רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מערכת אזעקה
מאת זיוי- 2 תגובות
- 654 צפיות
אני מחפש לרכב אספנות שלי מערכת אזעקה אבל יש בעיה להשיג אותה מכיוון שהרכב שלי הוא 6 וולט מישהוא יודע איך אני משיג אחת כזו?..
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נושא שמציק לי מאד. אני אינני אדם דתי ואינני שומר שבת. אך מכיוון שאני יודע שיש כמה וכמה חברים שלא באשמתם אינם יכולים להגיע לארועים מכיוון שרובם הגדול מתקיימים בשבת והם מה לעשות דתים ושומרים שבת. אני חושב שיש וצריך להיות מקום להתחשבות . וקיום ארועים גדולים בימים שחלק לא יכולים להשתתף לדעתי זה קצת חוסר טעם , וחוסר התחשבות שלא לדבר שזהו מעשה לא הוגן. מכיוון שאנח חיים בחברה שלפחות מתיימרת להתחשב באחר יש מקום להעביר ארועים גדולים לימי שישי בבוקר . תנו גם לחברים הדתים להשתתף בארועים גדולים. לא כל האספנים וחובבי הרכב הקלאסי חילונים . מקווה שמישהו יחשוב על כך ויעשה להבא ארועים גדולים תוך התחשבות באלה הדתיים. זו דעתי האישית בלבד כאדם חילוני שיש לו כבוד ל…
הודעה אחרונה מאת s10, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 23.3 אלף צפיות
האם רכב מודל 88 צריך אישור בלמים כדי להיכנס לטסט ? במכון טסטים ביקשו אישור בלמים ולא ניראה לי שצריך, אם אני לא טועה צריך לרכב בן 20 ומעלה. אופיר
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
לפני כחודש הצגתי כאן רעיון שעלה במסגרת ההתנדבות שלי בעל"ם, לשפץ רכב אספנות כחלק מתהליך שאנחנו עושים עם בני נוער בהוד השרון. כמו שהצגתי את הפרויקט בפורום, רציתי גם לעדכן כאן שהיום היתה ישיבת הפתיחה של הפרויקט, ומעכשיו הוא מתחיל לזוז, לאט אומנם, אבל אני מקווה שעם הזמן זה יצבור תאוצה. כרגע אנחנו בשלבים הלוגיסטיים: 1. התחלנו לחפש רכב שיהיה מועמד ראוי לשיפוץ - לא משהו נדיר מדי, כך שלא ניתקע עם חלקים שאפשר להשיג רק בחו"ל, אולי משהו שיש לו יבואן בארץ שיקח חסות על הפרויקט. חשבתי על חיפושית, אבל שמעתי גם הצעות אחרות. 2. אנחנו מחפשים מוסך באזור הוד השרון שיוכל לארח את הפרויקט, ולתרום מנסיונו אשמח לשמוע הצעות/הערות בנושאים האלו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז אין יותר את ונטורה , הלכתי לדני סילון בתלפיות לקבל אישור לוספה בשביל הטסט. הוא רק חייך אליו והייה שמח ואמר שזה תמיד כיף לראות וספות זקנות כמו שלי. נתן לי אישור אחרי שהכל תקין ועבר את בדיקת המוסך. ניגשתי לאסט בדינמומטר בירושלים 3 פעמים בחן אותי בחור מבוגר מאוד נחמד שהייה רק לקטנועים היום הוא לא הייה. ניגשתי לבחור צעיר שאמר לי.. לפני שאני ניגש אליך, תפרק מכסה מנוע.. (כבר הבנתי שהלך עליי) פירקתי הוא ראה מספר מנוע שהכל תקין ואז אומר לי "אין לך מספר שילדה" ואני מחפש ומחפש ולא רואה!! ואני זוכר שונטורה הראה לפי לפני שנתיים איפה המספר שאם אני יצתרך להראות בטסט, אבל מעולם לא ביקשו ממני התקשרתי משם לונטורה שיכוון אותי למקום איפה שמכניסים את הפין של הכנף, …
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי קצת באיחור הגיעה היום מסרטת וידאו לצילומי אויר שתורכב על הטיסן (גודל ומשקל ממש קטן קטן) Video AVI Format 720x 480 High Resolution עם SOUND זמן הקלטה כרגע עם כרטיס 2G כחצי שעה ויותר האמינו לי- מגובה 10 - 15 מטר באויר סרטון וידאו - זה "דבר אחר" וגם מגובה 50 מטר . יש למה לצפות במפגשים הבאים GUY
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום שמי עומר ויש לי אנפילד בדרך לארץ ונתקלתי בכמה קשיים במילוי התפסים כמו: מה הוא פרט המכס? כינוי מסחרי? דגם טכני? הוכחה לגיבוי תחזוקתי ממוסך מורשה? ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת אני אשמח. תודה על העזרה, עומר.
הודעה אחרונה מאת omersianto, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום ראיתי רכב מרצדס אספנות עם 7 מספרים, כמו רכב חדש הסיומת שלו היתה אפילו 69 כמובן שמצוין על המספר "רכב אספנות". למה משנים את המספר ל7 ספרות ולא משאירים כמו פעם 5 ספרות?
