Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גילוי נאות.אני חבר חדש במועדון ה-5 ,והרכב שלי נמצא על האוניה אי שם בים בדרך לארץ.אין לי ענין בפוליטיקה,ופופוליזם,שבאו לידי ביטוי במס' תגובות בפורום הנכבד.כדאי לקחת את כל נושא החשיפה של רכב אספנות בצורה רצינית,ונכונה.כל חשיפה של הנושא המוטורי/אספני ,רק יוסיף להעמקת התודעה בעיני הציבור.(ובמשרדי תלוים מס' תמונות של רכב אספנות,ואני רואה את מבטי האורחים שמביטים בהשתהות על התמונות).כל חשיפה מבורכת.כולנו שגרירים בקידום נושא רכב אספנות.אני באופן אישי ,לא אהיה מוכן לגבות כסף תמורת הצגת הרכב לקהל הרחב.ואם יקראו לי "פראייר",לא אעלב.ערב טוב לכולם.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו שכח לציין שאותם ''פריירים'' שעובדים ללא לאות ימים ולילות למען חוק האספנות, טסט פעם בשנה ועוד ועוד...

גורמים לתועלתם של פרזיטים ול''ניצול'' של ה''לא פריירים''...

לא הבנתי אז. מי פה הפרייר?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אנשים, כניראה שלא הבנתם את המטרה הראשונית של פותח השרשור,

אם כולם יגידו לא, אתם חושבים שהמקום ישאר ריק!? שלא יקראו לכם?! שהמועדון העייף שלכם לא יתפרסם ברבים? (ואולי טוב שכך... :?)

ועוד איזה יקראו! ויהיה בדיוק את אותו מספר רכבים כמו שתכננו לעכשיו, פשוט כל חבר ש"יקריב" את רכבו, יקבל את התמורה המגיעה לו, ולא בשביל חתונה שמדביקים לאוטו בלונים, אלא ליום צילומים של קטלוג של קסטרו או אנערף.... שהאוטו גם כן לא זז, כולה מצלמים אותו, ועדיין ליום צילומים כזה משלמים כמו שדודי אמר פי 3 לפחות... אתם פשוט לא מבינים שיש חברת הפקה עם המון כסף להוציא, שגם הולכת להכניס המון כסף... זה לא עניין של לפתוח עיניים, זה עניין שלשים לכם במקום 2000- 1500 שקל, ישימו לכם 10000 (+- לא חישבתי...) שבשביל החברת הפקה זה כלום כסף!

וכן חבר'ה להקריב! מה? חדש לכם לחיות בישראל? עשיתם עליה לפני שבועיים? לא הבנתם שדברים יפים המוקפים בגדר עתידם להידפק?! אנשים לא ייכנסו? ייגעו? יתפלחו פנימה?! באמת שווה לכם להיות שם במשך כל האירוע (יום? יומיים? שבוע? כמה זמן זה?) בתמורה ל 300 שקל!?

ול bagira בפורום המשעמם של פיול יש את הכי הרבה ידע טכני ומקצועי לרכבים אמריקאים בארץ!! ואם היית חבר בו, אולי גם היית מבין שהרבה יותר מעניין שם מאשר מפה...

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם
ובעקיפין גם לאוכלי החינם...

לך לך אל המקום ממנו באת, וכתוב בו את הגיגיך. אל תנסה לסכסך בפורום זה.

משתמע מהודעתו של פותח השרשור שהוא חבר מועדון החמש.

מישהו שכח לציין שאותם ''פריירים'' שעובדים ללא לאות ימים ולילות למען חוק האספנות, טסט פעם בשנה ועוד ועוד...

גורמים לתועלתם של פרזיטים ול''ניצול'' של ה''לא פריירים''...

האדנות והזלזול שמופגנות בפורום הזה על ידיכם ואחרים כלפי אנשים שאינם חברים במועדון החמש (שליחה שלהם מפה, קריאה בשמות פרזיטים ואוכלי חינם), על בסיס החברות היא פשוט מעלת קבס. אבי, ממך אני מופתע במיוחד, היות ופעם היית קול ממתן ומכבד.

הפורום אינו בבעלות מועדון החמש, והתבטאויות כאלו מקומן בפורום הסגור. במקום ציבורי עליכם להתנהג בצורה מכובדת לכולם.

כמו כן, אולי אנשי מועדון החמש טרם הפנימו זאת, אבל המועדון אינו לבד בזירה, והמשך השימוש בשיחדש (ניוספיק) אורווליאני לא ישנה את המציאות. זכותם של מנהלי הפורום לעשות מה שיחפצו, אבל לטעמי ההתבטאויות שלכם ראויות לפעולה משמעתית.

