רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מכיר\ היה \ שמע \ ביקר במוזיאון רכב בברצלונה או שלא קיים דבר כזה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Mr.Dil, -
סעפת יניקה edelbrock 1 2
מאת s10- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים,ברצוני לפנות פה למבינים ברכבים אמריקאיים,אני רוצה לקנות סעפת יניקה לרכב שלי ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה תפקידם של החורים שמעל פתח התרמוסטט ,[שני חורים אחד מעל השני ושניים קטנים מכול צד].ברצוני לציין שחורים אלו אינם קיימים בסעפת המקורית ,וכול השאר אותו דבר.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא, לא הקדמתי את המאוחר עם תמונות. ביום שישי הקרוב הוחלט ברוב קולות החברים לנסוע לקבלת הפנים של הגראנד טורינו בנוקיה. אי לכך, הנוכחות במפגש תצומצם למינימום. בשעה 1545 נצא מצומת נען על כביש 40 דרומה ומשם דרך 431 עד ת"א. הנכם מוזמנים להצטרף לנסיעה המשותפת - גם על הדרך. תודה! קובי
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אשמך לקבל פרטים לגבי שיפוץ / תיקון דשבורד של שברולט בלייזר 83 ואם יש אפשרות לעבודה עצמית או שעדיף לקנות חדש מחו"ל בתודה מראש ארז
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 888 צפיות
שלום חברים, בוולוו שלי אין את זה, אבל בתורמת איברים יש את הבננה שבתמונה (אמובילייר?) שחייבים לחבר אותה לשקע שלה כדי שאפשר יהיה להתניע את הרכב. אני מתלבט בשאלה האם לפרק ולהעביר את המנגנון לוולוו שלי. אני מניח שזה לא מורכב מידי, אבל השאלה היא עד כמה הדבר הזה יעיל, או שבסופו של דבר רק יהווה מטרד בכל פעם שאנהג ברכב?
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעודי משוטט ב-craigslist בחיפושי אחר רכב זול לחורף, מצאתי את זה: http://boston.craigslist.org/gbs/cto/1441620382.html ראיתי אחד כזה פעם בארץ. בכל מקרה שני הרכבים נראים טוב והמחיר...ללא תחרות האמת שגם ראיתי את זה: http://boston.craigslist.org/sob/cto/1441647655.html אבל זה נראה לי פחות נדיר למרות שבטח יש כמה אנשים שירצו אחד כזה בחניה. בכל מקרה, אני מחפש משהו יותר מודרני אבל אולי הרכבים האלה יענינו מישהו כאן.
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עם פחות מ-70 שעות לסיום המכירה של היפהפיה הנ"ל, ממליץ להסתכל על התמונות של אחת המכוניות המעניינות של שנות השלושים, עם עיצוב אירודינמי של טום טיארדה ומנוע V-12 בעל ראשים שטוחים. עיצוב הפנים? ארט דקו במיטבו. ועל זה נאמר, הלוואי אצלנו. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1937-lincoln-zephyr_W0QQitemZ300359490282QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item45eed21aea
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
משאבה חיצונית של קרבורטור (לא הזרקה). לא חליפית, אלא מקורית בלבד. יש עדיין בארץ חדשות כאלו ולא מפירוק ? האם התמונה הזו - זה משאבה מקורית או חליפית ? מצאתי אחת באינטרנט שטוען שזו מקורית.
הודעה אחרונה מאת אספnot, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי ווספה שבוצעה בה בדיקת בלמים ואישור מוסך לטסט לפני חצי שנה. כך שהבדיקה אמורה לתפוס גם לבדיקה במתכונת הישנה של שני טסטים בשנה. אולם משרד הרישוי שלח אלי את הטופס החדש לפיו הטסט תופס לשנה. ברשיון הרכב נרשם שיש צורך באישור מוסך לבדיקת הרישוי. האם הבדיקה שביצעתי לפני חצי שנה (יש לי כעת רק את הצילום מכיוון שהמקור נלקח ע"י מכון הבדיקה) תופסת לטסט החדש. או שהפסדתי חצי שנה ?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם הסמל הקדמי של מכסה המנוע של הסוסיתא הוא בדיוק אותו חלק של פורד 100E פריפקט ? מצ"ב תמונה להשוואה. השאלה היא לא אם זה דומה, אלא אם מדובר בדיוק באותו חלק שבאוטוקרס לקחו מפורד.
