רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מפגש מכוניות BMW
מאת מצא-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים - ברצוני להרים, בשנת החסות של חברת קמור, מפגש רחב היקף של מכוניות BMW לסוגיהן עד שנת ייצור 1980. החל מ- איזטות, 700 (רגיל,קבריולט, קופה, LS), דגמי new class - נפחי 1500, 1800, 2000 (Ti). דגמי 1502,1602,1802,2002 (Ti,Tii ), דגמי 3.0 3.0CS ודגמי 3.0CSi מכוניות 2002 טארגה , 316,318i 320 323 325 ועוד. מועד ומקום - יפורסמו בנפרד כל בעלי המכוניות - להתחיל להכין את ה"בימרים". במפגש יוצגו מכוניות במצב תצוגה וככל הניתן במצב מקורי (או עם תוספות כפי שהיצרן סיפק לאותו דגם). זה יהיה מפגש שיעודו - מתן כבוד למכוניות של יצרן מכובד שהסמל עליהן מייצג קידמה וספורטיביות.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
חיפושית שמספרה מתחיל ב - 212 מהי שנת ייצורה ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדיוק עכשיו מראים את יורם בינור משפץ אופנוע נורטון ערוץ 2
הודעה אחרונה מאת frik, -
חביב. יש לי תחושה שאנחנו בפיתחו של רנסאנס אמיתי בתחום האספנות בישראל. אכשיו, אם איך שהו יורידו את המיסוי ההזוי והתקינה המטורפת הארץ היהודים.... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000508868&fid=3220 אלעד
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לדעת עם לפג'ארו מהדור הראשון יכול להיות בעתיד ערך אספני?
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשמח אם מישהו פה יוכל אולי לעזור או מכיר את התקנה והדרישה המוזרה שביקשו ממני היום בעמדה מספר 1. יש ברשותי אופנוע 125 סמק רכב מיושן עוד לא אספנות שרכשתי לפני מספר שנים ,הצלחתי לאתר את הבעלים המקורי והוא אף הסכים לעזור לי והוציא עבורי את הרשיונות ,רשיונות אדומים כמובן עם הורדה מאחר שלא היה לרכב טסט 14 שנה. עד לפה הכל טוב ויפה ,אלא מה... בכדי להעלות את הרכב לכביש דרוש מכון תקנים לדברי הפקידה במשרד הרישוי, בכדי לגשת למכון תקנים דרוש "הפניה למכון תקנים" שזה מוזר בפני עצמו וזאת מעמדה מספר 1 במשרד הרישוי. סבבה בלעתי את הצפרדע וניגשתי לעמדה מספר 1..יושב מולי פקיד חסר סבלנות מסתכל לי על הרשיונות ואומר לי "למה לך להעלות את האופנוע לכביש??? האופנוע הזה בלי טסט 14 שנה " …
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי שעמדה 5 שנים חשופה לפגעי מזג האוויר והשתמרה לא רע בכלל . היום הניעה ונראה כי כוחה במותנה. המנוע עובד מצויין אבל עם השנים המים אכלו את משאבת המים וצריך להחליפה . כמו כן שברו לו שתי השמשות צד נוסע וצד נהג. כרגע נראה שהשכן רוצה להשלים חוסרים ליישר קו מכני . כרגע הכי דחוף זה משאבת מים וחלונות. כמו כן יוחלפו צינורות ברקסים חלקי גומי וכו... מי יודע איפה אפשר להשיג את החלקים החסרים ?
