Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מעוניין רק במנוע, לטרנזיט בנזין שיובאה לארץ עד 94' היה מנוע פינטו 2.0 עם מאייד וובר כפול והצתה אלקטרונית.

אני מניח שעוד ניתן למצוא מנועים כאלו בפירוקיות - סה"כ זו היתה מיסחרית פופולארית למדי כאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה מעוניין רק במנוע, לטרנזיט בנזין שיובאה לארץ עד 94' היה מנוע פינטו 2.0 עם מאייד וובר כפול והצתה אלקטרונית.

אני מניח שעוד ניתן למצוא מנועים כאלו בפירוקיות - סה"כ זו היתה מיסחרית פופולארית למדי כאן.

יש לך מושג עם איזה קרבורטור הטרנזיט הייתה? אני זקוק לסעפת שהייתה מחוברת לקרבורטור של וובר 32-36.

Citroën Visa, אין על מה להצטער. בנתיים אני מעדיף שלא לעלות תמונות של הרכב, צריך עוד הרבה זמן. :-)

JEP.

פורסם
הסיירה 86 שלי נקנתה עם 200000 ק"מ ואני הורדתי אותה מהכביש עם למעלה מ600000 ק"מ

היא פשוט התחילה להתפרק לי...

על אותו מנוע ?

איך הספקת ?

אתה כל הזמן נוהג ?

פורסם
יש לך מושג עם איזה קרבורטור הטרנזיט הייתה? אני זקוק לסעפת שהייתה מחוברת לקרבורטור של וובר 32-36

JEP.

לטרזיט היה מאייד וובר 28\32 כמו בסיירה 87' והילך, מאייד טוב שיועד בעיקרון לחיסכון בדלק וזיהום אוויר נמוך.

בכל מקרה, אם אתה מתעתד לשפר אותו, הרכבת גל זיזים "חם" וזוג מאיידים כפולים 40\40 יחוללו בו ניפלאות.:-)

פורסם
משטרת ישראל רכשה סיירות 2.0 בשנים 83' - 84' ויעודן היה החלפת הפיירמונטים כניידות רדאר וחלקן הגיעו לאגפי הבילוש.

גם בשנת 90 היו עדיין סיירות רבות בתנועה וב"מדור".....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חן הלכתי על משהו יותר עממי וזול, עם הזמן יבואו שיפורים אחרים. הכל עניין של זמן.

המנוע היה מורכב על סקורפיו, המנוע עבר הסבה למנוע קרב' (הסבה אשר נעשת הרבה פעמים בחו''ל), ראש מנוע של מנוע פינטו מוזרק עדיף בהרבה על ראש מנוע שהיה מורכב במקור על פורד סיירה קרב'. רכשתי קרבורטור וובר DGAV 32-36 כפול, אך הבעיה שאני לא מצליח למצוא סעפת יניקה מתאימה לה. סעפת יניקה של מנוע 2 ליטר רגיל לא מתאימה מניסיון, המק''ט של הסעפת הוא: 71HF-9425 HB JB, אפשר למצוא את הסעפת בסיירות הכי מוקדמות שהגיעו ארצה ועוד בקפרי LASER וכו'.

בכל מקרה, אשמח לשמוע מבעלי סיירות מנוע 2 ליטר/לשמוע על סיירות כאלה.

תודה, JEP.

:-)

פורסם
על אותו מנוע ?

איך הספקת ?

אתה כל הזמן נוהג ?

לא צריך להגזים, החלפתי מנוע קצת אחרי שקניתי את האוטו, מנוע מפרוק

עשיתי עליו 300000 עד שנמאס לו ואז החלפתי שוב.

אני גר בת"א אבל באותן שנים עבדתי בין חיפה בצפון למרכז ספיר שבערבה. 4000-5000 ק"מ בחודש היה הרגיל שלי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

הקרבורטור משנת 87 ואילך,כפי שציין חן הוא בעל 3 דיאפרגמות,שיפצתי כזה לבד שמחזור הסרק שלו היה דפוק וטיפטף,בזמן השיפוץ גיליתי 3 דיאפרגמות ששתיים מהן נועדו לחיסכחון בדלק,השלישית לשפריץ תאוצה.

