רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות צינורות ברקס (Brake Hose) עפ"י אורך מבוקש? מדובר על שני צינורות ברקס לגלגלים הקידמים, הצינורות עשויים גומי). שמעתי שישי בת"א מישהו שעושה את הצינורות ע"פי הזמנה, אבל אין לי פרטים, טאלפון, וכו'.. כמו כן אני מחפש בעל מקצוע שמשפץ משאבות בלם. המשאבה מחוברת לבוסטר, והמכונאי שלי אמר שיש לשפץ את המשאבה כי היא לא מחזירה לחץ שמן תקין, כשמשחררים את הרגל מדוושת הבלם. מכירים, יודעים על בעל מקצוע שמשפץ משאבת בלם: Master Cylinder. כל תגובה תתקבל בברכה. תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכב שנת 1986 (אוקיי, עדיין לא אספנות) שאין לו טסט מזה שנתיים. אני מניח שכדי להעביר בעלות אאלץ לשלם אגרות של שנתיים אחורה? מדובר ברכב קטן, מנוע 1,000 - הערכה כמה זה יכול לעלות כסדר גודל? ..וכמובן לנסות להעביר טסט במכון מיד אח"כ? אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הפרוצדורה. תודה, דרור.
הודעה אחרונה מאת tanga, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מאחר ואני מאמין שרובנו לא ההינו מתנגדים להחנות את הרכבים שלנו בתוך הבתים אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לפרסום לינק זה... http://www.luxury4play.com/automotive/36568-worlds-most-beautiful-garages-exotics-insane-garage-picture-thread-50-pics.html
הודעה אחרונה מאת tanga, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נסו לזהות את הרכב בתמונה ויותר, את העומד לצידו.
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סטיישן
הודעה אחרונה מאת dani peugeot, -
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לנקות מכתמים צהובים של מים ישנים לדוגמה מיכל שפריצר שיש אליו צבע דהויי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shimon zohar, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ברופין 05.12.09 (כל שבת ראשונה של חודש) מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד) המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחובבי VW בפרט ,ולחובבי רכב ביכלל, חוויה יוצאת מהכלל. ביקור במיפעל המיסחרייות שלVW בהנובר עים סייור מודרך של שעתיים בקו היצור(ביקור שלישי שלי במקום)656 מכוניות יורדות מקו היצור כל יום. מרתק! משם נסיעה קצרה באוטובאן לוולפסבורג לאוטושטדאט ,לכל מותג של VW יש מוזאון ניפרד. הספקתי לבקר רק באחד, ולמזלי בדיוק נפלתי על תערוכה של 30 שנה לT3 שהוצגה במוזאון ליד האוטושטדאט וכמובן גיחה ל-classic parts center לשופינג.בחזרה לברלין עיר מרתקת בפני עצמה, לביקור ב-meilenwerk .המקום בעברו היה מוסך לרכבות היום משמש לתצוגה ואחסנה של ריכבי יוקרה ורכבי אספנות, במקום גם מוסכים שמיתמחים ברכבי אספנות (רסטורציה בעיקר) וסוכנוייות מכירה לרכבי אספנות מקום יפיפה ורכבים מדהימים ואחרי שחפרתי לכם בשכל יש…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
בעלי מיני שריינו את התאריך 20.11.09 יתקיים אירוע ענק למיני בלבד הן חדשות והן היפייפיות הקלאסיות . נא להעביר לחברים בעלי מיני או לאנשים אשר אתם רואים עם מיני שישרינו את התאריך ל20.11.09 פרטים מדויקים של האירוע בהמשך... תודה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
קניתי אופנוע אספנות בארה"ב (הונדה גולדווינג) . האופנוע נמצא מרחק כשעתיים דרומית לשיקגו. עלי לדאוג כעת להעביר אותו לנמל ניו ג'רסי ומשם להעלותו לאניה לישראל. מישהו יכול לעזור לי מהיכרות וניסיון טוב למצוא בהקדם האפשרי מוביל אמין שיאסוף את הכלי ויבצע את ההעברה במקצועיות וביושר? תודה רבה רבה לכל טיפ טוב!
