רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח לכל פיסת מידע , יש לי אחד שעומד הרבה זמן ודיי הסתבכתי עם הרכבת המנוע כעת שיש קצת זמן אנסה בעזרתכם להציל אותו מעוניין ליצור קשר עם מי שיש מידע. תמיר.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 14 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מחפש המלצה לכיסוי חיצוני בגשם העמיד בכל מזג אוויר (ללא הגבלת תקציב). תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 982 צפיות
היי כולם, נראה לי שמצאתי מנוע שאני מעוניין לקנות, המחיר מעולה אבל הבעיה היחידה היא שמכירה היא באיביי גרמניה. האם מישהו יוכל לעזור לי לנסח כמה שאלות בגרמנית כדי שאני אשאל את המוכר? תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מה הסיפור של הלוטוס? מנוע של לוטוס וכתוב Caterham על השטיחים?
הודעה אחרונה מאת tomer.m, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
איכן אוכל לימצוא חלקים למנוע כזה? אני מתכוון לחקלים לטיפול רגיל: פילטרים, רצועות, רפידות, דיסק בלם, אטמים וכו לאחר הזמנה גדולה מארה"ב לפורשה 914 שלי, אני לא חושב שאעשה זאת שוב.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, שמתי לב לכמה מודעות ביד2 שמציעות לייבא רכבים מארה"ב וקובעות מראש מה יהיה המחיר בארץ לאחר כל ההוצאות, שילוח מיסים בירוקרטיה וכד'. השאלה שלי היא כזאת. מישהו פעם התנסה ביבוא בצורה כזאת? אני מעוניין לייבא רכב ונראה לי שזה יכול לעשות את החיים הרבה יותר קלים,מה עוד שנראה לי שאם אני אעשה את כל הפרוצדורה של היבוא לבד המחיר יצא זהה בתוספת של המון כאב ראש. במידה וכן אשמח לשמוע טיפים, המלצות על אנשים שמתעסקים בזה.
הודעה אחרונה מאת Yariv Grinberg, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. בשעה טובה השתתחרר לי הכסף המיוחל שאני מחכה לו (זה לא הרבה). אני מבולבל אם לומר את האמת.יש לי סכום של 6 או 7 אלף ש"ח מוקצב לקניית הרכב,ליישור קו וביטוחים גם יש. הכל טוב ויפה עד שפותחים את יד 2.אני מחפש רכב אספנות או כזה עד שנת 85-86 שבסופו של דבר יהפוך לאספנות (עדיפות לכמה שיותר ישן).הבעיה היא,שבסכומים כאלה יש יותר מידי מכוניות והבחירה קשה. השם שלי מסגיר את אהבתי לרכב מסויים אבל,אליה וקוץ בה.כסף יש,זכרונות יש,אבל עצבים אוי העצבים לפרק את כל האוטו הזה וגם זמן-אין הרבה.לכן,החלטתי לא להתעסק עם זה. יש הרבה רכבים אחרים החל מפורדים,וולוו,סובארו ועוד.המבחר עצום. בקשתי היא-עזרו לי (באופן הכי אובייקטיבי שאפשר) למצוא רכב שיתאים מהבחינות הבאות: אני לא אד…
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אם בעל הדשבו קרם שנסע ביום ב (אתמול )בשעה 0908 מכוכב יאיר לקיבוץ אייל- קורא מודעה זו שידע: א. הדשבו נחמדה. ב. אני לא הייתי "חותך " עם דשבו וולו טנק 164. ג.למרות הנטיה לחסכון בדשבו. כ"שחותכים" ממש מומלץ להשתמש במכוון לאיתות.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהו יכול לזהות ,כנראה משנות הארבעים. בתודה ,חן.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) ,רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). ביום שישי זה , 20.11, תתקיים בתוך בית ההארחה הרצאה בנושא: "שיקום רכב עתיק": חלק א'- מה בין שיקום לשיפוץ המרצה: מר אנטולי מנדלביץ' ההרצאה הוקדמה ל-12:45 על מנת לאפשר לשומרי השבת להנות ממנה והיא תימשך כ-60 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: יורם עוזרי- 050-7497394 אילן גורן- 5272562- 050 בברכה, סמדר…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
טסט לרכב מיושן
מאת הנסיך.-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה ההשלכות של להמשיך ולגשת לטסט פעם בשנה? מסכת הייסורים שהמדינה מעבירה את אזרחיה בדרכם לטפח מעט תרבות מוטורית היא פשוט בדיחה. תודה רון.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם קצת באיחור אבל מוטב מאשר אף פעם. בעיקר שצלמי המפגש הרשמיים כבר הפסיקו להעלות תמונות לאחרונה דניאל מתגרה באסף. כך זה התחיל - כך זה המשיך - וכך זה נגמר. עוד כמה יפות. מכל הסוגים... לילה טוב אבי קליינמן
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים יקרים שלום! שמי רם, סטודנט לעיצוב בן 26 מרמת גן. אני מתחתן בינואר ומחפש להשכיר רכב ביום החתונה אני מאוד אוהב מכוניות ישנות ולכן אני פונה אליכם. היכולות הכלכליות שלי כסטודנט דלות ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא אם מישהו מוכן להתלוות אליי/להשכיר לי את הרכב ביום החתונה - אשמח מאד כמובן שאני אשלם את כל ההוצאות הנדרשות. תודה מראש, רם
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למרות שלא מדובר ברכב אספנות,נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאלה. הרכב המדובר הוא פיג'ו 106 ראלי שנת 97' ומצב המושבים לא טוב בכלל (בלשון המעטה). רציתי לדעת אם רפד טוב יכול לשחזר את צורת הכיסא ולשים ספוג "טרי" או בקיצור לשחזר את הכיסא למצב שהוא שוב יהיה נוח ואוחז?
