רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה עולה ביטוח חובה לחיפושית שנת 74 לשנה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת amgm0201, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות ששלח לי חבר הולנדי שה XM הבורדו שלו מדגמנת שם כמה ימים. תהנו : http://www.citroen-forum.nl/index.php/forums/viewthread/201683/#1060779
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
- 3 תגובות
- 888 צפיות
היי אני מנסה לברר ללא הצלחה גדולה כמה יעלה לי ביטוח חובה לקטנוע 50 סמק (רכב אספנות!!) לנהג יחיד בלבד. ללא תביעות בכלל על רכב דו גלגלי עם וותק על דו גלגלי של 14 שנה גיל 47 הרבה תודה GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 673 צפיות
חברים שלום ברשותי רכב מסוג פורד סיירה שנת 84. הרכב במצב מכני סביר, כלומר הוא נוסע וכו' אך צריך לסדר מערכת ברקס וגיר שראו כבר כבר ימים יפים יותר. לפני כמה חודשים הפקדתי את הרשיונות במשרד הרישוי כי אין לי כרגע את האמצעים והזמן להשקיע ברכב על מנת שיעבור טסט. שאלתי אליכם היא מהן האפשרויות העומדות בפני אם אני רוצה לשמור את הרכב ולשפצו בעתיד: - אני יודע שיש להעמיד רכב ללא רשיונות אך אפשרות כזו לא מיטיבה עם המצבר ושאר מערכות מסננים וכו' וגם לא מיטיבה (מניסיון) את היחסים עם השכנים והעירייה. האם יש מגרשים שבהם ניתן לאחסן רכבים זמנית ושם גם לקחת את הרכב לסיבוב פעם בשבוע? - האם קיימת איזושהי מסגרת תומכת (מבחינת סיוע במימון והשגת חלפים) לשיפוץ רכבי אספנות או רכבים הקשורי…
הודעה אחרונה מאת דורון א, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מזהה את המכוניות ? פשוט מדהים... http://www.ina.fr/economie-et-societe/environnement-et-urbanisme/video/AFE03006780/departs-en-vacances-sur-la-nationale-7.fr.html
הודעה אחרונה מאת Joaozz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם יש לי פיאסטה שנת 84 ולקראת הטסט החצי שנתי הלכתי למוסך לאישור מיושן. בבדיקה נמצאה משאבת בלם נוזלת ולכן הוחלף שני משאבות אחוריות וגם ברקסים אחורים במחיר של 830 נראה לי קצת יקר יש למישהו מוסך מומלץ באיזור פ"ת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 805 צפיות
אתמול לקחתי את אחת החיפושיות שלי לטסט. אחרי שניסיתי לבדוק בכל מקום אפשרי לגבי התקנה החדשה של טסט פעם בשנה נואשתי. לאף אחד מגורמי משרד הרישוי ומכוני הטסטים אין מוגש קלוש לגבי זה. נקווה לטוב בטסט הבא...
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
מועדים לשימחה ביום שישי הקרוב בערוץ הראשון בשעה 8 בערב,כתבה על אפרים אילין ופועלו יראו שם אני מניח את הרכבים שהוא מכר כאן,הנרי ג'י,קייזר פרייזר,המכונית העממית ,וסטודיבייקר לארק וקרוזר,מניח שיראו גם את חברי מועדון החמש שהשתתפו בארוע לכבודו. בברכה עופר
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
דגם המנוע הוא JP 1.3 CVH והשאלה היא מה יותר מומלץ 10W40 או 20W50 ? דגם הגיר הוא ידני 4 הילוכים של אותו השנתון אמשח להמלצות . תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בשעה טובה הלכה לברזל 604 TSI מנוע V6 שלימה ויפה תמונות אחרונות של הרכב לפני הפיכתו לפחיות שתיה...
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ביישוב שלי חונה מרצדס כלשהי עם חלונות משורינים, ישנה למדי ומאובקת היטב. האם המרצדסים האלו הגיעו בשלב כלשהו לידיים פרטיות? (הישוב בשומרון, אבל ממש מטר לפני הגדר...)
