Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול המשאבת מים באל קמינו התחילה לטפטף,אין לי מושג אם זה חדש או שאני נוסע ככה זמן מה,אתמול פירקתי אותה ושמתי לב שיש לי לחץ בצינורות כשהרכב מונע,אבל בזה נטפל בהמשך,קיצר,עברתי בכל החנויות באיזור וכולם הציעו לי משאבה שמתאימה לרכב בול אבל אין לה את שתי ההברגות שאמורות לתמוך באלטרנטור,מחיפוש באינטרנט ראיתי שכמעט בכל הV8 האלטרנטור נמצא בצד שמאל ואצלי הוא מימין,בכל מקרה אני מצרף תמונה של המשאבה ,אם יש למישהו או שיכול להפנות אותי למקום שיש בו משאבה זהה אני אשמח,

שאלה מס' 2:על הדרך כבר החלטתי לא להחזיר את הוונטה המקורית ושמתי חשמלית,אך לא מצאתי יוניט שמתאימה לסעפת יניקה,כלומר,יש שם בורג שאין לו יעוד,הוא סתם סותם שם חור,והייתי בטוח שזה הכנה ליוניט אך לא מצאתי במידה הזו במספר חניות,איפה עוד אפשר למקם יוניט כזאת?

בתמונות אפשר לראות את המשאבה הישנה,ואת החדשה ששמתי רק כדי לבדוק אם היא מתאימה,מצד ימין למעלה אין לה שני ברגים,שמתם לב...?

DSCF3517.jpg

DSCF3518.jpg

DSCF3519.jpg

DSCF3520.jpg

DSCF3521.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
אתמול המשאבת מים באל קמינו התחילה לטפטף,אין לי מושג אם זה חדש או שאני נוסע ככה זמן מה,אתמול פירקתי אותה ושמתי לב שיש לי לחץ בצינורות כשהרכב מונע,אבל בזה נטפל בהמשך,קיצר,עברתי בכל החנויות באיזור וכולם הציעו לי משאבה שמתאימה לרכב בול אבל אין לה את שתי ההברגות שאמורות לתמוך באלטרנטור,מחיפוש באינטרנט ראיתי שכמעט בכל הV8 האלטרנטור נמצא בצד שמאל ואצלי הוא מימין,בכל מקרה אני מצרף תמונה של המשאבה ,אם יש למישהו או שיכול להפנות אותי למקום שיש בו משאבה זהה אני אשמח,

שאלה מס' 2:על הדרך כבר החלטתי לא להחזיר את הוונטה המקורית ושמתי חשמלית,אך לא מצאתי יוניט שמתאימה לסעפת יניקה,כלומר,יש שם בורג שאין לו יעוד,הוא סתם סותם שם חור,והייתי בטוח שזה הכנה ליוניט אך לא מצאתי במידה הזו במספר חניות,איפה עוד אפשר למקם יוניט כזאת?

בתמונות אפשר לראות את המשאבה הישנה,ואת החדשה ששמתי רק כדי לבדוק אם היא מתאימה,מצד ימין למעלה אין לה שני ברגים,שמתם לב...?

נסה אצל שחמון בפ"ת

פורסם

אתה יכול לעשות מחבר מגשר בצינור העליון עם בית יוניט

חוץ מיזה יש מלא סוגים של יונטים שכו מתחברים איפה שהבורג

תחפש יותר טוב

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לא יותר פשוט לשפץ את שלך ???????

אודי.

מסכים בהחלט !

שפץ את הישנה .

שיפצתי כבר משאבות מים , מחזיק לאורך שנים !

ולגבי הלחץ במע. המים , תבדוק את הרטמוסטט שלא תפוס .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אין טרמוסטט,

לא שווה לשפץ,

אני אקח מקובי(דיברתי עם בץ)ו

אני מוריד שוב את הראשים ובו זמנית בודק אופציות למנועים אחרים(שיש כמו זבל שזה לא יאומן)

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

שווה להשקיע במשאבה חדשה מאלומיניום [130$בחו"ל] אני הבאתי לטנדר שלי [s10]של אדלברוק קצת יותר יקרה אבל שווה כול דולר

edl-8881_w.jpg

tff-1461_w.jpg

פורסם

אני לא בטוח שכדאי להשקיע כל כך הרבה כסף במשאבת מים,התוצאה היא זהה,ו 130 דולר בחו"ל,תוסיף משלוח,זה כפול ממה שעולה משאבת מים בארץ,כל המשאבות שהציעו לי בחנויות פה בצפון,שהן בלי ההברגות לאלטרנטור עלו כ300 ש"ח,של GMB.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

דרך אגב,יש לי שתי משאבות שהן בלי ההברגות לאלטרנטור למסירה!ושני מאווררים מכנים.מתנה לחג...

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...