Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בשעה טובה שחררתי אתמול את האופנוע מהבונדד באשדוד 3 שנים אחרי שרכשתי אותו בארה"ב.

להלן תמונות:

בועז.

DSC09061.jpg

DSC09063.jpg

פורסם

קודם תתיישן/תתחדש!!!

מעניין לדעת האם רכשת אותו כשהיית בארה"ב? כי לפני 3 שנים האופנוע (79') האופנוע לא יכול היה להתגייר (אם הוא היה מגיע לארץ).

נראה אופנוע פצצה.

ראיתי בתמונה שיש לו צופר אימתני, זה מקורי או התקנה עצמית?

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

רכשתי בארה"ב ושם הוא אוחסן עד לפני כחודשיים, ההובלה והשחרור לקחו כחודשיים.

עד שעשיתי את רשיון היבוא חשבנו שהוא 1980 כיוון שכך כתוב בטייטל, אך כיוון שהוא נרשם לפי תאריך הייצור הסתבר שהוא 1979.

בועז.

פורסם

שהייתי בן 15 שזה לפני 30 שנה...זה היה האופנוע הכי מהיר במפגשים של כיכר מלכי ישראל דאז...היינו מחכים לפתיחות שלהם [היו שניים]על איבן גבירול ,היו זמנים,תהנה לך ממנו ובשעה טובה.

פורסם

התחלתי לעבוד על הקוסמטיקה.....

בשלב ראשון אני רוצה לתקן ולצבוע בעצמי את חלקי הפלסטיק השבורים, הצבע הסופי צריך להיות שחור מבריק.

יש למישהו עצה באיזה דבק להדביק ובאיזה סוג צבע לצבוע?

בועז.

פורסם

בועז תתחדש ,ראיתי אותך בבונדד באשדוד כשלקחת את האופנוע (סמי בצבע כתום )

תמשיך לעדכן .

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

בועז בהצלחה

לאחר שהוא יעלה על כביש, וכפי שאתה היית רוצה לראותו - נשמח לצרפך לטיולי אופנועי האספנות שהמועדון מקיים מעת לעת

מצא משה

פורסם

תודה לכל המברכים (בקרוב אצלכם).

אני צריך מצבר:

יש המלצות היכן לקנות?

רוב הזמן אני באזור קרית גת, ראש העין, פתח תקוה.

תודה מראש:

בועז.

50-N18L-A2

• תוכן חדש...