הודעה אחרונה מאת סנדר, -
הדלקת אורות 1 2
מאת אריאל עזיזי- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום כמדי שנה החל מתאריך 01.11.09 ועד לאריך 31.03.10 . חובה להדליק אורות ביום בדרך בין עירונית. אי הדלקת אורות תגרור קנס של 100 ש"ח + 2 נקודות. בברכת נסיעה טובה ובטוחה.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, בהמשך לדיון הקודם על ניקוי הטאסות, לאחר ניקוי רואים שיש יותר מדי שקעים ושריטות שעברו את הנירוסטה וניהו חלודה, אז אני צריך לעשות ניקוי חול, יישור וציפוי נירוסטה/כרום ל-4 טאסות, מישהו יודע מה המחיר בערך ואיפה מומלץ לבצע זאת (באיזור המרכז)? תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 1 תגובות
- 636 צפיות
שלום המדובר הוא בוולוו 72 פירקתי את המצוף מהמיכל וראיתי כי הכרטיס עליו המנוף של המצוף זז שבור ל2 בגלל זה אין לי קריאה ממנו שאלותי הן 1.האם דבר כזה ניתן לתיקון בכלל?(ראיתי עליו מלופף במדוייק חוט דק) 2.האם במקרה שאין תקנה יש אפשרות לשתול של רכב אחר בפקק? 3.האם מישהו שמע/ראה תורמת איברים פוטנציאלית למצוף הזה. אגב כך נראה המצוף מבחוץ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים. כנראה שהטיול של החברים מהצפון לעין יזרעאל הזיז למישהו... ביום שישי קליינמן הציע שביום שבת ניסע לאן שהוא באופן ספונטני. מי שיבוא יבוא. היציאה נקבעה ליום שבת בשעה 10 בבוקר. בשעה היעודה נפגשנו 6 רכבים ויצאנו בהחלטה של אותו הרגע לכוון עין הוד ומשם לבית אורן. היה טיול נחמד מאד, ניתן לראות תמונות וקטעי וידאו בסרטון שבקישור המצורף להלן: http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2778050 לילה טוב, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת nogafester, -
- 1 תגובות
- 691 צפיות
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 670 צפיות
ביום שבת הקרובה בצומת ברקאי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 799 צפיות
לאחרונה, ולצערי הרב, כל הודעה שמפורסמת בנוגע למפגשי ירושלים, הן בכנסייה הסקוטית והן בפאב טוביה, הפכו לזירת קרבות אין סופית, וזה נימאס על כולם. הנושא מוצה עד תום וכל תגובה לא עיניינית ו\או אישית תימחק ביחד עם השרשור כולו. אותו כנ"ל לגבי הקפצות אין סופיות - ההקפצות דוחקות לאחור הודעות רלוונטיות ולא יתכן שכל הזמנה למפגש תהפוך לשרשור בן 4 עמודים.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1614662
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוף סוף יש מספיק חומר לסרט המתעד את מפגשי המועדון בסניף הירושלמי, להנאתכם: http://www.youtube.com/watch?v=rquMptitylY דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 888 צפיות
תמיד הסתקרנתי כמה פורד סיירה עלו לכביש בארצנו הקטנה שכבר כיום הם מאוד נדירות למפגש על הכביש ולא מובן לי למה. בתור בעלים של אחת כזו אשמח לקבל מכם מספר תמונות של סיירות מיוחדות מהארץ או סתם כאלה שנראות טוב
הודעה אחרונה מאת DaniAv, -
תושבות מנוע
מאת B_e_n- 14 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם במציאת תושבות מנוע חדשות ל-Mercedes 250SE משנות ה 70'. באיביי או בכל אתר אינטרנט אחר .. אני פשוט לא מצאתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. יש רכב שאני מעוניין לקנות. הרכב מוגדר כאספנות ברשיון. הרכב עומד כשנה וחצי ללא טסט. שאלותי הן: האם צריך לשלם על טסטים קודמים? האם צריך לעשות בדיקה על ידי הטכניון (או איך שלא יקראו לזה)? האם ישנה בעיה בהעברת בעלות על רכב אספנות ללא טסט? תודה. בברכה, דודו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביום שישי כרגיל ישנו מפגש טוב בירושלים של מועדון החמש בבית הארחה הסקוטי במפגש יש ארוחה מי שרוצה שתיה כולל בירה פלוס הרצאה והמון המון מכונית טובות כפי שראיתם במהלך הזמן המפגשים מידי שבוע הולכים ומשטבחים עם הזמן ראו סרטון של רם מילון ועוד תמונות של אנשים שצילמו במפגשים ואל תשכחו הכי חשוב !!!!!! מי שלא בא מפסיד !!!!!! עומר
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
חבר בתהליכי יבוא של הדגם הזה .. אשמח לקבל מידע האם קיים רכב שכזה בארץ ? תודה.
