רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם, אשמח לקבל המלצות למוסך לאופנועי BMW, עדיפות לאזור ירושלים, ובעדיפות שניה לאזור תל אביב. תודה רבה, אייל
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שמעתי על חברות צד שלישי שנותנות לך כתובת שאליה אתה יכול לשלוח מוצר שמיועד לארהב בלבד... מישהו עבד איתם? מכיר?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יכול לשפוך אור קצת בעיניין הגדלת יחס הדחיסה במנוע, יעיל יותר ? יותר סוסים ? איך ולמה זה קורה ומה החסרונות? תודה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי הגעתי למקום נו כבר מכיר חלק מהאנשים. ממש הדאיגו אותי תנאי ההטסה , רוח צפונית חזקה נושבת..(אני ממש מתלבט להרים את הטיסן) לאחר לבטים..מצאתי חלקת דשא לא גדולה.. המראתי כשהרוח חזקה..לא קל להטיס ."מלחמה באויר":shock: נחתתי בשלום. (באחת התמונות רואים אותי על הבמה ליד הדשא) והתמונות לפניכם. רזולוציה הצילום המקורית..גבוהה יותר אך ה"פורום" לא נותן לי להעלות ברזולוציה גבוהה יותר..למישהו רעיון? אני עושה זאת בכייף למועדון ה 5 . *התמונות ברזולוציה גבוהה יותר ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1130538#post13409982 להתראות.......... GUY
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
שיפוץ מתנע ללארק 1 2
מאת oferbz- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום שישי הגיע העת לנסוע בלארק שעמד כבר מספר ימים סיבוב המפתח וגרגור עצבני ולא סימפטי מלווה את התנעת המנוע המתנע ממשיך להסתובב למרות שהוא מונע כבר אי אפשר ככה החלטתי לפרק,מביא מפתחות 17 עם מאריך וכלום הברגים ממאנים להשתחרר,בסוף אני מביא מאריך של מגבהה לרכב ומשתמש בו על מנת ליצור מנוף גדול יותר,מפעיל כוח סביר והברגים אט אט משתחררים,הסטרטר מוצא את דרכו החוצה לאחר אי אלו מאבקים חוט מהדיסטרביוטר מפריע מעט אך אני מתגבר על התקלה בהרבה סובלנות,שהמתנע מונח על הריצפה מגלה אנוכי שהבנדיקס תפוס כמו גם גלגליי שיניים שבורים,החלטתי לפרק את המתנע על מנת לשפצו אך הדבר אינו עולה בידי הברגים נתפסו מהחום,ניגש למחסן מוצא מתנע כזה מפרק אותו,גם בו הבנדיקס תפוס לא חוזר אחריי סיבוב,הסטרטר פור…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
או שאפשר פשוט לנחות שם ב7 ולקוות לטוב ? ואם צריך להזמין תור, למישהו יש את המספר ? ועוד שאלה, מספר שילדה מוטבע מקורי יש על הרכב, אבל מספר מנוע אין. כדאי להגדיל ראש ולהטביע מראש מספר מנוע במקום מורשה ואז לחסוך את הנסיעה חזרה והתור שוב ?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היזהרו מהזמנות מחברת מיניספורט הם כותבים לכם מחיר ושאתם מקבלים את המשלוח אתם מגלים מחיר אחר ומאוד גבוהה. הזמנתי שני חלקים למיני סטיישן שאני משפץ 2 מכול סוג . גומיות מסביב לחלון הקידמי זה חלון הזזה ,כול החלקים עלו לי 23 לישט אחרי יומים ירד הכסף אבל המשלוח הגיע אחרי 3 שבועות וגם אחרי השלוש שבועות אחרי כתיבת מיילים לשאול היכן המשלוח לא התקבלו תשובות . ושהגיע המשלוח הוא הגיע עם חברת DHL עד הבית היה מאוד מוזר כי החבילה שוקלת רק 450 ק"ג. בתוך החבילה היה החשבוניות ואת החלקים כמובן(חסר שלא) וגם קבלה על 56 לישט משלוח אוירי. ישר נכנסתי לחשבון בנק וראיתי שהוררידו באמת את המחיר פשוט גנבו אותי . למדתי לקח לא להזמין מהם יותר אז חברים היזהרו מהחברה הזאות …
