Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
(ג'ו, דווקא לא בא לי להתבדח כשיש משתתף בפורום שמדבר אלי ועלי אישית, רק בגלל שאני מעז להתעמת איתו.)

אז נפרק קצת לגורמים את היצירה האחרונה והמצוטטת שלך רן:

כתבת:"יש לי אג'נדה". ממש מרגש. אני כבר המון זמן מנסה לדעת מהי האג'נדה שלך ולא במונחים של "כוונים" "הליך מחשבתי" ועוד סוגים כאלה של פנינים. אלא בתכל'ס: תרגם נא את ה"אג'נדה" שלך לתכנית עבודה. היתה לך הזדמנות בצוות ההיגוי שאליו מונית וגם משם ברחת, אפרופו בריחה. אז עד עכשיו אין לי מושג על הצעותיך לעמותת מועדון החמש שאינך חבר בה (עוד בריחה?).

הלאה: כתבת על גישה מתנשאת של אחרים אבל משפט קודם הואלת בטובך להתנשא:"עשיתי ואני עושה רק טוב למועדון, בין הם יודעים את זה ובין לא".

מעבר להתנשאות במשפט הזה, אני הקטן חושב למשל שהבריחה שלך מועדת ההיגוי לא עשתה טוב למועדון.

ובמחילה, אל תכנס למיטה שלי..המקום כבר תפוס...

מעניין שכולם מבנים ורק אתה לא, אז כניראה שלא אצלי הבעייה, מעולם לא ברחתי, פשוט ויתרתי

כי משום מה המסר המתקבל שוב ושוב שאף אחד באמת לא מעוניין בשינוי...

כניראה שיש למישהו אינטרס להשאיר דברים על מקומם, כי המצב כפי שהוא נוח לו, דברים קורים

בשטח, והשטח מכתיב למועדון את ההתרחשיות ולא להיפך!אבל בני, לא לעולם חוסן.

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מעניין שכולם מבנים ורק אתה לא, אז כניראה שלא אצלי הבעייה, מעולם לא ברחתי, פשוט ויתרתי

כי משום מה המסר המתקבל שוב ושוב שאף אחד באמת לא מעוניין בשינוי...

כניראה שיש למישהו אינטרס להשאיר דברים על מקומם, כי המצב כפי שהוא נוח לו, דברים קורים

בשטח, והשטח מכתיב למועדון את ההתרחשיות ולא להיפך!אבל בני, לא לעולם חוסן.

רן

רן,

יש לי מה לענות לך ולאחרים, דעתי בלבד כמובן, ולא מחייבת.

איני עונה מחוסר זמן כרגע, אולי אגיב מחר.

אך אנא, למען כולנו, ולמען כבודך, מחק את המשפט האחרון שכתבת.

הוא לא במקום ולא ראוי, לא לך ולא לפורום.

תודה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי

המעניין שאתה מזדעק רק כשמציירת פגיעה לכאורה מהכיוון שלי, ההיפך זה לא עובד?

בני טעם קצת מהתרופה שלו, שפוגעים לגופו של אדם ולא לבעייה עצמה, זה יכול לעבוד לשני הכיוונים!

לאף אחד אין מונופול על השיטה-רן

פורסם
(ג'ו, דווקא לא בא לי להתבדח כשיש משתתף בפורום שמדבר אלי ועלי אישית, רק בגלל שאני מעז להתעמת איתו.)

אז נפרק קצת לגורמים את היצירה האחרונה והמצוטטת שלך רן: - הייתי מעדיף דעתך האישית!

כתבת:"יש לי אג'נדה". ממש מרגש. אני כבר המון זמן מנסה לדעת מהי האג'נדה שלך ולא במונחים של "כוונים" "הליך מחשבתי" ועוד סוגים כאלה של פנינים. אלא בתכל'ס: תרגם נא את ה"אג'נדה" שלך לתכנית עבודה. מצטער בני אבל אני מועסק במקום אחר! היתה לך הזדמנות בצוות ההיגוי שאליו מונית וגם משם ברחת, אפרופו בריחה. אז עד עכשיו אין לי מושג על הצעותיך לעמותת מועדון החמש שאינך חבר בה (עוד בריחה?). אבל אתה משתמש בהם חדשות לבקרים באיצטלה אחרת, לא נורא....

