Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעיה שמטרידה אותי,

נתחיל בסוג הרכב: מיני שנת 1979.

כשאני נוהג דוושת הבלם חזקה והרכב בולם מעולה,

נניח ואני לא בולם במשך כמה דקות, הלחיצה הראשונה על הבלם אחרי ההשהייה רפויה מאד והרכב לא בולם,

אני מוריד את הרגל מהבלם, לוחץ שוב והיא חזקה מאד שוב פעם כמו שצריך.

זה קורה גם כאשר אני מניע את הרכב, הבלימה הראשונה חלבית ואז הבלימה אחריה כמו שצריך (ואפילו מעל המצופה מרכב כזה).

זה לא מפריע לי (בטוח יש אנשים שיתחילו לצעוק גוועאלד!!!) אבל הרכב בולם מעולה, רק צריך לפמפם בפעם הראשונה.

יש רעיונות?

ערב נעים,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

הכי סביר לדעתי שיש בריחת ואקום בין הבוסטר לבין המשאבה. קודם כל תבדוק את השסתום שנמצא פחות או יותר באמצע הצינור, סביר להניח שזה יפתור את הבעיה בעלות של שקלים בודדים.

אם לא (אחרי שבדקת גם את הצינור עצמו שאין בו סדקים או שברים) הבעיה היא במשאבה המרכזית.

הענין הוא כזה. הלחץ שמקבלת המשאבה אמור להיות קבוע. מה שקורה אצלך הוא שיש דליפת לחץ ולכן הבלימה הראשונית לא טובה. אחרי שאתה "מנפח" אתה מכניס לחץ למערכת ואז הרכב בולם כראוי, עד שהלחץ דולף שוב וחוזר חלילה.

אם המשאבה המרכזית נוזלת, זה היהיה סימן שמצביע על בעיה במשאבה כי במשך השנים נוצר חופש בין גוף המשאבה לבוכנה, ומשם יכול לדלוף הלחץ.

כאמור, כמה אפשרויות אבל תתחיל מהשסתום וצינור הוואקום.

בהצלחה

פורסם

אם לא חסר נוזל בלמים,אז רוב הסיכויים שכוון בלמים(רגולאג ברקס)והוצאת אויר מהמערכת תפתור הבעיה.

זול וקל,אל תמשיך לסוע כך.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

גם לדעתי מדובר בסה"כ בהוצאת אויר מהמערכת, פשוט וקל לביצוע (צריך 2 אנשים או מוסך לעניין) בכל מקרה אתה צריך אישור בלמים לטסט ממוסך אז תטפל בזה בהקדם.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שלום.

כול התשובות לא נכונות למעט אחת! {כיון בלמים}

או יש בעיה של כיון בלמים

או הבעיה היא חופש באחד המיסבים כמו למשל אום מרכזית משוחררת

או בעיה מכנית בקאלפרים הקדמיים.

על כול פנים תקלות מהסוג הזה רצוי שמכונאי שמבין ענין יטפל ולא לעשות כול מיני שטויות.

לידעתך זו תקלה שאסור להתעלם מה שכתבתה שזה לא נורה ובסדר זו טעות חמורה כי חס וחלילה בלמים אלולים לבגוד בך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אני ממתין רק לך, אמרת עוד 10 ימים :) אז אני ממתין..

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בדוק שסתום אל חזור. הוא אמור לשמור על תת הלחץ במערכת הבלימה גם לאחר כיבוי המנוע, כך שבנסיעה הבאה שלך, יהיה לך מספיק כוח בלימה גם בבלימה הראשונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדוק אם יש הבדל בין הלחיצה הראשונה לבין אלה שאחריה כשהמנוע דומם.

אם כן הבעיה לא ממערכת הגברת בלם.

יתכן משאבה מרכזית יונקת אויר או תקולה ,צינור בלם מתנפח, או כפי שאמר בני כיוון בלמים.

אם אין הבדל בין הלחיצות הבעיה נובעת ממערכת הגברת בלם.

חג שמח

שמעון

פורסם

שלום.

טיפ מיקצועי מהזקן

מה יש אולי עוד ניתן ללמוד משהוא מזקן הסנלי שכול הצעירים חושבים שהם "פסה":shock:.

חוק בל יעבור!!!

אם דוושת הבלם מתנפחת רק פעם אחת ועולה גבוה הבעיה מכנית!!!

אם מתנפחת יותר מפעם הבעיה הידראולית!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואם הדוושה יורדת רק בלחיצה ממושכת ואם לוחצים שוב באותו רגע היא שוב קשה כרגיל.

זה אומר משאבה מרכזית או תקלה בבוסטר?(החלפתי כבר משאבה לאחת שהייתה לי ועכשיו התופעה חזרה שוב)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כנראה משאבה מרכזית.

גם אם זו שהחלפת היתה חדשה, אם היא היתה יותר מדי זמן על המדף הגומיות התייבשו ובעבודה הן התחילו לא לאטום טוב

• תוכן חדש...