ליעד

חבר מועדון החמש לשעבר שעושה רושם שלא יחזור בעתיד הנראה לעין עקב חוסר רצון להיות חבר באותו ארגון עם כאלו אנשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האדנות והזלזול שמופגנות בפורום הזה על ידיכם ואחרים (טוב שציינת) כלפי אנשים שאינם חברים במועדון החמש (שליחה שלהם מפה, קריאה בשמות פרזיטים ואוכלי חינם), על בסיס החברות (הצחקת אותי...) היא פשוט מעלת קבס. אבי, ממך אני מופתע במיוחד, היות ופעם היית קול ממתן ומכבד.

אולי: ''כפויי טובה'', או ''קוצרים את שאחר זרע'' יערבו יותר לאוזנם?

הפורום אינו בבעלות מועדון החמש, (אולם מחזיק בשיא הרייטינג) והתבטאויות כאלו מקומן בפורום הסגור. במקום ציבורי עליכם להתנהג בצורה מכובדת לכולם.

מכיוון שהתבטאויות אלו הושמעו בפורום הסגור שאין גישה למלעיזים ולמקטרגים - טוב שהם נכתבים גם כאן.

כמו כן, אולי אנשי מועדון החמש טרם הפנימו זאת, אבל המועדון אינו לבד בזירה, והמשך השימוש בשיחדש (ניוספיק) אורווליאני לא ישנה את המציאות. זכותם של מנהלי הפורום לעשות מה שיחפצו, אבל לטעמי ההתבטאויות שלכם ראויות לפעולה משמעתית.

ראה ידיעת מהיום ב''ידיעות אחרונות ''- מוסף ממון על מגמה להוזלת המיסים לרכבי אספנות מיובאים. מועדון החמש היה ונותר לבד בזירה, מה לעשות? יש מי שמדבר ויש מי שעושה.

ליעד

חבר מועדון החמש לשעבר שעושה רושם שלא יחזור בעתיד הנראה לעין עקב חוסר רצון להיות חבר באותו ארגון דמוקרטיה - ''קשה איתה, עוד יותר קשה בלעדיה''. ווינסטון צ'רצ'יל עם כאלו אנשים.

תגובתי באדום

ומשהו על הגברת:

פורסם

(טוב שציינת) - אכן טוב(הצחקת אותי...) - תקן אותי אם אני טועה, לא קראת לבעלי רכב אספנות שאינם חברים במועדון פרזיטים?אולי: ''כפויי טובה'', או ''קוצרים את שאחר זרע'' יערבו יותר לאוזנם? - שוב, עיניך טחו מלראות, אבל מועדון החמש לא לבד.הפורום אינו בבעלות מועדון החמש, (אולם מחזיק בשיא הרייטינג) - לא מבין את הערתך, הפורום אינו של מועדון החמש, ועל כן לכולם מגיע בו כבוד. מה הקשר לרייטינג?מכיוון שהתבטאויות אלו הושמעו בפורום הסגור שאין גישה למלעיזים ולמקטרגים - טוב שהם נכתבים גם כאן. - הסיבה שהפורום הסגור הוקם הייתה כדי למנוע מהטינופת של מועדון החמש להתאוורר בחוץ, בוא ננסה לשמור את זה כך.

ראה ידיעת מהיום ב''ידיעות אחרונות ''- מוסף ממון על מגמה להוזלת המיסים לרכבי אספנות מיובאים. מועדון החמש היה ונותר לבד בזירה, מה לעשות? יש מי שמדבר ויש מי שעושה. - אההם אההם

ציטוטים של צ'רצ'יל לא יגרמו לך להיראות חכם או החלטי יותר כאשר אין להם קשר לנושא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם היית מעט יותר חד חושים ומעט יותר קשוב? - היית מבין את הקשר בין כפיה לדמוקרטיה ...

''בשיחדש (ניוספיק) אורווליאני'' - עאלק...

ומשהו על הגברת:

פורסם

השיחדש מתייחס לנסיונות של כמה מחברי המועדון להתעלם מהמציאות ולייצר מציאות חלופית בהתבטאויות שלהם, זה הכל. אין שום קשר לדמוקרטיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
השיחדש מתייחס לנסיונות של כמה מחברי המועדון להתעלם מהמציאות ולייצר מציאות חלופית בהתבטאויות שלהם, זה הכל. אין שום קשר לדמוקרטיה.

מאיזו מציאות הם בדיוק מתעלמים? מהמציאות של עשייה למען הכלל?

מהתרומה למען הקהילה? ''ילדי אלו''ט'', ''נוער אורט ידין'', ''רמת הדסה'',

עמותת ''גדולים מהחיים - למען ילדים חולי סרטן''????????? ועוד ועוד...

מאיזו מציאות הם בדיוק מתעלמים? מציאות של נתינה והישגים בתחום האספנות - שנקראת ''פרייריות''?

מציאות שלא רק הכסף חשוב בעולם? ושיש עוד דברים חשובים יותר מכסף וכבוד.

ומשהו על הגברת:

פורסם

כל הדברים האלו מכובדים ומבורכים, וכבודם במקומם מונח.