הלאה: כתבת על גישה מתנשאת של אחרים אבל משפט קודם הואלת בטובך להתנשא:"עשיתי ואני עושה רק טוב למועדון, בין הם יודעים את זה ובין לא".-איפה אתה מוצא במשפט הזה התנשאות?

מעבר להתנשאות במשפט הזה, אני הקטן חושב למשל שהבריחה שלך מועדת ההיגוי לא עשתה טוב למועדון. אני לא בטוח שהמועדון היה בשל לקבל אותי ואת דעותי אז, היום זה כבר משהו אחר, אבל היום אני כבר לא מעוניין.

ובמחילה, אל תכנס למיטה שלי..המקום כבר תפוס...

אבי רק מס' דוגמאות קטנות למען הסדר הטוב-רן

פורסם
מצחיק איך דווקא אלה שיש להם (שכר גבוה, בונוסים, אופציות, מעמד וכו') הם אלה שמנסים לגנוב.

בשביל זה יש להם הון כי הם יודעים "מי איפה צומח הכסף". בטוח לא מי יושר, ולא מי כנות. כסף צומח מי רמאות, גניבת דעת וכו', ואז הוא לרוב צבוע בשחור או אפור. מי שישר ממלא "כיס של מדינה" מהצד הלבן ואלו שקודמים ממלאים אותו מהצד הפוליטי (מאפיוזי). זה לא מפריע יחד עם זה לחבב רכבי אספנות או אספנות אחרת. בתחביב הזה אנחנו דומים.

פורסם

אך אנא, למען כולנו, ולמען כבודך, מחק את המשפט האחרון שכתבת.

הוא לא במקום ולא ראוי, לא לך ולא לפורום.

המשפט המיותר, הפוגע אישית ומעליב נמחק מגוף ההודעה על ידי.

וכאן אני מודיע לכולם שמשתמש שיעסוק בגופו של אדם במקום בגופו של עיניין ו\או ישתמש בהערות מעליבות יורחק מהפורום לצמיתות !

בנושא הנ"ל לא יהיו שום פשרות ושום הנחות, ובמידת הצורך מנהליו הראשיים של הפורום יטפלו בעיניין.

זהו אינו נושא לדיון אלא הודעת מנהל בלבד.

המשך ערב נעים ושבת שלום לכולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתם אוהבים לעשות מטעמים מכול "חשוד" והדגש על חשוד תכתבו מה עלה בגורל החשודים האחרים שהתפרסמו בשירשורים אחרים ,ולא צריך לקפוץ בראש על כול ידיעה מבלי שבכלל התבררה בבית משפט,אנחנו מדינת חוק לא?יכול להיות בשכלל ההר יוליד עכבר ,אז נראה מישהו פה אוכל את ...המקלדת...יאללה קצת כבוד .

פורסם

לפי מה שאני מבין מהסיפור היו מס' אנשים שהתעסקו ביבוא רכב אספנות הם עשו את הקומבינה.

יצא שמי שהביא רכבים דרכם בגלל שהרכב ומסמכי היבוא היו על שמו נחקר לפי הנוהל, אנשים לא ידעו על הקומבינה.

רב הסיכויים שהכסף העודף נכנס לכיס של הקומבינטור.

לכן כמו שכתבו כאן בואו לא נחרוץ ונרשיע אנשים כל עוד לא הוכחה אשמתם.

פורסם
גם אשר ידלין, יאיר לוי, אריה דרעי, רפאל פנחסי, אברהם הירשזון, ישראל אבו חצירא, נעמי בלומנטל, עמרי שרון, פלאטו שרון,

רמי דותן, יאיר פרץ, שוקי פורר, ישראל סדן, שלמה בניזרי וגונן שגב (רשימה חלקית) גנבים!

זה אומר שכל היהודים גנבים?

