Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעשה שטן: רק סיימתי לסדר את הקרע בכבל שפותח את המכסה המנוע, ונשבר הציר הימני של המכסה.

יש לי וולוו לפירוק שאני יכול להוריד ממנה ציר זהה ולהרכיבו במקום זה שנשבר, אבל לפני שאני מתחיל בעבודה הייתי רוצה לקבל טיפים לעניין הזה כדי להימנע מטעויות ונזק.

תודה

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

פירקתי את הציר השבור והרקבתי במקומו אחר מפירוק.

בוולוו כל ציר יושב על 4 ברגים: 2 בגוף הרכב ו-2 במכסה המנוע. הברגים מאפשרים כיוונון הציר גם מצד הרכב וגם מצד המכסה.

לאחר הרבה נסיונות ומשחקים עם שני הצירים בשני צידי המכסה הצלחתי להגיע למצב שהמכסה נסגר ונפתח כמו שצריך, הבעיה היא שהוא יושב טיפה עקום, כלומר הרווח שנשאר בין המכסה הסגור לבין הכנפיים בכל צד הוא לא זהה, וגם הרווח עצמו אלכסוני.

זה לא כ"כ נורא, אבל קצת מציק.

האם יש שיטה בדוקה לכיוון מדוייק של המכסה מנוע?

תודה ושבת שלום

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...