הודעה אחרונה מאת יניב בוגנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
קהילת חובבי רכבי אספנות – שומרים על השפה העברית. לתשומת לב, דוגמאות לטעויות כתיב בהודעות הפורום:- "תנסה לדבר עם שמעי" - שמאי!!!! "וולוו 164= מכונית שוולוו מעדיף לשקוח" – לשכוח !!!! יש פתרונות, השתמשו ב- Word לבדיקה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
משהו שופע נוסטלגיה - מוקדש למכוניות ולכלבים שאנחנו אוהבים
הודעה אחרונה מאת 504L, -
שלום לכולם. לא אספנות, אבל עדיין וותיקה מספיק. כמה סיירות 2 ליטר הגיעו לארץ? אני מתכוון על סיירות עם מנוע פינטו עם קאמשפט בודד, מנוע קרב'. תודה, ואם יש עוד כאלה נוסעות או לפירוק, אשמח מאוד לשמוע! JEP.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב (מודל שבעים ושמונה נפגע בתאונה לפני כשנתיים (בזמן שלא היה אספנות) ונרשם כטוטל לוס במשרד הרישוי. עכשיו כשאפשר להפוך את הרכב לאספנות האם יש סיכוי להחזיר אותו לכביש ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 647 צפיות
הלו אנשים. מתכוון לעשות בשישי זה פקונג ראש לפיאסטה ה"חדשה" (שנת 88 ) שלי. אשמח להשאלה למד מומנט לסגירה של הראש. (109Nn או 80Lb/ft) יש למישהו להשאלה? עובד ברעננה, גר באריאל, כל מה שבאזור טוב... תודה אודי.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
יצא לי לראות הרבה רכבי אספנות אשר מסתובבים עם הלוחיות רישוי שאיתם הם נקנו, לוחיות רישוי זרות. השאלה שלי, האם הדבר חוקי, האם הוא חוקי רק בתקופת 30 היום של הרשיון הזמני, או שאסור לנסוע ככה. וגם אם כן, מה יקרה במידה ונוסעים ככה? האם במכס רושמים את המס' שאיתו הרכב הגיע כדי לקשר בין הרכבים? תודה.
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב רכשתי חיפושית לא מכבר . כאשר אני מניע זה רק עם גז ואם אני רוצה להתחיל לנסוע הרכב כבה . מה יכולה להיות הבעיה . תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכבים מתחילת שנות ה80 יהיו כנראה מאחרוני רכבי האספנות כי כנראה שמעט מאוד רכבים משנתון מאוחר יותר ישרוד את תוכנית הגריטה. http://www.sviva.gov.il/Enviroment/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Object&enDispWho=News^l4884&enZone=news
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אילו תמונות של פיאט מולטיפלה שנת 1962 שהאחוריים שלה זהים לפיאט 500 . אוטו מגניב ויפה, אולי אני אביא אחת.
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
לאחר תקופה של שלושה חודשים בערך שהמרצדס מכוסה בחניה החלטתי להניע אותה קצת ולשטוף אותה, אממה,לא מניע,אחרי חצי שעה של נסיונות התיאשתי,יש מצב שמעמידה ללא הנעה המשאבת דלק שבקה חיים?כי שמתי לב שהפילטר דלק לא מתמלא!יש לציין שלפני השלושה חודשים האלה היא הייתה קצת מגמגמת בתחילת נסיעה ואם לא הייתי נוגע בגז בכלל הפילטר לאט לאט היה מתרוקן עד שהיא היתה ניכבת... א.האם היא יושבת בתוך שמן או שאני יכול פשוט לשלוף אותה החוצה(היא מכנית והיא יושבת די נמוך במנוע) ב.האם יש קיט שיפוץ או שמחליפים? ג.אולי זו תקלה אחרת,לכלוך במיכל או משהו...? לא ציינתי אז זו מרצדס 230 שנת 71...תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 4 תגובות
- 817 צפיות
היי מי שהיה לו אמריקאית ישנה מכיר את הבעיה הבד נפרד לי מהתקרה וזה נראה כמו מצנח הפוך התקרה הפנימית עשוייה ספוג מאוד דק ושברירי. הבנתי שאפשר להדביק בד חדש בעזרת "ספריי דבק מגע" השאלה שלי אם זה יוצא יפה והאם יש למשהו ניסיון? נראה לי שאי אפשר לעשות ,נסיון שני אחרי הדבקה ראשונה לא מוצלחת. נ.ב אני לא מעונין ב"אחלה רפד שעשה לי תקרה חדשה ב 600 שח" תודה לכולם יובל
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 83 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