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
שלום רב, שמי רון פז, עיתונאי ב"גלובס". אני מחפש לראיין מספר אספנים שביצעו ייבוא אישי של רכב אספנות מחו"ל, לצורך כתבת צבע בנושא הגשמת חלום לרכב קלאסי - הסיבות, אופן איתור וייבוא הרכב, אפשרות אחזקתו בארץ וטיפול בו, עלויות וכיו"ב. זה בהחלט גם יכול להיות הרכב היחיד, לא חייבים אוסף. הראיון יכלול תמונה של הרכב, עדיף יחד עם בעליו. סיפורים מיוחדים יתקבלו כמובן בברכה. אני מבקש לשוחח עם בעלי רכבים משנת ייצור של לפני 1970, משום שכבר מצאתי מרואיינים לגבי שנות ה-70. המעוניינים - אנא פנו ישירות למייל: [email protected] תודה רבה וחג שמח לכולם. רון
הודעה אחרונה מאת 1371996, -
זהוי של רכב
מאת רנו- 3 תגובות
- 933 צפיות
אבקש עזרה בנסיון להציל את המכוניות האלה האם מישהו מהפורום מכיר או הם שיכות לו ואזה מכוניות אלו בכלל כי נראה לי שהתחילו שיפוץ והתיאשו
הודעה אחרונה מאת izikh, -
Ford Mustang 1965 1 2
מאת exigez- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי, אני חולם להשיג מוסטנג מאז שאני מכיר את עצמי בערך, ועכשיו כשאוטוטו העניין מתחיל להראת ריאלי פתאום קפץ נושא הפרקטיות. אני מעצם מנסה להבין האם אפשר להשתמש ברכב כזה ביום יום, האם הוא אמין, האם התחזוקה בארץ יקרה, צריכת דלק... אני מבין שזה מאוד תלוי ברכב עצמו אבל בואו נצא מנקודת הנחה שהשגתי דיל טוב... הגיוני להשתמש בו יוםיום? יקר? תודה... דניאל
הודעה אחרונה מאת markusg, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קראתי בשרשור "ענתיקות בדרכים ובחצרות" על רכבי אספנות בתחנת המשטרה ברמלה, בעבר דובר על רכבים בתחנות משטרה רבות אחרות, והראש התחיל לעבוד. לכל הרכבים המוזנחים בתחנות המשטרה השונות יש אמא ואבא, הם לא הגיעו לשם כי מישהו זנח אותם. אף אחד לא יודע מה באמת יש בכל תחנות המשטרה, ומנסיון מר + סיפורים ששמעתי, יש מצבים בהם רכב של מישהו ישכב שנים בתחנת משטרה, כי אף אחד לא טורח לבצע בדיקה פשוטה ולהודיע לבעל הרכב שהרכב שלו נמצא, זה עד כדי כך גרוע. זה במקרה הטוב. במקרה הרע הרכבים עברו שינוי כלשהו, ואז אף אחד לא יטרח לנסות אפילו ולגלות מי הבעלים. בקיצור, חשוב לעשות סדר בנושא הזה, בא ונראה אם מישהו יהיה מסוגל להרים את הכפפה. הנושא החשוב הראשון הוא לרכז את המידע על מה שנמ…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 7 תגובות
- 909 צפיות
אשמח אם הצפוניים יתזכרו באיזה שעה נפגשים בשעון החורף בנשר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הלכתי למפגש המקדים להרשי והיה לא פחות ממדהים! הגודל, המבחר והכמות פשוט גורמים לך לקבל להלם. היה שם חלקים חדשים, משומשים מכל סוג וגודל. המכוניות היו מקורבטים ב4000 דולר למכוניות 70 אלף, אם לא יודעים מה מחפשים מקבלים שם סחרחורת.
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 27 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום, אני יודע שלא כל אחד מתלהב מחיפושית ישנה שבקושי מגיעה ל מהירות 110 קמ"ש.... אבל אני כן,ואני מאמין שיש עוד כמוני. אז ככה, אחרי כמעט שנה שאני חושב יום יום על הרעיון לקנות חיפושית ישנה בסוף זה קרה ואני מרוצה מהקניה ברשותי חיפושית שנת 74,נפח 1200 הרכב נמצא במצב טוב מבחינת המנוע,גיר,צמיגים וחיצוני מהשכן יש קצת חלודה(דברים נקודתיים)ברצפה וכמה בעיות חשמל(שטויות...!) אז התחלתי להתעסק קצת עם הרצפה......
הודעה אחרונה מאת geva, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה ליבא לארץ רכב בין שיוצר בין השנים 85-91 , אמנם כרגע לא אספנות אך רכב ייחודי לכל דבר. הבעיה היא שאני לא יודע את כל הפרוצדורה וכמו כן הבנתי שיש בעיה נכון לעכשיו ליבא רכב בשנים האלה, צריך הסבר והנחיה מכם מה אני יכול לעשות ומי או מה יכולים לסייע לי בעניין. תודה.