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מישהו יכול לומר לי איפה משיגים דבר כזה? תודה בני
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 631 צפיות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה הציריה השמאלית ברכב החלה להרעיש בפניות שמאלה. אני מעונין במקום מומלץ עדיף בצפון לשיפוץ הציריה במחיר סביר, הרכב: מרצדס SE 280 W116 שנת 1980. את פירוק והרכבת הציריה אני עושה בעצמי.. תודה מראש עמרי לייט.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, היום המפגש היה הומה במיוחד לרגל חגיגת יום הולדת בהפתעה לאבי נוף, גידי אשכנזי ונילי שחורי מזל טוב גדול לשלושתכם, תודה על כל התרומה שלכם למפגשי שישישרון, ובמיוחד לך אבי נוף - האבא של המפגש הרבה בריאות ואושר ושכל משאלותיכם יתגשמו, גם בענייני הרכב תודה לכל החברים שהגיעו לכבד בנוכחותם את הארוע, לכל מי שהתנדב והביא כיבוד, יין וגלידה לחגיגה, והיה מעל ומעבר, ובמיוחד לעדנה של משה גיא, דפנה כהנא ודבי גורן שטרחו ואפו עוגות טעימות לכבוד הארוע. בהתחלה חשבתי שיש יותר מדי, אבל לא נשאר שום דבר. מומחיות בשרון כנראה. וכעת לתמונות שצילמתי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 74 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
לחברי המועדון שלום רב, לתשומת לבכם- לאחר בדיקת מזג האוויר בסוף שבוע זה ההחלטה היא לקיים את אירוע הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל, בשבת - 26.12 , עפ"י אותו לוח זמנים (גם לגבי השיירות). אין צורך ברישום מוקדם , אך יש להצטייד בתעודת חבר בתוקף , לחנייה במתחם השמור לחברי המועדון. נסיעה בשיירות לאירוע: 1. מסינמה סיטי-יציאה בשעה 10:15 מרחבת החנייה, בהובלת דרור בריל, טל' 2776666- 050. 2. מחיפה- בשעה 10:45- בהובלת עדי גולדנברג, טל' 2611660- 052 (החלטה על נקודת יציאה בהמשך). 3. מהשפלה- בהובלת קובי בן ניסן, טל' 6785688- 054, נסיעה ממקום שיוחלט ע"י קובי וחבירה לשיירה היוצאת מסינמה סיטי. 4. מהשרון- יציאה ב- 10:40 מתחנת הדלק צפונית לצומת רעננה מרכז.בהובלת…
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני יודע שזה בקשה מוזרה במקצת. אך נתקפתי בהתקף נוסטלגיה אך כאחד שגדל בילדותו על הסדרה המצויינת והחביבה "הופה היי", הייתי מאד רוצה לראות מקרוב את הגיפ הנוסטלגי ששימש את חברי השלישיה הזאת (גיפ וויליס כמדומני) אם מישהו יודע היכן הוא נמצא\זרוק היום אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
התמונה צולמה לפני שבוע בקולומביה... (אגב מה דגם הרכב ? )
הודעה אחרונה מאת Joaozz, -
-
סופה של תקופה 1 2 3
מאת משה והרפורמים- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ב 1.1.1996 קניתי את הסיירה הראשונה שלי מודל 86, מנוע 1800, עם קצת יותר מ 200000 ק"מ. שמונה שנים נסעתי עליה, יותר מ 400000 ק"מ היא עשתה אצלי עד שפשוט התפרקה לה בתחילת 2004 לפני שבע שנים רכשתי לזוגתי סיירה גיאה מודל 93, מנוע 2000 עם כל האבזור של הדגם. עד היום בבוקר היא שרתה אותי נאמנה, עם למעלה מ 300000 ק"מ שעשתה אצלנו היום, ב 0720 בבוקר, על גשר ההלכה, הבלמים שלה היכזיבו ופגעתי אחר כבוד במזדה לנטיס F. הנזק למזדה, משמעותי אך סביר הסיירה עיקמה את השילדה, ואת כל הצד הימני הקדמי אני, כבר לא אתקן אותה. לאחר כמעט 14 שנה בהן פורד סיירה היתה הרכב המועדף עלי, נראה לי כי אשאר בעתיד נטול סיירה... מצ"ב תמונות שלה וגם של התאונה וגם של הסיירה 86 שהייתה לי …
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבעל לנצ'יה בטה HPE לשעבר אני חושב שזאת אחת הכתבות האדירות שהם עשו...דמעות הציפו את עיני חלק א: http://www.youtube.com/watch?v=ASnLJOK5YKY חלק ב: http://www.youtube.com/watch?v=py1SgSatLNs&NR=1 תהנו!