קצפי יצא על הנסיונות החוזרים ונשנים להציג מציאות בה כל פעילות למען האספנים נעשית על ידי מועדון החמש, ועל ידיו בלבד. מועדון החמש עושה וימשיך לעשות, אבל הנסיון לגמד את פועלם של האחרים מטופש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תשנה את ההגדרות בפורום להצגה של 40 הודעות בעמוד, ואז יהיו לך פחות :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני יכתוב את ההודעה שלי למרות שסביר להניח שתמחקו אותה כרגיל..

מאיזו מציאות הם בדיוק מתעלמים? מהמציאות של עשייה למען הכלל?

מהתרומה למען הקהילה? ''ילדי אלו''ט'', ''נוער אורט ידין'', ''רמת הדסה'',

עמותת ''גדולים מהחיים - למען ילדים חולי סרטן''????????? ועוד ועוד...

.

אתה יודע מה מצחיק, שאתם מתים על הליטופים העצמיים האלה גם בני הספל הגיע לפורום "המיובש" שלנו כדי לנסות לגשר על הפערים בין המועדונים והוא כל הזמן דאג להזכיר לנו כמה מועדון החמש "תורם" לקהילה כמה אתם נותנים מעצמכם ואתה יודע מה הבעיה? שאתם תורמים לקהילה ובאותה נשימה מתנהגים בצורה גסה ומתנשאת לאנשים שבאים למפגשים שלכם. אותו בחור מנוער אורט ידין שעשיתם בשבילו קיבל ממכם יחס משפיל באחד המפגשים שלכם בנוקיה אז מה שווה התרומה שלכם? מישהו צעק צביעות? אז תעשה טובה ותפסיק לטפוח לעצמך על הגב ולנפנף לנו עם התרומה שלך.

ועכשיו לנושא- אין פה עניין של תרומה לקהילה ומי שכותב את זה טועה ומטעה אם בכוונה ואם בתמימות.

אוטומוטור זה לא מפגש ללא מטרות רווח (בשונה מהאירוע 100 שנה לתעשיית הרכב האמריקאית מר BAGIRA) זה אירוע כלכלי ורווחי שמגולגלים בו מליוני שקלים. הרי ברור מאליו שמארגני האירוע לא מקיימים את האוטומוטור למען הקהילה אם הם היו מפסידים אפילו שקל אחד הם לא היו שוקלים בכלל להרים אותו, הכל כלכלי נטו.

ברור מאליו שקהילת האספנים לא אוספת ומשפצת רכבים ישנים למטרת רווח (ואין רווח) אבל המינימום של המינימום זה שברגע שאירוע בסדר גודל כזה כמו אוטומוטור שמגלגל מיליונים רוצה לשכור את רכבי המועדון שלכם למטרת תצוגה תדרשו את מה שמגיע לכם וזה בטוח שלא 300 שקל, אין פה שום תאוות בצע ולא עיניים גדולות אלא הגינות נטו.

כל מה שכתבתי פה הוא אובייקטיבי לחלוטין אני לא שייך למועדון שלכם ולא מתכוון להציג את הרכב שלי כך שאין לי צד בעניין.

ועוד משהו, יש פה כל מיני אנשים קטנים שמחפשים כל הזדמנות להשוות בין מועדון החמש ל-FUEL SLUT

אין מה להשוות בין המועדונים לא במהות לא בערכים לא במטרות ובטח שבטח שלא באנשים.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אף אחד לא השווה, לא משווה ולעולם לא ישווה בין מועדון ה 5 לארגון קטן וקקיוני שמכיל מספר חברים חד סיפרתי.

הסיבה שדיבורים על אירגון זונות הדלק עולה פה כל פעם מחדש הוא בגלל שלארגון הזה יש פורום משלו אבל באופן עיקבי, חברי המועדון מתעקשים להסתובב פה ולרכז את מירב מרצם בריבים, מחלוקות ומדונים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ירון.

דווקא כאן קיבלת קשת שלמה של תגובות חברי המועדון, מקצה לקצה ומדחייה מוחלטת להסכמה.

למה לקחת רק קצה אחד לדוגמא שלך? חברי המועדון אינם אחידים בדיעותיהם.

מצד שני, הם כולם חברי מועדון... (גם אני).

ג'ק , אין לי בעיה עם קשת הדעות , (אני למשל אם הרכב שלי היה מוכן הייתי מסכים להציג אותו),

הבעיה שלי היא עם האופן של קבלת הביקורת , בביטול מוחלט ובזלזול

סביר והגיוני שתתקים קשת דעות רחבה, אבל לדעתי צריכה להיות גם סובלנות לשמוע את הצד השני

ולא לבטל אותה ואני בכוונה לא נותן דוגמאות בכדי לא להגדיש ולחזור על סגנון שאני מתנגד אליו

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...