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
היה מפגש נחמד תהנו מהתמונות
הודעה אחרונה מאת מאור דוידי BORA, -
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום הנכון לרשום את זה אבל אני אנסה בכל זאת. לאבא שלי יש אלפא 164 V6 אוטומטית שנת 1991. הגיר מסיים את דרכו ואנחנו פשוט לא מוצאים מקום שמשפץ גירים כאלו. היינו מעדיפים לקנות גיר משופץ מאשר לשפץ את שלנו אבל אנחנו פשוט לא מוצאים איפה ניתן להשיג גיר כזה. אם יש מקום שיכול לשפץ גיר כזה ברמה גבוהה ולא סתם מקום שאומר "בטח, תביא ונראה מה אפשר לעשות..."אז זה גם כמובן בא בחשבון. האם מישהו יכול להמליץ על מקום שבו ניתן לשפץ / לקנות גיר משופץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היוםהתעוררתי בבוקר לרעש של משאית וקולות של זכוכיות מתנפצות. קמתי ישר, יצאתי לבחוץ ומה שראיתי.... נראה לי שלמי שיש רכב מתחת לבית שעומד הרבה זמן כנראה יקרה לו אותו דבר לפחות בירושלים... ידוע לי על שתי רכבי אספנות שעלו על משאית כזאת בירושלים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ישנה סוסיתא 12 מנוע פורד שעומדת זה שנתיים וברצוני להניעה. חשבתי שנכון יהיה לרענן קודם את המנוע בטיפול 10K (שמנים, מסננים פלגים פלטינות וכו'). אילו חלקים נחוצים לטיפול 10K בסוסיתא 12 מנוע פורד? האם אלו חלקים סטנדרטיים שכיחים (פלטינות זה לא מה שהיה פעם...)? האם לדעתכם יש צורך בהחלפת חגורת טיימינג (יש כזו במנוע?) לאחר שהרכב עמד כשנתיים? באיזה סוג דלק מתדלקים? אעריך כל עצה אחרת... תודה.
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, הרכב הראשון : וולוו 244 GLE, גיר ידני, 2.3 ליטר, קרבורטור, מודל 83. הרכב השני: וולוו 244 GLE, גיר אוטומט, 1.8 ליטר, קרבורטור, מודל 84. (אני יודע שלא אמור להיות 244 מודל 84, אבל כך כתוב ברשיון). בשל בעיה אפשרית בדרייבשפט, אני רוצה להרכיב את זה של הרכב השני בראשון. (אגב, הבעיה היא רעידה באזור 20-25 קמ"ש, רק בהילוך משולב ראשון/שני, ורעש נקישה ותחילת נסיעה ברוורס) , האם אפשרי? האם בגלל הגיר האחר יש שוני באורך הדרייבשפט, או שינויים אחרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
17x7.5" Wheels Backspacing = 6.25 Offset = 50.8mm Bolt pattern = 5x5 (5x127mm מדובר על גאנט של רכב אמריקאי כמובן (גראנד צירוקי)
הודעה אחרונה מאת chevelle, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול היה מפגש נהדר, היו מעל 30 רכבים, והרבה חברים וחברות. היה גם אירוע משמח כפול, ליאורה ואלי לב הביאו כיבוד לרגל החינה של משפחתם, ואלי גבורה - אבא של יוני - שבאים אם שתי הקורטינות היפיפיות - הביא כיבוד לרגל יום הולדתו ה-45. מזל טוב גדול לשתי המשפחות החוגגות - אבל בהתחלה נראה את התמונות המיוחדות של המכוניות שצילמתי עבורכם... ההמשך בהודעה הבאה...