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 4 תגובות
- 657 צפיות
ברשותי חיפושית כאשר אני פותח את מתג האורות נדלקים רק אורות אחורים הקדמיים בכלל לא .כמו כן כאשר אני מנסה אור גבוה דרך המנוף מאחורי ההגה גם אין תגובה . מה הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
אתר מכירת רכב
מאת בן-עטיה- 5 תגובות
- 968 צפיות
בעבר נתקלתי כאן באיזה לינק לאתר בארה"ב מעין יד2 שיש לכל מדינה ולא זכור לי שמו (יש שם מחירים שפויים-לא כמו איביי)אז אם מישהו יודע על מה מדובר אני אודה לו
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 23 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מפגש שישי צפון (נשר) 25-12-09 ה ח ב ר י ם
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מספרים על אספן שמעורב בעבירת פונזי. 300 מכוניות אספנות למכירה!! בינהן גם רפליקות יפות מאוד- חבל שלא ניתן להביא אותן. http://www.salesandauction.com/jan710.htm כל הקודם זוכה....
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כזכור לכם אני בחיפוש אחר מנוע חלופי לרכבו של אבי , וכמו כן גיר חמישה מהלכים. מדובר בסיירה שנת 89, 1600 חמישה מהלכים. שאלתי היא: האם ניתן להרכיב את המנוע והגיר של משה ( מכונה בפורום משה והרפורמים) מהפורד סיירה 2000 שלו שעברה תאונה? במה זה כרוך מסביב?
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 5 תגובות
- 955 צפיות
על הדגם והצלחתו בישראל.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי ראש מנוע לרקורד שלי (רקורד C מ 1971). על הראש רשום 19 - אני מבין שזה מתאים ל 1.9, השאלה האם הוא מתאים גם ל 1.7 ? נתוני BORE ו STROKE של הרקורד הם: ל 1.7: 88.0x69.8 ל 1.9: 93.0x69.8 מדדתי את הקוטר של החלק שמכסה את הבוכנה בראש ואכן יצא 93 מילימטר. מה שאומר שה BORE שונה בין המנועים. עלו לי כמה שאלות מעניינות בנושא: 1- האם הראש באמת לא מתאים למנוע 1.7 ? 2- איך יכול להיות שהמנוע העצל של הרקורד הוא SHORT STROKE ?? הוא צריך להסתובב מאוד מהר כדי להוציא כח, זה נתונים שיותר מזכירים מנוע מרוץ, וכל קשר בין מנוע הרקורד למנוע מירוץ הוא מופרך לחלוטין. מישהו יכול להסביר ? תודה..
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
מפגש שפלה שולח ברכות (וגם נציגות מכובדת) לחוגגים\ת בשרון. מזל טוב, כן ירבו! היום מניין המכוניות החדישות שהגיעו עלה על מס' האספניות שנכחו, חסכתי מכם כמה תמונות קשות. גיא הציג הוכחות לארוע וספה בת"א ממעוף הציפור, אפילו אסף התעורר והגיע (מצטער נגמר הפילם). שמחנו לשוב לראות את עומאר שחזר כמעט בריא אחרי החאג'. אז הנה הם: אני לא זוכר אם גיא בדיוק המריא או נחת, אבל כולם היו איתו
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב הסיפור קצת מוכר מהודעות קודמות לגביי הרכב. החלטתי לפתוח שרשור לשיפוץ כי החלטתי לשפץ את הרכב ברמה גבוהה. רציתי לקבל את עזרתכם לבעלי מקצוע ולקבל הערות בונות לגביי העבודה וההתקדמות. הרכב היה בראשל"צ והוזנח במשך שנים הבאנו את הרכב והתחלנו לפרק אותו. המרכב החיצוני עשוי מפיברגלס הוא לא החליד כמובן אך היה שבור ובמצב לא טוב. השלדה והמרכב הפנימי היו צריכים שיקום וכך החלטנו לעשות.
הודעה אחרונה מאת kilshtok, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי הייתי בארוע היום יצאתי עם כובע וחולצה מדליקים עקב בעיות "קירבה" המראתי מנקודה מרוחקת.אך אפשר לראות את ה"צבעים " למטה. בתיאום עם החברים של מועדון ווספה- אספנות . נפגשנו בכיכר רבין לתמונות מהאויר לפני שהמשיכו לארוע כל זה ב"תיבול" של תל-אביב ממעוף הציפור היום לחיצה על תמונה קטנה- תגדיל למסך שלם תהנו http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1164144 GUY *להתראות מחר בארוע צפו להפתעות
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משרד התחבורה מנהיג חוק חדש - רישום ק"מ עדכני ברישיון הרכב .. החל מראשון בינואר 2010 . לאילו שסוחרים לא בהגינות בלשון המעטה - היזהרו ..
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
חברים יקרים שלום , בימים האחרונים אני חושב על יבוא ב.מ.וו 2002 - אספנות כמובן . המחירים בחו"ל משתנים מאוד ואשמח לשמוע חוות דעת לגבי יבוא רכב מסוג זה . מאיפה הכי כדאי , מה כדאי לבדוק מראש וכדומה . האם יש מישהו שייבא רכב כזה לארץ ? תודה רבה ,
הודעה אחרונה מאת מצא,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 394 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omrip_77
- שחר 1
- ניקו פ.
- yoav911gt2
- tan tan
- Shay Shd Dave
- רפי לין
- Igalz
- RBRB
- sperial
- לירון .ה.
- גיא_מ