הודעה אחרונה מאת hrgold, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 868 צפיות
בארה"ב - למכירה "סברה" 1963 - הרודסטר הישראלי הראשון.. http://www.carandclassic.co.uk/car/C116134/ This rare roadster is said to be one of only 5 in the USA. The Sabra sports car was born when Autocars Co., an Israeli firm, decided to build a sports car for debuted at the New York Auto Show in 1961. This fine example is being offered for sale for the first time. It has been stored in a climate controlled private museum for the viewing pleasure of the owner and his guests. It has the optional chrome bumper and luggage rack. Its condition is a combination of restored and original. The dash and gauges are original and in impeccable condition. While the car does run…
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
מחר יש מכירה פובית ברמת השרון מחיר התחלתי לפי מה שנאמר לי 10,000$ ניתן לראות תמונות באתר בית נמכירות קלאודיוס- www.claduios-net.co.il בתמונה 316 בהצלחה
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבי נוסע מחר בערב לשבוע לפרנקפורט -ווינה ובדרך אני רוצה להביא חלקים למרצדס ולחיפושית. האזורים המדוייקים של הטיול לא ידועים ,אז בנתיים אני מבקש כמה שיותר חנויות באזורים האלה שמוכרות חלקים למרצדס וחיפושית תודה רבה זה דחוף.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
היי בוקר טוב לכולם, אני זקוק לגרר מחר לגרירה מבת-ים לניר צבי. במידה ומישהו מכיר גרר שלוקח מחיר סביר עבור הגרירה (אני לא יודע להעריך את המחיר אבל מחדרה לבת-ים עלה לי 500 ש"ח, כך שזה צריך להיות זול יותר), אני אשמח אם תפנו אותי אליו. תודה רבה, נאור.
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 977 צפיות
שלום לכולם מתחבר לי כנראה לראש המנוע - צינור נשם שצידו השני אינו מחובר לכלום אלא מנותב עם אזיקון החוצה לכיוון הסעפת פליטה, בזמן הנסיעה הצינור כנראה זורק שאריות שמן שנופל על הסעפת פליטה ויוצר ריח של שמן שרוף שאלתי היא להיכן צריך לחברו ולמה הוא הוצא משם?
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 895 צפיות
היי, רציתי לדעת אם אפשר להשיג חלקים (או אפילו את רובם)בארץ ולאו דווקא בחו"ל. לפז'ו 304 (סביבות מודל 71),עדיפות לקבריולט. תודה
הודעה אחרונה מאת DUKE2, -
שלום חברים אני כבר המון זמן צופה מהצד באתר ונהנה . לאחרונה החלטתי לוותר על הקטנוע שלי לטובת חלום ישן-רכב אספנות יש לי קצת ידע וניסיון בשיפוץ .(לא ברכבים אלא יותר במטוסי קרב.....) אשמח להמלצות לרכב לא בסכומים רציניים אלא משהו כליל להתחלה עם המון אהבה. האם לדעתכם יש רכב בסכום של עד 4000 ש"ח והאם כדאי לקחת רכב שנוסע או רכב שעמד ולהתחיל מאפס. בכל מקרה אשמח לקחת חלק פעיל מעכשיו באתר (מקווה שבקרוה יהיה גם עם רכב). אשמח לייעוץ והכוונה. בברכת שנה טובה ומתוקה לכולם אבי
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 726 צפיות
ברשיון כתוב 175HR14 -מה זה היH .??
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 4 תגובות
- 760 צפיות
שלום לכולם, מישהו יכול לומר לי איך אומרים תושבת גיר באנגלית ? אני מחפש את החלק ולא הצלחתי למצוא בארץ, אז פניתי ל ebay. תודה לכולם, רוברט
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם אני בשלבי החזרה לכביש של פיאט ספיידר 2000, שנת 1979. הדגם עם הקרבורטור. הרכב יובא מארה"ב ויש לו פילטר אידוי דלק (GASOLIZE VAPOR FILTER) שמחובר על הצינור הראשי ישירות לקרבורטור. זה נראה כמו מיכל שחור עם חור פתוח מלמעלה שיש בו בפנים חול או אבקה או משהו כזה. ראו תמונה. מכיוון שהחלפתי את הצינור דלק מההתחלה עד הסוף, נאלצתי לוותר על הפילטר הזה כי הוא כולו מטונף וייתכן שעדיין מקורי (הרכב לא נסע 20 שנה רצוף). הבנתי שזה פילטר שהיה מקובל בארה"ב בלבד וחלק מהדרישות האמריקאיות של הזיהום אויר. אז קודם כל אם יש פה מישהו מומחה לקרבורטורים (צביקה?) שיכול לאשר שלא יקרה שום אסון אם אני אוריד את הפילטר הזה ואשים פילטר קטן סטנדרטי במקומו, אני אודה לו. שנית…
הודעה אחרונה מאת ravivhaik,