הודעה אחרונה מאת elicortina, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 707 צפיות
מפגשישי שרון 23 אוקטובר
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי קודם כל הרבה תודה לאורן על היחס החם..האירוח והבירה \ קפה שקיבלתי במקום. חן חן על חולצת המועדון..כאחד שמתחת לבית יושבת ובוכה לי VESPA SI. במושב משמר השבעה .ברוח חזקה..תנאי טיסה מטורפים לגמרי ..עליתי לצילום מהאויר. לא ידעתי אם אנחת בשלום \ ארסק .. לבסוף..הכל עבר בשלום ועל כוס בירה קרה..נרגעתי מלחץ ההטסה בתנאים הללו **להבא..רק בבוקר מוקדם ..ואז תראו את ה"הבדל" בתמונות.. נהניתי מהאוירה..ומהכלים מסביב. להתראות GUY
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש מישהו שבקיא בתחום הצבע לרכב / סוגי צבע לאחר בירור עם כימאים לא הצלחתי למצוא פיתרון מחפש מישהו שבקיא בנושא צביעת רכבים / פרימייר / חומר נגד חלודה / חומרים על בסיס מיים / חומרים הניתנים להורדה תודה למי שיוכל למסור לי טלפון של מישהו שמבין בתחום. תודה
הודעה אחרונה מאת bruck, -
- 2 תגובות
- 896 צפיות
שלום, ברשותי חיפושית 79 וברצוני להחליף את כל הריפוד ברכב. אני מעוניין לדעת האם זה אפשרי להחליף את הריפוד בעצמי והאם תוכלו להפנות אותי לחומר בעניין? ואיפה אוכל לקנות את הריפוד לרכב? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שוק עתיק – אוקטובר 2009 בתאריך 23 לאוקטובר 2009 , יום ו', בין השעות 09:30 ל – 14:00 יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת אירוע נוסף של "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. כבפעם הקודמת, מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/קלאסיים באשר הם. ביום האירוע הכניסה למוזיאון אגד חופשית לחברי המועדון ולקהל הרחב. חשוב לציין שהמועדון אינו אחראי, בשום אופן …
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
מפגש שישי צפון 09-10-2009 נשר-תל חנן מצטער על האיכות צולם בסלולרי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
סובארו טנדר 1 2
מאת galninja- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם,אני רוצה להתייעץ על סובארו טנדר בערך משנת 88-93 אני יודע שהאוטו לא מוגדר אספנות אך הפרוייקט שאני רוצה לעשות הכי מתאים לפורום הזה אז מקווה שזהו המקום המתאים לשאול. אז בקצרה,אני לפני גיוס עם המון זמן פנוי,ידע בינוני במכונאות (המגמה שלי בשלושת השנים האחרונות),חסכתי הרבה זמן ויש לי לפרוייקט בערך 14k ויש לי גם אפשרות להשתמש מדי פעם במוסך עם ציוד ואפילו להיעזר במכונאים אם צריך. מה שאני רוצה לעשות הוא קודם כל להביא את הטנדר למצב מכאני הכי קרוב למושלם שיש,כלומר להחליף כל חלק בלוי שעשה את שלו וגורם לרכב לפעול בצורה פחות חלקה,אני רוצה רכב שכאילו יצא מהמפעל! מכאני זו המטרה הראשונה,המטרה השנייה היא לשפץ מבפנים,כלומר כיסאות וחלקים שונים שאינם תקינים,אפשר למצוא חלקים נור…
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 9 תגובות
- 871 צפיות
המכונאי שלי אומר שלפי הזיכרון שלו אלו צינורות ברקס זהים לחלוטין. מדובר על פיאט ספיידר 2000 שנת 1979 לעומת פיאט 127 שנתון זהה כנראה. ייתכן שלעוד דגמים כמו 131, 132 למישהו יש ניסיון או זה זהה ?? מצאתי תמונות של שניהם באינטרנט... מצ"ב תמונה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
הבדיחה היומית
