גלי האינטרנט מיצא את עצמו. באם אנשים רוצים להשפיעה על היתנהלות מועדון זה או אחר, שיצטרפו וישפיעו מבפנים. בתור אחד שאינו חבר המועדון, לא ברור מה איכפת לאותו אדם?!

בחרת לא להיות שייך, אז תודה ויום טוב.

תצטרף - תקבל זכות להשפיע

אלעד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...