קבלת פנים לגרנד טורינו עלית קופה 1976 היחידה מסוגה בארץ.... FORD GRAND TORINO ELITE COUPE 1976 ביום ו' , 06.11.09 , בשעה 16:45 בדיוק (שימו לב לשעה המעודכנת) תיערך קבלת פנים לגרנד טורינו עלית קופה, משנת 1976, של חבר מועדון החמש .......... (שמו נשמר בהפתעה עד לטקס קבלת הפנים). הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי פורד מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:15, לסידור תצוגה יפה באירוע. החברים מתבקשים לדייק . אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר-מועדון …
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי מייל עם הרכב הנפלא הזה. מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
-
החידה היומית 1 2
מאת שביט- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה לא נכון בתמונה הזו? בין הפותרים נכונה יוגרל נגמ"ש
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוך כדי שיטוטים באוטו-טריידר קלסיק, נברתי גם בדור הספציפי של הפאקארד הנ"ל שמעניין אותי. זו הפאקארד האחרונה עם מנוע 8 טורי - והאחרונה שיוצרה בסטנדרטים האיכותיים של החברה היוקרתית הזו. פאקארד התמזגה לסטודיבייקר - ולדגמי 1955 כבר היו מנוע V-8 חדש ואיכות בניה נמוכה יותר. הפאקארדים האחרונים, שכונו בלעג פאקארדבייקר, היו לא יותר מסטודיבייקר קומנדר ברמת גימור ואיבזור יוקרתיים יותר. למרבה השמחה, מחירי הפאקארדים משנת 1948 והלאה די זולים. במחיר המבוקש - ואם המצב הוא אכן כמתואר, זו נראית לי עסקה מאד מעניינת. http://www.autotraderclassics.com/find/vehicle/vehicleDetail.xhtml?adId=202680&actionMethod=find%2Fvehicle%2FvehicleSearchResults.xhtml%3AuShipController.init&c…
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
שלום, אני מחפש כל מידע על המרצדסים שצה"ל הביא בזמנו מלבנון. אם מישהו/י יודע/ת איזה מודל זה היה/ שנים/ כל פרט מידע אחר, אודה מקרה לב אם תוכלו לשתף אותי. תודה, אליאליאלי
הודעה אחרונה מאת אליאליאלי, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 851 צפיות
ערב רב אני לא בדיוק שייך לכאן אבל בכל זאת לרגל מלאת 40 שנה לאסקורט האגדית הוציאה פורד חוברת של 24 עמודים הסוקרת את האסקורט לדורותיה החוברת בפורמט PDF דורשת תוכנת ACROBAT READER חינמית החוברת תועבר במייל לכל מי שיפנה אלי בה"פ או למייל בנוסף קיימות באותו פורמט חוברת עשור לפוקוס, וחוברת 100 שנים לפורד T שאו ברכה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
חידון זיהוי
מאת asaf572- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי מזהה (חוץ מבני הספל ) את הרכב בתמונה?
הודעה אחרונה מאת ahia, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 631 צפיות
למישהו יש מושג היכן משיגים קיץ שיפוץ למאייד SOLEX של מנוע וולוו 740 ?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או 52, או שיש לזה בכלל שם אחר. חבר רכש את המכונית ורציתי לדעת האם המוכר הוא מחברי הפורום, או שמישהו מכיר את הרכב הנ"ל ויכלו לספר מידע על תלאותיו- וגם- ובעיקר- המלצה לחנות לרכישת חלפים?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני כבר שלושה שבועות רואה רכב אספנות דומה לשלי ואתמול ניגשתי לראות מקרוב , וראיתי שאין בו דבר אחד נעול.. לא הדלתות ,לא המכסה מנוע שום דבר הכל פתוח. השאלה היא למה? במיוחד כשכל כך הרבה גנבים מחפשים את הרכבים האלה. הרכב עם כמה דפיקות בפח ובכנפיים ,טסט עד סוף דצמבר ,צמיגים חדשים, צבע חדש וחובבני. חשבתי שאולי הוא נתקע אך למה שלושה שבועות באותו מיקום ?! לא לבקש מיקום כי אני לא ייתן. אני רק שואל -למה?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=eeafhp6m3uU http://www.youtube.com/watch?v=g_-dJalZrZE http://www.youtube.com/watch?v=MUsJ3ETCqcE http://www.youtube.com/watch?v=Zv7c6E5qUZw
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני צריך את עזרתכם במציאת כיסוי הגה לאאודי 1985, הבעיה היא שההגה גדול יותר מהסטנדרט. איפה אני יכול למצוא באזור המרכז כיסויים טיפה יותר גדולים? תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת maor/z,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg