Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פנה עלי עוזר הסמפכ"ל בבקשה לאתר את החברה שעזרו בעבר בהשמשת מכוניות האספנות של המשטרה.

כזכור המכוניות נמצאות בבית הספר לשוטרים ע"י שפרעם, על פי התאור שקיבלתי ישנה בעייה בבלמים

של אחת המכוניות וצריכים לרעננם לפעולה לקראת יום העצמאות.

אז מי שיצור איתי קשר יקבל את מס' הטלפון של איש הקשר במשטרה לצורך העניין.

בבקשה רק כאלה שבאמת מוכנים ויכולים לתרום זמן עבודה ומאמץ לנושא - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הרכבים שנמצאים שם הם כולם במצב מחריד , רובם חלודים מתחת לכל הצבע , וזו תעודת עניות למשטרה שכך נראה המוזיאון שלהם. גם כל הקטע שלכולם יש מספר רישוי מ-00000 קצת מגוחך. כל הקטע במוזאיון זה אותנטיות ומקוריות ולכן במוזיאון שמים מספר רישוי מקורי .

אבל הנקודה העצובה היא מצבם הקשה העצוב והעגום של מרבית הרכבים שם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

סליחה על השאלה: האם המטרה היא להביא את המכוניות למצב נסיעה? האם לא דרוש לשם זה רישוי, מבחן רישוי (או מבחן כשירות דומה) וביטוח? ואיך המשטרה מזמינה "מתנדבים" לטיפול במערכות בלמים במקום מוסך מורשה?

:turn-l:
פורסם
מספר תמונות של רכבי האספנות המשטרתיים צולמו לפני כשנה

ממה שידוע לי ועל פי מה ששמעתי לאחרונה מצבם של מרבית הרכבים במוזיאון גרוע מאד וחלקם מתחת לצבע והחיצוניות פשוט במצב עגום ואף עגום מאד.

מרבית הרכבים שם זקוקים לשיקום עמוק ומקיף .

לא ברור לי איך רוצים להשמיש אותם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

את רכבי המשטרה הנ"ל ראיתי לפני למעלה מעשור, המטרה היחידה היא לשמח את עם ישראל

ביום העצמאות, הרכבים האלה אינם במצב נסיעה יום יומי, אבל מנהל מוזיאון המשטרה מבקש

לשמר אותם במצב תנועה. מדובר בתחזוקה שוטפת ועזרה באיתור חלקים לרכבים ישנים.

המכוניות הנ"ל עוברות לתצוגה בלבד על גבי גרר בלבד ואין להם אישור נסיעה בכביש.

לגבי מספרי הרישוי המכוניות אין לי תשובה ברורה, אולם בגלל שהם לתצוגה בלבד לדעתי

הורדו מהכביש לחלוטין, אבל שווה לבדוק, כל רכב מופיע בתקינה משטרתית ולכן רכבים

שהורדו מהתקן אין להם מס' משטרתי.

אז אם יש מי שמוכן לתת יד ולהתנדב לקהילה סבבה ומי שיש לו משהו כנגד המשטרה

ורצון לחפש אותה בפינה ישמח לשמוע שכרגע מחפשים שוטרים מתאילנד,

שם כידוע יש משטרה איכותית ומצויינת, נקייה מטעיות,

וכך גם לא יהיה שינוי במשכורת שמשלמת המשטרה...:lol:.

אגב מי שיעזור יבקר גם במוזאון המשטרה במקום שעבר שידרוג רציני ברמה שלא ממביישת

מוזיאונים בעולם, ויזכה להצצה לכמה מהפרשיות שהסעירו את המדינה בזמנו, ואמצעים מתקופת

הבריטים ועד ימינו. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אגב מי שיעזור יבקר גם במוזאון המשטרה במקום שעבר שידרוג רציני ברמה שלא ממביישת

מוזיאונים בעולם, ויזכה להצצה לכמה מהפרשיות שהסעירו את המדינה בזמנו, ואמצעים מתקופת

הבריטים ועד ימינו. - רן

לא רק אמצעים, יש גם תמונות על התפתחות השוטר מאז ועד היום :-)

אדם קדמון.jpg

ארז רונן

פורסם

ראשית, יש לשלוח את המבקש למשרד התחבורה למען יקבל אישור ליבוא חלפים הנחשבים בטיחותיים.

אם יצליחו לקבל את האישור....אני עושה את העבודה חינם!!!

אגב, אולי בהזדמנות זו יביאו את כל צי הרכב שלהם להחלפת ברקסים. יש לי אחלה דבק שיצמיד את כל הדיסקים והרפידות לתמיד!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
ממה שידוע לי ועל פי מה ששמעתי לאחרונה מצבם של מרבית הרכבים במוזיאון גרוע מאד וחלקם מתחת לצבע והחיצוניות פשוט במצב עגום ואף עגום מאד.

מרבית הרכבים שם זקוקים לשיקום עמוק ומקיף .

לא ברור לי איך רוצים להשמיש אותם.

וממה שידוע לי, גם הרכבים אשר מבצעיים היום במשטרה לא במצב מי יודע מה! :oops:

פורסם

קצת הסברים והארות

לפני למעלה משנה פנה אלי ניצב שחר אילון, הסמפכ"ל שאז (שהכיר אותי מהתחביב כבר זמן רב קודם) וביקש להיעזר במועדון ה-5 וביידע שהצטבר אצלנו לצורך שיקום כלי הרכב הנמצאים המוזיאון. גייסתי את שלמה גדרון ושנינו נפגשנו מספר פעמים עם הסמפכ"ל, קצינים נוספים, כולל מנהל המוזיאון, וכן עם ניצב (גימ) זאב רם (שהיה מפקדי בצבא בזמנו) שכיום הוא מעורב מאד בענייני המוזיאון.

נבחרה רשימה של כל רכב שהיו משמעותיים בתולדות המשטרה ומתוכם שופצו תחת השגחתנו אותם רכבים שהוצגו מאוחר יותר בתל אביב.

הרכבים שופצו בעיקר חיצונית אולפ אחד או שניים מהם נמצאים במצב נסיעה. לצערי לאחר ששחר אילון שינה תפקיד לא פנו לגדרון ולי יותר ואני שמח שעכשיו התחדשה היוזמה להמשיך בפעולה הזאת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...