אתם אוהבים לעשות מטעמים מכול "חשוד" והדגש על חשוד תכתבו מה עלה בגורל החשודים האחרים שהתפרסמו בשירשורים אחרים ,ולא צריך לקפוץ בראש על כול ידיעה מבלי שבכלל התבררה בבית משפט,אנחנו מדינת חוק לא?יכול להיות בשכלל ההר יוליד עכבר ,אז נראה מישהו פה אוכל את ...המקלדת...יאללה קצת כבוד .

"כי יהיה לאיש בן סורר ומורה איננו שמע בקול אביו ובקול אמו..."

גידי ציין כאן מספר שמות של אישי ציבור שהיו מעורבים בפרשיות אלו ואחרות בהן העלמת כספים וגנבה, ולא כל היהודים גנבים, לכן לא מן הנמנע שגם בקרבנו יהיו אנשים מסוג זה, אנחנו לא חסינים.

יש אנשים בעולם שבוחרים לא ללכת בדרך הישר, מעגלים פינות, מקצרים את הדרך, כי זו דרכם, ואיננו יכולים לשנות ולהשפיע על אדם שבחר בדרך הזו הוא בוגר ואת החלטותיו הוא עושה לבד.

בני יצא בהודעה רשמית בתחילת השרשור וגינה את התופעה, כרגע הרשויות עם הכוונת על רכבי האספנות מכיוון שמצאו כאן "בן סורר ומורה", ורכבי האספנות עלו לכותרות, ואני לא אתפלא אם יופיעו אנשים נוספים, כי כאשר מחפשים גם מוצאים.

צריך לקחת בפרופורציה את מה שמתרחש, כמו שבכל מקום יש פרי רקוב, גם לנו זה יכל להיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
...צריך לקחת בפרופורציה את מה שמתרחש, כמו שבכל מקום יש פרי רקוב, גם לנו זה יכל להיות.

ל'

כמו שכתב רן: פרי רקוב אחד לא מעיד על כל הארגז, והוסיף, אך אם לא נוציא אותו, כל הארגז ירקב. כך גם בקרב חוגי האספנים בכלל ובמסגרת המועדונים השונים בפרט. מועדון שלא נוקט עמדה ברורה, חד משמעית ותקיפה לגבי כל חריגה מדרך הישר, בסופו של דבר הרקב יתפשט בין כל חבריו.

ארז רונן

פורסם
כמו שכתב רן: פרי רקוב אחד לא מעיד על כל הארגז, והוסיף, אך אם לא נוציא אותו, כל הארגז ירקב. כך גם בקרב חוגי האספנים בכלל ובמסגרת המועדונים השונים בפרט. מועדון שלא נוקט עמדה ברורה, חד משמעית ותקיפה לגבי כל חריגה מדרך הישר, בסופו של דבר הרקב יתפשט בין כל חבריו.

המועדון הגיב בצורה ברורה, חד משמעית ותקיפה בתחילת השירשור. מעבר לכך אל למועדון לנקוט צעד לפני שהאנשים הנוגעים בדבר הורשעו. (שלא לדבר על כך שאפילו כתב אישום, למיטב ידיעתי לא הוגש) יש לך, ארז, הצעות נוספות? אשמח לשמוע, באמת!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
המועדון הגיב בצורה ברורה, חד משמעית ותקיפה בתחילת השירשור. מעבר לכך אל למועדון לנקוט צעד לפני שהאנשים הנוגעים בדבר הורשעו. (שלא לדבר על כך שאפילו כתב אישום, למיטב ידיעתי לא הוגש) יש לך, ארז, הצעות נוספות? אשמח לשמוע, באמת!

לי יש הצעה..

לבדוק היטב לפני הפרסום הבא בכלכליסט כל מידע שברשותכם...!ולטפל בו עוד לפני שהיגיע לכותרות.

ושלא יהיו אי הבנות,יש בכוחכם לטפל בזה עוד בטרם...

פורסם

בהחלט נכון.

ולהתחיל מייד ומלמעלה...

אחרת נפסיד את כל ההשגים המרשימים עד היום.

פורסם

taurus אינני חושבת שמישהו יכל למנוע פרסום ידיעה בעיתונות ובאינטרנט, אלא אם כן יש צו איסור פרסום מבית המשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...