מאת ariebz- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פעם אחת מתקשר הנשיא אובמה לראש הסי.איי.איי ושואל אותו: "איך תמיד קורה שהיהודים יודעים הכל לפנינו ?" עונה ראש הסי.איי.איי: "יש ליהודים את הביטוי: וואס טיצאך ?!" שואל הנשיא: "מה זה ?" "ובכן אדוני הנשיא", עונה ראש הסי.איי.איי, "זה ביטוי ביידיש שבגדול אומר: 'מה קורה ?!' הם פשוט שואלים אחד את השני ומבררים, ואז אוטומטית הם יודעים הכל." הנשיא מחליט ללכת בתחפושת כדי לברר אם זה באמת נכון. הוא מתלבש כמו יהודי אורתודוקסי. לובש את הכובע השחור המסורתי, זקן, מעיל שחור ארוך, כל העסק. הוא טס בחשאי במטוס תמים לניו-יורק, עולה על מונית תמימה, ויורד ממנה ב"קראון הייטס", השכונה הכי יהודית בברוקלין. תוך זמן קצר עובר לידו איש זקן קטן. הנשיא עוצר אותו ולוחש: "וואס טיזצאך ?" והזקן לוחש חזרה: " או…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בשעה טובה קניתי אקדח הצתה יצא לי 88 שקלים חדשים ILS ששולמו בבנק ה -PAY PAL לחנות בקליפורניה. עכשיו ברצינות קניתי את האקדם היום מהEBAY משהו פשוט אבל יעשה את העבודה. הוא לא בא עם מכוון מעלות משוכלל כי לזה הייתי צריך לשלם פי 3. אוקי הבנתי איך לבר את הפלוס ואת המינוס ואת החובק לכבל הצתה המתחבר לצילינדר מספר 1 על פי מה שקראתי לרכב שלי (חיפושית מנוע 1600) הבנתי שהקידום הצתה הוא בין 5 ל7 מעלות (יש סתירות בנושא) השאלה איך מכוונים. הבנתי שצריך שהחריך TCD יהיה מול אמצע הבלוק כאשר הנקודה תאיר על שניהם במדוייק באקדח. האם כך הדבר? אז איך בדיוק אני עושה את הקידום? עם המעלות? כיוון פלטינה אין אצלי צורך שיש הצתה אלקטרונית. למען הגילוי הנאות הכי…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הפרוצדורה ליבוא מנוע משומש לרכב אספנות? איזה אישורים צריך ? המנוע מיובא לצורכי חלקים בלבד ואין כוונה להתקינו. תודה רון
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 943 צפיות
עברו כמעט 40 שנה והפקקים נשארו אותם פקקים אבל המכוניות תענוג לעיניים. להפעיל רמקולים. http://tlv100.walla.co.il/?w=//1533548
הודעה אחרונה מאת arielnisim1, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסוף השבוע האחרון טיילנו בים המלח. באחד הקיבוצים שבהם ביקרנו במסגרת נסיעה בדרך השלום של קק"ל, מצאתי טרקטור מבוגר ומתוק באחת החצרות. ממש לקוח מספר הילדים על האיש והטרקטור שמזדקנים ביחד. מי מזהה ? לאחר הזיהוי אפרסם עוד כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 956 צפיות
שלום רב האם אני יכולה לבוא לראות ביום שישי הקרוב בירושלים את המפגש? או שזה סגור לחברים בלבד? תודה ויום נעים לכולם
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ועד מועדון ה-5 החליט בישיבתו מיום 19 אוקטובר 2009 לאשר את המפגש ב"בית הסקוטי" כ"מפגש בהקמה" בהתאם לנוהל "מפגשים אזוריים - עקרונות הקמה והפעלה". כרכזים ומתאמי המפגש מונו חברי המועדון יורם עוזרי ואילן גורן. החלטה זו התקבלה לאחר דיון שבו ניתן ייצוג לדעות השונות של חברי הועד וחברים נוספים. ועד המועדון מזמין את חברי מועדון ה-5 וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות להפגש ולהנות במפגש. המפגש ייפתח כל יום ששי החל מהשעה 11:00. הבית הסקוטי (St Andrew's Scottish Guest House ) נמצא ברחוב דוד רמז 1 בירושלים. בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
מועדון ה5 כמובן תודה
הודעה אחרונה מאת Firebird83,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 441 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ezuf
- PASHUT
- flytomars
- CompL
- איציק נ.
- farkash7
- סולל הדרך
- שביט
- TomerP
- Liquidator
- amirtoar
- עדי-אל