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. בשבוע שעבר בזמן שנסענו כולנו לנוקיה לכבוד ההפתעה של לי, החליט הבעלים של קפה קפה שזהו, הוא סוגר. ככה בלי לתאם איתנו - משך לנו את השטיח מתחת לרגליים. מקום המפגש (הקודם) שלנו התחרד, והפך לגלאט כשר, כזה שנסגר ב 1400 בשישי. אז היה לנו טוב וטוב שהיה, ואנחנו ממשיכים הלאה! אותר מועמד לרשת את מקום המפגש החדש: קפה "לנדוור" שנמצא מול הכניסה לתחנת הרכבת ברחובות. http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9749&txtSR=1 המקום נמצא גם כן בפארק המדע קרוב מאד למפגש הקודם. בימי שישי אחה"צ החנייה מולו אמורה להיות פנויה ולהכיל מס' רב של רכבים בטווח עין ממקום הישיבה. על פניו נראה המקום מתאים עם תפריט מגוון. בעל המקום יעניק 10% הנחה לחברי המועדון ולמשתתפים…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתוכנית ירואיינו חברי מועדון ה-5 אבי נוף ושלמה דן גדרון. קטע הוידאו שיוקרן (ככל הידוע לי) במהלך הראיון הוא בעריכתי. למרות שמדובר בלא יותר מדקה וחצי, זה עדיין מרגש ! זמני השידור: יום שני, 9 נובמבר. 08:02 12:00 18:45 -----
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
השקת ווספה VBB 150 משנת 1965 שופצה ע"י ירון במשך כ-3 שנים! VESPA VBB 150 1965 (התמונה להמחשה בלבד) ביום ו' , 13.11.09 , בשעה 16:45 בדיוק (שימו לב לשעה המעודכנת) תיערך קבלת פנים לווספה , משנת 1965, ששיפץ חבר מועדון החמש ירון ברנדוינהנדלר...... הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות כלי הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי ווספות וקטנועים וגם חיפושיות מכל הדגמים מוזמנים להגיע עד השעה 16:15, לסידור תצוגה יפה באירוע. החברים מתבקשים לדייק . חברי מועדון הווספות הישראלי וחברי מועדון החיפושיות מוזמנים לאירו…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 1 תגובות
- 667 צפיות
מדובר ברכב שאינו אספנות, עבר טסט אחרון במרץ 2008 והרשיונות הוקפאו מספר חודשים אח"כ. בימים אלו אני רוצה להוציא את הרשיונות מהקפאה האם הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים. ביום שישי זה , 13.11, תתקיים במקום הרצאה בנושא: "המכונית הראשונה בירושלים" המרצה: חבר המועדון מר זאב פדן תחילת ההרצאה: 13:15 משך ההרצאה:45 דקות הנכם מתבקשים להגיע בזמן. ההרצאה תתקיים בתוך בית ההארחה . חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: יורם עוזרי- 050-7497394 אילן גורן- 5272562- 050 בברכה, סמדר - מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, פניתי כבר בעבר ברוח זו, ואני מבקש לחזור ולהעלות את הנושא: במסגרת פעילותי לשימור משאיות עתיקות ועקב מגבלת המשקל הכולל המותר לרכב אספנות (עד 12 טון), אני נתקל לעיתים במשאיות ישנות שמופעלות עדיין ונמצאות במצב עבודה ממש. המשאיות מוצעות למכירה בד"כ כשבעליהן פורש לפנסיה, ואז, אם רוצים לשמר, כרגע יש רק ברירה אחת - להעמיד אותן ולשמור ככה. אני מנסה לאתר אירגון כזה או אחר שיש לו צורך בהובלה מסוג זה או אחר, ויש בו מי שחושב נוסטלגיה, ויכול להיות בעד הרעיון שהעבודה תבוצע על ידי משאית כזו. זה חייב להיות קשר קבוע, אי אפשר להבנות על עבודות מזדמנות. את החיבור אפשר לעשות בכל מיני דרכים (שהאירגון ירכוש את המשאיות, ישפץ ויפעיל אותה, שאני ארכוש אשפץ ואפעיל כ…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 947 צפיות
נו מה דעתכם נראה יותר טוב לא?