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
קבלת פנים לגרנד טורינו עלית קופה 1976 היחידה מסוגה בארץ.... FORD GRAND TORINO ELITE COUPE 1976 ביום ו' , 30.10.09 , בשעה 16:45 בדיוק (שימו לב לשעה המעודכנת) תיערך קבלת פנים לגרנד טורינו עלית קופה, משנת 1976, של חבר מועדון החמש .......... (שמו נשמר בהפתעה עד לטקס קבלת הפנים). הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי פורד מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:15, לסידור תצוגה יפה באירוע. החברים מתבקשים לדייק . אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר-מועדון …
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי ביואיק ריביירה 93. הזמנתי מאי.ביי זוג בולמים קידמים וזוג בולמים אחוריים לרכב (בולמים שמותקנים מתחת לטמבון ומונעים מכות שנוצרות מחניות) זוג בולמים = 20$ סה"כ ל40$ לארבעתם. הבולמים משומשים מפירוק: http://imagehost.vendio.com/a/3827089/aview/100_4721.JPG בכל אופן עד כאן הכל טוב ויפה, קיבלתי היום מכתב הביתה מהדואר "הזמנה לשחרור דבר דואר" וכתוב שם דברים על ייבוא אישי וייבוא מסחרי וכל מיני בלבולי מוח ועל הדרך הוסיף ורשמו שהחבילה שלי עברה בדיקה פיזית של נציג משרד התחבורה ולסיום התהליך אני צריך ללכת למשרדי התחבורה עם צילום רישיון רכב וחשבון קניה. מה זה כל הבלאגן הזה?? כולה בולמים משומים ב20 דולר, מה עושים עכשיו? הולכים לדואר או למשרד התחבורה…
הודעה אחרונה מאת boboben23, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מועדון אלפא רומאו בשיתוף פעולה עם היבואן (סמל"ת) מבצע בתאריך 30.10.09 "שוק חלפים" . מיקום האירוע במוסך המרכזי ברמת החי"ל ת"א. כל בעלי מכוניות אלפא רומאו מוזמנים לבוא. ישנם פריטים רבים לדגמים ישנים שיוצאו למכירה בהנחות של 30% - 40% . הכניסה עם רכבים למתחם המוסך הינה לחברי מועדון אלפא ולחברי מועדון החמש בעלי מכוניות אלפא בלבד. הכניסה רגלית חופשית לכולם . פרטים נוספים בלינק הבא: > http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5350 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קניתי בהום סנטר שמנים וצמיגים ל244 האספנות החדשה. קבלתי שובר מתנה לרחיצת הרכב במתקן שנמצא ברח החרושת גובל בגולדרינג. הראתי את השובר הפנו אותי לכניסה מאחור. נער לקח את השובר וגם ביקש קבלה אמר לסגור חלונות לשים בניוטרל. התחלנו לנסוע מתזים ומברשות עובדים פתאום לקראת הסיום אני רואה משהוא עף!. יוצא מהרכב מוצא פלסטיק עקום על הרצפה...מתבונן ומזהה שהפלסטיק שסוגרמסביב את שמשת מגן הרוח נעקר ממקומו והועף. (בוולו 960 זה פלסטיק ב240 ו164 זה מתכת מצופה ניקל ) . החנתי בצד וחיפשתי את המנהל. המנהל נהג בגסות רוח מדהימה! "זה היה שבור אחרת לא היה נשבר " אני לא חייב לך כלום וגם לא חייב למסור לך את שם העסק או כרטיס ביקור " ' אתה יכול לדחוף לי את העו'"ד שלך אתה יודע אני …
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
שלום לכולם אני מחפש כוהל הצתה משומש שמתאים לפורשה 928. כוהל ההצתה המקורי הוא של BOSCH והמספר הקטלוגי שלו הוא: 001 122 221 0 הכוהל הזה משותף לעוד מספר רכבים כמו וולבו 240/260 מרצדס SL ו S-CLASS ועוד(ראו קובץ מצורף) אולי יש למישהו מכם כוהל כזה למכירה? תודה!
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צמיגים במידה 195/70 גנט 14 יאושרו בטסט ? תודה
הודעה אחרונה מאת שרון ח, -
-
בידוד מחום
מאת h_doblo- 14 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
האם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את החומר שהוא נייר כסף משני צדדיו ובאמצע" בועות אויר" או משהו כזה,החום ברכב הורג אותי זה כמו לשבת בתוך תנור שבת-מבשל אותך לאט
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
דיסטרבוטור בחיפושית 1 2
מאת orgalit- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שבת שלום!! ברשותי חיפושית שנת 74 ידנית... אתמול במהלך הנסיעה שמתי לב שבהילוך שלישי הרבכ נחנק לכמה שניות(לא מגיב)ואז הוא מגיב.זה קרה בפתאומיות עד לפני אתמול הכל היה מצוין הנסיה הייתה חלקה ומהנה..! התייעצתי עם חבר(ליאור EL CAMINO)הוא אמר לי רוב הסיכויים שיש בעיה בדיסטרבוטור. היום התחלתי לבדוק את העניין ושמתי לב שחסר בורג בחלק השמאלי!! כנראה הוא השתחדד ועף עם הזמן..אכן יש בעיה עם הדיסטרבוטור. השאלה שלי היא חסר רק בורג או שעף עוד משהו עם הבורג..? ניסיתי למצוא שרטות של הדיסטרבוטור באינטרנט אך לא מצאתי. אם מישהו יכול לשלוח לי שרטות של הדיטרבוטור(כולל החלק השמאלי שלו)אני ישמח. הנקודה מסומנת A
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. חבר צילם את הרכב הזה בפרובנס לפני כשבועיים. מישהו מזהה? תודה
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפגש מועדון ה- 5 בירושלים קורם עור וגידים, ומידי שבוע ביום שישי נפגשים בצהריים במלון הסקוטי. קצת תמונות מהמפגש 23.10.09
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
לאחר הרבה שירשורים על צרות בטסטים אשמח לקבל המלצה על הכנה וביצוע טסט באזור השרון. הדילמה: האם לתת למוסך שגם ככה צריך להרוויח כמה גרושים מאישור בלמים לנעביר את הרכב טסט, וזאת בתקווה שלא יבקש להחליף את המנוע בדרך לרישוי או לחילופין, ללכת לטסט לבד ולקבל רשימה משוגעת כמו שראיתי בשירשורים אחרים כמו דרישה לפנסי רוורס ועוד רעיונות כאלו תודה על התגובות רוני
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מתעניין ברכישת טריומף 650 אספנות. כרגע אני עם וספה ראלי 1970, כך שמבחינת טיפולים וחלפים זמינים בארץ - אין בעיה. מה מצב החלפים של טריומף בארץ? האם ישנם מוסכים שמטפלים באופנועי טריומף. מה רמת האמינות של אופנועי טריומף? עצות והערות בכל הקשור לנושא יתקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת RonCX, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באמתחתי שברולט קפריס קלסיק 88 פדרלית. חשקה נשפי לשנות את דיפוני הדלתות לקפריס המפוארת ובאותה הזדמנות להחליף את חלונות הרגילים לחלונות חשמל. מי מכיר, מי יודע איפה והיכן?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עייפים, אך מרוצים מהשוק של היום, התכנסנו במעגל. קיבלנו בברכה את "ג'ק", קובי למי שלא יודע....כאחראי מפגש השפלה. לכבוד קבלת הפנים לאחראי החדש, התחדשנו גם בדגל ובסיס, שיהיה לו מה לסחוב... מצא, כאחראי המפגשים של מועדון ה5, הרגיש כמו מחותן ראשי ורואים את זה בתמונה... אפילו מתניה, הרגיש כמו בבית... אחרון חביב, כמעט בחושך, הגיע אסף, האחראי היוצא, עם יורש העצר.
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי את רוב החלקים כבר. כעת נשאר להשיג פילטר אוויר. עברתי כבר במספר חנויות חלפים גדולות, לאף אחד אין.מדובר בפילטר אוויר עגול גדול עם חור באמצע, ממברנות קרטון. נא עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התמונות צולמו באדיבותו של דודו חורש (סובארוFF1)
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
כדאי לכם לראות, זה הפרוייקט המדהים ביותר שראיתי עד היום: http://carscoop.blogspot.com/2009/05/insane-citroen-2cv-built-atop-ferrari.html
לא ידעתי שיש שלבי ג'י טי 500 בישראל, עד שעיני ראו וידי הרועדות צילמו.
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכסה מנוע צריך כיוון הוא לא נסגר טב לא יודע למה. אם יש מישהו שיכול לכוון את המכסה אשמח.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
וגם "ניידת" שגרמה לי ללחוץ על דוושת הבלם שהצפתה מרחוק. מקרוב כבר העלתה חיוך
הודעה אחרונה מאת fords,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)