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים. מצאתי ביד 2 רכב ששמתי עליו עין מזמן הקישור כאן: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=112684&CarSpecialID=4&Code=51305266c455bf8053fb400ff92867ed מעניין אותי לדעת את דעותיכם לגבי סאאב 95 מהדגם הזה,מבחינת אחזקה,זמינות חלפים,אמינות וכל מידע שתוכלו לתרום בקשר לסאאב 95. תודה,ומחכה לכמה שיותר מידע. דודו.
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 893 צפיות
אני משוטט לי להנאתי באתר משרד הרישוי ופתאום נתקלתי בזה."מ- 30 בספטמבר רכב אספנות מחוייב לבצע "טסט" פעם אחת בשנה ".חשבתי שתרצו לדעת ומקווה שאלה לא חדשות ישנות.
הודעה אחרונה מאת eyalye, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדיוק כזה רכב http://classiccarhunter.com/wp-content/uploads/2008/07/opelgt_corner.jpg אותו צבע אותו הכל חוץ מזה שיש לו שקע גדול בגג הצביעה בסדר חוץ מכמה שריטות פה ושם ואין טסות וסמלים אבל אני מאמין שזה לא בעיה להשיג את זה.. בקיצור כמה לפי דעתם שווה הרכב..(הוא כמובן נוסע , אבל לא עשה טסט משנת 91/92 )
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע היכן ניתן לייצר פסי קישוט (ניקלים) לרכב? יש עסק לייצור ניקלים בארץ? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
- 2 תגובות
- 853 צפיות
ההתחלה המתבקשת: מפגש שפלה זז... לאילת, אבל לא. יש יצוג מכובד לחברי המפגש במסע. ברכות לכלל החברים שיוצאים, דרך צלחה והרבה הנאה! צאו וחיזרו בביטחה. הזמנה פתוחה. מפגש שפלה יתקיים ביום שישי החל מהשעה 1530 בקפה לנדוור - מול תחנת הרכבת ברחובות.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. טוב אני אתחיל בזה שאומר שאני חדש כאן ובכלל הכל עולם האספנות. אני מעוניין לרכוש רכב מסוג חיפושית אבל המידע שלי הוא מועט,אני לא מבין בכלל הכל הנושא של רכב אספנות על הכביש,איך מטפלים בו,איזה אישורים זה מצריך,ביטוחים נדרשים וכו'. מאז ומתמיד רציתי רכב מסוג חיפושית ואני מקווה שעכשיו אני יכול להרשות לעצמי(אחרי עזרה ממכם). כמו כן אין לי מושג בעלויות אחזקה וכל היוצא בזה,אני מבקש את עזרתכם כי חשוב לי לרכוש רכב ולדעת שאני לא הולך להזניח אותו בגלל שאני לא עומד בתקציבים או חלילה להפסיק שימוש בו. אודה לכם מאוד אם תספקו לי כל מידע אפשרי על רכב החיפושית ועל רכב אספנות. תודה מראש, אביעד עזריאל.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg