Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי בפורד בולמים גמורים (מרגישים כל אבן בכביש ).

השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות בולמים שמתאימים לרכב ? (אני חושב שגם בולמים של פורד מוסטנג מתאימים)

מה עדיף לעשות לשפץ את הבולמים הקיימים או להחליף בחדשים ?

כל תשובה תתקבל בברכה:-D

פורסם

שלום.

אם אתה יכול לצרף תמונה אולי יש לי בולמים כאלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קודם כל- אני שמח, שאתה לא שוכח ממנה!8) (כי שלי עומד מחוסר זמן וכסף להתעסק איתו, לצערי:-( ). ולדעתי- תנסה באיביי, אני בזמנו ראיתי מלא חלקים שם, חוץ מ...קוסמטיקה, שאין בכלל, בשום מקום!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז זהו שקוסמטיקה אפשר למצוא , כי פנים הרכב הזה דומה או אפילו זהה למוסטנגים ממודלים 79-86 .

יש לי בולם אחד בבגז' אני אצלם אותו

פורסם

יש 3 סוגי פיירמונט 79:

2.3

3.3

5.0

"מונרו" זול עולה בארה"ב כ 14$ ליחיד אחורי

המחיר מטפס עד ל כ 70$ לזוג אחורי

לזאת תוסיף עלות משלוח לישראל+מכס (אולי לא תשלם לעלות שכזו)

ממליץ שתבדוק גם קפיצים.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אוי איזה רכב תענוג,

מישהו יודע במקרה איפה הפיירמונט הלבנה עם הפס האפור למטה שנת 79 אם אני לא טועה,והשפיץ החד בחזית??

:) מחפש אותה בנרות.

פורסם

הייתה לנו אחת לפני המון שנים,אני מחפש אותה בנרות,צבענו אותה בלבן עם פס אפור למטה,היא הייתה מדהימה,השקענו בה את הכל,יכול להיות שנצבעה בצבע אחר,

נראתה לפני מספר שנים טובות באזור יפו-ת"א.

נוסטלגיה אדירה.

פורסם

שניים הלבנות, שהכרתי: אחת אכן הייתה ביפו, לא זוכר לגבי הפס, אפילו כמעט קניתי אותה לפני כ-13 שנים, רק שהמוכר לא היה רציני- כל פעם, שקבעתי איתו- פשוט הבריז!:? עצוב, אבל בסוף האוטו הלך לברזל- ראיתי אותו מעוך במיגרש באזור... השני, גם לבן, עמד קרוב לעיריית ת"א מתחת לבניין כמה שנים, בעלת האוטו לא הייתה מוכנה למכור- ולדעתי גם הלך לברזל... חבל, שיש אנשים דפוקים, אבל איין מה לעשות! להבדיל, בשביל להציל את שלי- בעלים, שממש לא חסר לו (בעלים של המפעל)- רץ כמה ימים בשביל לשחרר את העיקול, ש"שכחו" להוריד במשרד הרישוי!8) וכל זה בשביל אוטו, שקיבל עבורו 500 ש"ח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

1979 FORD FAIRMONT 3.3L 200cid L6 1BBL (T) OHV : Suspension : Shock AbsorberPriceCoreTotalAdvice.gifACDELCO Part # 520171 MoreInfo.gif {GAS CHARGED #88946016}

ABSORBER,RR SHKChoose: [Wholesaler Closeout -- 30 Day Warranty] (Only 4 Remaining) ($5.05)[Regular Inventory] (Only 4 Remaining) ($9.35)AddToCart.gif

ACDELCO Part # 5307 MoreInfo.gif {PREMIUM GAS CHARGED #88945175}

ABSORBER,RR SHK [Wholesaler Closeout -- 30 Day Warranty] (Only 1 Remaining)$14.58$0.00$14.58AddToCart.gif

ACDELCO Part # 5309 MoreInfo.gif {PREMIUM GAS CHARGED #88945177}

ABSORBER,FRT SHK$34.79$0.00$34.79AddToCart.gif

ACDELCO Part # 51919 MoreInfo.gif {SPECIALTY #88946578}

ABSORBER,RR SHK(W/SPR) TWO PER PACK [Wholesaler Closeout -- 30 Day Warranty] (Only 1 Remaining)$42.79$0.00$42.79AddToCart.gif

MONROE Part # 33097 MoreInfo.gif {Monro-Matic Plus Shock Absorber}

Rear33097.jpg

$13.95$0.00$13.95AddToCart.gif

MONROE Part # 5847 MoreInfo.gif {Sensa-Trac Shock Absorber}

Rear5847.jpg

$23.89$0.00$23.89AddToCart.gif

MONROE Part # MA810 MoreInfo.gif {Max-Air Shock Absorber; Incl. Air Line; Air Fittings; Air Fill Kit; Package of Two}

Rearma810.jpg

$58.79$0.00$58.79AddToCart.gif

MONROE Part # 58428 MoreInfo.gif {Sensa-Trac Load Adjusting Shock Absorber; Maintains Ride Height Up To 1200 lbs.; Package of Two}

Rear58428.jpg

$70.79$0.00$70.79AddToCart.gif

KYB Part # 343161 MoreInfo.gif {GR-2 / Excel-G}

(Exc. TRX Suspension ); Rear343161.jpg

$23.79$0.00$23.79AddToCart.gif

KYB Part # KG5551 MoreInfo.gif {Gas-A-Just}

(Exc. TRX Suspension ); RearKG5551.jpg

$36.79$0.00$36.79AddToCart.gif

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...