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דגמי 1939 של קרייזלר היו שונים מכל מה שבא לפניהם - ואחריהם. העיצוב היה המוצלח ביותר מאז האיירפלו, המכונית שפעה פריטי ארט דקו בחוץ ובפנים - ולטעמי היתה מעניינת יותר מסדאנים מקבילים של GM או פורד. מעבר לכל האמור, המכונית נחשבה למכונית איכותית מאד, מתוכננת כהלכה - והציעה, בין השאר, אוברדרייב סטנדרטי. http://www.hemmings.com/classifieds/dealer/chrysler/royal/939049.html והנה תמונה אחת, לגרות את סקרנותכם
הודעה אחרונה מאת mister v, -
חידת זיהוי
מאת לירוי1- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי מזהה איזה אוטו זה?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 3 תגובות
- 938 צפיות
סרטון ב: YouTube מעניין , הינה: דרור .
הודעה אחרונה מאת por1, -
וו גרירה קדמי
מאת yb888- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מבקש עצה טובה האם ניתן להתקין וו קדמי לרכב אספנות ראיתי כאלו על קאראוונים בחו'ל שלי טרנספורטר עם מנוע אחורי הוו מיועד כמובן רק למנשא אופניים, כזה מהסוג עם 3 מסילות שעליהן מניחים את האופניים תודות, יעקב
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שעת צהרים. בני הספל, דובר מועדון ה 5, מתקשר ושואל, האם אסכים לנדב מזמני ואת ה"שועל" לצילומי שער של עיתון במחנה. כמובן שכן, עניתי. הוחלפו טלפונים, עם אנשי המערכת וניקבעה שעת הצילום, היום, אחרי הצהרים, לפני שהשמש תברח לאמריקה... לקראת השעה היעודה, מתקשרת בחורה, מציגה עצמה כצלמת העיתון ושואלת להיכן להגיע. כיצד את מגיעה שאלתי? מה ז'תומרת כיצד? אני חיילת, באוטובוס....! צבא, נזכרתי. קבעתי איתה בתחנה המרכזית ואספתי את בני. היכן אתה מציע שנצלם? שאלה... בסביבתו הטבעית. בחולות. הסכימה מיד והתקשרה לנהג וה"דוגמן" שאמור להצטלם על הג'יפ והדריכה אותם להיכן להגיע. בעוד היא מדברת, חשבתי בליבי, מדוע, כשהנה סופסוף אני עם חיילת חתיכה בג'יפ ונוסעים לחולות, אספתי גם את הבן שלי....והוא, ח…
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
נצפתה בחצר במרכז הארץ, מה זה? אהבתי את העיצוב מאוד, פחות את המצב.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
סוף שנות ה 70' היו שנים קשות עבור היצרן האיטלקי, שחשיבותו לכלכלה האיטלקית לא תסולא בפז. מרבית דגמי פיאט היו מיושנים ועמדו בפני החלפה - 127, 128, 131 ו 132, ולמעט הריטמו, שהושקעו בה משאבים עצומים, לא היה לפיאט היצע אטרקטיבי. ואז הגו בפיאט רעיון, שלימים יחשב לגאוני; ייצור מכונית קטנה, חסכונית וזולה לייצור שתתבסס על מיכללים קיימים ותדרוש משאבים מינימליים לייצורה. עם הרעיון הנכון פנו פיאט למעצב העל ג'יוג'יארו, וזה עיצב עבורם מכונית מיני קופסתית, בעלת קווים חדים וישרים, שאמורה להיות זולה לייצור, אך מלאת חן וקסם. באותם שנים מכוניות חסכוניות במלוא מובן המילה כמו רנו 4 או סיטרואן ויזה קלאב זכו להצלחה לא מבוטלת, ופיאט בהחלא שמה לב לעובדה זו. גם משטחי הפח שבמכונית היו ישר…
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב לכולם יש לי שאלה? יש בבעלותי פיאסטה שנת 80 עם מנוע 950 גמור. ויש לי פיאסטה עם מנוע1116 שנת 85 לפירוק. האם אני יכול להרכיב מיבחינת חוקיות מנוע של 85 על 80? (1116 בימקום 950). תודה מראש ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת gluk,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- sperial
- Markm4
- RBRB
- אהרן ג
- gadik6
- עדי-אל
- eladts
- amosbmw
- אלפרד חיות
- Carjhpua
- asix