את החלקים קניתי אצל כל חלק סט שיפוץ שעלה בזול מאוד,רחוב בית הלל בתל אביב.

עקרונית

סיירה זה רכב מאוד מאוד חזק,משום מה נשכח בג'ונגל המוטורי בישראל.

בסיירה 2 ליטר זו היתה חוויה לנהוג בה.

פורסם

חידשתם לי מספר דברים, תודה רבה. אני צריך סעפת יניקה שהגיעה יחד עם קרבורטור וובר 32-36 DGAV. רק את הסעפת. את הקרב' יש לי.

:-)

JEP.

פורסם

סיירה 2.0 היתה הרכב של אלופי ותתי אלופי צה"ל. קנינו פעם 20 כאלה ממכרז של משהב"ט והן נמכרו ויצאו לאזרחות. אם אני זוכר נכון הן היו שנת 86 (אל תתפסו אותי במילה) כך שהיה בהן את המנוע שאתה מחפש. היו כמיות של הרכב הזה בצה"ל.

אחת מהן היתה שלי, ודווקא במצב טוב. אני דווקא זוכר פלסטיקה די מתפרקת, ביצועים סבירים ולא יותר, רעש מעצבן אם כי התנהגות כביש לא רעה (וטובה בהרבה מזו של הסדן שהיתה לי אח"כ). בגדול לא התאהבתי בה במיוחד, מה שזכור לי בעיקר היה צעקות הכאב של הבוחן בטסט בבור כששמן רותח נזל לו על הקרחת...אבל זה היה כשהמנוע והגיר ביחד עמדו לנפוח את נשמתם. זה לא קרה אחרי קילומטראז/ גבוה במיוחד, אבל אולי אפשר לזקוף את זה לטובת השירות בצה"ל, אם כי זו שלי היתה במצב מעולה.

בעיניי היתרון של הסיירה הוא שהיה לה דגם קוזוורט...לפני כן היתה לי אסקורט ברנדה, אהבתי אותה יותר.

פורסם

הפורד סיירה שימשה את תתי האלופים בצה"ל - אלופי צה"ל נסעו בפיג'ו 505.

הסיירות הצבאיות היו 1.8 אוטומטי עם מזגן מהרכבה מקומית.

פורסם
סיירה 2.0 היתה הרכב של אלופי ותתי אלופי צה"ל. קנינו פעם 20 כאלה ממכרז של משהב"ט והן נמכרו ויצאו לאזרחות. אם אני זוכר נכון הן היו שנת 86 (אל תתפסו אותי במילה) כך שהיה בהן את המנוע שאתה מחפש. היו כמיות של הרכב הזה בצה"ל.

אחת מהן היתה שלי, ודווקא במצב טוב. אני דווקא זוכר פלסטיקה די מתפרקת, ביצועים סבירים ולא יותר,

בעיניי היתרון של הסיירה הוא שהיה לה דגם קוזוורט...לפני כן היתה לי אסקורט ברנדה, אהבתי אותה יותר.

השילוב של מנוע 1.8 עם הגיר האוטומטי, על אף ארבעת הלוכיו, לא היה מבריק. מאידך, ניסית פעם סיירה 1300?:oops::oops::oops:

הפלסטיקה בדגמים טרום מתיחת הפנים היתה עלובה. בדגמים מתוחי הפנים חל שיפור באיכות ובמראה.

כנראה שממש סבלת מהסיירה, אם אהבת יותר את הברנדה :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני חושב שתוכל למצוא בקלות חלקים לרכב בפירוקייה בבאר שבע ליד השוק הבדואי אצל וויצמן

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אם אתה מעוניין- יש בחיפה סיירה לבנה שנת 84 שעומדת לה כבר המון זמן באותו המקום ומעלה אבק.

אין לי מושג איזה מנוע.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...